Tomb Raider Underworld

poruka: 24
|
čitano: 4.909
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Tomb Raider Underworld

Pošto na forumu nema niti jedne teme o najnovijem Tomb Raider Underworldu ja sam ju otvorio kako bi se moglo raspravljati o nadolazećoj igri. Postoji demo (http://www.tombraiderchronicles.com/underworld/demo.html) za skinut koji zauzima negdje oko 1.2 GB. Kako vam se čini i sviđa li vam se nova Lara?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2008 20:52 (Raving Rabbid).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tomb Raider

Igrao sam demo...ok je igra...iako me baš nešto i nevolim takav tip igri...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Tomb Raider
kopa3x kaže...

Igrao sam demo...ok je igra...iako me baš nešto i nevolim takav tip igri...

zna nekad postati dosadno kada sve znaš napamet gdje će kakav neprijatelj skočiti ali još uvijek igram TR igre po deseti put. pohvaljujem TR serijal jer zaista ima dobru priču i zagonetke, pogotovo kada se Lara promjenila svoj gameplay i izgled u Legendu.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Tomb Raider

E vidiš Raving Rabbid,to je zabavna igra ,a ne DMC.Meni je recimo cjeli taj serijal zabavni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

meni osobno, najbolji serijal

sve djelove sam presao puno puta

ne mogu docekat da se dokopam underworlda, presao sam demo vec puno puta, izgleda predobro Osmijeh

"Prediction? Pain."
16 godina
neaktivan
toma kaže...

E vidiš Raving Rabbid,to je zabavna igra ,a ne DMC.Meni je recimo cjeli taj serijal zabavni.

meni oba dvoje zabavno.
17 godina
neaktivan
Tomb Raider

I ja sam jedan od velikih fanova Lare. Prvih pet dijelova je meni najbolje, ali i ovi su odlicni. Nikad necu zaboraviti one velike skorpije iz cetvorke kad si kod onih piramida. Ujedno mi je cetvrti dio najbolji, a poslje njega treci - svi ostali dijelovi su na trecem mjestu.

A koji je release date za Underworld?

Gentoo user. :')
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tux Slave kaže...

A koji je release date za Underworld?

kod nas bi trebalo bit 21.11. a ameri ce se vec moc igrat 18.11, lucky bastards Belji se
"Prediction? Pain."
16 godina
neaktivan

Jedva cekam da ga pređem... TR mi je među najboljim igrama...

Slažem se!
16 godina
protjeran
Tomb Raider Underworld

Igra je za 10 inace sam presao sve dijelove ove po meni najbolje avanture IKAD

Ovaj zadnji dio je strava sto se tice zagonetki a i grafika je ocaravajuca i cini mi se da je dobro optimizovana jer kod mene na max detaljima,max rezoluciji i AA 8x leti na fenomenalnih 40-50 fps-ova

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tomb Raider Underworld

I ja moram priznati da sam TR fan; kad dobro razmislim, uz Hitmana i Commandose (minus CSF, naravno), to mi je možda i najomiljeniji serijal igara koje nisu point-and-click avanture. Svoj gamerski staž na PC-ju sam započeo 1997. sa TR2, a na ova zadnja tri nastavka u režiji Crystal Dynamicsa nemam baš nikakav prigovor.

Što se tiče Underworlda, nedavno sam ga igrao po drugi put i sad tek vidim koliko u njemu ima finesa i mogućnosti. Sada sam išao na češljanje treasuresa koje nikad dosad nije bilo toliko zabavno (i frustrirajuće) jer ih ima gomila. I sad sam ih par fulao. Također ove zadnje tri igre nisam nikad dosad igrao u Time Trial modu tako da me to još čeka.

Unatoč sjajnom Underworldu, mislim da mi je najbolji Tomb Raider dosad ipak Anniversary. Mislim da je priča i koncept originala upravo sa njim zasjao kako treba. Ja sam inače prvo igrao TR2 a tek onda original, i sjećam se da sam bio pomalo razočaran njime u odnosu na dvojku. Ali tek sam ga sad nakon Anniversaryja naučio cijeniti kako spada.

1 0 hvala 0
17 godina
Tomb Raider Underworld

Također sam miljenik Tomb Raider serijala.

