evo ja ga igram po 4 put opet, i zanima me jel ima novih questova u chapter 1?
jer jos nisam naletio na niti jedan novi...
evo ja ga igram po 4 put opet, i zanima me jel ima novih questova u chapter 1?
jer jos nisam naletio na niti jedan novi...
Meni su kontrole iz W2 nekako bolje sjele, a jedinicu i dvojku sam prešao negdje jednak broj puta.
Jedino što bih htio iz jedinice ubaciti su ona 3 stila borbe (tj. switchanje između istih) jer mi se čini da bi to igru još malo otežalo
Pusti ti Witcher 2, reci ti meni da nemaš slučajno negdje online tabele i konstante za vodenu paru iz terme, trebaju mi specifične entropije za određene temperature i tlakove (ja izgubio svoje tabele xD) i još par stvari.(vidim isključen ti pm pa nemam drugog načina). Našao nvm
<3<3<3<3<3
<3<3<3<3<3
BTW jesu li oni to optimizirali igru sa EE ili se meni to čini, nekako mi radi sve fluidnije?
Ako jesu svaka im dala. Najvaznije poboljsanje :D
Bogami je igra dosta fluidnija.
Jedan od najžešćih detalja u igri mi je glagoljica, baš gledam po stranim forumima, svi se žale da kaj su stavili "poljsko pismo" u igru, da nema im smisla lol.
Javite ako naidjete na koji novi quest ili lika zanimljivog, bilo sta novo komentirajte :D Zelim se nahajpat malo prije nego ga dobijem!
proso sam chapter 1 i nisam naiso na nikakav novi quest..
a bas sam se nado posto mi je chapter1 najbolji u igri..
Prešao igru! Uz Bioshock i Mass Effect franšize ovo mi je omiljeno. Fantastična igra, fenomenalne atmosfere, igrivosti, priče i karakterizacije likova!
Završio na Dark težini. Trebalo mi je cca 30 sati šta je sasvim uredu; odradio 70 questova od toga šest neuspjelih. Došao do 33 lvl od njih 35.
Na kraju kada Dandelion rezimira cijelu avanturu koju sam prešao kaže nešto u stilu.... "tu ova priča završava a sljedi nova...". A to možemo i vidjeti i u animaciji nakon Creditsa..
Prešao igru! Uz Bioshock i Mass Effect franšize ovo mi je omiljeno. Fantastična igra, fenomenalne atmosfere, igrivosti, priče i karakterizacije likova!
Završio na Dark težini. Trebalo mi je cca 30 sati šta je sasvim uredu; odradio 70 questova od toga šest neuspjelih. Došao do 33 lvl od njih 35.
Na kraju kada Dandelion rezimira cijelu avanturu koju sam prešao kaže nešto u stilu.... "tu ova priča završava a sljedi nova...". A to možemo i vidjeti i u animaciji nakon Creditsa..
Ti si ju presao ja ju nemogu ni pokrenut, svaki put mi izbaci poruku The Witcher 2 Launcher Application has stopped working. . .
Neznam šta tražiš, dvd box ili samo cd key.
Ovdje je poprilično jeftin cd-key, ali nisam nikad kupovao kod njih:
http://www.onlinekeystore.com/The-Witcher-2-Assassins-of-Kings-CD-KEY-UNCUT-STEAM.html
I ja sam ovdje naručio i sve 5 key radi i skida se sad preko Steama.Ali taman sam zakasnio jedan sat jer su onda podgili cijenu za jedan euro.Ali i dalje super cijena
I onda, jeste li otkrili što je uopće novo u igri osim animacija na početku i kraju?
Da ne igram ponovo ako je sve isto...
Mmm, možda i odigram nešto... :)
Odigrao na hard, i moram reci MASTERPIECE. Ja mislim da je nastavak nagovješten onim zadnjim filmićem poslje credits-a.
Odigrao na hard, i moram reci MASTERPIECE. Ja mislim da je nastavak nagovješten onim zadnjim filmićem poslje credits-a.
pa i je... radnja se odmah nastavlja na witcher 2
Mora biti nesto dobro. <3 cd projekt
Mora biti nesto dobro. <3 cd projekt
Mislim da neće biti ništa vezano uz novi Witcher već nešto o ona 2 potpuna nepoznata RPG projekta, jedva čekam! =)
Ja sam upravo dobio svoju kutiju sa Zavvija, nakon mjesec i pol :D
Bilo mi je žao ne kupit za 100kn, taman su se rješavali 2.0 kutija pred dolazak Enhanced Editiona.
Htio sam podržat dobrog developera, i.. WOW. Mogu samo reći da mi se višestruko vratilo. Dobio sam u kutiji 3 DVD-a,(2 za igru, 1 bonus) sa soundtrackom, mapu svijeta, 2 knjižice sa uputama i još mogu besplatno skinuti EE sa njihove stranice.
Već sam odigro piratsku verziju al sam čekao neko sniženje i sad će bit još veći gušt proći ponovo ovo savršenstvo od igre sa novih dodacima. Jedva čekam!
Evo sad gledam live feed i CD Projekt u suradnji sa Mikeom Pondsmithom(Mekton,Cyberpunk,Castle Falkenstein) radi na Cyberpunk RPG-u( vodilja im je Bladerunner),
to brate mili!! Ovako nešto već dugo čekam
odlicno!!! bar znas da ce biti supach igra!
Di je taj live feed?
Keve im, malo sam zakasnio...ugl kaj, neki cyber-punk i kaj jos?
Witcher 2 na Mac-u, meni nebitno
nešto je bilo o Witcheru 1 al isto sam prekasno se uključio pa nisam stigao pohvatat, možda će ju malo ušminkat
Ime igre je Cyberpunk. Biti će to fenomenalno.
Ime igre je Cyberpunk. Biti će to fenomenalno.
Fakat su se potrudili za naziv
jel može mala pomoć:
rješavam quest u drugom dijelu igre - Bring it on: Kaedweni Camp i trebam pobijedit adama pangratta
on je ko unutarnjih vrata pokraj vatre, i nikako da ga odaberem za razgovor,
kad mu se približim nema opcije za selektiranje i nema mu imena iznad glave, već sam pobijedio ostalu trojicu u kampu.
Ovaj CD project red iznenađuje u svemu! Kako možemo vidjeti već rijetko tko daje Mod tool, a witcher 2 će dobiti jednog!!!!!!!!
http://www.pcgamer.com/2012/08/10/witcher-2-mod-tools-incoming/
Zgleda da se bu pak igral witcher na nekim dobrim kompanjama ili slično. Jedva cekam :)