na koji se mislite prebaciti?
jel vas izbacuje iz igre svako malo...? meni malo malo pa odjednom sve stane, mogu se kretati ali nikakve interakcije i onda ili cekam da me izbaci ili ugasim igru(na silu)... wtf?!
jel vas izbacuje iz igre svako malo...? meni malo malo pa odjednom sve stane, mogu se kretati ali nikakve interakcije i onda ili cekam da me izbaci ili ugasim igru(na silu)... wtf?!
Neznam jos gdje cu a neigram cjeli tjedan ovu igru jer mi se neda cekat da udem na server.
sad se ude odmah...bar meni bilo :)
evo ja igram na serveru (EN)Zenobija
imamo guild Employer in Croatia zasad su 10ljudi iz hrv ako ko igra neka javi
u igri se zovem Darac :)

evo vec treci put skidam igru.. moze li mi netko objasniti u cemu je problem da mi se stalno kvari launcher.. zavrsim download i patchanje i taman da ce mi se pojavit da mogu stisnut PLAY kad ono win izbaci TERA has encountered a problem and needs to close..
i tako svaki put.. restartiranje racunala niti ista drugo ne pomaze... jednostavno sam morao zbrisat igru nanovo skinut i uspio sam uc i taman da cu odabrat server al sam morao na posao i sav sretan reko sad cu igrat kad dodem doma ono bananko, opet TERA encountered a problem i launcher odapne.. evo sad treci put skidam i ak se dogodi isto nema mi valjda druge nego odustat od igre 
pa ako je netko imao slican problem ili mozda ima ideju kako da ga rijesim bio bih zahvalan.
jesi probao googlat taj problem? i probaj se javiti glavnim u igrici opisi im problem mozda imaju rjesenje.....ali obicno kod takvih stvari najbolje zguglat uvjek se nesto nade ( tak sam ja znao ima u drugim igricama problema pa na ta j nacin trazio rjesenje) inace ovih dana i jesu imali problema nije htjelo uci u igrici zbog sredivanja servera
Kakav je end game? Kakav je sadržaj? Pitam jel ne znam da li se isplati prolazit ovu dosadu od kvestova da na kraju ispadne end game jednako zanimljiv kao i dotični kvestovi.
meni je u igri najinteresantniji sam combat, uradit solo BAM je prilicno tesko, posebno ako jos niste upoznati sa pokretima BAM-a
kao slayer je prilicno zanimljivo, moguce je sve solo, ali treba skilla u izbjegavanju i timingu
protiv obicnih monstera se igra ne razlikuje puno od bilo kojeg drugog point & click mmo-a, jer je jako jednostavno (bar kao slayer), BAM-ovi su ono sto ovu igru cine drugacijom od drugih, ne mogu nista reci za lvl 60 dungeone jer sam tek lvl 45, ali cini mi se da i tu ima izazova...
jos nisam igrao pvp ali sam cuo da nije toliko oko skilla koliko se u pocetku cini, moguce je da archer one-shot bilo koga, cak sam cuo da sa malo sretnijim rain of arrows one-shot 5 igraca odjednom, sve zahvaljujuci jakim itemima, ali ono sto meni igru cini dobrom je ogroman svijet, detaljno i mastovito uradjen, customizacija likova i combat system
ako vam se ne svidja da cekate da uradite skill, uzmite warriora, najbrzi su
u svakom slucaju mislim da ne postoji bolji f2p mmo danas, mada nisam nikada igrao aion
i na kraju pitanje, to prebacivanje, hoce li bit moguce da svog karaktera sa fraya prebacim na drugi server, sa svim itemima itd..?
DA bit ice moguce barem su tako rekli . :)
Najgluplje u ovoj igri su questovi ima ih previse i ubiju volju za igranjem zato ja nemam volje vise igrat ovu igru .
Pa preskači zone quests, radi samo story quest :)
Pa preskači zone quests, radi samo story quest :)
upravo..
ja radim sve jer sam zeljan XP-a, ali ne znam bas, kakvi to questovi mogu biti ?
posebno u mmo-u
Hvala na savjetu to cu i uciniti :)
igrao sam malo, dosao do lvl 8 sa sorc i kad sam ponovo isao opet launcher odapeo. reko aj sad da ga detaljno izguglam prije nego odustanem i nadem od moderatora na TERA forumu da launcheri trenutno ne rade za win XP (koje ja imam) i da rade na tome da srede problem.. ajde bar znam da nije do mene nego da se moram strpit jos par dana. 
evo i ja sam poceo s terom,lv 30 trenutno server veritas
vec je bilo pitanje prije ali nije bilo odgovora pa da pitam opet: kakav je end game? kakvi su dungeoni(ako ih ima)? kakav je PvP? sta se opcenito radi u end gameu?
ja se vec lagano priblizavam lvl 40 i questovi su ubi boze dosadni... al stvarno, od lvl 1 do lvl 38 svi su Q isti, samo mobovi izgledaju drukcije ili se nalazis na drugom podrucju... stvarno, mogli su biti malo mastovitiji od: "odi tamo i izmlati 10 tigrova i vrati se nazad" ili "odnesi pismo tom i tom" ..... šteta...
na kojem serveru igrate ljudi? ja taman skinuo igru nezz gdje da pocnem xD
ja sam pokusao ic u ovaj Fraya server i pun je, neda mi uc...
na kojem serveru igrate ljudi? ja taman skinuo igru nezz gdje da pocnem xD
ja sam pokusao ic u ovaj Fraya server i pun je, neda mi uc...
da, Fraya je pun... preporucam da udes na onaj na kojem je populacija najniza...
udi na moj, Zenobia, nedavno se otvorio i stvarno nema puno ljudi, bar ne od lvl30 pa na vise, vecina ih igra do 15-20 pa odustane...
kakvi su ovi pvp serveri?
Meni su drazi PvE serveri je u PvP te moze napast tko god hoce i kada hoce makar to bio neki visoki lvl.
Znaci u PvP serverima ima PK (player Killing) dok to u PvE je onemoguceno , a PvE serveri imaju sve osim toga meni osobno se neda igrat na PvP serverima jer bi gubio zivce kad me netko napadne bez razloga.
Meni su drazi PvE serveri je u PvP te moze napast tko god hoce i kada hoce makar to bio neki visoki lvl.
Znaci u PvP serverima ima PK (player Killing) dok to u PvE je onemoguceno , a PvE serveri imaju sve osim toga meni osobno se neda igrat na PvP serverima jer bi gubio zivce kad me netko napadne bez razloga.
Igra je toliko dosadna da bi to vjerojatno bilo osvježenje na neko vrijeme 
ima koji dobar hrvatski guild na Zenobia serveru?
lik mi se zove Toky ako ima koji pa da me uvedete ;)
ima koji dobar hrvatski guild na Zenobia serveru?
lik mi se zove Toky ako ima koji pa da me uvedete ;)
bio je u planu ali smo odustali...
imas nekakav jugoslavenski pa ako hoces... :D
lool Jugoslavenski :D nemoj u taj jer samo ime tog guilda znaci da hrvati nisu dobrodosli .
prije 5,6 dana su dodali opciju za prebacivanje na druge servere,na Frayi je u zadnje vrijeme puno manje aktivniji bakanaca mozda su se prebacili neznam tocno.
Tako da razmisljam gdje bih se i ja pribacio ugl. evo linka https://account.tera-europe.com/users/account
Kad se budem pribacivao reci cu vam ,jos razmatram gdje bi se prebacio. Na Frayi su laggovi veliki .
Na svakom serveru su lagovi, jer su serveri u qurcu. Kao da imaju servere na drva :D
Najveći je lag naravno kada je Nex u toku. Uvjek si dobro došao u naš gild.
Na svakom serveru su lagovi, jer su serveri u qurcu. Kao da imaju servere na drva :D
Najveći je lag naravno kada je Nex u toku. Uvjek si dobro došao u naš gild.
Cek i ti su na Frayi samo da te pitam jel se guild u kojem se ti nalazis zove Balkan ali samo Balkan ? jer sam sam u Team Balkan gildu i puno je igraca otislo na drugi srv.
Yap samo Balkan.
dodite svi na zenobiju :)
ja i prijatelj smo napravili guild OTPISANI , na zenobiji , ako ste za pridruzite do sada nas ima 5
ja i prijatelj smo napravili guild OTPISANI , na zenobiji , ako ste za pridruzite do sada nas ima 5
Dobili ste prvi praise od mene :)