S.T.A.L.K.E.R. 2 - najavljen

poruka: 57
|
čitano: 9.258
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
jedna od rijetkih igara koje sam odigrao do kraja i koja nesto vrijedi.
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina

Jedva cekam Stalker 2!!!!

Sto se tice prebacivanje na konzole, nisam odusevljen je blago receno. Sve igre koje idu na konzole imaju retardirani izbornik i/ili komande na PC-u i djeluju dosta "ograniceno".

Konzole su spas samo za firme koje nemaju TOP proizvod, jer se ionako preko 80% prodaje obavi u pre-orderu (ili pre-purchaceu) i prvi tjedan prodaje nakon sluzbenog releasea. Kompanije koje ne ulazu u sigurnost svojih proizvoda tu imaju problema jer ih pirati 2 sata nakon izlaska na police probiju i stavljaju na torrent stranice.

Takodjer igre koje nude kvalitetan multiplayer (sto bi u STALKER-u bilo itekako dobrodoslo) nemaju problema sa time jer nitko od nas ne voli piratske tj. privatne servere, a svi se JAKO volimo napucavati online (napucavati, ganjati, igrat arene, sukobljavati u strategijama, whatever).

Nemojte se zalit samo na piratske verzije, ja sam isto za "try be4 you buy" varijantu, i sve igre koje sam "isprobao" po tom principu, a valjale su, sam kupio. Da li se itko od vas zapita zakaj jedan Diablo ili starcraft ili crysis ili mass effect ili sto vec, nemaju problema sa omjerom kupljenih naspram piratiziranih verzija, a sa druge strane lose i osrednje igre imaju hrpetine problema sa piratiziranjem.

Cak i igre poput minecrafta ili angry birdsa koji su trash projekti imaju ODLICNU zaradu, a ekstremno lako ih je piratizirat.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 20:25 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ak se može bilo bi dobro preimenovat naslov teme u samo S.T.A.L.K.E.R. 2  (bez najavljen).

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 23:21 (Praetorian1).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sad je izgleda i službeno da su Stalker 2 i GSC mrtvi.

Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
Re: S.T.A.L.K.E.R. 2 - najavljen
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
13 godina

"Vostok is working on a free-to-play, massively multiplayer online first-person shooter called Survarium"

Je*iga sada, neočekujem previše. F2P MMO...eh jeli to samo meni zvuči preloše?

1. Zato jer je F2P (valjda znate i sami kakve igrače će free igra dovući)

2. Zato jer je MMO (ne nuzno da je loše, ja želim SP S.T.A.L.K.E.R. :( )

Iako bi moglo to proci post apokalipticna MMO igra, naravno ako bi se dobro izvela, ali to da je F2P...

Nepismen
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 19:27 (Et_Tu_Brute?).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Eto ode sve u p*zdu materinu. Jedina igra kojoj sam se veselio.
Ako uspiju odradit taj f2pMMO kak bog zapovijeda, onda bi to moglo bit zanimljivo. Samo da zadrze slicnu mehaniku igre ko stalker i da nema shitnu grafiku ko ostali mmo-ovi.
Inace decki se cine fora. stvarno im je stalo da to odrade i da zadovolje publiku. ovi filmici su im super, i ako stvarno budu nastavili s izvjestavanjem novosti, slusanjem naseg inputa, onda ce to bit hebeno.

Steta je sto su izgubili licencu na stalker. Bas mi je bio drag taj stalker setting i prica.
13 godina

Ja sam nadam kvalitetnom naslovu... Ali nešto u tom F2P me grize {#}...

Dali je pametna ideja da igra (Ova igra, ne općenito) bude dostupna za sve, besplatno? (Valjda znate posljedice F2P igre)

1 Da
9 Ne
Nepismen
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 19:52 (Et_Tu_Brute?).

1 0 hvala 0
16 godina

zastave idu na pola koplja

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Šteta, al ja se ipak nadam da nije istina.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mali revive teme.

"Sjećate se kako se prije nekih godinu dana pojavila vijest o ambicioznoj modifikaciji za S.T.A.L.K.E.R. u CryEngineu 2? E pa CryZone: Sector 23 (kako je svojevremeno nazvana) pojavit će se u obliku punokrvne igre. Dosadašnji plan da se CryZone: Sector 23 izbaci samo kao mod, promijenjen je u strategiju da razvojni tim OWL Game Studio krene u razvoj nove igre, i to u CryEngineu 3.

Iako će CryZone: Sector 23 dijelom zadržavati atmosferu originalnog Stalkera i dijeliti određene segmente priče s njim, bit će sasvim drugačija igra s novim lokacijama, oružjima i neprijateljima. Osim jasne grafičke dopadljivosti, developer ističe uništivi okoliš, sustav liječenja sličan onome u Far Cryu 2, te nadasve nepredvidivu slobodu akcije.

Igra neće doživjeti komercijalno izdanje zbog neposjedovanja prava na korištenje Stalker elemenata, ali će zato biti dostupna svima bez ikakve naknade. Drugim riječima, bit će to besplatni naslov za koji nećete trebati posjedovati originalni Stalker. Datum izlaska, na žalost, nije otkriven."

[izvor]

---

Odlično, bolje nego da Bethesda uvuče svoje prste u ovaj odlični serijal.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Odusevljen vijescu :D !! Jedino me strah da necu moc pokrenit to kako bog zapovida :( 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Joj samo ne Cryengine i Stalker atmosfera, to je bogohuljenje. Cryengine ne može ni 1 posto napraviti atmosferu kao Stalkerov engine.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Praetorian1 kaže...

Joj samo ne Cryengine i Stalker atmosfera, to je bogohuljenje. Cryengine ne može ni 1 posto napraviti atmosferu kao Stalkerov engine.

Taman sam i ja to pomislio kada sam pročitao. Cryengine mi je nekako cijeli "osvijetljen" i pun boja, što baš i neide skupa sa atmosferom koju Stalker želi postići.

Aut vincere, aut mori!
15 godina
neaktivan

BitComposer Entertainment otkupio licencu za igru Stalker.

Dakle ipak novi Stalker dolazi. {#}

http://www.bit-composer.com/www_en/newsarchive.aspx?newsid=409f9f95-6f57-4214-8a3e-1789777d728b

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 14:53 (Dad0).
Moj PC  
3 0 hvala 2
13 godina
Dad0 kaže...

BitComposer Entertainment otkupio licencu za igru Stalker.

Dakle ipak novi Stalker dolazi. {#}

http://www.bit-composer.com/www_en/newsarchive.aspx?newsid=409f9f95-6f57-4214-8a3e-1789777d728b

To mi radi!!! :) {#}{#}{#}

Jeli isti tim radi? Oni koji su radili na prijašnjim

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 14:53 (Et_Tu_Brute?).
17 godina

Ispada da je i ovo netocna glasina, kao i ona da je kupila Bethesda

http://www.rockpapershotgun.com/2012/12/13/gsc-we-remain-the-owner-of-the-stalker-brand/#more-135311

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

0 0 hvala 0
13 godina

Ima li išta novih vijesti? Barem glasina? Ma i šaput bi bio dobar! {#}

Ubi bene, ibi patria.

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Niti šapta..{#}{#}..ne mogu pojmiti kako tako dobra igra može pasti u zaborav i nemilost igraće industrije..

Kad vidim kakva gov*a od igara ugledaju svjetlo dana,dođe mi da se pobljujem..{#}

Trenutno uživam u MiseryMOD-u i zadovoljan sam

Molim Boga da najave Stalker 2..nema sretnijeg od mene..{#}

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nema novosti, ali igra nije mrtva. S. Grigorovich vlasnik GSC-a navodno traži novi tim za izradu igre.

http://translate.google.hr/translate?hl=hr&sl=ru&tl=en&u=http%3A%2F%2Fstalker-gsc.ru%2F

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Mekani
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cika batmen kaže...

MMO shit.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.4.2013 16:20 (Dad0).
13 godina
cika batmen kaže...

Ne slušaju community i još koriste oni ciganski F2P sistem, koji će sasvim sigurno postati Pay2Win...

Bezveze sa tim otkrivaju toplu vodu...

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.4.2013 16:42 (Et_Tu_Brute?).
13 godina
odjavljen

Ima jedno milion tema u vezi Stalkera, pa da ne otvaram ja još jednu, a nadam se da će neko odgovoriti. Interesuje me koja osoba/firma/stvar, šta li već, drži prava za razvoj novog Stalkera, to jest dvojke, ima li neke nade da će izaći?... Znam da izlazi neki multiplayer i da ga valjda pravi Bethesda, ali za to me nije briga. Hoću nastavak SoC-a, CS-a i CoP-a. Da li se možda prava prodaju? Šta se dešava? Ima li ikakvih znakova života?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Negdje su bili dev diaryi pa probaj izguglat GSC Game World dev diary ili tako nešto. Koliko se sjećam govorili su da ništa od stalkera 2, barem ne u skorije vrijeme. Ovaj survarium na slikama izgleda dosta dobro, samo i mene malo muči što je mmorpg. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Lopoc kaže...

Negdje su bili dev diaryi pa probaj izguglat GSC Game World dev diary ili tako nešto. Koliko se sjećam govorili su da ništa od stalkera 2, barem ne u skorije vrijeme. Ovaj survarium na slikama izgleda dosta dobro, samo i mene malo muči što je mmorpg. 

Gledao sam nešto u vezi toga. Ako im taj MMO bude uspešan i zarade na njemu, možda i naprave Stalker 2.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice