The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.472.301
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
16 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Skywalker5 kaže...

Evo pisem opet o problemu u Skyrim-u. Sve u svemu prije 1 mjeseca Skyrim mi se sje**, i sad sam ga opet instalirao.Kad kliknem na countinue igra radi sve dok ne izadem iz iz Fort Greymoora i onda dode ona crna pozadina, neka szvar i recenice se mijenjaju. Tj. no responding, probao sam loadati neke prijasnje saveove al onda pise da su svi savovi corrupt, tj. nemogu nista...

Ponekad mi se cak i freeza igra{#}, ono koji k?

Sačuvaj saveove i opali potpuno reinstal, prijatelj mi je imao nešto slično i misli mda je to rješilo problem. Usput, deisntaliraj sa revom.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

Evo da se podsjetimo kako je perverzno dobar trailer.Jos uvijek mi je tako dobra igra.

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 19:26 (zoharbizo).

6 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
zoharbizo kaže...

Evo da se podsjetimo kako je perverzno dobar trailer.Jos uvijek mi je tako dobra igra.

Uvjek brate, uvjek... Osam mjeseci kad je igra najavljena prije izlaska, svaki dan sam provjeravao ima li novih informacija na netu. Cekao, zamisljao... Ne mogu da kazem da je ovo svetsko cudo jer uvjek moze biti bolje, u glavnom Skyrim je na prvom mjestu u svijetu sto se tice postavljanja novih pravila i standarda, korak blize realnosti. A zasto?... Zasto je Skyrim tako prokleto dobra igra? Ne znam za vas ali meni jos nije dosadila. Vracam se na mjesta gdje sam bio zilion puta i otkrivam nesto novo, tako da mi je opet zanimljivo. Jedina mana ove igre je sto se na njen nastavak mora cekati jos pet, sest godina. {#}

14 godina
neaktivan

Too uspio sam srediti Skyrim!  {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 0:25 (Skywalker5).
17 godina
neaktivan
Work like you don't need money, love like you've never been hurt, dance like no one's watching And SEED LIKE THERE IS NO BANDWIDTH LIMIT
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

:)

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.

10 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam jedan problem, isao sam uzet quest s kojim dobijem volendrung, al problem je u tome sto sam cijelo selo od orkova poklao ukljucujuci i quest giver-a. I on se ne moze nekako vratit? Nzn kako da se izjasnim...  {#}

0 0 hvala 0
17 godina
Skywalker5 kaže...

Imam jedan problem, isao sam uzet quest s kojim dobijem volendrung, al problem je u tome sto sam cijelo selo od orkova poklao ukljucujuci i quest giver-a. I on se ne moze nekako vratit? Nzn kako da se izjasnim... {#}

Pa kako si ih uspjeo ubiti? Znam 100% da Chief Yamarz-a ne možeš ubiti osim ako nemaš addon. Nisam siguran za Atub koja starta quest.

Loadaj na raniji save ako nisi puno odmakao ili na konzoli startaj quest. Mislim da možeš i "resurectat" quest givera preko konzole.

17 godina
neaktivan

evo,u data mapi ne mogu premještati stavke jer (na unofficial skyrim patch ) mi kažu da je to obavezno,da ne radi ako nije prvi na listi. Simply, nemam opcija (strelice, desni klik, ništa)..ugl imam dojam da mi ne radi, iako je texture PUUUno bolja., a ovi drugi(ultimate weapon, unicorn,cool items etc)to kao radi, al nigdje pronać da se pokrene..ima li netko objašnjenje?

Work like you don't need money, love like you've never been hurt, dance like no one's watching And SEED LIKE THERE IS NO BANDWIDTH LIMIT
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
micho0305 kaže...

evo,u data mapi ne mogu premještati stavke jer (na unofficial skyrim patch ) mi kažu da je to obavezno,da ne radi ako nije prvi na listi. Simply, nemam opcija (strelice, desni klik, ništa)..ugl imam dojam da mi ne radi, iako je texture PUUUno bolja., a ovi drugi(ultimate weapon, unicorn,cool items etc)to kao radi, al nigdje pronać da se pokrene..ima li netko objašnjenje?

Koliko vidim, poredano je po imenu, dakle to što želiš da ti bude prvo preimenuj u AAA_Patch.bsa {#}

Nema veze da li je prvi na listi, možda da ga treba prvog instalirat (prije dodavanja ostalih modova), ali bi i ovako trebao raditi... 

Please state the nature of the tehnical – oh... it's you.
13 godina
odjavljen

Da li Unoficijalni pec moze ici uz ove Bethezdine?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GO HARD or GO HOME
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Igra je odlična na PC-u... Ali malo me smeta meni koji je portan sa konzola... Navikne se, ali kontrole i dalje smrde na konzole. Šteta miša i tipkovnice!

redzic.d
16 godina
neaktivan
redzic.d kaže...

Igra je odlična na PC-u... Ali malo me smeta meni koji je portan sa konzola... Navikne se, ali kontrole i dalje smrde na konzole. Šteta miša i tipkovnice!

Ja ne vidim što svima smeta kod menija (ne ističem sad tebe), meni je savršen - jednom rukom mogu sve što hoću, uopće ne trebam koristiti miš.

17 godina
neaktivan
Looka kaže...
redzic.d kaže...

Ja ne vidim što svima smeta kod menija (ne ističem sad tebe), meni je savršen - jednom rukom mogu sve što hoću, uopće ne trebam koristiti miš.

I treba ti pet minuta da doskrolaš do onoga što tražiš. A ak instaliraš npr. SkyUI nađeš sve što ti treba za cca 5 sekundi.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
16 godina
neaktivan

Meni je meni isto OK, izuzev toga scroolanja, a ni ono nije nešto strašno, mada je konzolaško.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Hoće li uskoro nešto novog u svezi skyrima.

Ima li ko kakvih spoznaja,neki dlc ili nešto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Promatrač kaže...

Pa i ne baš.

Nije ovo Fallout da izdaju DLC svakih par mjeseci.

Mislim da možemo očekivati nekakvu ekspanziju, ali ne uskoro, kao što je bio slučaj i sa Oblivionom.

Dotad ćeš se morati zadovoljiti s modovima, kojih ionako ima poprilično

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.
13 godina
neaktivan

jel bi mogao dat linkove za dobre modove da jos koji put upalim skyrim prije dlc-a?

trenutno nisam vise zainteresiran za njega,lik mi je 60 lvl,naso sam na mapi sve kaj se dali otkrit,a bogme mi se neda s novim likom ispocetka prelazit :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Alex Mercer kaže...
Promatrač kaže...

Pa i ne baš.

Nije ovo Fallout da izdaju DLC svakih par mjeseci.

Pa ako ćemo gledat povijest Oblivion je prvo dobio hrpu DLCova pa tek onda ekspanziju, a Fallout 3 je dobio samo hrpu DLCova.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
17 godina
neaktivan

Kolko se sjećam rekli su da će plaćeni dodaci za Skyrim redom biti malo sadržajniji novim materijalom i questovima. A ne baš ko konjski oklop u Oblivionu.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...

Kolko se sjećam rekli su da će plaćeni dodaci za Skyrim redom biti malo sadržajniji novim materijalom i questovima. A ne baš ko konjski oklop u Oblivionu.

Da rekli su to, ali nije konjski oklop jedini DLC za Oblivion, od duljih i sadržajnijih bih izdvojio Mehrunes' Razor i Knights of the Nine. Svi redom došli prije ekspanzije. Iskreno ne očekujem ekspanziju već samo hrpu epizodnog sadržaja jer je to isplativije (nažalost).

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.4.2012 19:52 (Prince-Artas).
16 godina
Prince-Artas kaže...
ZC_Someone kaže...

Da rekli su to, ali nije konjski oklop jedini DLC za Oblivion, od duljih i sadržajnijih bih izdvojio Mehrunes' Razor i Knights of the Nine. Svi redom došli prije ekspanzije. Iskreno ne očekujem ekspanziju već samo hrpu epizodnog sadržaja jer je to isplativije (nažalost).

Mislim da si se malo zabunio jer Knights of the Nine jeste ekspanzija.

Što se tiče Obliviona, Bethesda je prvo izbacila neke dodatke, neću ih čak nazvati ni DLC-ovima jer to nisu. Prvi je ovaj što ga je kolega iznad naveo (konjski oklop), a drugi je ja mislim novi spellovi.

Ovo su po meni gluposti kojima se samo pokušava izvući što više novca od korisnika, usporedivi su sa Weapons packovima za New Vegas - Gun Runners Arsenal i Courier's Stash koji ne donose apsolutno ništa osim par novih itema.

Kad su vidjeli kako se dobro prodaje, izdali su još niz DLC-ova koji sada ne uključuju samo nove iteme, nego, pazite sad, lokacije na kojima ćete ih naći.

Opet, ovo nije ni blizu pravim DLC-ovima, što se vidi i iz cijene, koja ne prelazi 3$. To su: Fighter's Stronghold, Mehrunes' Razor, Orrery, Vile Lair, Wizard's Tower i Thieves Den.

Ovime se ponovo pokušava izmamiti novac od igrača, te su za ovo Fallout DLC-ovi (npr. Point Lookout) vrhunac genijalnosti (jedino bih izdvojio Mehrunes' Razor koji koliko-toliko ima smisla)

E, sada na red dolaze Knights of the Nine i Shivering Isles koji su prave, punokrvne ekspanzije. One donose novi questline, nove lokacije, likove, iteme i sl.

Na ovo sam mislio kad sam govorio o novom sadržaju za Skyrim i ovo je jedini novi sadržaj koji vrijedi čekati i platiti.

Samo se nadajmo da ćemo dobiti novi Shivering Isles, a ne Dead Money :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 17:06 (Alex Mercer).
17 godina
protjeran

Ova rasprava je glupa ali eto kad već hoćeš. Ja kao stariji igrač imam sreću da znam što znači riječ ekspanzija, pogotovo u TES svijetu i stavljati KOTN u rang jednog Tribunala ili još gore Bloodmoona ne stoji. I zna se šta je DLC - par sati gameplaya. I kad već spominješ Point Lookout za F3 KOTN je li-la dužine tako da tu staje svaka priča o ekspanziji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Ceprkao sam malo po netu i naletio na ovo: http://vehq.net/skyrim-dlc-info-leaked/

Ne znam koliko je tacno ali po ovome Bethesda izbacuje tri velika DLC-a, procitajte sami na linku...

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Nadam se povratku u Vvanderfell/Solstheim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Comi123 kaže...

Ceprkao sam malo po netu i naletio na ovo: http://vehq.net/skyrim-dlc-info-leaked/

Ne znam koliko je tacno ali po ovome Bethesda izbacuje tri velika DLC-a, procitajte sami na linku...

Nadam se da je ovo neki fake. Muka mi je kad spomenu new mounts, better mounts itd. Kao što je netko napisao u postu na tom linku "All these new mounts are just ridiculous…if I want to ride a cat I’ll go play WoW…not skyrim!"

Prince-Artas kaže...

E to bi več bilo nešto. Čak bi mogli napraviti poveznicu sa Companionsima i Solstheimom. I jedni i drugi imaju veze sa lycanthropy

13 godina
odjavljen
Prince-Artas kaže...

E toga po ovome gore nece biti. Ja uskoro pocinjem ispocetka jer nisam dugo igrao (mjesec dana). Nabudzicu ga koliko budem mogao, a onda aleluja!!! Zamislite s konja kombat, pa to ce biti ludnica. {#}

14 godina
neaktivan

Ovako imam pitanje... Za što se točno bore Stormcloaksi?

I kome se joinat? Imperialsima ili Stormcloaksima?

Hvala unaprijed.

Ko pita ne skita

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cirko33 kaže...

Ovako imam pitanje... Za što se točno bore Stormcloaksi?

I kome se joinat? Imperialsima ili Stormcloaksima?

Hvala unaprijed.

Ovde imaš sve lijepo objašnjeno: http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Skyrim

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice