The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.466.404
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
16 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

6 minuta interview, ima novih snimaka..

Novi shoutovi..

http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/137?ch=1

Inače, demo su ti razne snimke, ima ih u trajanju preko 35 minuta službenih..

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 10:59 (NightShadow).
17 godina
neaktivan
NightShadow kaže...
...

Inače, demo su ti razne snimke, ima ih u trajanju preko 35 minuta službenih..

Hmm...da. To nije demo. Isto kak "pivo" bez alkohola nije pivo bez obzira što netko keže da je. {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Ali Khajit ili Argonian kao Dragonborn to mi je veoma smijesno i bas mi smetaju te dvije rase u ovako fenomenalnoj igri u Oblivionu jos i ajde jer je igra i izgledala ko crtani ali u Skyrimu mi se ne svida to bas {#}

0 6 hvala 0
15 godina

Ma nemaš pojma.

Khajiit thief FTW! Kad se samo sjetim...provaljivanje u svaku kućicu i drpanje do zadnje stvarčice koja se da prodati...pa pickpocketanje...šuljanje u sjenama pored horda neprijatelja... {#} Sad sam se uzbudio... {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

To je samo moje misljenje, ali mislim guster koji ubija zmajeve na Nordijskom teritoriju  pa i ne ide mi bas to {#} Nordovi su ko stvoreni za to...

0 0 hvala 0
17 godina
The White Wolf kaže...

To je samo moje misljenje, ali mislim guster koji ubija zmajeve na Nordijskom teritoriju  pa i ne ide mi bas to {#} Nordovi su ko stvoreni za to...

Također sam mišljenja da zgleda pomalo čudno.

Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
16 godina
neaktivan
nitko vas ne tjera
oni su dio tes svijeta i bilo bi puno bure da ih se iskljuci
17 godina
NightShadow kaže...
nitko vas ne tjera
oni su dio tes svijeta i bilo bi puno bure da ih se iskljuci

Naravno, samo komentarišemo tu mogućnost.

Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
13 godina
protjeran
Mr. Fugitive kaže...

Ma nemaš pojma.

Khajiit thief FTW! Kad se samo sjetim...provaljivanje u svaku kućicu i drpanje do zadnje stvarčice koja se da prodati...pa pickpocketanje...šuljanje u sjenama pored horda neprijatelja... {#} Sad sam se uzbudio... {#}

Iz Morrowinda su mi najdraži dijalozi i pozdravi Khajiita. Prolaziš pored mačketine i ovaj ti u prolazu zaprede "May you walk on warm sands". Prekul. <3

Redovno sam oslobađao sve Khajiit i Argonian robove, a robovlasnike i njihove pomagače istrebljivao bez milosti. Gamad pikselizirana.

I left my wallet in El Segundo.
16 godina

Čeka se igra, hype pere! Imam osjećaj da ovo bude igra godine!!{#}

ButcherCRO ingame! I onda neš pil, vražju mater neš pil!
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imat cemo zmaja za frenda, tj. mozemo ga zvat za pomoc u borbi.

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mogo bi se kladit da ces na kraju moc i mountat zmaja samo ne zele to otkrit namjerno...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The White Wolf kaže...

Mogo bi se kladit da ces na kraju moc i mountat zmaja samo ne zele to otkrit namjerno...

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
16 godina

Woohoo, predbilježio se u Crovortexu, čekam 11.11.11.

Nadam se da će mi se grafa vratiti s reklamacije iz ADM-a do tada :)

Koliko su točni podaci o recommended requirements, znam da obično stave niže nego što stvarno treba da se ugodno igra...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
markez_cro kaže...

Koliko su točni podaci o recommended requirements, znam da obično stave niže nego što stvarno treba da se ugodno igra...

Evo.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
16 godina
thuglife kaže...
markez_cro kaže...

Evo.

I ja sam to našao. Najvjerojatnije da ta recc konfa nije namijenjena igranju na high ili ultra postavkama...

16 godina
neaktivan

Pa reccomended ne cilja na high/ very high, nego na medium psotavke i fluidno izvođenje igre pri istima ( i nekoj normalnoj rezoluciji, jelte ).

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The White Wolf kaže...

Ali Khajit ili Argonian kao Dragonborn to mi je veoma smijesno i bas mi smetaju te dvije rase u ovako fenomenalnoj igri u Oblivionu jos i ajde jer je igra i izgledala ko crtani ali u Skyrimu mi se ne svida to bas {#}

Meni je smiješno kako si neću moći lizati dupe kao Kahjiit. Mislim kakva je to mačka koja si ne može ni dupe pošteno oblizati?

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
17 godina
neaktivan
arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 16:29 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 1
17 godina
thuglife kaže...

Kad vidim podržani OS Windows XP, stisne me pri srcu.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
16 godina

Na gamers debate stranici mi za moju konfu procijeni ultra settings... Let's hope so!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa ici ce na ultra sigurno ako meni witcher 2 ide sve na ultra osim ubersamplinga off sa rezom 1440 x 900  i nikad ne pada ispod 40 fps onda bi Skyrim bar za 10 fpsova vise trebao piciti jer je multiplatformska igra a i koliko vidim dosta slabiji po grafici od Witchera...

16 godina
neaktivan

Sve ovisi o optimizaciji, ali ako ti je išao Witcher na najviše trebalo bi i ovo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

#!

Ne znam jel bilo, al mene je nabrijalo!

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Mjesto na 1:15 gore ljevo me previse podsjeca na Edoras...

13 godina
odjavljen

Da li je tko našao kakvi gamplay na PC, ili se igra konstantno testira na konzolama, jer na svima se vide igranja gampadom.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Da li je tko našao kakvi gamplay na PC, ili se igra konstantno testira na konzolama, jer na svima se vide igranja gampadom.

Nisam naletio ni na jedan, možda i jesam ali nisam obraćao pozornost.

Btw. zmajevi iz onoga videa su brutalni, samo se nadam da će biti i jačih/ većih, ovi su mi nekako preslabi.

16 godina
thuglife kaže...
formula1live kaže...

Btw. zmajevi iz onoga videa su brutalni, samo se nadam da će biti i jačih/ većih, ovi su mi nekako preslabi.

Mislim da su na oficijalnom gameplayu malo nabrijali char da se ne sramote pred rajom dok su sjekli aždaju :)

16 godina
markez_cro kaže...
thuglife kaže...
formula1live kaže...

Mislim da su na oficijalnom gameplayu malo nabrijali char da se ne sramote pred rajom dok su sjekli aždaju :)

Slazem se.

Mozda su stavili na easy {#}

Ali ako je tebi to prelagano stavi tezinu ultra hard i problem rijesen {#}

League Of Legends IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice