Sto se tice toga meni Witcher3 na hddu ucitava brze od F4 na ssdu 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije ni problizno dobar stroj, no witchera igram bez problema! Fallout 4 mi jednostavno nije dovoljan razlog za kupovinu ssd, mozda kad izađe novi total war.
ontopic shani mi u jedinici nije bila privlacna.. ovde bas naprotiv!
Došel patch 1.12 1.1 GB
Došel patch 1.12 1.1 GB
citam ali ne vidim promjene onih problema na koje sam naletio... vrata sta se ne otvaraju u onome razrusenom dvorcu za bear gear i sinoc kad sam igrao wolf treasure hunt prvi misteriozno je nestao drugi kristal koji se nalazi na vanjskom dijelu razrusenog tornja koji je potreban da se onaj zeleni portal stabilizira...
Došel patch 1.12 1.1 GB
citam ali ne vidim promjene onih problema na koje sam naletio... vrata sta se ne otvaraju u onome razrusenom dvorcu za bear gear i sinoc kad sam igrao wolf treasure hunt prvi misteriozno je nestao drugi kristal koji se nalazi na vanjskom dijelu razrusenog tornja koji je potreban da se onaj zeleni portal stabilizira...
Prelazim igru po treći put (dva puta normalni prelazak, jednom NG+) i nijednom nisam imao problema s tim kristalom i portalom (ako misliš na onaj toranj u Kaer Morhenu). Igram GOG verziju igre.
And your point is ? Meni je Fallout 4 imho *ranje naspram Witcher 3 u kojeg je uloženo baš puno truda i vremena,samo pogledaj koliko je slavenska mitologija vjerno prenesena iz priča/knjiga,a questovi su nešto najbolje jer svaki ima smisao te jedan obični quest se razgrana u 4 zasebna questa za razliku od fetch questova u Fallout 4 ( ubij ovoga,odnesi ovo,nadi ovo ).
Kad si se već dodirnuo vizualija,Fallout 4 se vrti na Creation engineu starome 5-6 godina,u suštini prepravljeni Skyrim sa mutnim teksturama i malo boljim osvijetljenjem da zamaskiraju antikni engine.
Da nije bilo hypea i Fallout 4 lorea,još jedan prosječan RPG u prolazu,
Jos uvijek jest.
And your point is ? Meni je Fallout 4 imho *ranje naspram Witcher 3 u kojeg je uloženo baš puno truda i vremena,samo pogledaj koliko je slavenska mitologija vjerno prenesena iz priča/knjiga,a questovi su nešto najbolje jer svaki ima smisao te jedan obični quest se razgrana u 4 zasebna questa za razliku od fetch questova u Fallout 4 ( ubij ovoga,odnesi ovo,nadi ovo ).
Kad si se već dodirnuo vizualija,Fallout 4 se vrti na Creation engineu starome 5-6 godina,u suštini prepravljeni Skyrim sa mutnim teksturama i malo boljim osvijetljenjem da zamaskiraju antikni engine.
Da nije bilo hypea i Fallout 4 lorea,još jedan prosječan RPG u prolazu,
Jos uvijek jest.
Ali fascinira me kako su zgrnuli para u cd projektu ali ne i oni dalje izbacuju patcheve i optimiziraju igru i davaju dlcove bespaltno...koje budale.
Ali fascinira me kako su zgrnuli para u cd projektu ali ne i oni dalje izbacuju patcheve i optimiziraju igru i davaju dlcove bespaltno...koje budale.
Mene fascinira da su već izbacili 10GB patcheva, a još im se ne nazire kraj.
Mogli su počet radit na četvorki .... možda i jesu kolko su spaljeni, šta će bit taj cyberpunk na kojem rade a kažu duplo veći od witchera
Došel patch 1.12 1.1 GB
Prelazim igru po treći put (dva puta normalni prelazak, jednom NG+) i nijednom nisam imao problema s tim kristalom i portalom (ako misliš na onaj toranj u Kaer Morhenu). Igram GOG verziju igre.
ovo je meni cetvrti (ili peti nisam ni ja vise siguran) put i nisam ni ja nikad imao takvih problema al eto, zalomilo se. dugo sam vukao i onaj quest sa onim likom kojemu se oba brata ubiju nakon sto im brod potone i pogine mu zarucnica pa je bila opcija da se zaroni do broda i otvori chest u kojemu je neka lova pa kao njemu to mos dat. al taj se cest nikad nije mogao otvorit.
hebte 4-5 put, svaka čast. Ja sam krenuo na drugi sa ng+ ali odustao, nije mi zanimljivo, opet sve ispočetka puno mi je bolje. Mislim da će mi taj drugi biti i zadnji. Kad će blood and wine, mislim da ću ga jaaaako polako guštat
Ako igras samo da izgubis vrime, tj. da preskaces dijaloge onda si nazalost potrosio novac na ovoj igri. Moras se koncentrirat na igru i na interakciju među likovima, hebes farmanje loota i vanjski svijet kad igras.
play with soul
Došel patch 1.12 1.1 GB
ovo je meni cetvrti (ili peti nisam ni ja vise siguran) put i nisam ni ja nikad imao takvih problema al eto, zalomilo se. dugo sam vukao i onaj quest sa onim likom kojemu se oba brata ubiju nakon sto im brod potone i pogine mu zarucnica pa je bila opcija da se zaroni do broda i otvori chest u kojemu je neka lova pa kao njemu to mos dat. al taj se cest nikad nije mogao otvorit.
a ako izlazi nova ekspanzija krajem miseca (ja se nadam) onda cu to pric pa odma na new game + sve :D
doduse koga ja zavaravam, cim rijesim ovaj prijelaz odma new game +
I ja nakon otprilike mjesec dana se vratio igri, instalirao ovih 13 DLC-ova, te rjesavam par questova stoje ostalo, usput cistim upitnike. Sutra vec na download staviti Hearts of Stone. U igri se uziva gotov podjednako kao i prije, dobro mi je doslo sto sam odmorio.
Jedino malo sto sam zabrljao kod nekih questova (2-3), tj. ne mogu ih rijesiti iz raziclitih razloga.
In Wolf Clothing - ne mogu rijesiti quest jer sam ubio dole ovog lika na luci kad idem razgovarati sa njim, a trebalo je popricati i onda sta se vec desi. Mozda postoji rijesenje, ako neko zna nek kaze. Ovako sam procitao na nekom forumu.
Stvarno sumnjam da ćemo Krvi i Vino vidjet prije kakvog ožujka....
Već bi CDPR baco trailere itd...
ja se nadam da bu ipak u veljaci :) tesko je docekat :D
al da... cudno je da jos nema nikakvih novosti osim one dvije fotke, bar da nam neki teaser daju :)
Developer kaze da ce Blood and Wine biti bolji od glavne igre (price)
Kompleksna prica i zanimljivi neprijatelji... Evo vijest pa procitajte.
Moram li instalirati sve peceve igre, ili mogu samo 1.01, pa 1.10?
Svaki sljedeci pec sadrzava sve ono iz prethodnih peceva.
ne sadrzava..pise ti u imenu patcha sto je ukljuceno u njemu..1.12 recimo ne sadrzava sve od ranije..
npr:
patch_witcher3_1.01-1.10_2.0.0.40
patch_witcher3_1.10-1.12_2.0.0.42
znaci instaliras onaj prvi, 1.01, pa onda ova iznad + dlc-evi i to je to..
Igram Witcher 3 već neko vrijeme, 18 lvl, ne žurim sa prelaskom, onako baš guštam, istražujem, zanemario sam glavne questove pa sam ih prešišao za 6 lvl pa im se sada vraćam, a čitavo vrijeme sam potpuno zanemario Gwent, možda sam odigrao svega par partija i odlučio sam da mu dam šansu i toliko mi je Gwent zarazio da upalim igru i nekoliko sati samo bauljam po Novigradu i Velenu u potrazi za NPC-ovima koji nude opciju igranja Gwenta da bih skupio što veći i bolji dock.
Zanima me da li nakon pobjede nekog NPC nakon što se dobije karta iz njihovog docka kao nagrada postoje neki NPC od kojih možeš dobiti više od jedne karte. Probao sam sa 4-5 random NPCova igrati po više puta ali prvi puta dobijem kartu a ostale materijale?
Imam Nilfgardian, Nothern, Scoatel deckove osposobljene za igranje, Monster još nisam ospsobio, nešto rjeđe dobivam karte za taj deck, također vidim da imam svega po dvije leader karte u svakom decku, no moguće je imati 4-5 i one ostale su mi zasivljene.
Meni opet taj Gwent bio tlaka :D Bolji mi je dice game u jedinici
svaki merchant s kojim igras daje samo jednu kartu. poslije ti daje crafting materijale i golde. koju ti kartu daje to je sasvim random. mozes i kupovati karte od vendora, najcesce inkeeperi prodaju karte. opcenito, svaka pobjeda daje jednu kartu
imas i questove u kojima dobijes jako kvalitetne karte, a sto se tice leader karata neke ces morat kupit a neke ces dobiti kao quest reward
postoji quest koji je direktno vezan za gwent u kojem dobijes 9k golda pa ko voli nek izvoli...
Meni opet taj Gwent bio tlaka :D Bolji mi je dice game u jedinici
Ma zna biti tlaka kada me pijani inkeeper pobijedi 5-6 rundi za redom jer kao da vara, igra nam podijeli karte ali imam osjećaj baš da mu udjeli OP karte protiv mog tima. Ono dobije scorch, 2 double power, 2 weather, Geralta ili Ciri od 15 + one karte za dozivanje potrošenih karti i za pozivanje istovrsnih iz decka i to sve u jednoj rundi i tu još nafrlji hebenog Dandeliona za double power. Inače bude zanimljivo dok ne naletim na takvog igrača.
svaki merchant s kojim igras daje samo jednu kartu. poslije ti daje crafting materijale i golde. koju ti kartu daje to je sasvim random. mozes i kupovati karte od vendora, najcesce inkeeperi prodaju karte. opcenito, svaka pobjeda daje jednu kartu
imas i questove u kojima dobijes jako kvalitetne karte, a sto se tice leader karata neke ces morat kupit a neke ces dobiti kao quest reward
postoji quest koji je direktno vezan za gwent u kojem dobijes 9k golda pa ko voli nek izvoli...
To mi je sve poznato osim tog questa, pretpostavljam da se radi o High stake gwent questu, ali njega ću malo kasnije raditi.
Comander horn dosta olaksava igru. Do tada, na samom pocetku najbolji bet ti je biting forst jer se ai fokusira na melee, te siege karte, to je kao backbone realmsa. Za kralja sam koristio Foltest, Lord Commander Of The Northn, nekako mi je bolje imati clear weather uvik dostupan i u deck sam tako mogao stavit korisniju kartu. N. Realms je starter deck a po meni je i najucinkovitiji, naveo sam zbog biting frost + siege karti, jos uz to oni spijuni koji ti daju draw 2 cards..
Comander horn dosta olaksava igru. Do tada, na samom pocetku najbolji bet ti je biting forst jer se ai fokusira na melee, te siege karte, to je kao backbone realmsa. Za kralja sam koristio Foltest, Lord Commander Of The Northn, nekako mi je bolje imati clear weather uvik dostupan i u deck sam tako mogao stavit korisniju kartu. N. Realms je starter deck a po meni je i najucinkovitiji, naveo sam zbog biting frost + siege karti, jos uz to oni spijuni koji ti daju draw 2 cards..
Ma zeznuto je to što po započinjanju igre sa nekim u prvom matchu ne znaš koji će deck koristiti, pa se onda može lagano izgubiti. Tek kada uđeš u igru onda vidiš pa onda sljedeći puta kontriraš sa svojim deckom.
kod mene je jedan horn i ona frost karta (sta stavlja melee jedinicama vrijednost na 1) must have, narocito jer igram sa foltestom koji ima automtski clear weather. dalje se sve sastoji od toga da uzmem sto vise spy karti i normalno sto vise hero karti.
Ma zeznuto je to što po započinjanju igre sa nekim u prvom matchu ne znaš koji će deck koristiti, pa se onda može lagano izgubiti. Tek kada uđeš u igru onda vidiš pa onda sljedeći puta kontriraš sa svojim deckom.
Meni bi recimo bilo draze da je na pocetku lagano, dok se malo ne ušemiš, te kasnije postupno teze. Dakle da se protivnici prilagode tvom decku, no jbg kasnije je sve to gg. :/
Meni bi recimo bilo draze da je na pocetku lagano, dok se malo ne ušemiš, te kasnije postupno teze. Dakle da se protivnici prilagode tvom decku, no jbg kasnije je sve to gg. :/
ako ti je tesko mozes smanjit tezinu na gwentu