STALKER i Oblivion

poruka: 10
|
čitano: 2.337
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
STALKER i Oblivion
pitanje

Kako proći igru kao što je STALKER ili Oblivion, gdje nema otkrivanja mape i igra je nelinearna, 100%?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: STALKER i Oblivion
michael_lp kaže...

Kako proći igru kao što je STALKER ili Oblivion, gdje nema otkrivanja mape i igra je nelinearna, 100%?

Oblivion je valda najlaksa igra za proc, i ako mislis da igra nije linearna varas se.
STALKER vec malo teze jer postoje svakakvi faktori u igri koji odlucuju o prolazu odredenih questeva, a glavni je to sta quest giveri mogu umrijet, za razliku od Obliviona.
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 MB OC 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
protjeran
STALKER i Oblivion

oblivion sma igro prije i nije linearan

STALKER-a igram tek 3 dana i mogu rec da je prevelik i kompliciran

imas stio nacina za proc igru

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz (2 CPUs) 2048MB RAM 250 GB Total ASUS EAH3650 Series 1024 MB xFire-->ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
stalker ima 7 zavrsetaka... ako zelis nemores prolaziti sporedne misije i zavirivati u svaki kutak.... ali PREPORUCUJEM...
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
michael_lp kaže...

Oblivion je valda najlaksa igra za proc, i ako mislis da igra nije linearna varas se.
STALKER vec malo teze jer postoje svakakvi faktori u igri koji odlucuju o prolazu odredenih questeva, a glavni je to sta quest giveri mogu umrijet, za razliku od Obliviona.
 Je samo probaj na Oblivionu stavit težinu na slajdu na najviše pa ćeš vidit kako je lagano proć !
Ma daj !
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Shvaćam da Oblivion nekom može biti lagan...ali da je linearan - to nemogu oprostiti...čitav serijal EoS odiše nelinearnošću i slobodom kretanja (sjećam izvrsnih itema s kojima se moglo levitirati po zraku - gdje ćeš veću slobodu). STALKER možda na prvi mah izgleda kao jako slobodna igra ali kako je već netko spomenuo prije u drugim postovima, radijacija te uvijek nekako tjera nazad na stazu...dobro priznajem nelinearnost ali i Oblivion (kao i Morrowind) je isto jako nelinearna igra...
Naoružan logikom p.s. ja sam u onih 92% tinejđera koji (između ostalog) slušaju turbo folk...ako nisi jedan od onih 8% koji ne slušaju TB, kopiraj si ovo u potpis. LOL.
17 godina
neaktivan
autorov komentar
starac kaže...
Psiho246 kaže...
michael_lp kaže...

Je samo probaj na Oblivionu stavit težinu na slajdu na najviše pa ćeš vidit kako je lagano proć !
 Ja sam probao stavit na najteže i ta igra je jednostavno  NEMOGUĆA, prošo sam je na medium, al na najteže jednostavno nejde...
17 godina
STALKER i Oblivion

Oblivion je itekak kompleksan i ne treba nužno biti linearan, tj. on to i nije ali može postati ukoliko igrač ide 100% za rješavanjem glavnih questova.

Ne znam kak proći igru 100%, da bi to napravil moraš kao prvo proći sve questove + oba dodatka The Shivering Isles i The Knights of Nine.

Kad to napraviš, prošel si samo s jednom vrstom lika kojeg si stvoril na početku, valjda kužiš koje su dalje mogućnosti...

Stalker nisam uopće igral na žalost.

@michael, da bi igral na najteže moraš vjerojatno biti Kinez ili JapanacNamigiva

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
STALKER i Oblivion

Ovisi želiš li vidjeti sve questove i sva podrućja istražiti ili samo završiti glavnu priču. Ja osobno volim dosta lutati i istraživati u tim 'otvorenim' igrama, no na kraju ih nikada ne završim do kraja (osim Fallout-a 1 i 2) jer se izigram nakon nekog vremena, pa me ulovi nekaj drugo Namigiva   

Uglavnom, za 'temeljito' igranje ti treba dosta vremena.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
STALKER i Oblivion

S.T.A.L.K.E.R je fenomenalna igra što se tiće atmosfere, i jedino je zato dobra, prošo sam je na stalker težini, međutim dost je teška, meni je malo glupo što trebaš lika pogoditi u bulju sa cijelim šaržerom, sam zato kaj nosi nekakv body armor, a na glavi niš, nerealno, ali kaj češ.

Da bi prešo igru bez mape i da bi znao kaj moraš radit preporučljivo je da igru završiš na nekoj od normalnih težina gdje imaš mapu i questove aktivne, takva ti je i preporuka i na službenoj stranici, mislim ako ćeš otvoreno glavne questove dobijaš od prvog tradera i poslije kod barkeepa u bircu 100 rada, eventualno još i kod znanstvenika kraj jezera y nešto (zaboravih točno ime).E da igra ima 7 završetaka (ovisi da li nabaviš dekoder iz sobe 26 u prypjatu ili ne,da bi otvorio vrata sobe moraš se prvo pospominati sa nekim doktorom u agroprom institutu.Eto da ne meljem više.

A kaj se tiče Obliviona, probo sam ga igrat, ali jednostavno ne ide, meni je taj kompletni fantasy svijet gay, mislim to bacanje magija, i neki tamo pederasti elfovi, patuljci i ostala žgadija, volim RPG igre ali tipa fallout ili stalker u neku ruku iako to nije pravi RPG.A kak ju završit bez mape, jednostavno, bauljaš svuda i popričaš sa svakim, i pobiješ sve negativce na koje naiđeš, i nakon jedno 1000 sati igranja valjda ćeš nabasati na kraj :), ali ako nisi penzioner sa vremenom na bacanje, ja ne bi, mislim koja je svrha potrošit na igru pun penis vremena, sa opcijom di se nemaš za šta uhvatiti, nije to mmorpg, to su sve single player igre koje imaju određen broj sati predviđenih za prolaz cijele igre, čak i sa side questovima, ima puno dobrih igara koje se može igrat, čemu gubit extra vrijeme na završene igre, ili na više manje glupave side questove, koji i tak samo služe za popunjavanje vremena kad je glavni quest u igri prekratak, ili da bi se skupio exp za lakši prolaz kroz igru.Kad jednom završiš igru prijeđi na drugu, jednostavno.A ako hoćeš nelinearnost, igraj multiplayer na netu.

Je da nije tema ali svejedno, Hellgate London je totalna pušiona, kvazi rpg, ma moš mislit, igra je peri deri tipa, i to najgore smeće sa kompjuterski generiranim hodnicima, totalno sranje, izdržo sam jedno 4 ili 5 sati, i kad sam je ugasio više se nisam mogo natjerat da je pokrenem, bila je toliko loša, jedino kaj je dobro je intro movie, koji je vrlo dobar, igra je tipa pain killer ali jedno dvadeset liga iza, u igrama tipa pain killer znaš kaj dobijaš, dok u ovakova smeća najavljuju ko nešto revolucionarno, super, a nakraju ispadne največa govnarija godine, a ako ne najveća, a onda među prvih 5.Da ponovim, hellgate london je TOTALNO SMEĆE.

Baotica Baot
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice