Wildstar MMO

poruka: 1.317
|
čitano: 134.667
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Wildstar MMO

U GW2 nisam koristio nikakve addonove pa ne znam. Nisam siguran koliko je to ovdje doista potrebno jer zoom out ide toliko puno, pa sam te zato zamolio da das SC ako imas koji. Ovo cak djeluje OK, ali velim... postoji zoom out.

Isprobat cu vjerojatno.

Najzanimljiviji su mi iskreno DMG counteri, threat meter, neki eventualni UI improvementi i slicno. E, da... Ako ce bit potrebno mozda neki mining guide, quest guide, boss encounter guide i slicno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Wildstar MMO

Zumiranje ne utječe na FoV. On i dalje ostaje isti. Ali slažem se da FoV u Wildstaru čak ni nije toliko loš da bi sad nešto terbalo čačkati (kao npr. u GW2).

Mene bi najviše usrećilo da dodaju opciju kojom se regulira vrtnja kamere. Ovo kako je sad me ubija jer je prebrzo.

17 godina
Wildstar MMO

Povremeno igra djeluje predinamicno, to cu ti priznat :D Ili barem kamera :D

Ma... Odlucio sam si skoro sigurno rasu, klasu, path. Sad odlucujem profesije. Takodjer pokusavam pronac addonove koji bi mogli pomagat. Ima neki questtracker koji ti prikazuje questove koji su u tvojoj blizini, a mice one dovoljno odaljene, tako da se ne zamaras njima. Sa druge strane to bi moglo znacit da cu zaboravit na njih i preskocit ih, pa nisam siguran koliko je to pametno, moram ga isprobat.

Znam samo da idemo na PvP server, jedino me toga malo strah nakon sto sam procitao razlike u cak 3 gear progression patha - PvE raid, PvE solo/dungeon, PvP sa razlicitim kombinacijama statova - znam da ce se nac pametnjakovica koji ce u PvP gearu gankat ekipu koja se bavi PvE sadrzajem. - Ovo je razlog zasto ne volim te razlike u gearu... PvP gear ce se sve vise koristit u open world stvarima jer ti strikethrough nije potreban izvan raida, a razlika u PvE solo/dungeon gearu i PvP gearu vjerojatno nije velika u iznosu (tipa 10 %)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam 3-4 puta igrao CB i sad sam malo probao OB.

Probao sam i light i dark side (ajmo tak reć), ovog malo kaj ko zamorac izgleda, pa one sa ušima i repovima.

Jako je fora igra.

Super mi je to sa targetiranjem i obilježavanjem radijusa djelovanja skilla.

Cijeli UI sa novim patchem je stvarno puno popravljen i sada izgleda prekrasno.

I svidja mi se svijet, mjuza, questovi. Fakat je fora igra.

Jedino kaj se nema vremena uc u jos jedan MMO... :( Sta nisam studoš ili srednjoškolac... :(

12 godina
Dachande kaže...

Jedino kaj se nema vremena uc u jos jedan MMO... :( Sta nisam studoš ili srednjoškolac... :(

Hehe, znam. Malo je teže uskladiti MMO sa poslom i obiteljskim obvezama. 

Ja ću igrati na PvP serveru, jer mi je puno veća draž questanja kad moram paziti da me netko ne zaskoči iza ugla. Još da ekipa poludi pa krenu šore ispred dungeona....

S obzirom da neću moći spojiti par sati igranja u komadu (osim možda vikendom), end-game će za mene biti daily questovi, dungeoni i PvP.

13 godina
Wildstar MMO

Ajde da vidimo koliko nas tu ima i ko ce igrati aktivno ( 1-2h ) dnevno... Ja sam ponovno uzeo, cijena je pocela padat pa se nade i ispod 30€... Da se vec sad dogovorimo oko guilda i da skupa idemo lvl.ati ( koliko je to moguce ).

6 Kupio
3 Planiram kupit
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Wildstar MMO

di si uspio nac ispod 30 ?

ja evo bas se primio istrazivanja  factions-a, ali nikak se odluciti.Kad se odlucim mislim da rasa nece biti problem, i mozda idem na warriora,ali jos cu malo istrazivat/gledat.

eventualno ako se skupi ekipa/guild,pa onda ne budem imao problema kod izbora,a server manje bitno,vazno da se zabavimo svi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Wildstar MMO

Ja sam na kraju odlucio Medic/Science... samo jos da faction odaberem i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Wildstar MMO

Oko 30€ je, malo iznad. Ubija ih sto je ESO pao na 19€ u jednom trenu. Sad se oporavio, ali i dalje je oko 21-23€ na dosta mjesta.

Sve vise citam, nije tragedija ako se neki raid i ne zavrsi, dakle kad budu dolazili novi raidovi, doci ce novi 20 man i novi 40 man, gdje ce gear iz 20 man raida biti isti tier ko "stari" 40 man, a novi 40 man ce imat novi gear. To bi trebalo omogucit da se prije ili kasnije ljudi geraju i zavrse sav content koji prije nisu mogli.

Sa druge strane i dalje smatram njihov pristup pogresnim po pitanju inzistiranja na 40 man raidu, iako ima izjava koje naginju 2 stvari, jedna je (blagi) nerf ukoliko se pokaze da je za veliku vecinu ovo pretesko, i drugo da ce vidjet hoce li i dalje bit 20 i 40 ili nesto drugo.

Ima jedan boss encounter koji vec sad znam da ce biti ziva nocna mora - dakle boris se protiv 2, a ne 1 boss, dakle par. To samo po sebi i ne bi trebala biti tragedija, buduci da je event napravljen na nacin da su izbalansirani na 40 man, problem je sto ima ukupno 5 bosseva, odnosno 9 kombinacija random parova koji se mogu pojavit. Kad se to zbroji sa cinjenicom da od 40 ljudi nece uvijek isti biti tamo, te da kad i budu nece imat iste bosseve pred sobom... trebat ce koji tjedan da se pohvataju taktike :D

Joj, bit ce epic... Samo cu morat poradit sa frendom na nalazenju "HC" raiding guilda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Rhodin kaže...

Oko 30€ je, malo iznad. Ubija ih sto je ESO pao na 19€ u jednom trenu. Sad se oporavio, ali i dalje je oko 21-23€ na dosta mjesta.

Sve vise citam, nije tragedija ako se neki raid i ne zavrsi, dakle kad budu dolazili novi raidovi, doci ce novi 20 man i novi 40 man, gdje ce gear iz 20 man raida biti isti tier ko "stari" 40 man, a novi 40 man ce imat novi gear. To bi trebalo omogucit da se prije ili kasnije ljudi geraju i zavrse sav content koji prije nisu mogli.

Sa druge strane i dalje smatram njihov pristup pogresnim po pitanju inzistiranja na 40 man raidu, iako ima izjava koje naginju 2 stvari, jedna je (blagi) nerf ukoliko se pokaze da je za veliku vecinu ovo pretesko, i drugo da ce vidjet hoce li i dalje bit 20 i 40 ili nesto drugo.

Ima jedan boss encounter koji vec sad znam da ce biti ziva nocna mora - dakle boris se protiv 2, a ne 1 boss, dakle par. To samo po sebi i ne bi trebala biti tragedija, buduci da je event napravljen na nacin da su izbalansirani na 40 man, problem je sto ima ukupno 5 bosseva, odnosno 9 kombinacija random parova koji se mogu pojavit. Kad se to zbroji sa cinjenicom da od 40 ljudi nece uvijek isti biti tamo, te da kad i budu nece imat iste bosseve pred sobom... trebat ce koji tjedan da se pohvataju taktike :D

Joj, bit ce epic... Samo cu morat poradit sa frendom na nalazenju "HC" raiding guilda.

Ako ih ESO ubija, gasi igru, prodaj firmu i pucaj u koljena...

17 godina
Wildstar MMO

Na ubija ih ESO, samo su snizavali cijene na nekim stranicama radi drasticnog pada cijena ESO. NPR fast2play je imao ESO na tih 19€ Wildstar je bio oko 34€ - sad je ESO na 24€ Wildstar na 30€ , ali wildstar je kad sam gledao bio 57 kopija u kosaricama, ESO u 2.

EDIT: takodjer govorimo o 3rd party resellerima, tako da je u biti svejedno sto se kod njih desava, nije li?

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.5.2014 21:29 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Wildstar MMO

Od svega sada moraju ovih dana optimizirat najvise sta ide ( Pocelo mi stekati iz nekog razloga ) i popraviti uvodne scene jer nekada zna Voice i Video ne bit sinkronizirani... a onda se krece...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Mene su kupili relativno teški dungeoni. Nadam se da ih neće prilagoditi. U wow-u me najviše smeta faceroll 5 man(trenutno je dovoljan i jedan gearan lik).

Svijet je dosta dobro pogođen i ima mjesta za dosta inovacija. Jedino me rase smetaju, nikako mi nisu pogođene animacije kretanja. Morao sam izabrati humana(nikad nisam bio human) i rezervirati ime Jack O'Neill. 

Najbolji tenk s ove strane galaksije.

I'm very large!

0 0 hvala 0
13 godina
Wildstar MMO

Sto se tice raidanja,da li ima ikakvih inormacija kakva konfiguracija ce biti potrebna da normalno vrti 40m raid ,na nekim medium-high postavkama?

Mislim da to također nije zanemarivo;za samo questanje i levelanje je potreban solidan komp,ali kad u pricu uđe 40 ljudi,par bossova,telegrafi..

Na stranu to sto mislim da su mogli napraviti jednako kvalitetan i tezak raid i sa upola manje ljudi,ali mislim da bi i  hardverska zahtjevnost mogla također igrati ulogu,jer iz iskustva znam da nema ozbiljnog progress raidanja ako igras na minimum postavkama i sa 15 fpsa,pogotovo ne u dinamicnm igrama kao sto je Wildstar;to je moglo proci u wow vanilli kad su bossovi bili puno staticniji a ne danas,gdje je u 25m raidu kompletni cirkus.

0 0 hvala 0
17 godina
Wildstar MMO

Ne znam sto se ti brines, igra ce ti letit. Vec sam reko da ju vrtim na Lenovo Edge E520 sa I5 2450 @ 2.5GHz (doduse niskoj rezoluciji) koja koristi procesorovu Intel HD Graphics 3000 i vrti "pristojnih" 20-28 fpsa na 1328x728. nije bajno, sve je na min osim render rezolucije, max zoom out i view distance, ali moze se igrat.

Tvoj i5 i diskretna 6870 ili sta vec imas bi trebale normalno vrtit igru. Na svom kompu (procesor je relativno zanemariv buduci mi spomenuti na notebooku ne predje 50% opterecenja) na GTX 470 u open world PvE imam 42-65 fps-a jer sam malo OC-ao graficku (prije toga je bilo 35-45). Po nekim iskustvima u dungeonu radi instanciranja radi dosta bolje i fps-i porastu, nisam siguran za raid, ali ne bi trebao biti losiji od open world PvE.

Same animacije trcanja su grozne, ali ne toliko na muskoj populaciji koliko na zenskoj. female gronak i mordesh su sramotno losi...

EDIT: samo jedno upozorenje, ne znam jeste li isprobali u beti, ali IME charactera ne dozvoljava razmake, mislim da je pravilo 6-20ak slova i samo slova, velika i mala, bez razmaka, brojeva i slicno. Sa druge stranice web forma dozvoljava koristenje razmaka i spremi rezervaciju sa razmakom. Bojim se da bi se sa Jack O'neil moglo desit da ti web forma rezervira to ime, a kasnije ga u samoj igri ne mozes koristit, odnosno da bezveze propustis rezervirat zeljeno ime.

Nisam siguran, raspitaj se jos malo, imas 1h za promijenit rezervaciju, ili kontaktiraj korisnicku sluzbu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.5.2014 11:08 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Nisam čita cili thread, uglavnom igra izlazi za 2 tjedna jel ima kakvih hrv guildova koji ce igrat Wildstar ? zanima me jer cemo ja i brat igrat pa da znam na kojem bi serveru počeli...

0 0 hvala 0
13 godina
Dekinho14 kaže...

Nisam čita cili thread, uglavnom igra izlazi za 2 tjedna jel ima kakvih hrv guildova koji ce igrat Wildstar ? zanima me jer cemo ja i brat igrat pa da znam na kojem bi serveru počeli...

Jos se nista nismo dogovorili ali nas ima ovdje 4-5 koji cemo odmah krenut + vas 2... bit ce lijepo na pocetku igrat... 

Gdje se nick name rezervira ? 

Inace, ovo sam procito na wikipediji ''WildStar development started in 2005''

15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Dekinho14 kaže...

Jos se nista nismo dogovorili ali nas ima ovdje 4-5 koji cemo odmah krenut + vas 2... bit ce lijepo na pocetku igrat... 

Gdje se nick name rezervira ? 

Inace, ovo sam procito na wikipediji ''WildStar development started in 2005''

Pogledaj si mail. Ja sam dobio mail sa linkom za rezervaciju nicka

11 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Skeptičan sam malo u vezi igre, samo 4,5 odavde je zainteresirano..čini mi se da nece imat veliki br igrača igra sta nece nikako bit dobro..koju frakciju mislite igrat ? 

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Wildstar MMO

Uh.. ovo kao da je radila ekipa iz Blizzarda iz 2004. Nekakav pokušaj WoW-a, ali u kontekstu onoga iz 2004. kad je još postojalo tržište za 40-men raidere. Mislim da ništa od ovoga, da će završiti kao i svaki drugi ne-WoW.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
1 5 hvala 0
17 godina
Wildstar MMO

Dobro je da smo mi 90% igraca opcenito i da odlucujemo po nasoj zainteresiranosti o uspjehu igre.Ljudi ima i sta je najbitnije otvoreni su i sve pokazuju/govore,a ne ko neki ko cuvaju sve do kraja. A sad koliko ce biti uspjesno i kasnije zadzat igrace nakon max lvl-a vrijeme ce pokazati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Wildstar MMO

Mene i dalje brine sto su ljudi prenabrijani na taj 40 man raid, a imam osjecaj da barem 75% njih ne razumije sto znaci organizirat 40 ljudi za raid... Zvuci to sve super u teoriji, vidjet cemo u praksi sto ce to bit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Rhodin kaže...

Mene i dalje brine sto su ljudi prenabrijani na taj 40 man raid, a imam osjecaj da barem 75% njih ne razumije sto znaci organizirat 40 ljudi za raid... Zvuci to sve super u teoriji, vidjet cemo u praksi sto ce to bit.

Raidao sam godinama 40-men. To je moguće ako imaš 60-80 studenata koji imaju mnogo vremena pa ćeš skupiti 40. Nažalost, i tada je to logistički užas... pola sata do sat vremena priprema i organizacije, cijela večer raidanja (jer kad jednom skupiš grupu, šteta je raspustiti, a i kad netko ode, zamjene se čekaju). Super organizirani guildovi su to mogli, ali opet bismo gubili vremena i vremena.

13 godina
Ne mozes rec da ne razumiju 40man raid... To je late game HC ocito vjeruju u veliki broj igraca i da nece biti problema sta se toga tice...
I mislim da nece biti problem...
12 godina
Tonči kaže...

Uh.. ovo kao da je radila ekipa iz Blizzarda iz 2004. Nekakav pokušaj WoW-a, ali u kontekstu onoga iz 2004. kad je još postojalo tržište za 40-men raidere. Mislim da ništa od ovoga, da će završiti kao i svaki drugi ne-WoW.

40-man raid je samo manji dio end-game koncepcije Wildstara.

Tu su još i 3 vrste PVP-a + open world PVP, kao i nekoiko opcija za end-game PVE (dungeoni, avanture i end-game zone s public questovima).

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2014 20:49 (DeniZg).
13 godina
Tonči kaže...

Pa i radila je... to bi Tonči mogo prestat kakat u svakoj temi o nekoj igri... Previse brijes. 

