Jel ima tko koji savjet za gwent? Igrao sam 2-3 puta ono napocetko i glatko popusio pa mi se dalje nije dalo jer ocito nisam pohvatao dobro... Sta god ja odigram, protivnik ima nesto bolje haha
mislim da je dek northern realms najzgodniji za početnika, barem je meni bio, potraži kod trgovaca karte za kupiti da malo ojačaš dek, i kreni igrati s kim god možeš, odigraj i po nekoliko puta s nekim likom dok ne pobijediš, dakle cilj kartanja je pobijediti u dvije runde, pobijeđuješ tako da imaš veći zbroj vrijednosti karata nego protivnik, ali ono što je jako bitno je to da je broj karata koje imaš ograničen i igrač koji potroši previše karata u prvoj rundi će imati problema poslije, probaj na to ići, da ti se protivnik ispuca što više u prvoj rundi pa ga onda razvališ u iduće dvije.
prva leader karta koju sam ja imao (a mislim da su je svi imali, pa tako i ti) je kralj foltest i on je mogao uduplati vrijednost siege karata (oni katapulti i trebuchete i te stvari), moja je taktika na početku bila da te karte čuvam što duže, dakle da ih iskoristim u zadnjoj rundi
nije prelagano na početku, ali vjeruj mi, igraj što više i potrudi se, pročitaj opis svake karte, jako će ti se svidjeti

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------