Iman ovaj spellforce 2 shadow wars i doden do misije Tuscari i do nekog lika Soroka s kojin moran zatvorit neka splilje i on mora žrtvovat 6 ljudi da zatvori 6 spilja i kad zatvorin jednu doden do druge da je zatvori i jednostavno stane nemice se pokusa san prič vise puta i uvik isto zna li ko kako to pric ili ako mi ko moze dat savegame na iducem levelu ili nesto?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne pomaze :(
ako se dobro sjecam,trebas dole na dnu mape prvo osloboditi tih 6 ljudi koji su se spremni zrtvovati i njih dovesti do tih spilja a oni ce sve ostalo sami obaviti , na tebi je samo da oni prezive sve dok se svih 6 spilja ne zatvori ali da te upozorim da ti take stvari sigurno nece upaliti ako koristis cheateve ili trainere bilo koje vrste jer je tako igra napravljena.... i moj prijatelj je sizio kad sam mu dao tu igru zato sto nije mogao prijeci odredjene misije bash zbog tih cheateva......
da znan 6 ljudi ide i prvoga san zrtvova i ostali su ostali zivi isa san stalno ispred njih i ubiava sve i jos san za svaki slucaj stavija 20 veterana da ih prati nikoga ne ubije nego jednostavno stanu nemicu se...