The Elder Scrolls: Online

poruka: 1.813
|
čitano: 349.162
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
The Elder Scrolls:Online

Hm danas mi se pojavljuju problemi s ulaskom u igru,odaberem lika i lupim play i cekam,cekam tri dana camim cekajuc.

Jucer sam igro i naletio na par bugova.fps 55+.

Cak mi sam kombat i nije los a ono o cemu raja prica je da mi fali minimap a ono kukanje da moras trazit je idiotizam.Kad ides u wc jel te neko uvati za ruku da ti pokaze put.

Meni je cak s te strane i vise nego ok napravljeno i falim te boze nema onih predivnih podvodniih borbi;).

U pocetku je problem magica ilitiga mana jer taman jedan kombo lupim i amen. ali kako sam napredovao s lv-om to se je drasticno smanjilo.

Neznam kako neko moze hvalit gw2 kad je ta igra primjer kad sam s tom igrom ostao razocaran da sad ni ne pomisljam nesto preorderat dok to bar ne isprobam.

Ugodjaj je vise nego dobro prenesen prica dobra ali opet kao sto je neko reko i ja sam na speedu osim kad idem smotat pa je pratim.

Po meni bi bilo idealno da mmo pocme s politikom da prvog lika dizes do max lv-a a ostale koje izaberes su ti odmah max i amen.

questove obavljas dosta brzo za sto sam mislio da je nemoguce.

jedan od bugova koji mi se 2 put desio je ucitavanje u instancu i tu smrzne  pa ni sam neznas oces li izac iz igre pa ponovo ali 2 put sam ostavio i nakon 10tak min se ucitalo ali sta je tu je to je betta pa valjda isprobavaju.

Ja sam u gw2 uso u dungeon s timom ali baza je bila da se nismo mogli sastat XD.Terra 2 je imala predobru betu i stvarno nisi ni osjetio da je to beta sto je rijetkost danas.

grafika je meni odlicna.kameni blokovi se ne sjaje kao u vecini drugih igara kao i drugi sitni detalji koje cijenim,evo dok ovo pisem sam upo u igru XD.

ubacim jos dojmova i mana kasnije ;

Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls:Online
DeniZg kaže...

Po toj *recenziji* igra izgleda odlicno ako uzmete u obzir da je to ipak beta (dobro znam da igra izlazi iz bete ubrzo) ali sjetite se kako je wow izgledao na pocetku, bilo je dosta problema ali su malo po malo sve to rjesavali!

Ovo me obradovalo kad je rekao da je svijet apsolutno ogroman, da ima contenta na bacanje ali polako to je jos uvijek beta.

Najvise me nervira mjesecna pretplata i to moze biti jedan od razloga zbog kojeg ce vjerovatno propasti TESO. Nazalost. 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina

Nisam ja primjetio da je nešto hvalio igru, prije bih rekao da ju je pristojno popljuvao (s obzirom da jest novinar i da se nadam da će ostat u beti kao takav), sa naglaskom da bi fenomenalan pvp teoretski mogao iščupat ovu igru iz g**ana.

U biti je reko sve kak jest.

Wow je imao problema kad je izašao, ali je za razliku od TESO imao jednu ogromnu prednost - konkurencija onda je bila zanemariva naspram konkurencije danas, wow nije imao collectors ediciju sa bonus rason i besplatnim mountom, wow nije imao preorder u kojem možeš sa orcom igrat u alijansi ili sa dwarfom u hordi, wow nije imao microtransaction i wow nije koštao 60-80€ pri releaseu. Nemoš i ovce i novce i sitog vuka i još koju kravu, kozu i svinju sa strane.

Ja se u ovome po ovim cijenama ne vidim... Srećom toliko ljudi pljuje po njoj i smeta im ta pretplata da će vrlo vjerojatno stvarno ubrzo preć na B2P pa si onda možda i oko Božića razmislim o njoj... ako me prije toga Wildstar ili nešto treće ne privuče (npr u GW2 je Collin počeo nešto mucat o mogućnosti expansiona).

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Animacije su prespore, malo je isprekidano nekako sve.
Igra ima puno nedostataka ali bi je kupio i sigurno igrao do zadnjeg levela da nisu napravili jednu stvar koja ih je totalo odala:
Uz collectors edition se dobivaju ingame prednosti, sto za mene jasno pokazuje da ce toga biti jos i da su usvojili taj model financiranja. 

Prvenstveno bi je kupio da ponovo posjetim Morrowind ali te pare mogu potrosit negdje drugdje a kad me opere nostalgija za Morrowindom jednostavno igram Morrowind.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

moze angry joe govorit sta hoce. igram betu, vidim sve svojim ocima i mogu samo rec da sam duboko razocaran. ne mora nuzno znacit da je on u pravu ili ne. svatko ima svoje preference

ovi takozvani ''strucnjaci'' koji igru hvale zbog izgleda... ja ne znam, koga uopce briga kako igra izgleda? jel to primarni feature jednog mmo-a? nije. nema razloga da se spominje izgled igre. 

prvo se govori o gameplay mehanikama, tipa combat, crafting. pa ajmo pocet

combat je grozan. bar iz mog kuta gledanja kao melee lik. igram dragon knight-a i odlucio sam biti tank (ne bas klasicni al ono, da imam bolji survival), sto za mene podrazumjeva 1H+Shield kombinaciju. prvo sto ne valja je power attack. u skyrimu je puno bolje to izgledalo, nije bilo presporo. drugo shield nema power attack. trece dodge je povezan sa staminom, koja je povezana sa sprintom. cetvrto sve su likove pretvorili u neke kvazi mage-ove. zasto moj lik koji je melee mora koristit magic napad, kad za to ima staminu? e pa upravo zato zbog glupog sustava koji je povezao sprint sa miljardu ostalih poteza. sta je najgore dodge uvik koristi pola stamine, bez obzira na kolicinu. dva puta napravis dodge, nema stamine.

zasto igra govori igracu kad ce nesto blokirat, kad ce dodge.at, kad interruptat? tipicni primjer dumbing down tehnike. ili ukljuci mozak i prilagodi se brzo ili umri. tako ces naucit kako se igra kako bog zapovida.

skyrimov combat nije bio bog zna nesto, a eso combat je gori 10 puta od skyrimovog. 

borba sa dva neprijatelja ako nemas aoe je bol. dva indikatora za dodge i ostale gluposti, pa jos ako je jedan od njih caster, zbilja neugodno. sad ne znam kako je ranged likovima, vjerojatno imaju veliku prednost nad melee buduci da je distanca izmedu tebe i neprijatelja.

skillova na skill baru ima samo 5 + elite iliti ultimate skill. to je premalo. vec sada mi je skill bar pun a ima masu predobroh skillova koji bi se mogli nac na skill baru. uz to zasto nisu uveli sustained mode za neke skillova, npr razor armor (prvi ability u draconic power, u mene je razor armor jer sam ga morphao). konstantno ga castam, par zar nije ocito da bi ga trebalo napravit da ti uzima dio mane pasivno (npr ako imas 100 kad njega ukljucis da imas 80) a ne svako malo kao budala ukljucitvat spell

sve u svemu, onaj dio igre koji bi trebao bit najbolji je zakazao.

crafting je ok do trenutka kad treba skupljat crafting materijale. zato i sluzi mini mapa da ti vidis di su stvari jer ima i ostale bagre sta sakuplja te stvari, ne samo jedan lik koji baulja po ogromnom svijetu. medutim da bi vidio di su crafting materijali treba ulozit skill point u crafting skill koji onda materijalima daje particle effect (vrhunac gluposti) da bi ih lakse uocio, ali samo ako si nekih 20 m od njih. znaci da bi mogao skupljati stvari treba ti 3 skill pointa da bi dosao na nekih 60m udaljenosti izmedu tebe i materijala. medutim opet je to bezveze jer ako je materijal iza neke stijene ili kuce ili bilo cega sto blokira direktan pogleda na njega ti ga neces vidjet. a posto sam isao na shield meni treba woodworking (sta je opet ogromna glupost jer bi normalno bilo da je heavy shield napravljen od metala a ne od drveta) pa ja moram dodatna 3 skilla bacit u bunar. a tu su i ostali skillovi koji se moraju otkljucati sa skill pointima, sto ukupno samo na sekundarne blacksmithing skillove odlazi 15 skill pointa.

zasto to govorim? govorim zato jer je bolje na low lvl-u stavit skill point u nesto korisnije nego indikator za skupljanje materijala. ko god je ovo mislio da je dobra ide je zbilja kreten

sto se tice same igre mora se priznat da je velika raznovrsnost u okolisu, ali graficki nije uopce impresivna kako se pricalo, bar u beti. sve sam stavio na najvise moguce postavke i izgleda mi pristojno i to je sve. nije mi niti previse bitno kako izgleda, glavno da ne izgleda gadnije nego sto moze izgledat.

character creation, bar meni je bio los prvenstveno zbog toga jer nema dovoljno stilova za bradu i za kosu. ako nista drugo mogli su se vise potrudit za bradu, pogotovo za nordove.

o bugovima i ostalim tehnickim problemima ne treba govorit, ali ima ih vise nego u ostalim betama u kojima sam sudjelovao, pogotovo lading screens of death koje ceka skoro pa 10 min kad prelazim iz jedne u drugu zonu.

da li se isplati placat monthly fee za igru? moje misljenje je ne. da li se isplati kupit igru da kojim slucajem nema sub? to je jedno veliko mozda. s obzirom da je ovo skyrim 2.0 ali u gorem smislu, radije bih se vratio skyrimu i odigrao ga ponovno i stukao 80 sati u nesto sto znam da valja.

It's not who u are, it's who u know.
17 godina

Nisam htio još jednom pisat o istoj gluposti, ali oko 2 mi je frend išo ručat. Ja sam bio već gotov pa sam otišo na "tutorial" island minat iron dok ga čekam. Sad on meve već sat i pol čeka da se vratim na main land. Prvi put je bio error na transfer screenu, onda se 2 puta nisam uspio ulogirat, pa me opet vratio na "tutorial island" kad sam se ulogirao, opet pukao na transferu, od onda puca svaki put kad se pokušam ulogirat. Dakle 10-15 minuta loada pa pukne uz error. Sve me strah ako i uspijem ponovo doć u tutorial area što će se desit kad se krenem vraćat na main.

EDIT: da ne velim da mi sve komponente divljaju dok loada, a kad uđe u igru sve se stiša i radi normalno, uz gotovo maksimalne postavke.

EDIT 2: presmiješno... još uvijek nisam na mainu. Sad se skoro odmah ulogiram i uđem na noob island, ali doć nazad, nema šanse. Koristim i različite waypointe, ali nema šanse... 10 min load, error, relog, waypoint, repeat

EDIT 3: Ovo je sad postalo osobno, ulogirat ću se, pa makar... Osim ako odem spavat... Ali trudit ću se - nevjerojatno - 3 i pol sata i uletim u igru dok pišem ovo. Vrlo dobro iskustvo!

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 17:59 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

zna li tko kako resetirat skill points?

It's not who u are, it's who u know.
13 godina

Nikako ne mogu probavit konzolaški UI.

Inače onak...meh..

Mislio sam da će mi kanta patit ali čisto normalno mi vrti igru

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel netko dosao do lvla kad moze u dungeon sa grupom ? Kako to izgleda ? 

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Long story short,

Igra izgleda odlicno, graficki je stvarno fino uradjena za jedan MMO i ima kvalitetnu optimizaciju.
Combat sistem je ok, ako uzmete u obzir da je to izgra is Elder Scrolls serijala, dok izvadite oruzje treba vam sekunda ali to je tako uvijek bilo.

Loading ovaj evo kod mene vec cetvrta minuta i nista se ne desava na skroz solidnom kompu , izgleda da treba uzeti SSD {#} mada mislim da ce se to popraviti ubrzo, to nije problem.

Mjesecna pretplata je pomalo gej, ali igra je i vise nego iznad prosjeka. Imate osjecaj da igrate nesto izmedju morrowinda i skyrima (bar ja)

Definitivno kupujem igru a pretplatu cu prezivjeti nekako.

EDIT:
Evo nesto da vidite!

failwagon failwagon
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 18:29 (chaselol).
Moj PC  
4 9 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo pokusavam se zadnjih sat vremena spojit i nakon 10 min loadanja baci error i tako 5 put zaredom jel to svima tako ili se samo meni danas nece spojit jucer se duze cekalo al je ulazilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Long story short,

Igra izgleda odlicno, graficki je stvarno fino uradjena za jedan MMO i ima kvalitetnu optimizaciju.
Combat sistem je ok, ako uzmete u obzir da je to izgra is Elder Scrolls serijala, dok izvadite oruzje treba vam sekunda ali to je tako uvijek bilo.

Loading ovaj evo kod mene vec cetvrta minuta i nista se ne desava na skroz solidnom kompu , izgleda da treba uzeti SSD {#} mada mislim da ce se to popraviti ubrzo, to nije problem.

Mjesecna pretplata je pomalo gej, ali igra je i vise nego iznad prosjeka. Imate osjecaj da igrate nesto izmedju morrowinda i skyrima (bar ja)

Definitivno kupujem igru a pretplatu cu prezivjeti nekako.

EDIT:
Evo nesto da vidite!

Vecina ljudi ''place'' zbog mjesecne pretplate i glupih bonusa uz mikrotransakcije. Nije mi jasno da ima stvarno jos ljudi koji bi tolike novce davali, ali eto ocito ima. 

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
14 godina
PLASMAorLCD kaže...

Vecina ljudi ''place'' zbog mjesecne pretplate i glupih bonusa uz mikrotransakcije. Nije mi jasno da ima stvarno jos ljudi koji bi tolike novce davali, ali eto ocito ima. 

uvijek ima hc fanova koji će igrati bez obzira na sve

https://www.youtube.com/user/TheUntouchables2k14
14 godina
neaktivan

samo nek ima takvima treba naplacivat duplo.. {#}

xfact
Moj PC  
1 2 hvala 0
18 godina
protjeran
PLASMAorLCD kaže...
chaselol kaže...

o ovome nema smisla raspravljati,o ukusima se ne raspravlja , svatko svoj novac  ima pravo potrositi/baciti na sta zeli

meni je ESO igra upitne kvalitete kao mmo ,imam dojam da nije vrijedna trosenja prostora na HDD-a,ali nekima se svidja i tu je svaka rasprava gotova

13 godina
neaktivan

E ako mislite blatiti igru i raspravljati kako ne valja ovo ili vam se ne svidja ovo, kako vam je draza pandaria razgulie iz teme {#}

Moj PC  
2 11 hvala 0
17 godina

U ovj temi se raspravlja, kako o dobrim tako i o lošim stvarima. Ako tražiš temu o tome kako je ova igra super turbo cool otvori si notebook i piši sve što ti je super u TESO. Mislim da će to ionako biti više monolog nego dijalog. Sumnjam da ćeš naći puno istomišljenika.

Moj PC  
10 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imaju predobar skill tree-toliko opcija da je jednostavno nemoguce sve isprobat;).

Sta se skillova tice pare mi ka i u gw-2 jednostavno malo tj malo ih imas za stavit za koristit i ono malo sta sam otkljuco su zasad neupotrebljivi tj vrlo brzo ispucas i magicku i staminu pa se onda j..i .

Napadnes 2-3 neprijatelja i ispadne da si uletio medju pirane.Nemoguce osim da dignes jos 3-4 lv pa se vratis ali s opcijom da prebrzo ostajes bez goriva za skillove borba s 2-3 neprijatelja je frustrirajuca a nedo ti bog da ides pobjec a tek onda vidis kako nemores dodgat jer nemas dovoljno stamine pa se izvrnes da malo odrijemas.

Igra ce vrlo vjerovatno za 4-5 mseci otic na b2p ili f2p tako da sam s ovom betom dobio odgovor dal se ovo isplati uzet i placat.

Neko kaze da je Wildstar jedina dobra opcija a ja mislim da svaka igra koja ti nacrta na podu crveni krug i sl sr..e da eto znas da ce neprijatelj okinut skill jos nek stave one usklicnike ka spidermanu i to je to.Sve treba poglupit i osakatit jer to ovcama odgovara tj siroj masi.

Tes online je promasaj a samim tim da kupis ono sr..e za 80 eura pa ces moci birat bilo koju frakciju a i dobivas konja odmah je tako smjesno i jadno jer se vidi da  planiraju uzet lovu u startu a kroz koji misec ce se adaptirat i preci na f2p ili b2p a to vise govori sta je njima u cilju.

Igru cu igrat jedino ako ode f2p ili bude b2p na nekoj akciji:)

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 20:27 (Astrais).
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
chaselol kaže...

E ako mislite blatiti igru i raspravljati kako ne valja ovo ili vam se ne svidja ovo, kako vam je draza pandaria razgulie iz teme {#}

Pa kako mozes reci za ovu igru da je super kad nema nista novo, nista atraktivno, nista unikatno... 

Shvacam beta je (2mj pred izlazak) a imaju bugova ko govana. 

Combat koji bi trebao biti srz je slican onome iz Minecrafta, samo sa boljom grafikom. Mlataraj jednom ili dvije batine, bez osjecaja tezine udarca, bez osjecaja smjera nista. 

Spomenuo si ako sam dobro procitao super odlican kreator likova. Po cemu ? Ima par lica za slozit i uzet, malo cackanje po obliku ali i dalje je to ista stvar. Cak sam uspio naletit na AI.a koji je isti kao i ja. Toliko o unikatnosti mog lika. 

Interakcija izmedu igraca je besmislena osim u dungeonu koliko citam. A questove skupa rjesavat? Ta opcija ne postoji.

Usporedujes sa GW2 koji je avion za ovu igru graficki, sistemom combata, quest sistemom i ostalim sitnim detaljima u igri.

Nazalost, ovo je samo greed, greed, greed... Ide se na glavu pa prode, prode. Uvijek ce biti ultra fanova koji ce davati novce, njihova briga ne moja. Ali nemoj mi pisati kako je igra super i terati ljude van iz teme koji igraju i imaju iskustva iz WoW.a, GW1,2, Star Trek i tako dalje...

Da nisu stavili tu preplatu koja nema veze s mozgom ako vec imas ingame store i da im cijena nije kao da prodaju svjetsku klasu MMO igra bi vrijedila tih 30-35€. 55€+pretplata, to mozes samo opasnom geeku i fanboyu prodati i ocito ce tako. Osobno nebi volio da ode na F2P jer ce propast, neka bude B2P ako vec nejde i to je to... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
neaktivan

Ma oni idu svjesno da naplate fanovima i ostalim koji se zalete jer sve drugo su u igri namjestili tj svjesni su da ce za par miseci otic f2p ili b2p a vec sad je sve tu ubaceno.Znaci isto kao sto je proso AoC platili pa oso f2p,Tera isto tako prosla a ima ih jos.

Svjesno idu iskoristiti utjecaj jer dok je ovaca nece falit vune.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 20:45 (Astrais).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
chaselol kaže...

Pa kako mozes reci za ovu igru da je super kad nema nista novo, nista atraktivno, nista unikatno... 

Shvacam beta je (2mj pred izlazak) a imaju bugova ko govana. 

Combat koji bi trebao biti srz je slican onome iz Minecrafta, samo sa boljom grafikom. Mlataraj jednom ili dvije batine, bez osjecaja tezine udarca, bez osjecaja smjera nista. 

Spomenuo si ako sam dobro procitao super odlican kreator likova. Po cemu ? Ima par lica za slozit i uzet, malo cackanje po obliku ali i dalje je to ista stvar. Cak sam uspio naletit na AI.a koji je isti kao i ja. Toliko o unikatnosti mog lika. 

Interakcija izmedu igraca je besmislena osim u dungeonu koliko citam. A questove skupa rjesavat? Ta opcija ne postoji.

Usporedujes sa GW2 koji je avion za ovu igru graficki, sistemom combata, quest sistemom i ostalim sitnim detaljima u igri.

Nazalost, ovo je samo greed, greed, greed... Ide se na glavu pa prode, prode. Uvijek ce biti ultra fanova koji ce davati novce, njihova briga ne moja. Ali nemoj mi pisati kako je igra super i terati ljude van iz teme koji igraju i imaju iskustva iz WoW.a, GW1,2, Star Trek i tako dalje...

Da nisu stavili tu preplatu koja nema veze s mozgom ako vec imas ingame store i da im cijena nije kao da prodaju svjetsku klasu MMO igra bi vrijedila tih 30-35€. 55€+pretplata, to mozes samo opasnom geeku i fanboyu prodati i ocito ce tako. Osobno nebi volio da ode na F2P jer ce propast, neka bude B2P ako vec nejde i to je to... 

nit sam geek nit sam freak za elder scroll zanrom a igru sam kupio

kupio sam je zato jer u zadnje vrijeme nemam ništa pametno igrat i od kad su najavili da ce izać eso pratim sve vijesti

imam dobar posao i kad dodjem kući umjesto da slušam ženu želim nešto kvalitetno odigrati

lova mi nije problem i za pretplatu sam baš iz tog razloga jer su svi protiv

svi kmečite tu ko idioti a nitko od vas skup sa mnom nije probao ni dungeone ni pvp

ovo je beta 95% ce biti ovakva igra kad izadje a ovih 5% nitko nezna što će još promjeniti odnosno poboljšati/pogoršati zato prestanite please pričati koliko što košta jer je i to relativno nekom je 100 kuna puno nekom je 100 kuna k...c

meni osobno 100 kuna mjesečno i 400 kuna za igru nije puno bitnije mi je da je igra zarazna i da me zove da upalim uopće kompjuter

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 20:52 (ZujoVg).
16 godina
neaktivan
ZujoVg kaže...
SimeKZ kaže...
chaselol kaže...
nit sam geek nit sam freak za elder scroll zanrom a igru sam kupio

kupio sam je zato jer u zadnje vrijeme nemam ništa pametno igrat i od kad su najavili da ce izać eso pratim sve vijesti

imam dobar posao i kad dodjem kući umjesto da slušam ženu želim nešto kvalitetno odigrati

svi kmečite tu ko idioti a nitko od vas skup sa mnom nije probao ni dungeone ni pvp

ovo je beta 95% ce biti ovakva igra kad izadje a ovih 5% nitko nezna što će još promjeniti odnosno poboljšati/pogoršati zato prestanite please pričati koliko što košta jer je i to relativno nekom je 100 kuna puno nekom je 100 kuna k...c

Ne smatram se idiotom kad realno razmisljam i tako donosim zakljucke.Zajebo sam se s AoC,GW2,Terra(stovise tera ima najbolji lv-ing sistem ali problem nastaje kad udaris max)....itd. Iso sam ono pun entuzijazma i na kraju mi ostao gorak okus u ustima tako da sad nema sanse da neko mene nasamari jer kao sto sam  i reko dok je ovaca nece falit vune a ovca sam bio ja e sad bogami nek nadju drugu ovcu.Isto tako ima igara koje sam udaro godinama ali sve mi se cini da su ta vrimena prosla.

15 godina
neaktivan
ZujoVg kaže...

{#}

I kojom si to ti logikom došao do toga da ako sam protiv pretplate nemam ''love''

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
15 godina
chaselol kaže...

Loading ovaj evo kod mene vec cetvrta minuta i nista se ne desava na skroz solidnom kompu , izgleda da treba uzeti SSD {#}

loading je očito bug, jer meni iste mape ponekada za čas učita, dok nekada traje suludo, znači preko 20 minuta. što se tiče brzine diskovlja, nebi trebalo biti problema jer imam 2 SSD-a u raid 0 i sa njih teram igru.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina
PLASMAorLCD kaže...
ZujoVg kaže...

{#}

I kojom si to ti logikom došao do toga da ako sam protiv pretplate nemam ''love''

Pa zar ne vidiš da je troll pun sebe.

Svi govore da je igra loša,a on uporno tupi ima ja love{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 21:38 (Promatrač).
15 godina

ja neću reći da je igra loša, niti sam siguran da ću ju uzeti.. niti jedan MMO se ne može suditi po questanju prvih 10 lvla, grafici i sličnim baljezgarijama kaj tu čitam.

obi-wan je naveo par dobrih argumenata, ali na koncu MMO je dobar ako je endgame dobar, a isti, kao ni pvp ovdje još nitko nije vidio.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nine kaže...

ja neću reći da je igra loša, niti sam siguran da ću ju uzeti.. niti jedan MMO se ne može suditi po questanju prvih 10 lvla, grafici i sličnim baljezgarijama kaj tu čitam.

obi-wan je naveo par dobrih argumenata, ali na koncu MMO je dobar ako je endgame dobar, a isti, kao ni pvp ovdje još nitko nije vidio.

Ako je odnos devova takav kakav je, onda se može izvući zaključak i prije izlaska igre..

Da je najbolja igra na svijetu, naplata da igraš sa određenom rasom je greška u koracima koji se NE PRAŠTA!!

A k tome je combat tako beskrvan da je to žalosno za igru modernog doba.

Na PC ova igra neće vidjeti ni blizu milije pretplatnika, konzolaše mi je nemoguće ocijeniti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 22:07 (NightShadow).
14 godina
chaselol kaže...

ovako je najlakše prepoznati fanboya,kojemu je igra najbolja ikad bez obzira na sve - jer nesmiješ napisati ništa negativno,samo hvalospjeve

{#}

https://www.youtube.com/user/TheUntouchables2k14
15 godina

maint gotov, nazad u igru {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
NightShadow kaže...
nine kaže...

Ako je odnos devova takav kakav je, onda se može izvući zaključak i prije izlaska igre..

Da je najbolja igra na svijetu, naplata da igraš sa određenom rasom je greška u koracima koji se NE PRAŠTA!!

A k tome je combat tako beskrvan da je to žalosno za igru modernog doba.

Na PC ova igra neće vidjeti ni blizu milije pretplatnika, konzolaše mi je nemoguće ocijeniti.

MMO je dobar ako se jako puno stvari dobro poklopi, odnosno dobro ispolira. End game je samo jedan od tih elemenata.

Slažem se da u prvih sat vremena igre ne možeš vidjeti sve što neka igra pruža, ali možeš vidjeti dosta toga da procijeniš hoćeš li ju igrat dugoročno ili ne. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice