Ima li itko da je igrao blood and wine dlc , a da je zavrsio igru s najgorim krajem.
Zanima me sto Geralt kaze kada pijete na Groblju sa Regisom dok cekate ravena da se vrati sa informacijom o nekakvim bestijama, konkretno me zanima dio kada pitate Regis-a sto je radio sve ovo vrijeme na sto Geralt nadoda da je s Ciri pobjedio wild hunt ali su se kasnije razdvojili.
taman sam to danas odradio. regis prica da mu je dettlaff pomogao regenerirat se, kako je to kad umers, tj sta osjecas, sta je radio kad je se regenerirao (isao do dillingena i glumi malo doktora, odnosno kirurga i bricu). geralt nije previse govorio o ciri i wild huntu, samo ono najosnovnije (pobjedilo smo, spasili smo ciri), neka malo filozofska razglabanje izmedu njih dva uz bocu rakije i to je to.
sad za ekipu koja igra new game+... buduci da je hard lvl cap 100 postoji problem koji je skroz bezveze, tj ne znam kako ekipa iz cdprojekt red nije na to obratila pozornost. radi se naime o level requirementu za relic weapons. buduci da su oruzja iz witcher setova totalno lame, a relic weapons su jako dobri (primjerice silver sword gescheft) logicno je da ces otic, nac dijagram i napraviti taj sword. medutim, u NG+ taj recept ima lvl 101 sto je apsolutno neprihvatljivo.
zato preporucam skinuti ovaj mod koji ce vam olaksat zivot. ovaj mod do sada nisam koristio jer naprosto nisam imao razloga, ali nazalost doslo je do toga da ga se mora koristit. ajmo rec da su grandmaster bear macevi ok ali kad sam vec dosao do lvl 100 a da ne mogu koristit isti gear koji sam koristio kada sam ''normalno'' prelazio igru smatram da je koristenjeg ovog moda u ovoj situaciji sasvim ok.

Stranice su trenutno nedostupne.