aj ako neko igra "onu" verziju nek mi se javi na pp.
nema "one" verzije jos
aj ako neko igra "onu" verziju nek mi se javi na pp.
nema "one" verzije jos
Ne znam.. Pogledao sam par review-eva pa i onaj cijeli video od 1h+ i svi većinom hvale vožnju. Kažu da je vožnja arkadna(što se i vidi) ,ali da se i gušt voziti po gradu. Treba probat pa vidjet.
Samo da ne bude skroz isto kao u JC2. Tu mi je vožnja bila užasna.
Vožnja je možda malo bolja, ali vrlo slična onoj u jc2, dakle vozila se ponašaju totalno nerealno... al to u ovoj igri nije uopće toliko bitno i ne umanjuje igrivost...
igra dođe oko 160 kn na g2playu...
kao što je jedan recenzent rekao:ova igra ima odličnu borbu i u svakoj misiji je pokazuje i ponoso se s njom
more super izgleda.
more super izgleda.
Kada vidim grafiku, te boje, detalje.... jednostavno dolazimo do toga da se u buducnosti nema sta puno unaprijedivati grafiku kada ovo izgleda odlicno i vrti se ugodno na starijem hardveru (njegov GPU), nije to vise tolika razlika kao prijelaz s 16 bit konzola na 32bit/64bit, kao prijelaz s 2D na 3D i sl...... nema se vise tu sta puno unaprijedivati kada se na njegovom hardveru vrti dosta dobro i imajte na umu da snima sto znaci da mu je jos fluidnije bez snimanja. Jedino u buducnosti preostaje fizika i gameplay (mada je i ovo drugo tesko kada je danas prakticki sve vise-manje kopiranje).
Jednostavno, meni ovo izgleda predobro... moram probati igru jer "cujem" da je prica odlicna (ne zelim si spoilati), ako zbilja jest, e onda ce mi se igra definitivno urezati u pamcenje.
BTW, to igras sa Xbox360 kontrolerom na PC-u, je li tako? i 4:00, poznato? hah, a vidim da i soundtrack opcenito nije los (ako je suditi po tvojem videu)
dex3108 Tooo care.. Evo HD se očitao :) idem pogledati pa nabaciti koji komentar.
Živio
EDIT: A što reć, fino izgleda sve.. Udaranje valova o obalu, stvaranje malenih valova dok je barka pokraj mola itd :)
Nisam primjetio većih bug-ova, da li si naišao na neki iritantni ili tako neš? Je netko čuo ako se sprema slučajno kakav patch?
A da se sada nadovežem za budućnost igara, grafike i slično: Ono što ja bi ja htio je da igračev teren bude totalno destruktivan, da sam igrač odlučuje o svemu, da se što više približi realizmu (ne samo u grafičkom smislu, već dapače, u ostalom nabrojanom). Jer smatram da više nema smisla govoriti o grafici kad je ona više-manje u svim novijim igrama dobra ili odlična.
Igra je po viđenom zaista ugodno iznenadila, zakon. :D
Naso sam standard ediciju za 250 kuna...i limited za 300..pa sad gledam dal vrijedi dat tih 50 kuna za te neke "dodatke".
Odlični uratci, možda bi bilo dobro snimiti karaoke, simpatično odrađeno
more super izgleda.
Kada vidim grafiku, te boje, detalje.... jednostavno dolazimo do toga da se u buducnosti nema sta puno unaprijedivati grafiku kada ovo izgleda odlicno i vrti se ugodno na starijem hardveru (njegov GPU), nije to vise tolika razlika kao prijelaz s 16 bit konzola na 32bit/64bit, kao prijelaz s 2D na 3D i sl...... nema se vise tu sta puno unaprijedivati kada se na njegovom hardveru vrti dosta dobro i imajte na umu da snima sto znaci da mu je jos fluidnije bez snimanja. Jedino u buducnosti preostaje fizika i gameplay (mada je i ovo drugo tesko kada je danas prakticki sve vise-manje kopiranje).
Jednostavno, meni ovo izgleda predobro... moram probati igru jer "cujem" da je prica odlicna (ne zelim si spoilati), ako zbilja jest, e onda ce mi se igra definitivno urezati u pamcenje.
BTW, to igras sa Xbox360 kontrolerom na PC-u, je li tako? i 4:00, poznato? hah, a vidim da i soundtrack opcenito nije los (ako je suditi po tvojem videu)
tako smo i prije mislili da je crysis grafika vrh i da nema bolje, sad je svaka igra bolja od crysisa, uzmi bf3 i bc2, u bc2 je grafika onda isto bila vrh, a sad je prosjek, jso kad dode nova generacija konzola, bice tu puno poboljsanja
ceka se novi gta, tu se ocekuje najbolja grafika dosad.
Nisam još igrao igru, ali sudeći po dosad viđenim stvarima izgleda odlično, baš dobro da je ovakvo nešt došlo na PC.
more super izgleda.
tako smo i prije mislili da je crysis grafika vrh i da nema bolje, sad je svaka igra bolja od crysisa, uzmi bf3 i bc2, u bc2 je grafika onda isto bila vrh, a sad je prosjek, jso kad dode nova generacija konzola, bice tu puno poboljsanja
Pa jedino Crysis 2 sa high res packom ima bolju grafiku od Crysisa :D
Meni je uvijek gameplay prije grafike tako da nisam bas graphic whore :D
Srocicu ovako jedno narodsko misljenje o igri do sada. Igra je prije svega raznovrsna i ima se sta raditi. Prica je sasvim ok i polako se zahuktava. Da osjeti se manjak budzeta u odnosu na npr. GTA IV ali to niposto nije znak da je igra losa. Ono sto se vidi je da su se developeri trudili da igru ucine bogatom. Da postoje sitne zamjerke ali ako se moglo zazmiriti na uzasan port GTA IV moze se i na sitne propuste u ovoj igri. Sve u svemu ova igra ima sve sto jedan open world naslov treba da ima i gledano kao cjelina ovo je jedan fino zaokruzen proizvod koji svakako vrjedi odigrati :D
Meni je uvijek gameplay prije grafike tako da nisam bas graphic whore :D
Srocicu ovako jedno narodsko misljenje o igri do sada. Igra je prije svega raznovrsna i ima se sta raditi. Prica je sasvim ok i polako se zahuktava. Da osjeti se manjak budzeta u odnosu na npr. GTA IV ali to niposto nije znak da je igra losa. Ono sto se vidi je da su se developeri trudili da igru ucine bogatom. Da postoje sitne zamjerke ali ako se moglo zazmiriti na uzasan port GTA IV moze se i na sitne propuste u ovoj igri. Sve u svemu ova igra ima sve sto jedan open world naslov treba da ima i gledano kao cjelina ovo je jedan fino zaokruzen proizvod koji svakako vrjedi odigrati :D
jos jendo pitanje, dali je grad ziv kao npr u mafiji 2 recimo? tako mi je grad blistao zivotom, jso uvijek imam mafiu instaliranu sa svim dlc paketima, pa se mzoe savati kad hoces i to, igra je fenomenalna
I da i ne :D Mafia 2 ima jedan od najljepse odradjenih gradova po meni u open world igrama i ima tu specificnu atmosferu sredine 20. vijeka. Sleeping Dogs varira sto se toga tice. Trznice su bogate zivotom i guzvom dok su ulice ipak malo puste ali i to zavisi od djela ostrva na kojem se nalazis. Ono sto mogu reci da su NPC-ovi losiji od onih u Mafia 2 igri.
"Ona" verzija je 10 GB... To je s HD Texturama ?
EDIT: @MARKO. Pitao sam nekoga tko možda zna, ili će isprobat pa će znat ;) nisam pitao OSOBNO TEBE, netrebaš se pjenit ;) i koristi edit opciju da ne postaš duplo.
"Ona" verzija je 10 GB... To je s HD Texturama ?
pa da valjda, sta ja znam jel sa hd texturama
EDIT: ko je posto duplo?
I da i ne :D Mafia 2 ima jedan od najljepse odradjenih gradova po meni u open world igrama i ima tu specificnu atmosferu sredine 20. vijeka. Sleeping Dogs varira sto se toga tice. Trznice su bogate zivotom i guzvom dok su ulice ipak malo puste ali i to zavisi od djela ostrva na kojem se nalazis. Ono sto mogu reci da su NPC-ovi losiji od onih u Mafia 2 igri.
i meni je mafia najbolja open world igra, ta prica, fenomenalno, sve vrhuncki odradeno, physic support, odlicno izgleda, super optimizirano, samo pohvale
gta4 mi je totalno bezveze, sve je nekako sugavo, tmurno, gadi mi se, ona glazba neka tmurna
s obzirom na moju staru konfu poprilično zadovoljan iako ima sound laga i ponekad framedropa u centru grada ... a još igram na ekstremnoj rezoluciji
Probaj vsync ugasit. Možda ti to malo poveća fps.
Možda kao igra, ali engine je i dalje vrh -- dok ne dođe Unreal4 i ovaj (nemrem se sjetit kako se zove) za novi FF ...
jel mi moze neko ispricat o cmeu se u igri radi, likove i tako to, sta radis, kakve su misije i to???
jel mi moze neko ispricat o cmeu se u igri radi, likove i tako to, sta radis, kakve su misije i to???
Htio bi da ti netko napiše sastav da nebi kliknio par puta i izašao na wikipediu/ ign/ gametrailers i pročitao malo o igri.
Htio bi da ti netko napiše sastav da nebi kliknio par puta i izašao na wikipediu/ ign/ gametrailers i pročitao malo o igri.
pitam ovi koji su igrali da mi napisu jesu dobre misije i slicno, dali su kreativne, dali su jednolicne, neda mi se skidat 10gb, ako nevalja, kontas kad skidam nemogu igrat bf3 ili nesto online