Red Faction Guerilla

poruka: 142
|
čitano: 18.041
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Naravno da je finaln verzija .Pa Reloaded ju cracka :) .

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

ok dobro paničarim jer situacija sa batmanom je možda otvorila pandorinu kutiju

Ali me zanima kako se reloaded dočepao te igre prije nego je službeno izašla i k tome navodno kako vi kazete njihova je verzija je dobra kao i oriđiđi

STA me gledas kad mi NEDAS
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Red Faction Guerilla

Pa možda netko ko radi na umnožavanju igre radi i  za Reloaded :) .

Ne znam kaj da napišem !
17 godina
protjeran
mRvac kaže...

Ali me zanima kako se reloaded dočepao te igre prije nego je službeno izašla i k tome navodno kako vi kazete njihova je verzija je dobra kao i oriđiđi

pa isto kako su simsi dosli na net 12 dana prije izlaska igre a i bilo je jos puno toga 

:D be happy i da treba delat
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
mRvac kaže...

pa isto kako su simsi dosli na net 12 dana prije izlaska igre a i bilo je jos puno toga 

ali EA je rekao DA SU NAMJERNO STAVILI SIMS 3 KAO MAMAC za p***** pa dok bi isprobali igru bi ju ljudi kupili jer piratska verzija nije imala drugi grad

Kako znate da red faction guerrilla isto nije nekakav trik je tko isprobo do sad???

16 godina
Red Faction Guerilla

Ti trikovi su glupost. Ljudi te falš igre prelaze. Najnoviji primjer je novi batman.

kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill frenzy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
mRvac kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...
mRvac kaže...

ali EA je rekao DA SU NAMJERNO STAVILI SIMS 3 KAO MAMAC za p***** pa dok bi isprobali igru bi ju ljudi kupili jer piratska verzija nije imala drugi grad

Kako znate da red faction guerrilla isto nije nekakav trik je tko isprobo do sad???

a i da je kako si rekao...velika stvar pa nisi nista platio ne kosta te.....ne vidim problem..

:D be happy i da treba delat
18 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Stvar izgleda dosta dobro na screen-ovima i filmićima.

Treba to malo zaigrat pa vidjet isplati li se kupovati.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Evo, meni će se skinuti za 2-3 sata :D

Normal's overrated!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam skinuo RELOADED verziju još jučer na box, ali imam još dosta stvari za prebacit preko FTP-a na komp pa ćete screenshote dobiti tek sutraSmijeh

17 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Evo, meni će se skinuti za 2-3 sata :D

malo igraj 3-4 sata pa reci da li ima sumnjivih bugova ili nekakovu anti piratsku zastitu poput FADEA

18 godina
Red Faction Guerilla

Ja igram cca 2 sata, za sad sve ok. Igra mi je odlična, bolja nego sam očekivao.

...something diabolic
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mRvac kaže...

no jeli netko zna da li je ova verzija koja je na netu dobra ili namjerno sabotirana od strane developera

Ili su ipak p***** ovaj put bili uspjesniji nego s batmanom

Joooj nemoj ni spominjati Batman tolko am problema imo s tom igricom da ću ju na kraju i kupiti :D!

Punk's not dead!!!!
18 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Pretjerali ste s pričama o tim skidanjima i dijeljenjem savjeta koja je piratska verzija "bolja". Ili pišite nešto konkretno o igri ili nemojte ništa pisati.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Red Faction Guerilla

Evo ja "kupio" i probao i nije bugovita.

Grafika ne izgleda loše isto i rušenje al nakon sat vremena dosadi.Građevine ponekad

drže stvarno neke sitnice kao na prvoj slici.Moja ocjena 5/10.Osmijeh

neka sitnica drži cijelu građevinu neka sitnica drži cijelu građevinu
Moj PC  
0 2 hvala 0
18 godina
neaktivan
pirat kaže...

Evo ja "kupio" i probao i nije bugovita.

Grafika ne izgleda loše isto i rušenje al nakon sat vremena dosadi.Građevine ponekad

drže stvarno neke sitnice kao na prvoj slici.Moja ocjena 5/10.Osmijeh

Znači da je igra sranje?

Normal's overrated!
18 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Skinuo sam igru sa zamunde, inače ima virus i to trojana .

Da prijeđem na stvar.

Imam pc: 2,4dual  intelov , 2 gb ram , gf 8800gs (ddr3, 384 mb,192 bit).

Dok samo gledam  i divim se grafici  imam 15 fpsa a nedaj bože da kaj rušim  5 fpsa.

Inaće su detalji na medium i reza 1024x768.

Ili je samo kod krekane verzije tako ili je fakat zahtjevna.

Možete reći kako vama ide i koje konfe imate ?

Ne znam kaj da napišem !
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2009 17:20 (WItcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Nisam primijetio. Ali to je zato jer sam tek na početku, a nemam uključeni fraps. Jako je zanimljivo to što mogu rušiti bilo šta :D Fenomenalno. Jedino suxa činjenica da ne mogu smrskati bačvu, a mogu kuću. Ekipa se dobro sjetila, pošto je na Marsu gravitacija manja, naš heroj može više skočiti.

Normal's overrated!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
WItcher kaže...

Skinuo sam igru sa zamunde, inače ima virus i to trojana .

Da prijeđem na stvar.

Imam pc: 2,4dual  intelov , 2 gb ram , gf 8800gs (ddr3, 384 mb,192 bit).

Dok samo gledam  i divim se grafici  imam 15 fpsa a nedaj bože da kaj rušim  5 fpsa.

Inaće su detalji na medium i reza 1024x768.

Ili je samo kod krekane verzije tako ili je fakat zahtjevna.

