Evo skinuo rip verziju i kad je pokrenem trazi mi neki authentication key.Jeli iko imao slicnih problema i jeli iko zna rijesenje moga?Imao sam prije full verziju ove gre i isto se desavalo tako da mislima da nije problem u rip igri.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo skinuo rip verziju i kad je pokrenem trazi mi neki authentication key.Jeli iko imao slicnih problema i jeli iko zna rijesenje moga?Imao sam prije full verziju ove gre i isto se desavalo tako da mislima da nije problem u rip igri.

MOze na privatnu?
MOze na privatnu?
Problem je rjesen ali se pojavio novi.Igra mi jednako blokira na 1024x768 medium detalji i na 800x600 low detalji.U cemu je problem???Je li mozda u ripovanoj verziji???
Konfa:MOJ PC
Problem je rjesen ali se pojavio novi.Igra mi jednako blokira na 1024x768 medium detalji i na 800x600 low detalji.U cemu je problem???Je li mozda u ripovanoj verziji???
Al mi nije jasno zasto jednako trza na rezi 800x600 na low detaljima i na 1024x768 na medium detaljima,ali to je vrlo amlo trzuckanje ali ipak smeta u igri!
Al mi nije jasno zasto jednako trza na rezi 800x600 na low detaljima i na 1024x768 na medium detaljima,ali to je vrlo amlo trzuckanje ali ipak smeta u igri!
Ma onda cu pretrpit,jer to je vrlo lagano zapinjanje koje se jedva primjeti,iako mi malo smeta priviknut cu se.Hvala vam svima na odgovorima!
moze LOCK teme!
Moze i meni taj kej....Mozes poslati na e-mail adresu imamovic_alen@hotmail.com
Imam jos jedan problem Kada pokrenem igru i odem na prvu utrku i nista.. Cekao sa pola sata nista se nije pomaklo....A slika i pjesma idu....Mogu sve raditi al se nemogu utrkivati.... I jos nesto.... Skinu sam save za ovu igru i neznam gdje da ga postavim..... Ako moze sto prije odg. hvala unaprijed
Danas mi rodjendan pa bi da me iznenadite ...
zanima me dali bi mogao igrati tdu na integrisanoj grafickoj
ako ne koju da kupim a da nije preskupa moja konfa je
E5300 dual core 2.6
HDD 320Gb
RAM 1Gb
ASUS P5KPL AM