Minimalna konfiguracija:
Procesor: Intel Core2 Quad Q9300 @ 2.5 GHz ili AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz
RAM: 4GB
Grafička kartica: NVIDIA GeForce GTX260 ili AMD Radeon HD4870
Preporučena konfiguracija:
Procesor: Intel Core i5-750 @ 2.66 GHz ili AMD Phenom II X4 940 @ 3.0 GHz
RAM: 8GB
Grafička kartica: NVIDIA GeForce GTX580 ili AMD Radeon 6870
Optimalna konfiguracija:
Procesor: Intel Core i7-2600K @ 3.4 GHz ili AMD FX-8150 @ 3.6 GHz
RAM: 8GB
Grafička kartica: NVIDIA GeForce GTX670 ili AMD Radeon 7870
jedva čekam da skinem igru :)
Neznam jel sam ja ostario pa me ne zanimaju ovakve igre ali ova igra je cisto smece.
Pa gta ima bolju fiziku a ova igra je bazirana na utrkivanju.WTF
Neznam jel sam ja ostario pa me ne zanimaju ovakve igre ali ova igra je cisto smece.
Pa gta ima bolju fiziku a ova igra je bazirana na utrkivanju.WTF
Ajd onda navedi primjer igre koja je isti žanr kao The Crewu a da je bolja??????
Jedina koja je slična je NFS World , koji ima očajnu fiziku i puno manju mapu itd......
kakve to veze ima koji je igra zanr ako je igra smece?
moze ona bit najbolje u svom zanru a da je i dalje smece.a je.kad gledam ovu igru i driveclub te igre su napredovale u odnosu na slicne igre od prije deset godina u grafici i online komponenti.ovo ostalo je ostalo isti.žalosno da se samo grafika poboljšava i da se igre prodaju na temelju toga.
ja sam narucio sebi i legi igru, idem sutra po nju :D
Od ubisofta više ništa ne prednaručujem 
Od ubisofta više ništa ne prednaručujem 
amen
koliko vidim po gameplayu fizika je ista kao i kod NFS-a...
nista revolucionarno...U NFS-u bi bar nakon velikog skoka pri prizemljivanju odletilo u stranu a ovdje ka po spagu....
Isto tako ulasci u zavoj su mi nekako arkadni... nije bas da ulazim u velike zavoje sa 100 na sat sa svojim autom al poprilicno sam siguran da ne izgleda tako kao u igri...
po meni igra je dosta dobro optimizirana, vrti u 60 fps-a sve na ultri.
Na takvom stroju poput tvojega bi bilo cudno da se ne vrti tako.
mislija sam da ce vise naginjat nekakvoj simulaciji, zato me neugodno iznenadila
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Za sada se čeka PCars, ono vuče na simulaciju, vidjeti ćemo što će biti s tim.
kupi si, dobro je optimizirana
Mozete li napisati svoje dojmove vi koji ste uzeli igru? Ako moze sto objektivnije. Jer mi se cini da ju neki hvale, a neki pljuju, a nemam ju bas mogucnosti probati s obzirom da je online only.
Kupio pred 1h, downloadao (cirka 16giga ima) i instalirao, naravno sve preko Splashtopa doma :) Kad stignem s posla u 16:00 isprobam pa javim.
Hmm, prvi dojam - nije toliko loše :) ali je arkadno do bola. Upravljanje je prilično smiješno pa ako vam ne smeta biti će okej. U detalje ne mogu jer još nisam dovoljno isprobao, ali ovo je neki prvi dojam u 2h igre.
EDIT: E da, skoro sam zaboravio, grafika je super i igra radi savršeno i na ultra postavkama. Nema stutteringa ili problema kao u beti.
OKruzenje, drugi ljudi, timovi ? Kako to izgleda... misije ?
OKruzenje, drugi ljudi, timovi ? Kako to izgleda... misije ?
Otprilike kao Test Drive Unlimited, više co-op nego mmo :) Ima nekakve fakcije i timove pa se poslje vode race bitke jedni protiv drugih i tako - moram malo bolje prouciti detalje.
Imam jedan problemčić. Svaki puta dok ponovo pokrenem igru, resetira mi se rezolucija, FPS limit i v-sync.
Se još nekom to dešava?
Provjeri da li ti je fajl c:\Users\<tvoj_user>\Documents\The Crew\PCScalability.xml označen kao read-only. Ili obriši taj cijeli The Crew folder.
na kojim postavkama igras,vidim da imamo iste graficke,prvi puta kada sam upalio igru ostavil sam na high i 60 fps,i tolko se i vrtila na 60 dok nisam u grad doso onda pocinje padati i malo ima trzanja
na kojim postavkama igras,vidim da imamo iste graficke,prvi puta kada sam upalio igru ostavil sam na high i 60 fps,i tolko se i vrtila na 60 dok nisam u grad doso onda pocinje padati i malo ima trzanja
Yup. Izvan grada i u manjim gradovima 60 lock na high. Dok uđem u grad poput LA ili LV padne na 40 al nema nikakvih trzanja, igrivo je itekako.
@zstef, postavljen je kao read-only. Treba tako biti ili odznačit to?