Hm danas mi se pojavljuju problemi s ulaskom u igru,odaberem lika i lupim play i cekam,cekam tri dana camim cekajuc.
Jucer sam igro i naletio na par bugova.fps 55+.
Cak mi sam kombat i nije los a ono o cemu raja prica je da mi fali minimap a ono kukanje da moras trazit je idiotizam.Kad ides u wc jel te neko uvati za ruku da ti pokaze put.
Meni je cak s te strane i vise nego ok napravljeno i falim te boze nema onih predivnih podvodniih borbi;).
U pocetku je problem magica ilitiga mana jer taman jedan kombo lupim i amen. ali kako sam napredovao s lv-om to se je drasticno smanjilo.
Neznam kako neko moze hvalit gw2 kad je ta igra primjer kad sam s tom igrom ostao razocaran da sad ni ne pomisljam nesto preorderat dok to bar ne isprobam.
Ugodjaj je vise nego dobro prenesen prica dobra ali opet kao sto je neko reko i ja sam na speedu osim kad idem smotat pa je pratim.
Po meni bi bilo idealno da mmo pocme s politikom da prvog lika dizes do max lv-a a ostale koje izaberes su ti odmah max i amen.
questove obavljas dosta brzo za sto sam mislio da je nemoguce.
jedan od bugova koji mi se 2 put desio je ucitavanje u instancu i tu smrzne pa ni sam neznas oces li izac iz igre pa ponovo ali 2 put sam ostavio i nakon 10tak min se ucitalo ali sta je tu je to je betta pa valjda isprobavaju.
Ja sam u gw2 uso u dungeon s timom ali baza je bila da se nismo mogli sastat XD.Terra 2 je imala predobru betu i stvarno nisi ni osjetio da je to beta sto je rijetkost danas.
grafika je meni odlicna.kameni blokovi se ne sjaje kao u vecini drugih igara kao i drugi sitni detalji koje cijenim,evo dok ovo pisem sam upo u igru XD.
ubacim jos dojmova i mana kasnije ;

mada mislim da ce se to popraviti ubrzo, to nije problem.