No ne i veliki fan pošto nisam odigral sve, čak niti probal ali imam nekaj vrlo bitno - orginal prvog dijela za Segu Saturn (i nju naravno) iz kraja 1996. godine!

Prva "moćna" konzola, prvi put mogućnost slušanja muzičkih CD-ova, Tomb Raider i neopisiv osjećaj koji se ne zaboravlja.

Prošel sam ga tad 3-4 put, 97. sam dobil i Fifu 96 pa sam se prebacil na igranje s Riikardom, Van Bastenom, Gullitom, Cantonom, Massarom i društvom...

Sljedeći kojeg sam kupil i imam ga je Tomb Radier: Chronicles - Limited Edition s Level Editorom.

Tomb Raider za mene je nedodirljivo najbolja avantura ikad i to je nemoguće promijeniti (isto ko i MGS kao najbolji stealth).

Kao što velim, nisam igral sve dijelove ali baš o tome sad razmišljam - nakon kaj sam s harda pobrisal apsolutno sve igre koji nisu vožnje (a i njih je puno "palo") i NBA2k9!

Dodatno me inspirira i ova tema, Underworld kojeg nisam niti probal ali sama tema me nekak baca u "stare dane"...

U samom serijalu, pomalo me je razočaral, tj. živcira me nastavak u kojem se dobrano teži prema pucačini, a i vozikanje različitih vozila dobiva puno na značaju - radi se mislim o Legend nastavku (nisam siguran pa me ispravite ak griješim).

To je po mom mišljenju nepotrebno i širenje igraćeg aspekta na taj način, nepoželjno je.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Tomb Raider Underworld
Armor kaže...

No ne i veliki fan pošto nisam odigral sve, čak niti probal ali imam nekaj vrlo bitno - orginal prvog dijela za Segu Saturn (i nju naravno) iz kraja 1996. godine!

Prva "moćna" konzola, prvi put mogućnost slušanja muzičkih CD-ova, Tomb Raider i neopisiv osjećaj koji se ne zaboravlja.

Prošel sam ga tad 3-4 put, 97. sam dobil i Fifu 96 pa sam se prebacil na igranje s Riikardom, Van Bastenom, Gullitom, Cantonom, Massarom i društvom...

Sljedeći kojeg sam kupil i imam ga je Tomb Radier: Chronicles - Limited Edition s Level Editorom.

Tomb Raider za mene je nedodirljivo najbolja avantura ikad i to je nemoguće promijeniti (isto ko i MGS kao najbolji stealth).

Kao što velim, nisam igral sve dijelove ali baš o tome sad razmišljam - nakon kaj sam s harda pobrisal apsolutno sve igre koji nisu vožnje (a i njih je puno "palo") i NBA2k9!

Dodatno me inspirira i ova tema, Underworld kojeg nisam niti probal ali sama tema me nekak baca u "stare dane"...

U samom serijalu, pomalo me je razočaral, tj. živcira me nastavak u kojem se dobrano teži prema pucačini, a i vozikanje različitih vozila dobiva puno na značaju - radi se mislim o Legend nastavku (nisam siguran pa me ispravite ak griješim).

To je po mom mišljenju nepotrebno i širenje igraćeg aspekta na taj način, nepoželjno je.

Da, Legend su i po mom mišljenju malo zeznuli, ali ne tako jako kao što su Underworld po mom mišljenju. U Legendu su se barem našle zagonetke na kojima sam se namučio više od jednog dana, no Underworld ima prelagane zagonetke za serijal i nekako je sama borba loše odrađena te lara izgleda preplastično kada radi sve te akrobacije. Underworld mi nije pružao toliku radost kao ostali nastavci. Bio mi je dosadan, a nisam želio odustati jre sam želio saznati priču koja na kraju i nije tako jako dobra te ostavlja mnogo pitanja, valjda za sljedeći nastavak.

16 godina
neaktivan
Raving Rabbid kaže...
Armor kaže...

Da, Legend su i po mom mišljenju malo zeznuli, ali ne tako jako kao što su Underworld po mom mišljenju. U Legendu su se barem našle zagonetke na kojima sam se namučio više od jednog dana, no Underworld ima prelagane zagonetke za serijal i nekako je sama borba loše odrađena te lara izgleda preplastično kada radi sve te akrobacije. Underworld mi nije pružao toliku radost kao ostali nastavci. Bio mi je dosadan, a nisam želio odustati jre sam želio saznati priču koja na kraju i nije tako jako dobra te ostavlja mnogo pitanja, valjda za sljedeći nastavak.

Šta pričaš ti?! Ja sam prešao Underworld jedno 4 puta kao i sve ostale dijelove, i mogu ti reći sa sigurnošću da Lara nikad nije bila bolja, realnija i teža za kontrolirati, no dobro ja sam igrao svaki put preko PC-a pa možda zato, dobro možda zagonetke i nisu tako teške ali zato kretanje po terenima j.......o teško, mislim, svatko tko je igrao mora priznati da je ono vozikanje motorom u kišnoj prašumi priilično zeznuto, pa onda trebaš prijeći pola prašume na vrijeme (kratko), pa se u uskim hodnicima vozikati polako, pa onda ona čudovišta što ih moraš izudarati do iznemoglosti. A ima i  zeznutih zagonetki, npr ona zadnja u Out Of Time chapteru, to je prilično teško za riješiti zar ne? čak i meni kada sam igrao 4 put, svaki put zaboravim  :). A i priča je dobra, zar vas ona scena na samom kraju kada Lara izvuče onaj mač kralja Artura i kamena ne podsjeća na jedan nastavak Lare? Priča se odmah nadovezuje na taj nastavak iako je izašao prije......zato za sve one kritičare ovog nastavka, pa i za najmanje, kažem da onda neznaju ništa o Tomb Raider serijalu! :) Usput, pročitao sam negdje da se idući nastavak Lare vraća u vrijeme kad je ona bila mlada, s manjim sisama, bez zapravo velikog entuzijazma za arheologijom, bit će više akcije i fantastike, uz manje nego ikad prije-zagonetki, puzzli itd. itd.

16 godina
neaktivan
Joso1000 kaže...
Raving Rabbid kaže...
Armor kaže...

Šta pričaš ti?! Ja sam prešao Underworld jedno 4 puta kao i sve ostale dijelove, i mogu ti reći sa sigurnošću da Lara nikad nije bila bolja, realnija i teža za kontrolirati, no dobro ja sam igrao svaki put preko PC-a pa možda zato, dobro možda zagonetke i nisu tako teške ali zato kretanje po terenima j.......o teško, mislim, svatko tko je igrao mora priznati da je ono vozikanje motorom u kišnoj prašumi priilično zeznuto, pa onda trebaš prijeći pola prašume na vrijeme (kratko), pa se u uskim hodnicima vozikati polako, pa onda ona čudovišta što ih moraš izudarati do iznemoglosti. A ima i  zeznutih zagonetki, npr ona zadnja u Out Of Time chapteru, to je prilično teško za riješiti zar ne? čak i meni kada sam igrao 4 put, svaki put zaboravim  :). A i priča je dobra, zar vas ona scena na samom kraju kada Lara izvuče onaj mač kralja Artura i kamena ne podsjeća na jedan nastavak Lare? Priča se odmah nadovezuje na taj nastavak iako je izašao prije......zato za sve one kritičare ovog nastavka, pa i za najmanje, kažem da onda neznaju ništa o Tomb Raider serijalu! :) Usput, pročitao sam negdje da se idući nastavak Lare vraća u vrijeme kad je ona bila mlada, s manjim sisama, bez zapravo velikog entuzijazma za arheologijom, bit će više akcije i fantastike, uz manje nego ikad prije-zagonetki, puzzli itd. itd.

Neću sada nešto previše pisat, reći ću samo da svatko ima svoj ukus. Mene je malo i razočarao kraj, mislio sam da će se više toga dogodit. Ja sam prošao Legend negdje oko 10 puta i još mi nije dosadio, iako sam sakupio sve moguće predmete i pobjedio time trial. On mi je bio najzabavniji (valjda jer sam njega igrao prvo kod prijatelja pa tamo naigrao, a onda kada sam došao doma želio sam instalirati, no bacilo neki error. Nakon mjesec dana odlučih ponovo probati i uspješno je instaliran. Nisam se mogao odvojit od kompa.) i najteži u smislu zagonetaka. Anniversary mi je također bio super i puno dulje je trajao od Legenda (igrao sam ga 32 sata kada sam prvi put prolazio), dodao je nove mogućnosti u borbi te su zagonetke bile prave glavolomke, a priča da i ne spominjem (ipak je to remake odličnog TR1). Underworld mi i nije baš nekako sjeo. Nekako mi je bio naporan. Ajde, grafiku su odlično odradili, donekle optimizirali, ali su se našli i poneki bugovi (možda je zato tebi bilo otežano skakanje i hvatanje za stupove, tako je barem kod mene bilo jer sam bezbroj puta poginuo zbog nehvatanja).

Eh, ipak sam previše napisao.

16 godina
protjeran
Tomb Raider Underworld

Ja sam igrao sve igre iy serijala i moram reci da je igra odlicna,najslicnija je prvom dijelu.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Igra je prejaka presao sam je za ukupno dva tri dana ili ti ga 2 sata igranja dnevno

Po meni najbolja igra ikad i kao sto sam vec rekao u serijalu Tomb Ridera  -Underworld- je najjaci...

17 godina
protjeran
Tomb Raider Underworld

TR Underworld je najbolji dio nove trilogije....priča je ok, grafika isto....

Jedino šta im neću oprostit je onaj DLC koji daje dodatne misije nakon kraja igre, a koji nije izašao za PC već samo za konzole

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
IT pro. kaže...

Ja sam igrao sve igre iy serijala i moram reci da je igra odlicna,najslicnija je prvom dijelu.

lol, a gdje ti tu vidiš sličnost?! koliko znam, tadašnji  primati Eidosa iz 90-ih nisu imali takvu tehnologiju......

16 godina
protjeran
Tomb Raider Underworld

nova Lara

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
josipjoso1000 kaže...
IT pro. kaže...

lol, a gdje ti tu vidiš sličnost?! koliko znam, tadašnji  primati Eidosa iz 90-ih nisu imali takvu tehnologiju......

mozda je covjek mislio da je najslicnija starim djelovima po zonama,i meni dosta lici na recimo 3 dio samo sto je ovaj zadnji za klasu bolji

16 godina
protjeran
josipjoso1000 kaže...
IT pro. kaže...

ma pusti ti tehnologiju,stil borbe sa neprijateljima je isti tr;karanje okoloi napucavanje dok neprijatelj ne crkne ima dosta yatvorenih lokacija...

16 godina
neaktivan

Da li je netko uspješno zavrtio Underworld na Win 7 (64bita)?

Meni se redovito ruši (najčešće kod promjene scene gdje se aktivira checkpoint) pogotovo kada utrčim na novu lokaciju. EDIT: Rješio problem jednim dobrim apdejtom.

i još jedno pitanjce: tijekom igre mi je ispisan nekakav "hint" da se tijekom borbe protiv likova koristi nekakav "action" sekvenca ili štoveć. (Sjećam se iz doba Legend i Anneversary da se u takvim trenucima uspori slika i čekam da se spoje dva nišana), međutim nikakav action slowmotion nisam do sada vidio i jedino što napravim je uletim, stisnem lock-target, i pucam dok ne crknu. Konkretno tek sam na početku (thorova rukavica) i sad se borim na brodu od onih ronilaca koji su mi je maznuli.

EDIT: skužio sam kako napraviti action sekvencu, kad su blesavo objasnili in-game i čovjek mora čitati razne on-line vodiče. :)

Inače Underworld je ok, nije mi toliko dobra kao Anniversary, ali se izvlači na grafiku.

Google is your friend
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2009 8:49 (Zura).
15 godina
neaktivan
Tomb Raider Underworld

ja sam u pocetku kad je tek izasao tomb raider uzivao u igri ali kasnije nekako su mi bile toliko zamrsene misije da nisam uspjevao da predjem neke nivoe i od tad ne igram a vrlo rado cu se vratiti ponovo ovoj igri :-). Sjecam se na jednom serijalu je bila zagonetka sa nekom vodom, ako stavis pogresnu kolicinu vode na vagu izadje iz kaveza neko cudoviste i ne mozes ga pobjediti nikako, i tako sam se vrtio u krug jer je bilo zaista nemoguce provaliti koliko vode gdje treba stavit...

A one skorpije iz 4-tog dijela su bila zaista fenomenlane po onim piramidama :-)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice