Project TimeLab Studios

poruka: 1
|
čitano: 333
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Project TimeLab Studios

Pozdrav Svima

Moje ime je Nedzad i nadam se da mozete izdvojiti par minuta da procitate tekst ispod.Hvala unaprijed.

Ono cemu zelim da pricam u ovom postu je novi projekat sa Bosansko Hercegovackog prostora.Naime

nedavno sam pokrenuo jedan od prvih ozbiljnih VideoGame Development Studio koji trenutno radi na razvoju jedne video igre te ce 

u buducnosti nastaviti sa daljim razvojem.Ono sto zelim da ovdje trazim od vas je pomoc koja mi je jako potrebna.Radi se o tome

da ovu ideju i ovu igru trebam prezentovati pred investitorima, koji ulazu odredjenu sumu novca.Da bi oni ulozili vise para meni 

treba vise segmenata.Naprimjer demo gameplaya na danu prezentovanja, razradjen biznis plan, dosta podrske sa socijalnih medija itd.

Vas bih samo zamolio da jednim likeom podrzite ovaj novi projekat, naravno svaki 100-ti like ce biti nagradjen free kopijom igre kada ona izadje,

te mnoge druge nagrade. Facebook link: www.facebook.com/timelabstudios

Naravno vas vjerovatno interesuje i o cemu ce se raditi u ovoj igri.

Prica je sljedeca:" Vi ste u ovoj igri naucnik iz buducnosti po imenu Ned.Prilikom pravljenja vlastite masine za putovanje kroz vrijeme

vi pokvarite jedan dio te vas ta masina vrati daleko nazad u proslost i kroz citavu historiju napravi greske .Sada Ned mora da putuje korak po korak

u buducnost da vrati sve kako je bilo da ne bi svijet eksplodirao.Ako ne volite vaseg profesora istorije ovo je idealna igra da naucite o njoj na vrlo zanimljiv nacin.

Proci cete kroz najzanimljivije tacke u nasoj historiji i vidjeti najpoznatije dogadjaje ikad. Putovat cete sve od drevnog Egipta pa do Drugog Svjetskog rata i dalje.

Da li ste spremni da spasite ljudsku vrstu i pri tome da obiđete citav svijet i njegovu historiju?"

Vise informacija i gameplay footage mozete naci na nasoj facebook adresi.Takođe u prilogu su dvije slike veoma ranog modelinga bez tekstura, jer smo tek poceli.

Nadam se da cete nam izaci u susret i da ovaj post nece biti obrisan i ne krsi pravila vaseg foruma.

Hvala na paznji

CEO and Founder at TimeLab Studios, Nedžad Alihodžić (Nele Senpai)

1 2 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice