Total War: Attila

poruka: 159
|
čitano: 36.933
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Samo sićušne AI frakcije na Hard imaju preveliko bogatstvo!! Ono imaju jednu regiju i sulude pare. Iz tog razologa diplomacija ne radi nikako.. Niti žele pod puppet state, za dati im mali poklon treba izdvojit 4000 zlatnika itd...

Meni je to malo iritirajuće i blesavo!

Ja mislim da ću sljedeću kamapnju igrat na normal da AI ne dobiva bonuse te bitke na hard...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Da to sam primjetio i ja i opet sam popušio kampanju . Napali me franci i s njima jos dva naroda vec nakon 10og poteza i priči je bio kraj :)

Franke sam uspio dobio.Roknut im kralja ali su svejedno opet nastancali vojske iako imaju jednu regiju a ja dvije. Nakon toga iživljavanje na mom obiteljskom stablu

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Zato kampanja na NORMAL, a bitke na HARD.. Tako AI na kapmanjskoj mapi neće dobivat sulude bonuse koji doslovno uništavaju igru dok će bitke biti ipak zabavnije jer na normal su prelagane...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

apdejt sutra

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Malo gledam stream Longbeardsa.. Pa čak su stavili i specifičnie jedinice po novim frakicjama te vidim da ima i nekih novih građevina...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

To dobijamo svi ili samo onaj koji ima taj dlc?Ono što vidim na steamu je da za 7 eura dobijamo jos tri igrive frakcije i to je to

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam krenuo sa Sassanidima na Hard/Hard.

Za razliku od kolega, meni je jako lagano. Jednostavno, nacija je jako bogata, ima puno saveznika i vazala i praktički ako ideš ratovati, ratuješ samo na jednom frontu i to protiv ERE i njihovih saveznika.

Oni su ionako dosta slabi zbog veličine teritorija i praktički se ne mogu obraniti, jer zarađujem jako puno po turnu, jedinice su jako dobre, pogotovo konjica, a i to što su mi saveznici jako odani i vole biti krvoločni samo ide u prilog.

Sassanidi u ovoj igri jednostavno nemaju ravnomjernog protivnika i mogu pokoriti sve bez ikakvih problema... ali svedno je zabavno. :)

Najviše me iznenadilo što sam se sa Hunima susreo u Africi..hahah.

Kada završim ovu kampanju definitivno idem na nešto izazovnije, vjerovatno neko barbarsko pleme.

Sa igrom sam prilično zadovoljan, noviteti su svakako dobrodošli i daju neku novu čar cijelom serijalu, tako da je igra i duža i zanimljivija.

Jedino nisam baš zadovoljan optimizacijom, jer Rome 2 mi je bolje radio na istim postavkama, ali to će se vjerovano popraviti kroz prve update-e i kada nVidia izda drivere.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

jedan grad mi je desolate.

hoće se ljudi vratit ili to tako ostaje zauvijek :)

edit:klik vojskom kao da napadam i onda mogu kolonizirat. :9 odlično.igra je sve bolja i bolja :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2015 22:53 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Total War: Attila
Kill Frenzy kaže...

jedan grad mi je desolate.

hoće se ljudi vratit ili to tako ostaje zauvijek :)

Ti ga trebaš obnovit... I jako skupo je, ali ako dođeš sa puno vojske cjena pada s time da i određena količina vojnika ostane u tom gradu...

15 godina

Jbte koju muku mučim

Neznam odakle da počnem.Nema šta se nije dogodilo u skoro pet sati kampanje(nemam pojma koliko poteza). Vraćanje poraženih nacija(vratili se franci i opet me zlostavljaju a bio sam ih porazio samo sto mi je general pobjega a nisam htjeo ici za njim zbog penala ulaska u tudji teritorij).Pobunjenici pa vracanje vec unistene frakcije. Provincija koja mi je desolated i dalje je takva jer nema šanse da je u bližoj budućnosti popravim niti mi je to cilj za sada.

Sada sam opet na dvije provincije i u debelom minusu a franci opet napadaju.

Za razliku od romea u kojem bi imao brdo para vec i harao europom ovdje se svodi na puko preživljavanje jer su svi ko psi i samo kidaju dio od tebe. Čim se počneš širit odma dolazi druga ekipa proglasava ti rat i napada.Predobro.Bude me strah stisnut next turn.Jedino što sam ovaj put uspio očuvat su generali iako sam jednom morao roknut ženu.

Mislim da mi je ovo jedna od najboljih kampanja u total waru.

I rikne mi general upravo.

AI nije loš na battlefieldu ali ima tu jos ohohoho mjesta za poboljsat ga

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2015 1:19 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ono što ovaj put nisam napravio a to je čitao baš forume vezane za igru(tw center i ostale).

Kad bi tamo čitao teme i našao nešto na što se neko žali onda bi u igri to na neki način tražio i to bi mi pokvarilo užitak igranja.Najbolje samo igrat i ne obazirat se na takve stvari.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ma općenito je pozitivna atmosfera oko igre... Ima njurganja kao na sve ostalo, ali ništa strašno...

Malo balansa sa patchevima i to je to...

Baš me zanima Warhammer i kako će ga napravit...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

jel to siigurno da je sljedeci warhammer?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Zna se već dugo vremena da CA ima Warhammer licencu... Nije se znalo šta će s njom jer vidi se po Alien: isolationu da su jako sposobni i u drugim žanrovima, no Mike Simpson je potvrdio da će to biti Total War

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Stigao update. :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Zna se već dugo vremena da CA ima Warhammer licencu... Nije se znalo šta će s njom jer vidi se po Alien: isolationu da su jako sposobni i u drugim žanrovima, no Mike Simpson je potvrdio da će to biti Total War

Nebi volio vidit taj TW. Puno rađe bi novi Medieval ili Emipre.

17 godina

Ali vidjet ćeš ga

Ja volim fantazy tako da mi ne smeta..

Iako i Empire nebi bio loš nakon toga.. Volim barut u TW igrama..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
doktor1 kaže...

Ali vidjet ćeš ga

Ja volim fantazy tako da mi ne smeta..

Iako i Empire nebi bio loš nakon toga.. Volim barut u TW igrama..

Meh barut mi je najdosadnije doba ratovanja. Ono sa linijskim ratovanjem je najveca debilana ikad.

Warhammer bi jako dobar bio,fantasy setting,uf!

15 godina

Medieval 3

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

U svakom slucaju htio bi da novi engine naprave za novu igru jer ovaj nije baš neka sreća u combatu.

15 godina

Hoće neko uzimat dlc?

vidim da se dobija još svašta a ne samo tri igrive frakcije

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

I ja bi rado Empire II na novom enginu   Ovaj fantasy me bas ne privlaci, ali ajde mozda bude dobar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Vidim da su dovršili enciklopediju... Prije mi nije pokazivalo potrebne građevine za neke jedinice... Npr ovu na slici...

Počeo kampanju sa Geats frakcijom.... Sviđa mi se njihov Cold Blood trait. Igram na Normal/Hard

Detalj iz jedne odlične bitke...

Sada sam probao siege battle i da AI napada...

AI je najprije sa onagerima uništio dva towera te tada doša na zidine i zauzeo vrata. Iako su zauzeli vrata dio njih je ulazio kroz njih dok je dio krenuo preko tornjeva, dakle ponovno je koristio tornjeve šta je veliki napredak pošto u  Rome II naslovu nije čak ni koristi opremu, a kamoli da su i ostale jedinice to napravile nakon šta su se prve popele na zid...

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2015 20:19 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Mene smeta šta nema krvi u igri.sta nestave to kao graficku opciju za on/off. kom smeta nek ugasi ili nek cak grey outaju za njemacku verziju posto njemci imaju problema sa gore-om u igri.
ak opet ko u romeu nabace DLC s blood ubicu nekog.

Mislim necu,piratiziracu ,pare za rome2 je dosta sta su dobili od mene

14 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...
Warhammer bi jako dobar bio,fantasy setting,uf!

hm... warhammer baš ne ide bez baruta.... 

ako ne smeta stara grafika... 3d modeli maznuti iz drugih warhammer igara... bugovi.... 

http://www.twcenter.net/forums/forumdisplay.php?1377-Call-of-Warhammer

11 godina
neaktivan

Odigrao sam prologue i neznam kako je ovo mogoce, ali od roma2 koji mi nikako nije legao ovo mi vrlo dobro, cak odlicno, neznam sta je drugacije toliko, ali sam vrlo vrlo vrlo pozitivno iznenadjen. Morati cu pokoriti svijet, opet .

0 0 hvala 0
15 godina

Jel izasao mod koji otkljucava jos igrivih frakcija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Vidio sam neke komentare kako AI nije agresivan

Imao sam 6 zdravih provincija.Tri pune vojske i zaratio sa krivima.Nisam obraćao pažnju s kim su ally.

Nakon par poteza svi susjedi se ujedinjuju i  rokaju me.Nisu me uništili ali su me otjerali u bankrot.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jel igraš na hard ili normal kampanju..

Ja igram novu kampanju na normal i imam više problema u diplomaciji nego na hard

Ali makar sve frakcije nisu bezobrazno prebogate iako imaju jedan grad!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Igram na normal. :)

Popušio sam na način da nisam mogao pokrit teritorij.Oni su se obrušili sa ne prevelikim vojskama pljačkali mi gradove,neke zapalili i jednostavno je bankrot pojeo mi vojsku.Ostao sam bez vojske bez da sam ih izgubio na bojnom polju :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice