strašno, ja nemogu proč ispod 1:34
a treba vremena i zivaca za ovo
meni se neda dalje poboljsavat a mogu ispod 1:23
na utrci cu probat pa cemo vidjet
zakaj mi stoji svicarska zastava, a skier mi je hrvatina?
:D
tesko je moram se naviknut.
zato jer ne postoji hrvatska verzija igre
ja ču se ubit.....nemogu proč ispod 1:32...zadnji rekord
koji si ti na ranklisti, da se probam protiv tvog duha :D
ja ču se ubit.....nemogu proč ispod 1:32...zadnji rekord
koji si ti na ranklisti, da se probam protiv tvog duha :D
pa napisi ghost by name: CROdman77
bio sam 13. al sam vec pao na 500 jucer danas neznam kolko je :P
moram trenkat. ne znam stazu...1.35 mi je prva koju sma uspio zavrsit..mo9rma i skije setup skuzit..ono..samo gas :D
moram trenkat. ne znam stazu...1.35 mi je prva koju sma uspio zavrsit..mo9rma i skije setup skuzit..ono..samo gas :D
38-45-17 to ti je osnovni setup za tu stazu i za sunce, sada ako oces +- 1,2 nemoj puno mjenjat ovo ti je odlican setup samo treba znati vozit
38-45-17 to ti je osnovni setup za tu stazu i za sunce, sada ako oces +- 1,2 nemoj puno mjenjat ovo ti je odlican setup samo treba znati vozit
carve-38
grip-45
speed-17
jel ovak?
update: suepr setup smao moram stazu naucit. skinul sam 5 sekundi vec.
Evo i ja sam se prijavio IVO26 mi je nick
idem na qualify i veli mi extreme ice lol koji je setup za to psmtr
evo popravio 1:24:1
zajebo onaj zadnji skok 3-4 vrata pred ciljem a tu bi negdje bilo skoro do win4crazzyja :P
ludi ste ko sibe..lol
stavim si ovog lika kaj je 1.20 ranked 1 lik mi odleti na prva tri vrata...vozim idealnom putanjom ne vjerujem..
ludi ste ko sibe..lol
stavim si ovog lika kaj je 1.20 ranked 1 lik mi odleti na prva tri vrata...vozim idealnom putanjom ne vjerujem..
Koristi drukčije postavke gripa curvea i speeda
Zabavno je igrati ali jako je teško napraviti ikakav bolji rezultat. 0:1:32 mi je zasad rekord u polsatnom igranju.
zajebo onaj zadnji skok 3-4 vrata pred ciljem a tu bi negdje bilo skoro do win4crazzyja :P
heheh :D
eo stigo sam iz skole, odo vozit utrku, i nadam se da cu ponovit rezultat s kvalifikacija, ako ne i bolji napravit.
sretno svima
heheh :D
eo stigo sam iz skole, odo vozit utrku, i nadam se da cu ponovit rezultat s kvalifikacija, ako ne i bolji napravit.
sretno svima
Win, esam u klanu? Jer baš bi htio :P
Evo prihvatio sam, hvala!
Koje postavke gripa i speeda i curvea?
Nikako ispod 1:31
Koje postavke gripa i speeda i curvea?
Nikako ispod 1:31
36
48
16
rekord 1:23,000
Win, aj organiziraj trku u grupi BUG :D
pliz
Win, aj organiziraj trku u grupi BUG :D
pliz
necu sad, kad je pocela utrka(race), kad ona zavrsi, i kad krene druga staza onda cemo imat utrke
naravno da mozes, sad cu te pozvat, pa udji
HRhrast mi ime, 34/46/20 su mi postavke, 1:25:435
BTW., postavke skija najboljih igrača možete nači na slijedećem linku; http://rudi.selfip.org/
EDIT: pocela utrka, ono gore je vrijeme sa kvalifikacija
vrijeme mi je 1:22,313 pokusat cu ici ispod 1:22 ali cisto sumnjam da mogu, postavke skija koje koriste prvih 5 su 34 46 20
i sve ostale postavke skija mozete vidjet ovdje
ispricavam se na duplom postu,
ako jos netko oce uci u grupu neka mi posalje na pm nick i pozvat cu ga,
nakon sto zavrsi utrka, i kad dodje sljedeca staza, organizirat cu utrke, ja mislim da bi danas mogo napravit jednu, samo nisam siguran kad zavrsava beaver creek
1:23:9 vjerojatno mogu 1:23:5 bolje ne
za prvu trku dosta sad sam 1200 negdje na svijetu a to mi je odlicno nikad nisam prije tak visoko bio a jos ce neko i odustat tijekom sezone pa se nadam top 1000 finish
1:24.589 Nick mi je isti kao na forumu.Išlo bi to još malo bolje ali jednostavno ne mogu savršeno odvesti.Ipak zadovoljan sam i sa ovim vremenom
Malo poboljšao
pozvan si
1:23:9 vjerojatno mogu 1:23:5 bolje ne
za prvu trku dosta sad sam 1200 negdje na svijetu a to mi je odlicno nikad nisam prije tak visoko bio a jos ce neko i odustat tijekom sezone pa se nadam top 1000 finish
kad zelite grupnu utrku, kad vas je najvise slobodno, da znam u koliko sati da stavim
jel zna netko kak se namjesti gamepad u igri?
evo skidam SC:12...budem se regao i sve...samo mi recite jel tesko, mislim jer ima veze koje skije odaberem i to sve razvijanje ili mogu odmah na prvo mjesto zasjesti ako dobro odvozim :) to je online kao nekav turnir/liga? moze li se offline?
a da? i sta sad vise nema nikog da igram online? ajde dajte mi onda preporucite neku dobru skijasku igru, pogotovo da ima dobro simuliran slalom :) da igram offline skijaski svjetski kup :) ski racing 2006 ima predobar slalom i sve, ali neradi mi na windows 7 nezz zkj