Je White House zadnja misija?
(moguci spoileri)Je.
Je White House zadnja misija?
(moguci spoileri)Je.
kad si mi vec dao zuti mogo si pomoc..da imam neke koristi :DD
edit: a crveni koliko dana ban??zelio bi da sam cist do sljedece tekme pa pitam :DD
nakon šta izbrišem igru i ponovno instaliram, opet ista greška.. prije nije toga bilo.. Vidim samo u izborniku exit to windows i još par stvari koji se polovično vide, i na vrhu kao play i multiplayer ne vidim pa moram pogađat di je šta
Znači ,na kraju je Fisher ipak živ?Bude možda nastavak?
Teško već je sad skoro otišo u penziju, pa su ga zaokupili zadatkom, tako da bi bilo glupo da opet skoro otiđe u penziju i opet mu uleti nekakav posao.
Nisam siguran ali nije li ubisoft rekao da je ovo zadnji nastavak?
Teško već je sad skoro otišo u penziju, pa su ga zaokupili zadatkom, tako da bi bilo glupo da opet skoro otiđe u penziju i opet mu uleti nekakav posao.
Nisam siguran ali nije li ubisoft rekao da je ovo zadnji nastavak?
Da,ali na kraju se čuje dok je Vic na ispitivanju da netko upada u zatvor,ko bi to mogel biti osim Fishera?
možda fisherov sin za kojeg nezna a isto,a možda čak i bolje občuen??....xD
evo, stavio sam i avatar da dočaram koja mi je igra iz serijala najbolja (splinter cell double agent).
nije ova loša, jučer sam je počeo igrati, no izgubila mi se čar prijašnjeg nastavka. ne mogu točno objasniti, no ova me podsjeća na zadnjeg Hitmena, pa ovog Batmana itd.
grafika je super, no grafika nije uvijek na prvom mjestu (barem za mene).
ne znam, puno sam više očekivao.
ocjena 70/100
Koji je ovo šit
Imam tipkovnicu logitech G11 i pazite što se odjednom počelo događati u igri:
Krećem u misiju u lunaparku i pokušam se kretati normalno s W,S,A,D i neće ?????
(do tada sve OK)
Odem u settings, pogledam kontrole, sve OK, ipak napravim restore, vratim se u igru, jopet isto.
Ajde rekoh, nemam živaca sad to namještati, pošto imam pomoćne tipke s lijeve strane, podesim G8, G12, G11 G12 itd da mi budu zamjenske i nastavim igrat.
Nakon par minuta moram iz igre van, žena zove, vratim se ponovno pokrenem igru oopss....neće ni zamjenske tipke....
Evo sve do sad se mučim, jedino radi kad postavim UP..Down tj, stari način igranja strelicama fuck
Zna li tko rješenje problema ili će žena naj....
E da, zaboravih: u drugim igrama sve radi kak treba.
Igra traži kontakt s internetom, bez toga se samo vrte točkice.
Kad se konektiram na web radi ko metak, ali ovo gore još nisam riješio.
Reinstalirao sam igru, prije toga sam tražio gdje sprema sejv, nisam našao, nakon ponovne instalacije save mi bio on line.
Izgleda da imam verziju khm..khm..skuže me na netu, pa mi sjebu tipkovnicu, valjda nekakva zaštita, ubit ću se.. bem ti igru
Zna li itko rješenje problema (probao i s drugom tipkovnicom- isto)
Jel zna tko kako obrisat save game..??
KAKO kratka igra
strašno
pa mogli su barem izbacit neki dlc
ali je barem dobra
šest misija sve ukupno svaku prešao za 20 minuta :(
multiplayer je tako tako
ali se nemože mjerit sa bc2 ili cod 4 i 6 (dobro oni su ipak fps)
Jel zna tko kako obrisat save game..??
Izbriši folder C:\Documents and Settings\[tvoj account]\Local Settings\Application Data\storage
1. pa mogli su barem izbacit neki dlc
2. šest misija sve ukupno svaku prešao za 20 minuta :(
3. ali se nemože mjerit sa bc2 ili cod 4 i 6 (dobro oni su ipak fps)
1. Pa ima tek 3 tjedna kako je igra izašla, ali DLC je najavljen:
http://www.hcl.hr/vijesti-najavljen-splinter-cell-conviction-dlc-4229-27.html
2. Ima ukupno 11 misija... 20 minuta za svaku misiju otkriva tvoj tip igranja.
3. Baš si našao pravu usporedbu... igre apsolutno nemaju ništa zajedničkog.
KAKO kratka igra
strašno
ali je barem dobra
multiplayer je tako tako
Drugi put kad vidiš da ti je igra pre laka stavi si na težu razinu i imat ćeš više sati.
Tako sam ja mw2 i igra je potrajala malo duže.
Pa zar ima mp ili ima samo co-op!?
Ako ima mp, mislim da ubisoftu nije ni bio cilj doseći mp kvalitetu tipa cod ili bf, a ako nema mp nego coop onda je to druga prića.
EDIT: ne obazirite se na ove likove ispod, oni su trollovi. Samo stavite ignoriraj autora kao ja
KAKO kratka igra
strašno
ali je barem dobra
multiplayer je tako tako
Drugi put kad vidiš da ti je igra pre laka stavi si na težu razinu i imat ćeš više sati.
Tako sam ja mw2 i igra je potrajala malo duže.
Pa zar ima mp ili ima samo co-op!?
Ako ima mp, mislim da ubisoftu nije ni bio cilj doseći mp kvalitetu tipa cod ili bf, a ako nema mp nego coop onda je to druga prića.
Ma šta pričaš ti,kratka je igra, ja sam igrao Splinter Cell i mogu reći da je prekratka,uglavnom na najtežem i prešao jako brzo! Ma nije bio Ubisoftu cilj doseći mp kvalitetu....! Neaš ti pojma...
pozdrav svima! evo imam problem prilikom ulaska u igru.. kad ju pokrenem bude sve ok a zatim mi prikaze meni i sve zabloka i onda se monitor pali gasi i tako uvjek... da li možda postoji rješenje za to.. graficka hd 3870, procesor: athlon x2 4800, 2 giga rama.. hvala!
pozdrav svima! evo imam problem prilikom ulaska u igru.. kad ju pokrenem bude sve ok a zatim mi prikaze meni i sve zabloka i onda se monitor pali gasi i tako uvjek... da li možda postoji rješenje za to.. graficka hd 3870, procesor: athlon x2 4800, 2 giga rama.. hvala!
Probaj 1.02 patch ubacit i Catalyst 10.4 drivere.
Evo ovako imam pitanje jer mi ova situacija nije baš jasna u igri:
1.)Kako me ekipa čuje iz duge sobe kako prigušivačem 'gasim svjetla'?
Zna li netko postoji li koji cheat za ovu igru? U stilu nevidljivost, neranjivost i sl. Hvala
a jbt..pa čovječe šta nemožeš preći normalno..uopće nije zahtjevna igra...
a jbt..pa čovječe šta nemožeš preći normalno..uopće nije zahtjevna igra...
Mislim da to radi iz gušta, jer kao što kažeš igra je stvarno prelagana, igra sam na najteže i prešao bez problema, možda je bilo par težih situacija no ništa nerješivo.
Evo, ispričavam se ako sam nekoga uvrijedio što sam pitao za cheatove... To sam učinio u trenutku kad mi je dop...prelaženje one garaže gdje ne smijem biti otkriven...Ali nakon 20ak puta, shvatio sam štos te sam prešao bez problema...
Evo, ispričavam se ako sam nekoga uvrijedio što sam pitao za cheatove... To sam učinio u trenutku kad mi je dop...prelaženje one garaže gdje ne smijem biti otkriven...Ali nakon 20ak puta, shvatio sam štos te sam prešao bez problema...
Pogledaj na youtubeu walkthrough, ta misija je bas laka, imas kasnije puno tezih misija.
Igra mi se crasha na desktop nakon 10 min igranja.
Molio bih rješenje na PM.
Hvala.
Igrica je prelagana tako da sam je presao u 2 ili 3 dana grafika je strava zato tko je bude igrao odsevit ce se
.
Dai ima iko da bi htjeo sada samnom igrati COOP preko hamacija ili tunaglea imam verziju 1.4
Dali je igru moguće igrat s gamepad-om, imam xbox gamepad za windowse
Moguče je ako nikako onda preko xpaddera ali pitanje je dali je to realno izvedivo igrati PC igru u konzolaškom stilu
kako će gurat igra na ovoj konfi - amd athlon II x3 2.9 ghz, ATI HD 4730 512 mb ddr5, 3gb ddr2 ram, HDD 640gb??? jer čuo sam da igra na pc u ima problema s trzanjem čak i kod preporučenih konfiguracija za igra
trebala bi ici normalno! ja nisam osjetio nikakva trzanja!