Ne pisem sad ovo jer sam kupio igru ili nesto, ali stvarno ga nekad pretjerujes. Zasto nebi 40man raid uspio ? Sad kao nema klinaca istih godina kada je i WoW izaso da halaju dan i noc, cak ne moraju niti klinci bit ima starijih ljudi koji igraju. 

Ova igra puno obecava, od mehanike, tog nekakvog in game osjecaja. Bas kao WoW Vanilla... sve u svemu pa radila ga je ekipa koja je 2005 izasla iz blizzarda i osnovala svoj studio i od tada rade na igri.

11 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Igrao sam malo betu ovih dana i danas se idem log i kaze mi da nemogu na eu i prebaci me na us servere, probam da se logam na us i pise obrnuto, odem na forum da vidim o cemu se tu radi i vidim da ima dosta ljudi sa dosta problema, nije bas ohrabrujuce ovako blizu prije sluzbenog luncha. Malo sam citao po formumima i cini mi se da su ovi malo previse zagrizli i da su se poceli gusiti, ako nista igra ima najbrzi uninstall koji sam vidio u jednoj igri.

Mislim da ce igra imati nesto igraca i to najvise ljudi sto im je dosadio wow pa zele probati nesto drugo, iako moram reci, a to mi je zalosno, nekome tko nije igrao wow bih mirne savjesti preporucio wow ispred wildstara jer je nazalost bolja igra {#}.

0 3 hvala 0
16 godina
odjavljen
SimeKZ kaže...
Bas kao WoW Vanilla...

Istina. To je ujedno i ono što me brine - previše je slično WoW-u. Nije to loše, dapače, ali nakon WoWa WoW mi je nekako meh.

Ima jednu vrlo pozitivnu stvar koja mi se sviđa i koju sam vidio jedino u Conanu - mehanika borbe je prostorna, a ne target-lock. Conan je to imao malo stiffy, a ovo je do sada najbolja izvedba (za MMO s obzirom da je Jedi Academy imao bolju, ali je FPS).

13 godina
Mquany kaže...

Igrao sam malo betu ovih dana i danas se idem log i kaze mi da nemogu na eu i prebaci me na us servere, probam da se logam na us i pise obrnuto, odem na forum da vidim o cemu se tu radi i vidim da ima dosta ljudi sa dosta problema, nije bas ohrabrujuce ovako blizu prije sluzbenog luncha. Malo sam citao po formumima i cini mi se da su ovi malo previse zagrizli i da su se poceli gusiti, ako nista igra ima najbrzi uninstall koji sam vidio u jednoj igri.

Mislim da ce igra imati nesto igraca i to najvise ljudi sto im je dosadio wow pa zele probati nesto drugo, iako moram reci, a to mi je zalosno, nekome tko nije igrao wow bih mirne savjesti preporucio wow ispred wildstara jer je nazalost bolja igra {#}.

Netko tko sad krece igrati WoW nema zive duse do zadnjih par lvla ljude oko sebe... sve je pusto da vise ne moze bit.

A da se nadovezem na tvoj problem povezivanja. Ja sam takoder imo problem pa sam jednostavnim stavljanjem Wildstara na green listu u firewallu sve probleme rjesio. Takoder taj problem nebi trebao biti nesto abnormalno veliko jer je jos skoro 25 dana do izlaska, ima jos 3 dana head starta da se sitnice poprave i bit ce to odlicna igra. Jedino sta me smeta su WoW like questovi ali se prede preko toga jer ne moras ici naprijed nazad nego samo prema naprijed, a neke questove rjesavas on the go preko ''mobitela'' pa je i to super sta su stavili. 

A to da bi WoW preporucio je samo tvoje misljenje, neka prvo proba wildstar pa WoW pa tek onda odluci.

12 godina
Mquany kaže...

Nekome tko nije igrao WoW (a igra mu se) bih radije preporučio da proba privatni vanilla/TBC/WotLK server, nego da daje lovu Blizzardu.

Jasno je da WoW ima neke stvari bolje od Wildstara, jer ipak je na tržištu preko 8 godina, ali i Wildstar ima dosta toga za ponuditi što WoW nema (sci-fi okruženje, akcijski kombat, housing, Warplots).

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice