Team Fortress 2-server? zaključana tema

poruka: 13
|
čitano: 3.559
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Team Fortress 2-server?

Pošto iman Team fortress 2 od nedavno Smijeh pokušavan nać neki non steam server ali nemogu pa ako ko zna koji neka samo reće!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2-server?

Zašto non-steam?Belji se

Life is like a next-gen game. Graphics are awesome but the gameplay sucks!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Team Fortress 2-server?

pirat?

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Team Fortress 2-server?
doxy kaže...

pirat?

je

17 godina
protjeran
Team Fortress 2-server?

e tesko onda

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2-server?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Team Fortress 2-server?

E ima još jedan problem kada iden uć u neki server kaže da fali mapa ili fail! Valjda neman patch koji triba pa koji da patch skinen?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2-server?

kupi original...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2-server?

Raspala se piratska scena, jos jedino mozes uci na servere sa instaliranom verzijom 1.0.4.6. Provjeri koju verziju imas u konzoli, pa javi.

They must find it difficult... Those who have taken authority as the truth, rather than truth as the authority. G. Massey, Egyptologist

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2-server?

Istina. Nisam nikad niti bio na piratskoj sceni, ali pirati su postali lijeni jer svaki tjedan izlazi neki update za TF2, makar bio sitan, ali većinom zato da piratima daju posla.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Obavezno nabavi original (valve Orange Box - samo 119 kn u Algoritmu) i poslije instaliranja igre preko Steama (obvezno!) se spoji na www.saigns.de. imaju sve mape i puuuno igrača :o)

17 godina
neaktivan
Ajar kaže...

Obavezno nabavi original (valve Orange Box - samo 119 kn u Algoritmu) i poslije instaliranja igre preko Steama (obvezno!) se spoji na www.saigns.de. imaju sve mape i puuuno igrača :o)

saigns nikako! Na njihovim serverima SVI igrači imaju super score! Uglavnom, smeta me to što su ubrzali kretanje svih likova i metaka, igra postaje totalno bezglava. Neke klase gube na vrijednosti, neke dobivaju. Uglavnom, velike razlike. Smetaju me i premium accountovi zbog kojih su engineeri "najjači". Teleporteri s 3000 healtha(mislim da je), treba puuuno stickya i raketa da se unište. Zatim tu je beskonačni metal, jako brzo pucanje, još brže trčanje,... Njih izbjegavam jaako!

17 godina
neaktivan

eto, i ja sam vlasnik premium accounta (poput većine tamo, što poništava eventualne prednosti a dodaje dinamici i vještinu pretpostavlja "entuzijazmu") no kod saigns mi se dopada što su mape odvojene, ažuriranja promptna, imaju VAC i klanovi nisu toliko izraženi. jasno, svakome na volju no igra je najbolje što je ikad načinjeno :o)

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2009 9:01 (Ajar).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice