samo malo
trazili su prvo par milja i dobili pa natukli 70 i igra jos u beti
sad svaki novi brod moras placati 60$ i ingame lovu isto ??
mislim da je ova firma apple na steroidima
samo malo
trazili su prvo par milja i dobili pa natukli 70 i igra jos u beti
sad svaki novi brod moras placati 60$ i ingame lovu isto ??
mislim da je ova firma apple na steroidima
Detaljno o Star Marine-u (među ostalim i zašto kasni..)
Novi Starfarer i varijante
Malo zabave dok čekamo idući patch :)
Sve u svemu, jako sam zadovoljan razinom kvalitete i detalja - za sada vrh vrhova (a s obzirom da je još u Alphi.. bit će samo bolje i bolje).
Unaprijed za sve komentare o Starfareru - 200$ za brod i sl. vrijedi kao i za sve donacije:
"We are offering this pledge ship to help fund Star Citizen’s development.
All of these ships will be available for in-game credits in the final universe, and they are not required to start the game.
Additionally, all decorative ‘flare’ items will also be available to acquire in the finished game world.
The goal is to make additional ships available that give players a different experience rather than a particular advantage when the persistent universe launches."
Tako da nitko ne mora ništa kupovati, samo mecene koji žele donirat još love u razvoj ovog (istina monumentalnog) projekta
huh pa koliko im treba ?? 300 miliuna da se prebace na betu ??
mislim kad intel izda 10nm cpu i amd/nvidia gpu na 10nm tad bude prica o beti kako su krenuli
Pa u biti dobro rade, s obzirom da ce na trenutnim mainstream konfiguracijama ova igra biti neigriva, daju si vremena posteno ju zavrsit, financija im ne nedostaje, a za 2-3 godine ce doc i tehnologija koja igru moze pokretat u mainstream racunala - trenutno je ogranicena samo na high end.
ali svi ovi koji ti večinom seru po razvoju igre predvođeni s Tončijem su ti i najviše uplatili. npr. Tonči ti ima u hangaru Idris M
Nemam, imam samo onog lovca, nekog, 300 nešto i neko slovo. Nisam ja baš nabrijan davati tisuće dolara na praktički ništa. Imam frenda koji modelira brodove, a mogu ih učitati i ja u sobu u CryEngineu.
Pa u biti dobro rade, s obzirom da ce na trenutnim mainstream konfiguracijama ova igra biti neigriva, daju si vremena posteno ju zavrsit, financija im ne nedostaje, a za 2-3 godine ce doc i tehnologija koja igru moze pokretat u mainstream racunala - trenutno je ogranicena samo na high end.
za 2-3 godine, ako ovako nastave, ovaj crytek engine na kojem se igra trenutno bazira nece biti dovoljan..mislim da vec ni sad nije dovoljan za sve to sto su si oni zamislili
uvijek sa guštom čitam ovu temu...samo naprijed....
za 2-3 godine, ako ovako nastave, ovaj crytek engine na kojem se igra trenutno bazira nece biti dovoljan..mislim da vec ni sad nije dovoljan za sve to sto su si oni zamislili
Pa s obzirom da su trenutno convertali na aktualnu verziju engine-a (u koju su dodali svoje preinake), vjerujem da će ih poslužiti sasvim solidno :)
Uostalom, koliko govore trude se držati korak sa aktualnim verzijama dokle god će to biti moguće tako da dok izađe SC će biti na vrlo aktualnom engine-u.
konacno su napravili nesto u cemu se moze uzivati,aj' nek su napokon poceli ;
https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/14704-Hyper-Vanguard-Force
https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/14704-Hyper-Vanguard-Force
Konačno Star Citizen. Eto, malo je lošiji nego se očekivalo, ali...
Konačno Star Citizen. Eto, malo je lošiji nego se očekivalo, ali...
to znači da je netko izgubio okladu?
to znači da je netko izgubio okladu?
Još nije ali bit će ćevapa i pive :P
Oklada ističe na kraju 2016. ako do tada ne bude izbačena inicijalna komercijalna verzija igre (1.0) onda ja gubim, ako bude onda Tonči ;)
Nemoj mi inicijalna komercijalna verzija... nego fino sve module uključujući drugu epizodu Squadrona, kako je obećano. Treća epizoda nek' im ostane za 2017.
nekako mi smrdi da ću trebat kupovat epizode squadrona...
ako nisi uranio sa davanjem novca Christu Robertsu,trebat ces platiti odn. kupiti sadrzaj ali nista novo za taj cash grab ,ionako cijeli koncept igre je otimacina novca od naivnih
neces trebati... moci ces otkljucati druge epizode igranjem...nece biti strasno, mozda samo 10000 ingame sati...
Nemoj mi inicijalna komercijalna verzija... nego fino sve module uključujući drugu epizodu Squadrona, kako je obećano. Treća epizoda nek' im ostane za 2017.
Pa što se nismo dogovorili da se kladimo u izlazak igre, dakle svi moduli (vani iz Bete) i igra službeno 'out'?
Kako sada i druga epizoda?
Ali nebitno, bitno da se jede i pije ;)
A za sve druge igre se DLC-evi ne kupuju? Hm...
Pa što se nismo dogovorili da se kladimo u izlazak igre, dakle svi moduli (vani iz Bete) i igra službeno 'out'?
Druga epizoda je najavljena kao dio igre 2016, zar ne? To su svi moduli. Možemo mi i 2015 za sve module? To je isto najavljeno. :)
Druga epizoda je najavljena kao dio igre 2016, zar ne? To su svi moduli. Možemo mi i 2015 za sve module? To je isto najavljeno. :)
Nije baš tako. Biti će više od 2 epizode, a vjerojatno i brojni DLC-ovi kasnije kako PU raste.
To nije mjerilo je li igra izašla ili nije (to bi bilo kao da WoW još nije bio izašao prije TBC-a..).
Za okladu recimo da će do kraja iduće godine igra izaći iz Bete sa svim osnovnim sadržajem (dakle i prvim setom S42 misija) i biti 'officialy released', može tak?
Može mi netko reći zašto mi se pojavio neki REC u accountu? Znam da to prije nisam imao samo UEC
Može mi netko reći zašto mi se pojavio neki REC u accountu? Znam da to prije nisam imao samo UEC
https://robertsspaceindustries.com/faq/rec-faq
https://robertsspaceindustries.com/comm-link/engineering/14502-Rental-Equipment-Credits
Jel' ja to dobro vidim pa će za zadržati brodove trebati stalno plaćati najam?
Dakle - ili "pleđaš" i kupiš opremu (brod) trajno ili igraš i zarađuješ REC kojim plaćaš najam brodova i opreme. Fora bi bila da ne postoji drugi način za dobiti trajno opremu osim pleđanja/REC-a... a kako vidim ne postoji.
Dakle, jesam ja nešto previdio ili to tako ide? Time vs. money. No time or money, no play. :) Prestanite igrati i PUF, it's gone! :D
Čovječe, Roberts je genijalan!
https://robertsspaceindustries.com/faq/rec-faq
https://robertsspaceindustries.com/comm-link/engineering/14502-Rental-Equipment-Credits
Hvala, bolje da nisam pitao :) Katastrofa!
Jel' ja to dobro vidim pa će za zadržati brodove trebati stalno plaćati najam?
Dakle - ili "pleđaš" i kupiš opremu (brod) trajno ili igraš i zarađuješ REC kojim plaćaš najam brodova i opreme. Fora bi bila da ne postoji drugi način za dobiti trajno opremu osim pleđanja/REC-a... a kako vidim ne postoji.
Dakle, jesam ja nešto previdio ili to tako ide? Time vs. money. No time or money, no play. :) Prestanite igrati i PUF, it's gone! :D
Čovječe, Roberts je genijalan!
Ak sam ja dobro skužio, šema je sljedeća;
REC = Rental Equipment Credits (valuta koja služi samo za rentanje opreme i brodova)
UEC = United Earth Credits (glavna ingame valuta)
Dakle, šema je sljedeća:
Neki brod košta 10 000 UEC (ingame credits)...
Možeš ga trajno kupiti za 10 000 UEC-a ili ga rentati na tjedan dana za 10% te cijene u REC-ovima, tj. 1000 REC-a (svaki sljedeći tjedan je 750 REC-a; 25% popusta)
Isto vrijedi i za opremu; možete ju trajno kupiti ili rentati.
I da; Roberts je genijalan :D Zato kaj budu ovak lakše navukli ekipu na brodove i opremu koju si ne mogu priuštiti jer možda nemaju vremena skupiti toliko ingame kredita, pa im daju opciju da za tu drugu valutu (koja se bude dobivala igranjem nekih modula), isprobaju brod, navuku se i onda pljunu pravu lovu za kupiti ga :)
Jbg, skupili su sad već 82 milijuna dolara, tak da se nemre reći da ne znaju kak izmust lovu
Uh, taj pristup mi je jedna od najodvratnijih "free-to-play" mehanika i razlog zašto ni ne igram f2p, sve više manje se svode na neku izvedenicu takvog sataraša.
No, koliko sam shvatio iz ovoga što ste napisali - i dalje će biti moguće za normalne in-game kredite kupiti bilo koji brod po želji? Ako da, onda me baš briga... AC mi je tako i tako nezanimljiv.