We are FIFA 14 - BUG Online Tournament (II)

poruka: 376
|
čitano: 27.562
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: We are FIFA 14 - BUG Online Tournament (II)
Vedadinho87 kaže...

Sad više nije u pitanju Atletico nego Porto jer niste dobro računali bodove. Porto ima poraz i pobjedu protiv atletica = 3 boda, sa Zenitom 2 remija = 2 boda , Protiv mene pobjedu i poraz = 3 boda .... što dolazi do zbroja od 8 bodova, a ja imam 9 bodova.

Porto je pobijedio mene, tj. Atletico Madrid 2 puta..

12 godina
neaktivan

OK. My bad! Izvinjavam se svima na gnjavaži. Sretno svima u nastavku takmičenja ;)

14 godina
Vedadinho87 kaže...

Sad više nije u pitanju Atletico nego Porto jer niste dobro računali bodove. Porto ima poraz i pobjedu protiv atletica = 3 boda, sa Zenitom 2 remija = 2 boda , Protiv mene pobjedu i poraz = 3 boda .... što dolazi do zbroja od 8 bodova, a ja imam 9 bodova.

Ne nego je Porto pobijedio obje Atletico i ima 11 bodova (ako su rezultati točno uneseni). Atletico i ti imate po 9, ali on ima bolji međusobni omjer i ide dalje.

EDIT:Nisam vidio da je već pojašnjeno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.1.2014 12:36 (Hexfire).
13 godina
neaktivan

nije nego ti je krivo sto ti nebi proso dalje, kakav je to turnir u kojem organizator ne prode dalje uff, ionako nemas pojma igrat izvlaci te loš internet i svima laga kad sa tobom igraju i ako dobijes utakmicu dobijes zbog laga

workan
13 godina
Ajde workan trolle razguli... I u prvom turniru je ekipa u mojoj grupi pokusala namjestit rezultat, tu su napisali jedan rezultat a na web app te tekme nisu niti odigrane... Sve ata nije tu navedeno ili na web app registrirano od strane ea nije se dogodilo, a ti sad mozes plakat koliko hoces sta nisi proso...
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan

Uh tezak protivnik, Milan. Nadam se nekakvoj reprizi finala Lige Prvaka 2005. {#}

1 0 hvala 0
14 godina
workan kaže...

nije nego ti je krivo sto ti nebi proso dalje, kakav je to turnir u kojem organizator ne prode dalje uff, ionako nemas pojma igrat izvlaci te loš internet i svima laga kad sa tobom igraju i ako dobijes utakmicu dobijes zbog laga

Molim te ne se*i jer sam zadnjih godinu i pol odigrao barem 30-ak ako ne i više tekmi protiv kolege Kodaka i nikad mi nije laggalo protiv njega. Ali ono, tko izgubi ima se pravo ljutiti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
workan kaže...

Ja nemogu vjerovati kakav si ti lik..

Čovjek vrhunski organizira turnir, izdvaja sigurno dosta svog vremena da bi bilo sve u redu, ažurira ljestvice i rezultate svakodnevno, a ti govoriš o nekakvom namještanju?! smiješno..

I znam da sigurno sa njegove strane nema namještanja pošto je mene izvukao kao prvog kod biranja klubova, a ja nemem nikakve veze sa njim, osim što smo frndovi na originu..

15 godina
neaktivan

kodak kao nesto namjesta a covjek sve tekme odigro posteno. bar toliko znamo, jer se ni jedan njegov protivnik nije zalio. u pravilima jasno pise sto se događa ako se igraci ne mogu spojit ili ako pukne veza, sto znaci da nema međusobnog dogovora oko podjele 3, 6 ili neznam kolko bodova... i jos od 5-6 dana vremena odigravanja tekmi vi rezultate objavljujete sto se kaze "pet do podne"... neznam cemu to...

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nema smisla dovoditi u pitanje organizaciju turnira dok se ne provjere sumnjive činjenice. Moja je greška bila pri zbrajanju bodova i već sam je priznao. I dalje mislim da BUG ima najbolje administratore koji znaju kako organizirati turnir. Još jednom SORRY adminu i svim ostalim učesnicima. SRETNO u nastavku takmičenja! {#}

13 godina
neaktivan

Kodaku nitko nije ni do koljena što se tice poštenja i organiziranja turnira. Barem ćemo sad dobit neki kostur ljudi na koje se može računat u budućim turnirima i sa kojima nema problema, a isto tako smo dobili i one koji više neće biti dobrodošli :) 

3 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

ma nije mi krivo sto sam ispo bit ce turnira ihihi  

workan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ajax 0-2 Fiorentina

Fiorentina 4-0 Ajax

gg

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Liverpool - Milan 3:0

0 0 hvala 0
12 godina

htio bi pitati kodaka da meni i vuco_sinisi nadje novog protivnika jer nas ne zeli spojiti,pokusali smo i onu foru u cmd ali i dalje nas ne zeli spojiti pa ako nas mozez staviti da igramo protiv neka druga 2 kluba koji jos nisu igrali.Moj klub je Marseille a od vuce Lazio

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The_K kaže...

htio bi pitati kodaka da meni i vuco_sinisi nadje novog protivnika jer nas ne zeli spojiti,pokusali smo i onu foru u cmd ali i dalje nas ne zeli spojiti pa ako nas mozez staviti da igramo protiv neka druga 2 kluba koji jos nisu igrali.Moj klub je Marseille a od vuce Lazio

Imate li otvorene portove? 

15 godina
neaktivan

Ja imam. Za njega ne znam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ak jedan od vas ima Tompsona od T-Coma onda tu teško i Bog pomaže.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Ja sam na njemu, Doduše imao zadnjih par dana problema s netom. Inače ide odlično.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
Tommy_123 kaže...
Hexfire kaže...

Ja sam na njemu, Doduše imao zadnjih par dana problema s netom. Inače ide odlično.

Al takvi ko ti su u manjini. Većina koja je imala Tompsona ga je odj u smeće jer doslovno ništa nije pomoglo. Znam da sam probao apsolutno sve u 2 godine mučenja.

14 godina

Ja sam imao problemcic sa jednom forumasem... on mi je rekao da mu se to i prije događalo i da je isao samo disconnect i ponovno se spojio na net.. ja sam isto to napravio i radilo nam je haha...

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Ja imam taj od fife 12 i nema problema otkad sam otvorio portove.

15 godina
neaktivan

mene i carmichaela sinoc nije htjelo spojit... ja jednostavno izaso iz igre, sve zatvorio, pricekao da origin odradi sync (koji je potrajao 2 min, a inace treba 2 sec) ponovno usao u igru i normalno se spojili, bez ikakvih daljnjih problema. zasad mi je to uvijek upalilo kad me nije htio spojit s nekim. također imam thompsona i katastrofalan net, tj brzine, jer zivim bogu iza tregera... imao sam malo problema dok sam imao onog starog crnog thompsona (onaj prvi valjda od prije 10 godina) sad imam onaj bijeli, nisam otvarao ni portove ni nista, i sve radi kako treba... rijetko me zna zezati kad se spajam u futu, pa moram 3-4 puta trazit protivnika, ali za sad je to ok. kad uzmem u obzir da sam sa starim ruterom znao po 20 puta se spajat, ovo je savrsenstvo.

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

meni su isto otvoreni portovi

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The_K kaže...

To je malo nezgodno...Bojim se situacija ako te i sa novim protivnikom ne bude moglo spojiti??? Aaa u P.M.

Captain Tsubasa
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 15:54 (KODAK17).
16 godina
KODAK17 kaže...
The_K kaže...

To je malo nezgodno...Bojim se situacija ako te i sa novim protivnikom ne bude moglo spojiti??? Aaa u P.M.

Ustanoviti kome blokira konekciju i taj nek ide odigrati kod frenda ili negdje, ne vidim drugog rješenja.

12 godina
neaktivan

Milan - Liverpool 0:3

0 0 hvala 0
15 godina

PSV 1:4 CSKA Moskva

CSKA Moskva 3:1 PSV

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Atletico Madrid 0-2 Internazionale

Internazionale 1-2 Atletico Madrid

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

UPISANO {#}

Captain Tsubasa
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice