Stigao Lost Horizon najzad

poruka: 5
|
čitano: 2.296
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Najzad je izašla jedna od očekivanijih avantura, "Lost Horizon"... A i recenzija je već tu http://www.igrorama.com/2010/08/lost-horizon-recenzija.html#more

igrorama.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dobro ljudi, zar nitko ne igra ovu igru? Moram priznati da je i meni skoro prošla "ispod radara", ali sva sreća pa sam ju odlučio zaigrati. Igra je meni pravo ugodno iznenađenje, te za ljubitelja avantura, odličan odabir. Igra uvelike podsjeća na Broken Sword serijal, pozadine su rukom crtane, jednom riječju odlične, zagonetke logične, a poneke i vrlo maštovite i originalne (pogotovo dio gdje se isprepliću prošlost i sadašnjost), priča dobra...sve u svemu, ako volite avanture nemojte propustiti ovaj naslov Namigiva

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Stigao Lost Horizon najzad
Someone kaže...

Dobro ljudi, zar nitko ne igra ovu igru? Moram priznati da je i meni skoro prošla "ispod radara", ali sva sreća pa sam ju odlučio zaigrati. Igra je meni pravo ugodno iznenađenje, te za ljubitelja avantura, odličan odabir. Igra uvelike podsjeća na Broken Sword serijal, pozadine su rukom crtane, jednom riječju odlične, zagonetke logične, a poneke i vrlo maštovite i originalne (pogotovo dio gdje se isprepliću prošlost i sadašnjost), priča dobra...sve u svemu, ako volite avanture nemojte propustiti ovaj naslov Namigiva

T znači da se avanture sve manj i manje igraju kao što ih sve manje i ima na tržištu.

ma da
17 godina

igra je zakon !

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Stigao Lost Horizon najzad

Odlična igra.

Prvi put sam za nju čuo u ovomjesečnom Bugu.

Jedna od boljih avantura koje sam igrao.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice