Igram s G25 i desava mi se jedna cudna stvar ( ili to vjerojatno je tako ). kad vozim iz kokpita prilikom skretanja kamera ide vise u stranu nego sto sam ja skrenuo i onda se centrira ,ono uopce ne prati moju putanju,uzasno zivcira,jel ima kakva opcija za iskljucit "to". Nisam bas bog zna kaj objasnil pa ak vam nije kaj jasno ,pitajte.
Mislim da se to ne može isključiti.

, driftanjem i sl. sranj...Možda bi se sve te dječje zamišljenje gluposti mogle prožvakati (s oko 1,7 promila u krvi), ali sama realizacija je toliko jadna i površna da čovjek ne zna bi li se smijao ili plakao. Kao prvo, grafika je loša. Doista je. Okolni svijet je napravljen vrlo traljavo; dobio sam dojam da igram igru prije barem 3-4 godine. Sve je totalno bezveze nabacano, a teksture svega su smiješno siromašne, posebice se to vidi na automobilima koje zaobilazimo. Ali da valjda zamažu oči igrača, ubacili su onako, par svjetlosnih efekata, kao da će se to nekom svidjeti. I kad čovjek misli da ne može gore, iznenadi se. Ako išta, očekivao sam da će barem auti izgledati na nešto, ali čak i oni su traljavo napravljeni. Njihov izgled i kvaliteta nije niti do koljena ostalim novijim vozačkim igrama. Napominjem da sam igrao na high postavkama i sve postavio kako spada. Osim što auti ne liče na ništa, sama vožnja je prestrašna. To doslovno nema veze s mozgom, niti s vožnjom automobila. Na bilo kojem stupnju 'težine', upravljanje autom je apsolutno nevjerodostojno pravoj vožnji. I toliko je loše da se ne sijećam lošijeg doživljaja. Probao sam igrati i s volanom, ali opet je toliko nerealno da nisam mogao igrati duže od 4-5 minuta