The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.468.225
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
16 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

More than 150 dungeons, up from 130
There's one Dragon shout called Stormcall, which calls fourth a storm to help defeat your enemies.
Dual-wielding staffs is possible.
The map IS actually a zoomed-out version of the world.
You can catch diseases.
Horkers have made a return from Bloodmoon.
Turn Undead is a restoration spell now.
Paralyze is alteration.
New spell: Clairvoyance - Sets a blue glowing pathway to your objective!
Facial Scars for both player and NPCs.

No mounted combat, horses only travel.

Character creation with scars and face paint.

Smithing allows you to craft weapons and alter existing ones.

And armor. (valjda na smithing)

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 21:55 (NightShadow).
15 godina
protjeran
The Elder Scrolls V: Skyrim

5:00 PM PST, to je 2 u jutro, jel?

http://www.ign.com/events/e3/2011/live-video tu će bit live.

Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ode Witcherova sansa za GOTY {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
trackmanijak kaže...

5:00 PM PST, to je 2 u jutro, jel?

http://www.ign.com/events/e3/2011/live-video tu će bit live.

jeste to je 2 AM na gmt + 1 zoni :)  ( naša zona )

17 godina
neaktivan

Sorry za OT ali da li je netko gleda malo ovaj IGN-ov prijenos? gledam ME3 i igra nudi voice command suborcima.

Rats in a Cream Sauce, Rat Flambe, Rat Necrom with Bonemeal Gravy, Deep-Fried Rat, Lemon Rat and Wild Rice, Rat Ragu with Powdered Deer Penis
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 22:33 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

There's one Dragon shout called Stormcall, which calls fourth a storm to help defeat your enemies.
You can catch diseases.
Paralyze is alteration.

citaj:napravili smo za idiote djecu da lakse nadu ono sto vec kompas pokazuje....i kad smo vec kod kompasa treba ga izbacit i uvest sustav iz morowinda di si moro malo mucnut glavom

15 godina
protjeran

Ma ništa se ne brinite, moderi će brzo prilagodit sve ove dječje elemente za nas prosječno inteligentne.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
traktorista kaže...

citaj:napravili smo za idiote djecu da lakse nadu ono sto vec kompas pokazuje....i kad smo vec kod kompasa treba ga izbacit i uvest sustav iz morowinda di si moro malo mucnut glavom

Ovo je objašnjeno da su kao neke tamnice jako kompleksne pa su dodali takav spell da ne lutamo, nego znamo točan put..

17 godina
neaktivan
traktorista kaže...
NightShadow kaže...

You can catch diseases.
Paralyze is alteration.

Koji mrtvi sustav iz Morrowind. Lik ti kaže točno gdje se što nalazi, ali zaboravi to staviti na mapu. Pa onda moraš svako malo gledati u dnevnik da ne promašiš okuku. Kad je već toliko ljubazan da mi točno kaže gdje ću naći to što trebam, onda mu stvarno ne bi bio problem da mi stavi i točkicu na mapu. Taj sustav iz Morrowinda je bio sve samo ne mućkanje glavom.

U ostalom Clairvoyance je spell, pa ako ti se ne koristi ti to onda ni ne koristiš.

Rats in a Cream Sauce, Rat Flambe, Rat Necrom with Bonemeal Gravy, Deep-Fried Rat, Lemon Rat and Wild Rice, Rat Ragu with Powdered Deer Penis
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 23:15 (MegaMass 2000).
14 godina
neaktivan

U Morrowind-u su ti ponekad bila oznacena mjesta gdje trebas otici, npr. one stare tvrđave sa propylon indexima ili oni daedric shrine-ovi, pa ipak na nekim quest-ovima si sam trebao trazit mjesta prema uputama npc-a ili prema journal-u. U tome je bio i velik dio drazi Morrowinda, jer si dobio dojam velicine svijeta i jer si tako zaista dobio dojam da ti istrazujes svijet (Ja sam bezbroj puta znao skrenut s puta i istrazit neku tamo grobnicu, gradi ili selo) a ne igra za tebe, te vjecna potreba da nađes neki epic item i jace oruzje. Nakon zavrsetka Obliviona zbilja se nekako osjetilo kako je sve to umjetno i prazno upravo zbog leveling sistema i nacina na koji je odrađeno istrazivanje. Tu je imao i veliku ulogu dizajn svijeta koji je bio toliko stran vizualno i isto toliko privlacan zbog toga naspram Obliviona koji mi je izgledao dosadno i monotono. 

Meni je najbolji primjer kada sam prvi put zaigrao Morrowind i kada sam se prvi put iskrcao u Seyda Neen, nakon sto sam se divio i gledao pol sata grafiku, pogtovo za tada neviđene efekte vode, poceo sam igrato, nedugo zatim sam dobio glavni quest (koji nisam taknuo godinu dana u pravom zivotu) da odem u Balmoru, pitao par ljudi gdje je Balmora, krenuo i naisao na Silt Strider, opet se okrenuo jer sam mislio da je to neka jeb*** bestija {#}, zatim krenuo pjeske u Balmoru,  opljackao me bandit ispred nekog mosta{#} te se na kraju dana nasao u Pelagiad-u, {#} Nakon sto sam pogledao mapu i skuzio koliko sam ja zapravo malo presao a cinilo mi se da sam cijeli kontinet prevalio, ostao sa paf. Tu car istrazivanja tog predivnog svijeta mi Skyrim niti Oblivion nece moci na zalost nikada podarit.

15 godina
protjeran

Ti elementi su tu da se igra svidi širim masama, ne možemo kriviti bethesdu za to, ionako su već napravili odličan posao, i sa oblivionom, morrowindom i sa skyrimom (koliko sam vidio). Na koncu, igre imaju toliko za ponuditi i tako lijep svijet da me nikakva strelica prema cilju neće spriječiti da odlutam i prozujim po svakoj rupi iza ugla.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da izbace taj leveling sistem iz Fallout-a 3 onda bih, ali to sra*** mi je i tamo unistilo sav osjecaj napredka i progresa. Zar im to zbilja toliko prosiruje raspon igraca, pristupacnost igre?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
trackmanijak kaže...

Ti elementi su tu da se igra svidi širim masama, ne možemo kriviti bethesdu za to, ionako su već napravili odličan posao, i sa oblivionom, morrowindom i sa skyrimom (koliko sam vidio). Na koncu, igre imaju toliko za ponuditi i tako lijep svijet da me nikakva strelica prema cilju neće spriječiti da odlutam i prozujim po svakoj rupi iza ugla.

Kad radis gemist i stavis previse vode unutra onda dobis nesto sto nije ni vrit ni mimo. Kad mi se pije gemist ocu pravi gemist a neki skrop. 

17 godina
NightShadow kaže...
traktorista kaže...

Ovo je objašnjeno da su kao neke tamnice jako kompleksne pa su dodali takav spell da ne lutamo, nego znamo točan put..

uvode dakle gps za današnju djecu koja se samo tako znaju orijentirati u prostoru...to je čar velikih tamnica jer je bit baš u kompleksnosti i mogućnosti da zalutaš(pravi labirint:)

17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ode posljednji tracak nade...

15 godina
protjeran
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 2:07 (trackmanijak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni obično kod konzolitisa smeta neprilagođen inventory pc-u.

Recimo bioware super pravi mapiranje i inventory ( ME i DA ), dok

mi se betshedino baš i ne sviđa ( TES IV, F3 ), a kako se vidi iz

Skyrimovog gameplaya neće ni on biti nešto posebno. Ono što su

uvijek pravili dobro je pogled na noćno nebo i ona 2 mjeseca :)

Spominje se da će biti 3 glavne fakcije, a ni jedna od njih nije

ni jedna verzija assassins guilda. Možda će oni biti u nekoj

manjoj ulozi ? U oblivionu su mi te misije bile najnapetije

( to i thief guild ). Ovo s poslićima se čini zanimljivo, možda

neka alternativa branju cvijeća i prodavanju napitaka. Fora

je što stavljaju dosta sadržaja kojeg možeš i ne moraš koristiti.

Odlične su igre u kojima ti daju razna sredstva na raspolaganje,

a na tebi je da odabareš kako ćeš igrat.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mene zasada intrigira što sam čuo o smithingu:

- kreiranje vlastitog oružja iz 13 vrsta ruda koje možeš naći

- modificiranje postojećeg oružja i oklopa

Uff, ako dobro izvedu te crafting skillove (smithing, alchemy, enchanting) sati će proletjeti kroz to.

Samo me malo brine što zasad nismo vidjeli durability na itemima (ali to ne znači da ga nema).

Skyrim je već sada kompeksniji od Obliviona iako mislim da više nećemo vidjeti igru kao što je bio Morrowind.

Bethesdine igre se uzimaju na PC-u da možeš popraviti sve kaj oni zaribaju..

A neke stvari sami popvravljaju (u odnosu na Oblivion) kao što je travel sustav i sl.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 9:25 (NightShadow).
17 godina
neaktivan

Pa bile su i kod Obliviona.

Ak ništa drugo morat ću se strpjeti dok mod zajednica ne popravi neke njihove gluposti. {#}

Ja se samo nadam da nagrade za određene misije ne će ovisiti o levelu. Meni je to bio najgori dio onog užasnog leveling sistema. Doslovno moraš izgrindati do oko 25 levela da ne bi morao propustiti najbolje verzije itema.

Recimo jedna od mojih omiljenih "modnih kolekcija" u Oblivionu je bila kombinacija prstena i oklopa koja ti daje preko 100% Reflect Spell efekt. Ali sam za dva od njih morao čekati 25 level jer bi inače dobio njihovu oslabljenu verziju i ne bi dobio željeni efekt.

Mogu ostaviti i kompas. Ali da te usmjerava samo do generalne lokacija questa. Tipa neki grad ili dungeon. Jednom kad uđeš u taj grad/dungeon onda si prepušten sebi i sam moraš istraživati i naći ono po što si došao. A ne da te odvede direktno do vlati trave koju trebaš ubrati.

Space kaže...

Recimo bioware super pravi mapiranje i inventory ( ME i DA ),

Oprosti ali ME1 je po tom pitanju bio daleko najveća katastrofa ikad.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 10:38 (ZC_Someone).
17 godina
ZC_Someone kaže...
Space kaže...

Recimo bioware super pravi mapiranje i inventory ( ME i DA ),

Oprosti ali ME1 je po tom pitanju bio daleko najveća katastrofa ikad.

Možda što se tiče zakrčenosti i to relativno ( koncept je bio jednostavan najbolje na vrhu, ostalo možeš prodati ).

Jesi ti ikad tražio torch ili repair hammer u oblivonu ?

Ili one gluposti sa tabovima za world i local mapu, ne odvojeni journal... To se sve dalo nabacati po tipkovnici da da dojam

kao pravi PC rpg... ali eto... stisni tab pa surfaj :)

To su mi bile velike zamjerke pogotovo za pc igru, previše vremena izgubiš. ( svejedno vrhunske igre)

Očekujem (iako uzaludno ) da malo bolje prilagode tako jedan kompeksan rpg tipkovnici, jer ipak ima

koju tipku više od gamepada.

17 godina
neaktivan
Space kaže...
Možda što se tiče zakrčenosti i to relativno ( koncept je bio jednostavan najbolje na vrhu, ostalo možeš prodati ).

Ideja je bila takva ali da je bar bilo tako jednostavno. Jer je uvijek bilo dosta korisnih stvari na nižim stupnjevima koje su bile u sredini. Zato je uvijek trebalo paziti što prodaješ. IMHO daleko najgori inventory ikad.

Space kaže...
Jesi ti ikad tražio torch ili repair hammer u oblivonu ?

Torch/Night Eye = 5, Hammer = 8.  Takve korisne stvari ja uvijek držim na hotkeyu.{#} Pogotovo jer je taj dio inventorija uvijek prenatrpan glupostima. To bi se zbilja dalo bolje napraviti.

Space kaže...
Ili one gluposti sa tabovima za world i local mapu, ne odvojeni journal... To se sve dalo nabacati po tipkovnici da da dojam

kao pravi PC rpg... ali eto... stisni tab pa surfaj :)

Ovo da bi journal trebalo odvojiti se slažem. I ne znam kolko si koristio F1, F2, F3 i F4 ali dosta ubrzaju stvari. A sad da baš za sve staviš posebnu tipku bi bilo nepraktično.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 12:25 (ZC_Someone).
17 godina

Ma alright je to, nego samo kažem da bi mogli to još bolje srediti za skyrim.

U oblivionu i f3 su praktički c/p napravili, pa će valjda u 3. igri malo više pažnje posvetiti.

Zato ih uspoređujem s biowarom, oboje su developeri koji rade kvalitetne igre za konzole i PC,

ali bioware pravi i taj dodatni korak i to im je uvijek plus.

Sve u svemu očekujem puno od ovakve igre, a prema dosad demonstriranom biti ću i više

nego zadovoljan :)

I da... nema "press a button something awesome happens" xD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da li je netko vidio taj 20 min. gameplay?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kao sto sam rekao par strana prije,ovo ce bit obicni konzole port...ocekujte mnogo mnogo bugova na pcu bas kao i u fallouta 3 koji je do 2og patcha za mene bio unplayable

INSOMNIJA!
17 godina
neaktivan

Bugovi se ne mogu izbjeći u sandbox igrama. Morrowind, Oblivion, Fallout 3, S.T.A.L.K.E.R serijal itd..., bugovite igre do zla boga kad su izašle.

3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
a tek gta za pc... L,O,L.
17 godina
neaktivan

Evo malo duži video, nisam vidio da je neko postao http://www.g4tv.com/videos/53441/The-Elder-Scrolls-V-Skyrim-E3-Gameplay-Demo/

Potpis
Moj PC  
1 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

Evo malo duži video, nisam vidio da je neko postao  http://www.g4tv.com/videos/53441/The-Elder-Scrolls-V-Skyrim-E3-Gameplay-Demo/

Zbilja izgleda fenomenalno.

17 godina
neaktivan

Što se sterilnosti borbe tiče, lik kojim se upravlja   ima 888 hit pointa. Možda je u tome stvar.

Živi bili pa vidjeli.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice