Naravno da je finaln verzija .Pa Reloaded ju cracka :) .
ok dobro paničarim jer situacija sa batmanom je možda otvorila pandorinu kutiju
Ali me zanima kako se reloaded dočepao te igre prije nego je službeno izašla i k tome navodno kako vi kazete njihova je verzija je dobra kao i oriđiđi
Pa možda netko ko radi na umnožavanju igre radi i za Reloaded :) .
Ali me zanima kako se reloaded dočepao te igre prije nego je službeno izašla i k tome navodno kako vi kazete njihova je verzija je dobra kao i oriđiđi
pa isto kako su simsi dosli na net 12 dana prije izlaska igre a i bilo je jos puno toga
pa isto kako su simsi dosli na net 12 dana prije izlaska igre a i bilo je jos puno toga
ali EA je rekao DA SU NAMJERNO STAVILI SIMS 3 KAO MAMAC za p***** pa dok bi isprobali igru bi ju ljudi kupili jer piratska verzija nije imala drugi grad
Kako znate da red faction guerrilla isto nije nekakav trik je tko isprobo do sad???
Ti trikovi su glupost. Ljudi te falš igre prelaze. Najnoviji primjer je novi batman.
ali EA je rekao DA SU NAMJERNO STAVILI SIMS 3 KAO MAMAC za p***** pa dok bi isprobali igru bi ju ljudi kupili jer piratska verzija nije imala drugi grad
Kako znate da red faction guerrilla isto nije nekakav trik je tko isprobo do sad???
a i da je kako si rekao...velika stvar pa nisi nista platio ne kosta te.....ne vidim problem..
Stvar izgleda dosta dobro na screen-ovima i filmićima.
Treba to malo zaigrat pa vidjet isplati li se kupovati.
Evo, meni će se skinuti za 2-3 sata :D
Ja sam skinuo RELOADED verziju još jučer na box, ali imam još dosta stvari za prebacit preko FTP-a na komp pa ćete screenshote dobiti tek sutra
Evo, meni će se skinuti za 2-3 sata :D
malo igraj 3-4 sata pa reci da li ima sumnjivih bugova ili nekakovu anti piratsku zastitu poput FADEA
Ja igram cca 2 sata, za sad sve ok. Igra mi je odlična, bolja nego sam očekivao.
no jeli netko zna da li je ova verzija koja je na netu dobra ili namjerno sabotirana od strane developera
Ili su ipak p***** ovaj put bili uspjesniji nego s batmanom
Joooj nemoj ni spominjati Batman tolko am problema imo s tom igricom da ću ju na kraju i kupiti :D!
Pretjerali ste s pričama o tim skidanjima i dijeljenjem savjeta koja je piratska verzija "bolja". Ili pišite nešto konkretno o igri ili nemojte ništa pisati.
Evo ja "kupio" i probao i nije bugovita.
Grafika ne izgleda loše isto i rušenje al nakon sat vremena dosadi.Građevine ponekad
drže stvarno neke sitnice kao na prvoj slici.Moja ocjena 5/10.
Znači da je igra sranje?
Skinuo sam igru sa zamunde, inače ima virus i to trojana .
Da prijeđem na stvar.
Imam pc: 2,4dual intelov , 2 gb ram , gf 8800gs (ddr3, 384 mb,192 bit).
Dok samo gledam i divim se grafici imam 15 fpsa a nedaj bože da kaj rušim 5 fpsa.
Inaće su detalji na medium i reza 1024x768.
Ili je samo kod krekane verzije tako ili je fakat zahtjevna.
Možete reći kako vama ide i koje konfe imate ?
Nisam primijetio. Ali to je zato jer sam tek na početku, a nemam uključeni fraps. Jako je zanimljivo to što mogu rušiti bilo šta :D Fenomenalno. Jedino suxa činjenica da ne mogu smrskati bačvu, a mogu kuću. Ekipa se dobro sjetila, pošto je na Marsu gravitacija manja, naš heroj može više skočiti.
Skinuo sam igru sa zamunde, inače ima virus i to trojana .
Da prijeđem na stvar.
Imam pc: 2,4dual intelov , 2 gb ram , gf 8800gs (ddr3, 384 mb,192 bit).
Dok samo gledam i divim se grafici imam 15 fpsa a nedaj bože da kaj rušim 5 fpsa.
Inaće su detalji na medium i reza 1024x768.
Ili je samo kod krekane verzije tako ili je fakat zahtjevna.
Možete reći kako vama ide i koje konfe imate ?
Evo pogledaj moj pc ja igram sve na najvise s aa 8x na rezi 1680x1050 i ide mi 30fps-a.
I mogu reči da mi ni malo ne šteka,al ponavljam igra nije nesto(bar meni nije).
Haha pa pogledaj koja je tvoj konfa a koj je moja .
Tvoja je 10X jača .
Haha pa pogledaj koja je tvoj konfa a koj je moja .
Tvoja je 10X jača .
sry nisam vidio
Stiže svježi i kompletan review od MENE!
Dakle skinuo sam igru,virusa uopće nema,na mojoj konfiguraciji se vrti odlično (sve na very high),igra vam je sandbox stil dakle,imate neograničenu slobodu hodanja po prostranstvima planeta na kojem se nalazite..Na početku vam je jedini prijatelj vaša sjekira kojom možete uništavati okoliš oko sebe te explozivi koji mogu razrušiti građevine svojom explozijom.Također možete voziti sva vozila koja vidite,a priča ide ovako:Dakle imamo te dvije zaračene strane-ove dobre i ove loše i sad je stvar u tome da ovi loši su napredniji i jači od ovih dobrih,no tu uskače glavni lik koji svojim vještinama i svojim umijećem rukovanja oružjem uspjeva pobijediti lošu stranu i pomoću te pobijede na planetu će zavladati mir.Sve u svemu,grafika je odlična,zvukovni efekti su odlični,gameplay je solidan zato jer se misije obavljaju kao u GTA pa to nakon nekog vremena postane monotono i dosadno..
Grafika:10/10
Zvuk:9/10
Gameplay:6/10
Zahtjevi:7/10
UKUPNO: 8/10
Koju konfu imaš ?
zvuk dobar? Efekti dobri? Pa stalno neki vjetar buše i stalno neka buka ponekad jedva čuješ pucanje!
Stiže svježi i kompletan review od MENE!
Dakle skinuo sam igru,virusa uopće nema,na mojoj konfiguraciji se vrti odlično (sve na very high),igra vam je sandbox stil dakle,imate neograničenu slobodu hodanja po prostranstvima planeta na kojem se nalazite..Na početku vam je jedini prijatelj vaša sjekira kojom možete uništavati okoliš oko sebe te explozivi koji mogu razrušiti građevine svojom explozijom.Također možete voziti sva vozila koja vidite,a priča ide ovako:Dakle imamo te dvije zaračene strane-ove dobre i ove loše i sad je stvar u tome da ovi loši su napredniji i jači od ovih dobrih,no tu uskače glavni lik koji svojim vještinama i svojim umijećem rukovanja oružjem uspjeva pobijediti lošu stranu i pomoću te pobijede na planetu će zavladati mir.Sve u svemu,grafika je odlična,zvukovni efekti su odlični,gameplay je solidan zato jer se misije obavljaju kao u GTA pa to nakon nekog vremena postane monotono i dosadno..
Grafika:10/10
Zvuk:9/10
Gameplay:6/10
Zahtjevi:7/10
UKUPNO: 8/10
Ja bi upravo stavio ogroman plus na gameplayu zbog toga jer je igra sandbox i možeš puno toga. Ne sjećam se u kojoj si igri mogao rušiti sve, s tim da je to u igru bilo implementirano kao vrhunska zabava. Alex Mercer iz Prototypea je vjerojatno najjači lik u videoigrama ikad, ali ne može srušiti zgradu, iako može podići auto, jednim udarcem smrskati helikopter itd. Ja kad rušim nešto se super osjećam :D Zabavno je, ne mogu si pomoći. Uz to, igra je sandbox, ogroman plus kod mene. Samo da znate, ja inače ne volim sandbox, ali kod Prototypea i Batman: Arkham Asyluma(u neku ruku jest free roam jer sam možeš birati puteve do lokacije koju želiš itd.) ga obožavam. Zašto? Zato jer u GTA-u i Assassin's Creedu nisam superioran. Nisam igrao dovoljno ovu igru pa neću da ispadne da mi kasnije igra suxa i da sam tu nablebetao gluposti, ali prvi dojam je veoma pozitivan. Ja kad o nekoj igri imam odličan prvi dojam, tako ostane i do kraja, ispostavi se da je igra odlična. Napiši svoju konfiguraciju, moramo usporediti ovaj "very high" s tvojom konfom.
P.S. To nije sjekira, to je malj.
A neznam al ima virus .
A neznam al ima virus .
Meni ti isto prikazuje, ali svejedno igram XD
lol
Ti imaš proc ko i ja , moj je klokan sada n 2,5x2 , grafa ti ej ddr2 a moaj ddr3 jedino kaj imaš duplo rama ali mislim da jje 2 gb rama i previše .
Imam win xp sp2 možda je zato ?
Uključit ću Fraps pa ću ti reći kolko imam FPS-ova. Naviknut sam na često trzanje pa ovdje ne osjetim :D