Možete reći kako vama ide i koje konfe imate ?

Evo pogledaj moj pc ja igram sve na najvise s aa 8x na rezi 1680x1050 i ide mi 30fps-a.

I mogu reči da mi ni malo ne šteka,al ponavljam igra nije nesto(bar meni nije).

18 godina
neaktivan

Haha pa pogledaj koja je tvoj konfa a koj je moja .

Tvoja je 10X jača .

Ne znam kaj da napišem !
17 godina
moderator
WItcher kaže...

Haha pa pogledaj koja je tvoj konfa a koj je moja .

Tvoja je 10X jača .

sry nisam vidio

17 godina
protjeran
Red Faction Guerilla

Stiže svježi i kompletan review od MENE!

Dakle skinuo sam igru,virusa uopće nema,na mojoj konfiguraciji se vrti odlično (sve na very high),igra vam je sandbox stil dakle,imate neograničenu slobodu hodanja po prostranstvima planeta na kojem se nalazite..Na početku vam je jedini prijatelj vaša sjekira kojom možete uništavati okoliš oko sebe te explozivi koji mogu razrušiti građevine svojom explozijom.Također možete voziti sva vozila koja vidite,a priča ide ovako:Dakle imamo te dvije zaračene strane-ove dobre i ove loše i sad je stvar u tome da ovi loši su napredniji i jači od ovih dobrih,no tu uskače glavni lik koji svojim vještinama i svojim umijećem rukovanja oružjem uspjeva pobijediti lošu stranu i pomoću te pobijede na planetu će zavladati mir.Sve u svemu,grafika je odlična,zvukovni efekti su odlični,gameplay je solidan zato jer se misije obavljaju kao u GTA pa to nakon nekog vremena postane monotono i dosadno..

Grafika:10/10

Zvuk:9/10

Gameplay:6/10

Zahtjevi:7/10

UKUPNO: 8/10

0 2 hvala 0
18 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Koju konfu imaš ?

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Red Faction Guerilla

zvuk dobar? Efekti dobri? Pa stalno neki vjetar buše i stalno neka buka ponekad jedva čuješ pucanje!

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
nfsbaby kaže...

Stiže svježi i kompletan review od MENE!

Dakle skinuo sam igru,virusa uopće nema,na mojoj konfiguraciji se vrti odlično (sve na very high),igra vam je sandbox stil dakle,imate neograničenu slobodu hodanja po prostranstvima planeta na kojem se nalazite..Na početku vam je jedini prijatelj vaša sjekira kojom možete uništavati okoliš oko sebe te explozivi koji mogu razrušiti građevine svojom explozijom.Također možete voziti sva vozila koja vidite,a priča ide ovako:Dakle imamo te dvije zaračene strane-ove dobre i ove loše i sad je stvar u tome da ovi loši su napredniji i jači od ovih dobrih,no tu uskače glavni lik koji svojim vještinama i svojim umijećem rukovanja oružjem uspjeva pobijediti lošu stranu i pomoću te pobijede na planetu će zavladati mir.Sve u svemu,grafika je odlična,zvukovni efekti su odlični,gameplay je solidan zato jer se misije obavljaju kao u GTA pa to nakon nekog vremena postane monotono i dosadno..

Grafika:10/10

Zvuk:9/10

Gameplay:6/10

Zahtjevi:7/10

UKUPNO: 8/10

Ja bi upravo stavio ogroman plus na gameplayu zbog toga jer je igra sandbox i možeš puno toga. Ne sjećam se u kojoj si igri mogao rušiti sve, s tim da je to u igru bilo implementirano kao vrhunska zabava. Alex Mercer iz Prototypea je vjerojatno najjači lik u videoigrama ikad, ali ne može srušiti zgradu, iako može podići auto, jednim udarcem smrskati helikopter itd. Ja kad rušim nešto se super osjećam :D Zabavno je, ne mogu si pomoći. Uz to, igra je sandbox, ogroman plus kod mene. Samo da znate, ja inače ne volim sandbox, ali kod Prototypea i Batman: Arkham Asyluma(u neku ruku jest free roam jer sam možeš birati puteve do lokacije koju želiš itd.) ga obožavam. Zašto? Zato jer u GTA-u i Assassin's Creedu nisam superioran. Nisam igrao dovoljno ovu igru pa neću da ispadne da mi kasnije igra suxa i da sam tu nablebetao gluposti, ali prvi dojam je veoma pozitivan. Ja kad o nekoj igri imam odličan prvi dojam, tako ostane i do kraja, ispostavi se da je igra odlična. Napiši svoju konfiguraciju, moramo usporediti ovaj "very high" s tvojom konfom.

P.S. To nije sjekira, to je malj.

Normal's overrated!
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2009 19:17 (Horagio).
18 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

A neznam al ima virus .

http://i28.tinypic.com/29ojp88.jpg

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
WItcher kaže...

A neznam al ima virus .

http://i28.tinypic.com/29ojp88.jpg

Meni ti isto prikazuje, ali svejedno igram XD

Normal's overrated!
18 godina
neaktivan

lol

Ne znam kaj da napišem !
18 godina
neaktivan

Ti imaš proc ko i ja , moj je klokan sada n 2,5x2 , grafa ti ej ddr2  a moaj ddr3  jedino kaj imaš  duplo rama ali mislim da jje  2 gb rama i previše .

Imam win xp sp2 možda je zato ?

Ne znam kaj da napišem !
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2009 19:32 (WItcher).
18 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Uključit ću Fraps pa ću ti reći kolko imam FPS-ova. Naviknut sam na često trzanje pa ovdje ne osjetim :D

Normal's overrated!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice