Supreme commander 2

poruka: 12
|
čitano: 1.825
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Supreme commander 2

Cudim se da nitko nije jos pokrenuo temu o ovoj igri pa evo :)

Linkovi:

Trailer:        https://www.youtube.com/watch?v=YQMEOBM9fBQ

Gameplay:   https://www.youtube.com/watch?v=3dn6D3OCyrU

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Supreme commander 2

jer je jedinica bila prolazniaj od lanjskog snijega

dosadna igra po mom mišljenju...

uz c&c ovo nije ni vrijedno spomena

odigrao sam dvadesetak sati SC1...i nije me se dojmilo, nimalo

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Supreme commander 2

C&C pod zadnje nije bas nesto prije je bio super ali sad red alert 3 je dosta slabi ali supreme commander je idelna strategija pogotovo sad 2-ka puno bolja od jedinice i to vidis na gameplayu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Supreme commander 2

nema strategije do Supreme Commandera.

Imam preko 100 h igre i nemogu dočekat nastavak. Sviđa mi se što je pokrenuta ova tema.

Puno mi je bolji S. Commander od Command&Conquera (makar je i to super igra) zbog ekstremno dugih borbi koje traju i po nekoliko sati dok kod CiC-a traju max. 40-ak minuta.

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Supreme commander 2

Yay... zabavna igra. Jedva cekam vidjet kako ce se prica nastavit u dvojci.

Netko je usporedio sa C&C.  Posljednji dobar C&C je bio Red Alert 2 pred hrpu godina. Ovi zadnji su u najmanju ruku mlaćenje para na uhodanom naslovu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Supreme commander 2

magnum skros se slazem s tobom

meni je supreme commander jako dobar jer su dobri efekti dok razneses nekog unita(tenka,robota,aviona sto vec) i jako su mi dobri oni paukovi pa gunshipi kako se sve to odvija kad se gunshipi vrte pa pucaju one rakete ali nisam bas ja neki dobar igrac te igre zato jer treba sve jako brzo radit i dobrim redosljedom pa cim prije napadati ja radije radim obrane i razvijam se

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 16:01 (xnight_hunterx).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Supreme commander 2
Lightning kaže...

Yay... zabavna igra. Jedva cekam vidjet kako ce se prica nastavit u dvojci.

Netko je usporedio sa C&C.  Posljednji dobar C&C je bio Red Alert 2 pred hrpu godina. Ovi zadnji su u najmanju ruku mlaćenje para na uhodanom naslovu.

meni je svaki c&c dobar osim red alert 3 zato jer se sve vrti oko onih zenska pa ja sam skinuo igru da ju igram a ne da mi kokodaceju one zenske da hocu to gledat isao bi na određene stranice na netu :D

osim toga prica je jako jadna i uniti (tenkovi......) a i pogotovo mi je glupo da oni kinezi su dosadni s onim ogromnim robotima previse fantazije  ostali c&c su ko neki dokumentarci a ne ovo laser maci i ogromni roboti
17 godina
neaktivan
Supreme commander 2

Evo da se i ja malo ubacim

igram SC2 i moram reći da mi je igra malo loša

malo su pree pojednostavili igru u odnosu na prvi dio

u prvom djelu sam volio tokom misija istaživati sve po sat vremena, onda idući sat gomilat vojsku i onda u full scale attack

prosječno mi je u prvom djelu po misiji trebalo 2h i 30 min

u dvoojci mi usz svo gomilanje i sve po misiji treba max 40 min

isto ima manj jedinica i svako može imat experimentale

u prvom se experimental gradio min 10 minuita (ACU + 5 tier 3 inžinjera, uz dovoljan broj resursa)

a ovdje se sam u  dve i pol minute

i nema više toliko jedinica (tier I, tier II, tier III) nego samo reasrchom se dobije cca 5 jedinica po skupini

draži mi je bio prvi dio

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Supreme commander 2

Evo jucer sam skinio SC 2 i nemogu reci da me bas odusevila. Jedino na pocetku kada istrazujes sve pojedinosti rasa. No kasnije ti pomalo pocinju dosađivati jedno te isti potezi i jedno te isti događaji. Mozda zato jer nisam veliki fan strategija. No sve u svemu igra je vrijedna barem neke pozornosti.

Steam nick: [HR]Living.Dead[HR] Addajte me svi koji igraju Left 4 Dead 2 i Team Fortress 2.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Supreme commander 2

Meni je igra super.

Došao sam do trećeg dijela.

Stvarno mi se sviđa ono razvijanje .

Razvješ tehnologiju ili jedinicu koju hoćeš.

Ali  po meni zemljene jedinice su glavne.

Pomorske niti nema u drugom dijelu .

A leteće ajde nekad dobro dođe.

Trebali su malo na tome  poraditi tako da svaka ima svoje prednosti oavako ima samo zemljena prednost ( staviš im anti air i netrebaš više ništa).

One posebne jednisice su pre dobre kao i nuklearka.

Veliki minus zato kaj su fakat bzv napravili limit od 300 jednisica .

Želim velike okršaje ogromnih razmjera.

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Supreme commander 2

Ja sam ju završio i treća zadnja kampanja mi je još najbolja, a inače na normal sam igrao i dovoljno je oko 80/300 jedinica za počistit cijelu mapu, ako izgradim nekoliko long range artillery u bazi oni sami počiste cijelu mapu :)

AMD / ATI all the way
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Supreme commander 2

Igram Supreme Commander 2 i ok mi je igra. Definitivno ima potencijala. Što više igram to mi se više sviđa.

Nemojte pljuvati po niti jednoj igri ako niste upoznali sve njene mogućnosti. Ovi vaši navodi za Red Alert 3 su doslovno jadni. Molim te, tko je ono za ženske i slabe jedinice komentirao...? Ajde dođi na Garenu ili Hamachi pa ću ti pokazati "slabe" jedinice... Igram RA3 od izlaska konstantno i vjeruj mi, kada čujem ovakve gluposti jasno mi je da niste niti proučili igru kako spada. Igrao sam sve C&C nastavke, RA3 nudi jako puno ako imaš volje proučiti...

Treba gledati malo dublje ispod te šarene grafike i polugolih ženski, vjeruj mi, tamo se krije poprilično solidan RTS. (Ti roboti su samo u nekoj misiji u kampanji, u PvP toga nema...) Uostalom... pa ne igraš RA3 valjda samo kampanju?!! Pa ta igra tek u player-vs-player pokazuje svoj potencijal. Kažem, ako si uvjeren da je RA3 zbilja tako loš ok, ali ajde odigraj sa mnom jednu pa ćeš vidjeti koliko ne znaš i koliko toga nisi vidio... Ne kažem da sam ja sad neki dobar igrač, svaki dan me gaze na Gareni ali barem se trudim istražiti igru do kraja... Sorry za OT.

SupCom još "otkrivam", definitivno me ugodno iznenadila igra. U startu mi se malo "trulo" činilo, nekak mi nije sjela priča ali nije ni važno, sada kada malo dulje igram sve mi se više sviđa igra. Noćas nisam uopće spavao, samo sam igrao SupCom Smijeh, a već dugo me neka igra ovog tipa nije zadržala preko noći lol

Ko bi rekao da sam inače ljubitelj FPS-a i simulacija ha..? Belji se

Šalim se, naprosto volim odigrati dobru igru, bez obzira koji žanr.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.3.2010 10:36 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice