Raptr ilitiga AMD Gaming Evolved...snima sve što igram i kasnije ako hoću zadržim ili odmah obrišem. Nikad problema nisam imao, nikakvi padovi u performansama, prejednostavno za koristit i za uplodat...topla preporuka.
Hm jesi updejtao AMD GE na najnoviji? Probaj uninstall i skini sa službene stranice novu verziju.
Sasvim slučajno sam uspio natjerati AMD GE snimanje da radi u Witcheru 3. S obzirom da mi po defaultu AMD GE iako prepoznaje igru nije htio snimati, odnosno uopće nakon pokretanja igre ne prikazuje hotkey za snimanje i highlits, instalirao sam Dxtory da snimam sa njime neke situacije u igri. Tu se desilo nešto čudno i kada je pokrenut Dxtory onda AMD GE nakon pokretanja Witchera prikaže hotkeye i nudi snimanje. Isprobao sam više puta no u Witcheru mi radi samo dok je pokrenut Dxtory. Moram pohvaliti snimanje, nije zahtjevno, ne smanjuje drastično fps u igri, daje prilično dobru kvalitetu sa dobrom kompresijom (50mbit, 1920x1080 @30 fps) no pojavio mi se novi problem. Snimljeni Gameplay sa AMD GE ima desinkroniziran zvuk, uglavnom je zvuk nešto brži nego video.
Jesi li ti imao takvih problema sa snimanjem Witchera?
imam nvidiu i nemam problema.