The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.472.144
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
14 godina
odjavljen
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Jonja kaže...

Neznam, to sam iz glave jer vidim da ti je lockano na 60 fpsa, probaj ući u onaj menu prije igre di namještaš postavke pa probaj nać ili (neznam jel se to može, al u većini igara da) nađi u notepadu pa promini.

Tražio sam tutorijale po netu i isključio sam ga, sve je super.

''A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer'' - Bruce Lee
15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

jel može mala pomoć... nešto sam guglao i skinio sam te fajlove sa ove stranice

http://www.ngohq.com/games/20894-skyrim-esbern-quest-fix.html

što sada trebam sa tim tj. u koju mapu da ih ubacim?

Tu mapu vec imas sa instalacijom samo sto je zapakirana, tak da si to mogao napravit sa BSA unpackerom al ako radi i ovako ok...

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
17 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

THE bad..Way of voice, Bug sa Einarh likom, neće da priča samnom.Prešao sam igru s Nordom, nije bilo sem uobičajenih bugića, sad sam stavio par Datapacka

(texture, 4Gb,itd), krenuo s Bretonom, došao do Greygardsa, popričo, dobio prvi shout...i sluzavac od Einharta ne govori. E, vratio bi ja nazad al sam u

međuvremanu šetao,enchantao,nabio LEV38, naoružao i obučio se, pobrao desetak drugih shoutova..(sic) i šta sad? Da to zbrišem SVE? Možda netko zna

rješenje (sem ovih navedenih, ne pomažu)

1 1
krepala krava
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
micho0305 kaže...

THE bad..Way of voice, Bug sa Einarh likom, neće da priča samnom.Prešao sam igru s Nordom, nije bilo sem uobičajenih bugića, sad sam stavio par Datapacka

(texture, 4Gb,itd), krenuo s Bretonom, došao do Greygardsa, popričo, dobio prvi shout...i sluzavac od Einharta ne govori. E, vratio bi ja nazad al sam u

međuvremanu šetao,enchantao,nabio LEV38, naoružao i obučio se, pobrao desetak drugih shoutova..(sic) i šta sad? Da to zbrišem SVE? Možda netko zna

rješenje (sem ovih navedenih, ne pomažu)

Probaj ubaciti neki od poslednjih peceva, (1.5) moja preporuka... Ili neki bolji ako mozes.

13 godina
neaktivan

E moj susjed ima xbox 360 kako i gdje kupiti Dawnguard????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Na XBLA valjda, mislim da prodaja ide samo digitalnom distribucijom.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
13 godina
neaktivan

evo skida se javim pa vam rečem kakav je

Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Blazen22 kaže...

evo skida se javim pa vam rečem kakav je

Ajde super, da cujemo i jednu domacu recenziju{#}

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
13 godina
neaktivan

baš sad sam nazvao susjeda rekao je da se užasno sporo skida...U utorak cu vam reči kakva je igra

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

baš sad sam nazvao susjeda rekao je da se užasno sporo skida...U utorak cu vam reči kakva je igra

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
odjavljen

Ocemol gledat neku domacu recenziju vise? {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Je li potrebno instalirati prethodne patcheve ili samo zadnji patch za igru, jer vidim da nekoliko zadnjih patcheva imaju skoro istu velicinu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo da rečem susjed je skinuo i instalirao DLC rekao je da je jako zanimljivo on je u lovcima dobiješ novi armor i nove mačeve...Recite mi što vas zanima pa ga ja pitam ja tek sutra idem k njemu pa da i ja to vidim sada sam na poslu radim nočnu pa sutra ču vam sve reči LP

Moj PC  
3 0 hvala 3
13 godina
odjavljen
Blazen22 kaže...

Evo da rečem susjed je skinuo i instalirao DLC rekao je da je jako zanimljivo on je u lovcima dobiješ novi armor i nove mačeve...Recite mi što vas zanima pa ga ja pitam ja tek sutra idem k njemu pa da i ja to vidim sada sam na poslu radim nočnu pa sutra ču vam sve reči LP

Pitaj ga ima li mapa novih lokacija za istraziti i zanimljivijih questova, nekako mi glupo da je taj DLC 15-20 sati za ovakav RPG. Obecali su nam OGROOOOMNE DLC-ove poput pravih ekspanzija.

15 godina
neaktivan
Blazen22 kaže...

Slobodno se raspisi, napravi nam recenziju vrijednu citanja opisi pricu i tako dalje...

13 godina
neaktivan
Evo malo novosti mapa je ostala ista ali ima puno više spilja ima više strašnijih mjesta i da ubacili su jedan veliki grad nazivom Dawnguard.

U igrici su napravljeni novi shout-ovi sada možete smithing Dragon Weapons jako su jaki i brzo ubijaju...vampiri mrze sva stvorenja koja nisu vampiri....U igri ima novih Perkova Vampire Lord i Werewolf po meni su vampiri nešto malo bolji od vukodlaka...U igrici ima puno više krvi dodani su novi finisher napadi sada je lakše nekome odgrubi glavu (XBOX 360) po meni je i grafika nešto bolja...Vi možete birati između Vampira i Vukodlaka...Noviteti su da možete mahat mačem dok ste na konju ubačena su mnogo novih čudovišta npr frost giant ITD....

Ubačen je samostrel koji je fantastičan...O qvestovima nebi jer ih ima jako puno i jako su zanimljivi.Vidio sam da ima više ljudi po selima više čudovišta po tamrielu sve u svemo isplati se kupiti ima puno sadržaja...To je za sada sve pitajte me što vas zanima

13 godina
odjavljen
Blazen22 kaže...
Evo malo novosti mapa je ostala ista ali ima puno više spilja ima više strašnijih mjesta i da ubacili su jedan veliki grad nazivom Dawnguard.

U igrici su napravljeni novi shout-ovi sada možete smithing Dragon Weapons jako su jaki i brzo ubijaju...vampiri mrze sva stvorenja koja nisu vampiri....U igri ima novih Perkova Vampire Lord i Werewolf po meni su vampiri nešto malo bolji od vukodlaka...U igrici ima puno više krvi dodani su novi finisher napadi sada je lakše nekome odgrubi glavu (XBOX 360) po meni je i grafika nešto bolja...Vi možete birati između Vampira i Vukodlaka...Noviteti su da možete mahat mačem dok ste na konju ubačena su mnogo novih čudovišta npr frost giant ITD....

Ubačen je samostrel koji je fantastičan...O qvestovima nebi jer ih ima jako puno i jako su zanimljivi.Vidio sam da ima više ljudi po selima više čudovišta po tamrielu sve u svemo isplati se kupiti ima puno sadržaja...To je za sada sve pitajte me što vas zanima

Hvala, rekao si bas ono sto sam htio znat, ako je ovo tacno, ovaj DLC ima da kida 10000000000% {#}

15 godina
neaktivan
Blazen22 kaže...
Evo malo novosti...

HVALA !!!  {#}

13 godina
odjavljen
Almin94 kaže...

Je li potrebno instalirati prethodne patcheve ili samo zadnji patch za igru, jer vidim da nekoliko zadnjih patcheva imaju skoro istu velicinu?

Samo poslednji.

13 godina
protjeran

Dal se za samostrijel koriste iste strijele kao i za luk?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bornasepic kaže...

Dal se za samostrijel koriste iste strijele kao i za luk?

Ne, evo sto kaze wiki o tome...

"Ammunition

Two types of crossbows bolt are available - Steel Bolts and Dwarven Bolts. Crossbow bolts can be created at a blacksmiths forge. Recipes yield bolts in batches of ten.

Unlike arrows, crossbow bolts are stored in a quiver on the user's hip.

There are also exploding bolts which can only be made by finding their respective schematics. There are exploding fire, ice, and shock bolts. These can be found by doing the Ancient Technology Quests for Sorine Jurard".

Izvor

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 12:48 (Ivan 992).
13 godina
neaktivan

Sam da kažem taj DLC je jako dug nudi nekih 20 sati igre

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

E dali znate koji program za snimanje da snimim gamplay da vidite o čemu je riječ (xbox360)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Blazen22 kaže...

Sam da kažem taj DLC je jako dug nudi nekih 20 sati igre

Više nego tona igara van rpg žanra, lijepo od bethesda, jedan od rijetkih dlcova danas koji isplate pare.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
16 godina
neaktivan

Ako netko radi napitke...

Giant's Toe + Wheat = Win

Domoroci na Papua Novoj Gvineji smatraju da je štetno po zdravlje raditi dva dana za redom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Man kaže...

Neda mi se palit skyrim. šta se dobije?

LoL acc THCJoshi
17 godina
Jonja kaže...
The Man kaže...

Neda mi se palit skyrim. šta se dobije?

Mislim da healt i weight (količinu tereta koji možeš nositi) podiže. Ima i jedan negativan efekt u vezi stamine ali se ne sječam točno što.

13 godina
odjavljen
Blazen22 kaže...

E dali znate koji program za snimanje da snimim gamplay da vidite o čemu je riječ (xbox360)

To bi bilo jako dobro... Za program za snimanje, neko od kolega ako zna neka ti kaze...

14 godina
neaktivan

zna neko kad izlazi dlc za pc po ovome što čitam bit će ...{#}!!!!

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Neo051][img]http://g.bf3stats.com/pc/qvJvFKXL/Neo051.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
CODnubBFpro kaže...

zna neko kad izlazi dlc za pc po ovome što čitam bit će ...{#}!!!!

Za nekih 20-tak dana. A onda opet...................... FUS RO DAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice