Test drive unlimited problem

poruka: 17
|
čitano: 5.809
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo skinuo rip verziju i kad je pokrenem trazi mi neki  authentication key.Jeli iko imao slicnih problema i jeli iko zna rijesenje moga?Imao sam prije full verziju ove gre i isto se desavalo tako da mislima da nije problem u rip igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Test drive unlimited problem
besla kaže...

Evo skinuo rip verziju i kad je pokrenem trazi mi neki  authentication key.Jeli iko imao slicnih problema i jeli iko zna rijesenje moga?Imao sam prije full verziju ove gre i isto se desavalo tako da mislima da nije problem u rip igri.

Pokreni setup sa desnim gumbom miša - run as administrator
"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
17 godina
neaktivan
besla kaže...

Pa uneseš authentication key i problem riješen Cool

Ne mogu ti reć koji je key zbog pravila
16 godina
neaktivan

MOze na privatnu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
besla kaže...

MOze na privatnu?

O.K.
16 godina
neaktivan

Problem je rjesen ali se pojavio novi.Igra mi jednako blokira na 1024x768 medium detalji i na 800x600 low detalji.U cemu je problem???Je li mozda u ripovanoj verziji???

Konfa:MOJ PC

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
besla kaže...

Problem je rjesen ali se pojavio novi.Igra mi jednako blokira na 1024x768 medium detalji i na 800x600 low detalji.U cemu je problem???Je li mozda u ripovanoj verziji???

Mislim da ti za veće detalje treba Shader Model 3.0
moj je ero najbolji njega svaka cura voli xD
17 godina
neaktivan
besla kaže...

pa igra je zahtjevna meni trza na 1280 X 1024 LOW bez AA i HDR-a
Intel Pentium 4 630 3,46 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 22 giga de-de-er-a 400...
16 godina
neaktivan

Al mi nije jasno zasto jednako trza na rezi 800x600 na low detaljima i na 1024x768 na medium detaljima,ali to je vrlo amlo trzuckanje ali ipak smeta u igri!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
besla kaže...

Al mi nije jasno zasto jednako trza na rezi 800x600 na low detaljima i na 1024x768 na medium detaljima,ali to je vrlo amlo trzuckanje ali ipak smeta u igri!

Nedovoljno jak procesor
Tako je i meni na starom COD5 trza
1280*1024 trzao i imao isti framerate kao i na 640*480 
moj je ero najbolji njega svaka cura voli xD
17 godina
neaktivan
IRebic kaže...
besla kaže...

pa igra je zahtjevna meni trza na 1280 X 1024 LOW bez AA i HDR-a
 Snizi rezoluciju pa češ moć povisiti detalje.
besla kaže...

Znaš zašto? Zato što ti je procesor usko grlo. Ako jednako šteka na 800X600 i na 1280X1024 npr, onda problem nije grafa nego CPU. Ne preporučam ti da clockaš proc na svojoj matičnoj.
http://www.keindl-sport.com/proizvod.asp?id=2094
16 godina
neaktivan

Ma onda cu pretrpit,jer to je vrlo lagano zapinjanje koje se jedva primjeti,iako mi malo smeta  priviknut cu se.Hvala vam svima na odgovorima!

moze LOCK teme!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moze i meni taj kej....Mozes poslati na e-mail adresu imamovic_alen@hotmail.com

Slipknot
15 godina
neaktivan

Imam jos jedan problem Mršti se   Kada pokrenem igru i odem na prvu utrku i nista.. Cekao sa pola sata nista se nije pomaklo....A slika i pjesma idu....Mogu sve raditi al se nemogu utrkivati.... I jos nesto.... Skinu sam save za ovu igru i neznam gdje da ga postavim..... Ako moze sto prije odg. hvala unaprijed

Slipknot

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Danas mi rodjendan pa bi da me iznenadite ... Smijeh

Slipknot

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iznenadi sam sebe. www.google.hr i traži.
hmda
14 godina
neaktivan

zanima me dali bi mogao igrati tdu na integrisanoj grafickoj

ako ne koju da kupim a da nije preskupa moja konfa je

E5300 dual core 2.6

HDD 320Gb

RAM 1Gb

ASUS P5KPL AM

1
Nova poruka