Survive the Nights

poruka: 3
|
čitano: 739
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Survive the Nights

Survive the Nights je jos jedna u nizu survival igara, žanra koji je postao iznimno popularan

od uspjeha dayz moda, i arme 2 sa njim.

No ipak ova igra donosi nesto vise od dayz-a i ostalih "klonova", to je survival.

Neću sad kopirat sve sta igra vec sadrži, naglasavam već jer igra ima pozamašnu kolićinu

stvari a da nije jos usla ni u alphu. 

Ugl. igra ce za one koji su je već "kupili" na kickstarteru biti dostupna u 2 mjesecu sljedeće godine.

Barem kako sada izgleda, STN nema vizualne kvalitete dayz standalone-a, ali je survival aspekt igre daleko razvijeniji.

Edit:

Popravljen link {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.9.2014 21:59 (UOG-Atlas).

1 0 hvala 1
12 godina
Re: Survive the Nights
UOG-Atlas kaže...

Survive the Nights je jos jedna u nizu survival igara, žanra koji je postao iznimno popularan

od uspjeha dayz moda, i arme 2 sa njim.

No ipak ova igra donosi nesto vise od dayz-a i ostalih "klonova", to je survival.

Neću sad kopirat sve sta igra vec sadrži, naglasavam već jer igra ima pozamašnu kolićinu

stvari a da nije jos usla ni u alphu. 

Ugl. igra ce za one koji su je već "kupili" na kickstarteru biti dostupna u 2 mjesecu sljedeće godine.

Barem kako sada izgleda, STN nema vizualne kvalitete dayz standalone-a, ali je survival aspekt igre daleko razvijeniji.

Kad kliknem na link, meni izbaci server error.

Inače, kickstarter je gotov, ko hoće preorder 24$.

http://survivethenights.net/

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.9.2014 20:56 (Emirthestroj).
17 godina
Survive the Nights

Iskreno pogledao sam mlo filmice iz igre... Znam da je ovo prealpha i pogledavsi sto sve funkcionalno igra nudi vec u ovoj (pre)aplha fazi (jako ljudi vole taj prealpha naziv, to je ocito moda) bio sam pomalo odusevljen.

Ono sto ne valja u igri je slijedece:

- grafika - iskreno se nadam da ce malo doradit grafiku, da ne lici na 10 godina staru igru

- zombija nema preko dana - sto je vjerojatno i glavna fora u igri jer se preko dana oprema bunker za prezivljavanje noci, ali pomalo djeluje ko oni prekidaci za struju - ima zombija, nema zombija - magicno se stvro i onda magicno nestanu

- multiplayer - trenutno nije bas prikazan, pa ne znam sto rec ovdje, mogao bi biti savrsen pogotovo s obzirom na sanity koji gubimo sa svakim ubojstvom, sa druge strane nije mi jasno u ovoj fazi koliko ce ljudi bit na serveru, volio bih prikaz da li ima desyncova ko u nekim drugim naslovima i slicno.

Potencijalno odlicna igra na kojoj bi trebali nekoliko stvari doradit i nakon toga ima sanse postat odlicna.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice