Igra opet odgođena, sad na 9. listopada. udarni termin izdavanja igara, tako da očekujem bar još jednu odgodu. Baš me zanima jesam li u pravu. :D
"The single player campaign is split into three acts: the first act will take place in the Philippines where you’re after a group of terrorists who are threatening to detonate a nuclear device, and on top of that, your spotter gets captured. The second act is a flashback to 1993 Sarajevo involving intelligence gathering of genocide at the hands of a man named Vladic. The third act has you in Tibet."
Prvi dio mi je bio dosta dobar.Ali ono sto se desavalo da se sakrijes u ogromno grmlje i
neprijatelj te vidi sa 30 metara.A stanem iza lista adama nekih 10 metara od neprijatelja
ne skuzi me xD.Sto se tice grafike,sasvim ok je bila.Ali kraj je bio ocajan ugl.Nadam se da ce
ovaj dio te stvari popraviti.
SGW1 super,čeka se dvojka..grafika je bazirana na Krajenđinu 3,ali bi svejedno više volio da realizam bude ono,posvećena točka igre..listić i sjena,manje više..nebitno..
Kada igra izlazi
Kada igra izlazi
15.3.2013
Za par dana jedva čekam kakav komp trebam imat da pokrenem igricu
Sniper Ghost Warrior 2 minimum system requirements
CPU: 2 GHz dual core Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2 or better
RAM: 2GB
Graphics: DirectX 9 compatible card with 512 MB RAM, Nvidia 8800 GT or AMD Radeon 3850 or better.
DirectX 9 sound card
9 GB free hard drive space
Sniper Ghost Warrior 2 recommended system requirements
CPU: 2.6 GHz quad core Intel Core i5 or AMD Phenom X4 processor
RAM: 4GB system memory
Graphics: DirectX 11 compatible graphics card with 1GB RAM, Nvidia GTX 560 or AMD 6850.
DirectX 9 sound card
9 GB free hard drive space
Ja imam 4670 oće moći pokrenuti
Mislim da bi mogao igrati na toj kartici za za više informacija pogledaj na ovoj stranici Game-Debate
e ja pokrenem snipera ghost warriora 2 i samo dobijem black screen i pise ghost warrior.exe not respoding sta da radim?
Jeste probali igrati? Grafika je u klincu. Kada se krećeš po vodi uopće ne prska - malo neprirodno. U postavkama high i very high uopće nema razlike. Valja će neki patch uskoro jer nisam zadovoljan grafikom ali sviđa mi se prvi pa če i ovo biti dobra pucačina ali grafika zasad
Zbilja ne vidim šta fali grafici; malo oštrije teksture okoliša ju nebi ubile kao i AA, ali sve u svemu igra izgleda ljepo.....
Zbilja ne vidim šta fali grafici; malo oštrije teksture okoliša ju nebi ubile kao i AA, ali sve u svemu igra izgleda ljepo.....
uz malo modova .... :D
al kaj je je mogli su bolje teksture stavit
jel mi moze neko pomoc; kad pokrenem igru sve sto dobijem je black screen i onda odem u task manager da zatcorim igru i pise mi u task manageru da exe ne responidra, mnogi imaju ovaj problem, ne kontam sta je tu problem, updatovao sam directx, drivere, promjenio nekoliko puta rezoluciju da pokrenem ali nista sve je isto
Grafika qrcu ne valja.
Opet kraj isto nista nije bolje od prvog dijela igra je bezveze ja sam mislio da ce nesto bolje napraviti
skočim u vodu i čuješ špljas a voda se ne uzburka dalje idem kroz vodu ali i kroz lopoče na površini
mislim stvarno.
jel mi moze neko pomoc; kad pokrenem igru sve sto dobijem je black screen ....
probaj pokrenuti kao administrator