Sleeping Dogs

poruka: 449
|
čitano: 107.573
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Sleeping Dogs
big_guy kaže...

Meni igra radi odlično bez ikakvih patcheva,da li preporučate da ipak stavim?

Normalno da je preporuceno staviti novi patch zbog fixeva vezanih za UI, postavke, mis, crash-anje igre itd....

Ne mozes reci da ti radi normalno, normalno radi samo sa Xbox360 kontrolerom, sa misom ima problema (samo pokusaj okretati kameru dok vozis i vidjet ces da ne radi kako treba)..... optimizacija je normalna bez patcheva.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 13:27 (lovac82).
15 godina
neaktivan

da vidi se da kamera pati od konzolitisa pogotovo kad trčiš onda je bolje se samo s wasd kretat 

16 godina
Sleeping Dogs

Jbg bar ce sada fixati sa 1.5 patchem bas te navedene probleme.... igra je bar optimizirana, imam Xbox360 kontroler tako da trenutno igram s njim i sve radi za pet (cim sam vidio da kamera ne radi kako treba s misem, odmah sam se prebacio na kontroler).

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Bome je velik ovaj patch 1.5.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sleeping Dogs

Znam da nebih smio ovdje pitat ali ima li netko dlc-ove one "jeftine" pa na pm ako može di ih kupiti. hvala. završio igru pa da se zezam malo po gradu sa novim autima i oblekom.

Steam account: OutOfSp4c3 Solarna energija nije nešto što može postati popularno preko noći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sleeping Dogs

Gdje piše koja je verzija? Nigdje ne vidim.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Meni se događa da nakon nekih 20-30 minuta igre, ugasi se komp.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
master4games kaže...

Kako znaš da ima veze sa igrom? Možda ti se neka od komponenti pregrije.

MiR
16 godina
Sleeping Dogs

evo preso sam konacno igru, kraj je po meni mogo bit bolji, na voznju sam se skroz naviko i sad je super, jedino sto mi se nikako nije svidjelo je (ne) gustoca prometa, auta jedva da ima, stojim po minutu dok neki ne naiđe da ga ukradem a to je hong kong, tamo nije nikad da nema auta. al to je valjda zvog konzola.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Omerta23 kaže...
master4games kaže...

Kako znaš da ima veze sa igrom? Možda ti se neka od komponenti pregrije.

Zbog toga što mi se to ne događa ni u jednoj drugoj igri.

16 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Događa se i meni ponekad, vjerojatno je pregrijavanje grafe.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

@master4games - Prvo i osnovno, imaš li ti uopće kakav program za praćenje temp?

Ako nemaš, instaliraj odličan besplatan HWiNFO 3.92 (a imaš i novije verzije). pa malo postaj slike sa temperaturama nakon igranja.

Svaka igra drugačije opterećuje PC.

MiR
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.9.2012 18:24 (Omerta23).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mar123 kaže...

evo preso sam konacno igru, kraj je po meni mogo bit bolji, na voznju sam se skroz naviko i sad je super, jedino sto mi se nikako nije svidjelo je (ne) gustoca prometa, auta jedva da ima, stojim po minutu dok neki ne naiđe da ga ukradem a to je hong kong, tamo nije nikad da nema auta. al to je valjda zvog konzola.

Veca mi je mana sto nema bicikla :D To je u Azijskim gradovima osnovno prevozno sredstvo :D

http://vgm.tv/
17 godina
cinco44 kaže...

Hvala na pomoći.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
16 godina
cinco44 kaže...
cinco44 kaže...

Hvala na pomoći.

Očito nitko ne zna.

Ako misliš skidati onu 1.5 verziju od skidrowa od 7.5gb onda ti nije bitno koja je bila prije. Inače s time patchem igra radi perfektno kolko čujem.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.9.2012 21:05 (Jack Sparrow).
13 godina
protjeran
dex3108 kaže...
mar123 kaže...

Veca mi je mana sto nema bicikla :D To je u Azijskim gradovima osnovno prevozno sredstvo :D

Presporo prijevozno srestvo, siguran sam da je to glavni razlog što ih nema

16 godina
cinco44 kaže...

Kada otvoris igru i kada ti dode onaj prvi title screen (ono kada pise "press any key to continue" ili sto vec), ispod ti pise koja je verzija (npr. 1.3, 1.4 ili 1.5).

16 godina
neaktivan
dex3108 kaže...
mar123 kaže...

Neznam kako bi se lik uklopio na bickilu. Nije ovo crnac iz kvarta u ranima 20ima, ovo je ipak mafija, teško da bi vozio biciklu.

14 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

kako prijeći dio na 16:15 na tipkovnici??!?

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 14:39 (razbijach**).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
razbijach** kaže...

Nećeš vjerovati, ali ja sam maloprije igrao i zapeo na tom dijelu. Trebalo mi je jedno deset puta da pređem taj dio, brzo sam tipkao "space" i tipku "gore".

Sve u svemu, igra me izuzetno iznenadila, gledajući video zapise ranije činilo se da nije moj ukus, ali kad sam probao pravo sam se uživio. Nisam još prešao, možda kad pređem budem dao veći review i par slikica.

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 15:32 (CoLdPlay).
13 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

jel zna neko zasto mi prilikom ocitavanja da mi udje u igricu tu stane a sve sam napravio

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Loša verzija, crackfix, patch, nešto do toga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sleeping Dogs

U ovakvom tipu igara nisam ovako uzivao od doba GTA Vice City. Potpuno sam iznenaden u svim elementima i ne znam zasto, ali ova igra djeluje nevjerojatno opustajuce na mene. Kao da igram Civilization ili nesto slicno. Svaka cast square enix-u!

5 0 hvala 0
16 godina
Sint1 kaže...

U ovakvom tipu igara nisam ovako uzivao od doba GTA Vice City. Potpuno sam iznenaden u svim elementima i ne znam zasto, ali ova igra djeluje nevjerojatno opustajuce na mene. Kao da igram Civilization ili nesto slicno. Svaka cast square enix-u!

heh, Square Enix je bio "bog i batina" sto se tice RPG igara (turn based pogotovo i action rpg jos od onda kada su bili Enix i Square), danas hoce biti i kraljevi TPS-a? heh, nemam nista protiv, moja dva najdraza zanra {#}

16 godina
Sleeping Dogs

Meni se gotovo sve Square Enixove igre sviđaju, svaka novija igra koju izdaju je zabavna za poludit. Kao što je sad ovaj Sleeping Dogs tako je i JC2 isto jako zabavan. Što je najbolje sve mi njihove igre radi prefektno, bez ikakvih frame dropova, a opet izgledaju jako dobro.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 20:19 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Meni se gotovo sve Square Enixove igre sviđaju, svaka novija igra koju izdaju je zabavna za poludit. Kao što je sad ovaj Sleeping Dogs tako je i JC2 isto jako zabavan. Što je najbolje sve mi njihove igre radi prefektno, bez ikakvih frame dropova, a opet izgledaju jako dobro.

Uff koliko sam se naigrao Just Causea 2.......uvjerljivo najveća mapa jedne sadnbox igre lol, avionom treba "sto godina" da se preleti čitav otok :)

16 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Pa nije square enix na njoj radio, koliko znam, za jc2 je samo publisher.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Ma svjedno, imao je prste u tome :) Znači, da sumiramo, imaju dobar nos ;)

MiR
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...
razbijach** kaže...

Nećeš vjerovati, ali ja sam maloprije igrao i zapeo na tom dijelu. Trebalo mi je jedno deset puta da pređem taj dio, brzo sam tipkao "space" i tipku "gore".

nažalost ne pomaže, druge solucije? :S

16 godina
razbijach** kaže...
CoLdPlay kaže...
razbijach** kaže...

nažalost ne pomaže, druge solucije? :S

Probaj ovo....skini Bandicam i stavi FPS limit na 30 FPS dok ne predes tu misiju (ili 35-40, sto blize 30 ili manje al onda ce ti stekat xD {#}), iskljuci u postavkama da ti se ne snima vec da ti samo limitira FPS....

Izgleda da igra pat iod istih problema kao GTA igre.... jer na konzolama je takozvani "30 FPS cap", a svi znamo da je Sleeping Dogs prvenstveno raden na Xbox 360 konzoli.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 0:07 (lovac82).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice