The Witcher 3

poruka: 6.078
|
čitano: 1.209.349
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: The Witcher 3
Neznalica121212 kaže...

Ova igra će mi zauvijek ostat trn u oku. Prelijepa grafika, toliko sam je čekao igrati, krenem je igrati ono pentagrami (sotonistički znakovi) u prvoj sceni na onoj ženskoj nekoj. Iman neke principe sa kojima se ne zajebajem iskreno govoreći.

Šteta, ne volim kad mi vjerske stvari mišaju u igricama.

mislim da u bronwnovim knjigama je objašnjeno da ti znakovi nemaju nikakve veze sa sotonizmom , samo ih je crkva naknadno bila sotonozirala ... pa eto sad se mozes vratit igri :P

15 godina
neaktivan
Neznalica121212 kaže...

Ova igra će mi zauvijek ostat trn u oku. Prelijepa grafika, toliko sam je čekao igrati, krenem je igrati ono pentagrami (sotonistički znakovi) u prvoj sceni na onoj ženskoj nekoj. Iman neke principe sa kojima se ne zajebajem iskreno govoreći.

Ako ih ne voliš u igrama, kako se ne ubiješ u stvarnom životu gdje ih je pun k. oko nas.

13 godina
neaktivan
TheVeky kaže...
Neznalica121212 kaže...

mislim da u bronwnovim knjigama je objašnjeno da ti znakovi nemaju nikakve veze sa sotonizmom , samo ih je crkva naknadno bila sotonozirala ... pa eto sad se mozes vratit igri :P

Nemoj me krivo shvatiti ali to je totalna glupost.

Zajeb kaže...
Neznalica121212 kaže...

Ako ih ne voliš u igrama, kako se ne ubiješ u stvarnom životu gdje ih je pun k. oko nas.

Fokusiran se na križ.

Nemojmo o vjeri ekipa ta tema uvijek zavadi. Samo sam rekao otvoreno.

Igra ima prelijepu grafiku.

youtube.com/summercroatia http://steamcommunity.com/profiles/76561197984431248
18 godina
The Witcher 3

Mani se ćorava posla!

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Neznalica121212 kaže...

Svih vrsta demona u witcheru a ti si zapeo na zvijezdu (koja nije pentagram btw) na Yenefer... I ne, pentagram nije nužno poveziv samo sa sotonizmom.

https://hr.wikipedia.org/wiki/Pentagram

Ostavi se ćorava posla i odigraj igricu jer je ovo jedan od najboljih serijala u gejmingu uopće.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
18 godina
Neznalica121212 kaže...

a moj sinko...

It's not who you are, it's who you know.
17 godina
skank666 kaže...
Neznalica121212 kaže...

Svih vrsta demona u witcheru a ti si zapeo na zvijezdu (koja nije pentagram btw) na Yenefer... I ne, pentagram nije nužno poveziv samo sa sotonizmom.

Ostavi se ćorava posla i odigraj igricu jer je ovo jedan od najboljih serijala u gejmingu uopće.

Đizs, on kraj takve p*** gleda njenu ogrlicu ili što je to već... 

Battlelog: MUDO_HR
16 godina
The Witcher 3

bogtejeba sad tek vidim tu ogrlicu idem doma obrist i formatirat disk, ne vjerujem da imama sotone na računalu. molite se za moju dušu

Dirty dosen
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Witcher 3

Samo ću ovo ostaviti ovdje...

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
24 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Pislje kaže...

bogtejeba sad tek vidim tu ogrlicu idem doma obrist i formatirat disk, ne vjerujem da imama sotone na računalu. molite se za moju dušu

Nedovoljno, trebaš cijeli komp odnijeti popu da ga poprska svetom vodicom

13 godina
neaktivan
skank666 kaže...
Neznalica121212 kaže...

Prijatelju, citiram ovo što si linkao.

"...U kršćanstvu se koristio i tumačio kao simbol pet Isusovih rana, zbog čega se isprva koristio kao talisman za tjeranje "đavolskih sila", dok se u engleskoj tradiciji tumačio kao simbol pet kršćanskih otajstava (navještenje, rođenje, uskrsnuće, Kristovo uzašašće i Marijino uznesenje).

Obrnuti pentagram je sotonistički simbol, koji je prvi uveo Eliphas Levi (1810.-1875.) kao razlikovni prikaz u odnosu na uspravni pentagram. Za sotoniste je to simbol palih anđela, neposlušnosti i pobune protiv Boga.[7]  "

youtube.com/summercroatia http://steamcommunity.com/profiles/76561197984431248
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

I kakve veze taj medaljoncic ima s krščanstvom i bogom ?

Niti u igri ima krščanstva ( iako tehnički ima puno zatucanih ljudi koji mogu bit u prenesenom smislu krščani ) tako da ogrlica ne predstavlja sotonizam, nego je simbol za magiju. Skoro sve "čarobnice" u igri ga koriste za magiju.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Neznalica121212 kaže...

Obrnuti pentagram je sotonistički simbol...

odigraj igru, naguzi tetu i dok je budeš guzio u igrici, pentagram će se okrenuti (jer će teta biti na leđima) i dobit ćeš onaj ispravni

shvati to kao jednu od misija i sve će biti ok

17 godina
odjavljen

Je, krivo sam pročitao. Moj bed. Sorry

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
13 godina
The Witcher 3

Ljudi upomoc...Nigdje nemogu naci rjesenje.Poceo sam igrati igru i na onom djelu gdje vjezbam sa onim seronjom,trazi od mene da mjenjam one magije.Ali nakon prvog mjenjanja trazi da iskoristim drugi i jednostavno ne reagira.Geralt mi ne zeli zamjeniti napad.Sta da radim?Mislim vec odmah na pocetku nekakvi problemi...WTF!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Endymon kaže...

Ljudi upomoc...Nigdje nemogu naci rjesenje.Poceo sam igrati igru i na onom djelu gdje vjezbam sa onim seronjom,trazi od mene da mjenjam one magije.Ali nakon prvog mjenjanja trazi da iskoristim drugi i jednostavno ne reagira.Geralt mi ne zeli zamjeniti napad.Sta da radim?Mislim vec odmah na pocetku nekakvi problemi...WTF!!!

ufff davno je to bilo kad sam prelazio turtorial... koliko se sjecam vesemir govori koji sign trebas koristit. signovi se mjenjaju ili sa middle mouse button (scroll) ili se otvori quick menu sa q. moze i sa brojkama od 3 pa nadalje.

It's not who you are, it's who you know.
13 godina

A nis.Probat cu.A taj quick menu je u opcijama ili...?

15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Za sve one koji imaju W3 i season pass na galaxiju, dobit cete i zasebnu GOTY verziju igre.

https://www.gog.com/news/upgrade_to_the_witcher_3_wild_hunt_game_of_the_year_edition

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Dobio mail u 19h, pogledo na Galaxy i GOTY je u library-u :), 

stvarno lijepo od njih, opet nikakvo iznenađenje poznavajući CDPR :) 

A census taker once tried to test me. I ate his liver with some fava beans and a nice Chianti.
9 godina
Skida se GOTY izdanje na GOG-u. Super je da su svi patchevi, DLC-ovi i ekspanzije zapakirani u jednu instalaciju.

1 0 hvala 0
10 godina
The Witcher 3

jesu li save - game kompatibilni?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
The Witcher 3

Ono kad besplatni DLC  ekspanzija dobije best rpg of the year award! 

http://thegameawards.com/nominees/

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2016 10:32 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Koje bi modove preporučili kao must have a da minimalno utječu na performanse?
HTC Hero-iPhone 3GS-Nexus S-Nexus 7-Htc 8S-iPhone 4-Galaxy S2-HTC Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1C-M2 Note-M8-Z1C-Blackberry 9900-Z1C-Lumia 630-Xperia E-OPO-HOX
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

znam sam kome treba šupće namazati, ali volim auto oil i jump in shalow watter!

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3 uplay: StariGAD_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
skank666 kaže...

Ono kad besplatni DLC  ekspanzija dobije best rpg of the year award! 

http://thegameawards.com/nominees/

Pa ekspanzije su meni neusporedivo bolje od "golog" Witchera. Jos da su nekako postigli da je fight tezi i da trazi skill...

15 godina
The Witcher 3

Može jedna preporuka ekipa... da li igrati sa tipkovnicom i mišom ili sa gamepadom? Tnx 

7 Gamepad
27 Mouse&Keyboard
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2016 20:12 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
The Witcher 3

Because physics bitch!

Kaj veliš? o.O
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
The Witcher 3

jebemtiwičeraisvesvece uuuuuuuuuuuuuuuuu kako sam ljut 

došao sam do pred kraj igre i krenuo rješavati zaostale misije, jedna od njih ona gwent turnir

sve uredno dobijem u kartama i na koncu ono govno od napuhanog vilenjaka me prebije ko mačku nebrojeno puta zaredom

priznajem, uopće mi se ne sviđa faking šaketanje u igri, nisam skužio baš ništa, niti kako udariti jako, znam jedino blok postaviti

dosad bi brzim šaketanjem pritisnuo svakog protivnika u neki kut i nisam mu dao disati, dosad je to palilo, no ovaj mulac me svaki put stuna i ubije

obično kad dođem do ovakve situacije u igrama bez ikakve grižnje savjesti ide unistall, ali ovdje mi je stvarno žao to napraviti

jel ima koja dobra duša za objasnit mehaniku borbe i kako nakantat ovog napuhanca

igram s mišem i tipkovnicom i uopće ne kužim mehaniku

heeeeelp

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Kad te ide napast, counter, 2 puta opalis, maknes se, krene te napast, counter, 2 puta opali, makni se, repeat.

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
picajzla0707 kaže...

jebemtiwičeraisvesvece uuuuuuuuuuuuuuuuu kako sam ljut 

došao sam do pred kraj igre i krenuo rješavati zaostale misije, jedna od njih ona gwent turnir

sve uredno dobijem u kartama i na koncu ono govno od napuhanog vilenjaka me prebije ko mačku nebrojeno puta zaredom

priznajem, uopće mi se ne sviđa faking šaketanje u igri, nisam skužio baš ništa, niti kako udariti jako, znam jedino blok postaviti

dosad bi brzim šaketanjem pritisnuo svakog protivnika u neki kut i nisam mu dao disati, dosad je to palilo, no ovaj mulac me svaki put stuna i ubije

obično kad dođem do ovakve situacije u igrama bez ikakve grižnje savjesti ide unistall, ali ovdje mi je stvarno žao to napraviti

jel ima koja dobra duša za objasnit mehaniku borbe i kako nakantat ovog napuhanca

igram s mišem i tipkovnicom i uopće ne kužim mehaniku

heeeeelp

Ovo sto zajeb kaze uglavnom radi. Al imas muckih provokatora na vecim levelima kad te napadnu ne stignes counter uvijek. Ono kad samo ispruzi ruku ako si mu blizu. Po meni najbolja ti je taktika stalno plesat oko njega sa alt i smjer u kojem zelis pa kad vidis da ti se krene priblizavat izmaknes se i onda ce on udarit u prazno i tad ti nastupas. Probaj se prvo samo izmicat pa vidi kako i kad napada. Osobno sam volio izmicat se sa alt i naprijed znaci u njega tocno (znam da ti se cini kao da nema smisla ali probaj). Mislim da ga dvaput mozes udarit. I onda opet cekas priliku. Eto sad imas dvije taktike pa eksperimentiraj. I nemoj brisat igru zbog glupog fistfighta molim te.

Nije sretan onaj koji puno ima, sretan je onaj kome malo treba
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice