Pro Evolution Soccer 2015

poruka: 1.902
|
čitano: 275.234
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Oni poslije onog zadnjeg poluproizvoda misle da igrači s nestrpljenjem isčekuju novi PES, pa se zezaju sa ovim mini trailerima.

Sve što su dokazali ovih zadnjih godina je to, da su krajnje neozbiljni te da sramote japanski narod, kao i onaj njihov ridikul od suca Nishimura.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2014 12:14 (Anchor Man).
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina

Upravo tako. Probat ću jednu i drugu "jogurt" verziju za pc pa se odlučiti šta kupiti. Svaku godinu kupujem barem jednu za plejku, ali ove godine možda se prebacim na nba{#} Fifa 14 next,next,next gen sam posudio fendu koliko mi je vrhunska, a pes 14 sam odustao od kupnje nako što sam probao full verziju. Fifa je također govno samo u ljepšem celofanu{#}Šime i ostali fifo guzoljubci, dobro sam napisao...fifa je next,next,next gen GOVANCE{#}

Moj PC  
4 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

nemojte se ljutiti sto cu ovo reci

al mislim da ni sad se konami nije puno potrudio

daj u traileru bayern ni nema orginal dres

igraci mislim

da se razumijemo fan sam pesa al ove god sam igrao fifu 14

jerje bolja nazalost

sumnjam u pes 2015

~^iGoR~
Moj PC  
3 3 hvala 0
15 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2015
igor1311 kaže...

nemojte se ljutiti sto cu ovo reci

al mislim da ni sad se konami nije puno potrudio

daj u traileru bayern ni nema orginal dres

igraci mislim

da se razumijemo fan sam pesa al ove god sam igrao fifu 14

jerje bolja nazalost

sumnjam u pes 2015

Bayernov dres za 14/15 sezonu

17 godina
mariclius kaže...

Upravo tako. Probat ću jednu i drugu "jogurt" verziju za pc pa se odlučiti šta kupiti. Svaku godinu kupujem barem jednu za plejku, ali ove godine možda se prebacim na nba{#} Fifa 14 next,next,next gen sam posudio fendu koliko mi je vrhunska, a pes 14 sam odustao od kupnje nako što sam probao full verziju. Fifa je također govno samo u ljepšem celofanu{#}Šime i ostali fifo guzoljubci, dobro sam napisao...fifa je next,next,next gen GOVANCE{#}

To kaj ja ne znam klizati ne znači da je klizanje govno niti imam zbog toga pravo vrijeđati ljude kojima je klizanje super zabava...

13 godina
movie kaže...
mariclius kaže...

To kaj ja ne znam klizati ne znači da je klizanje govno niti imam zbog toga pravo vrijeđati ljude kojima je klizanje super zabava...

Pricas o nekome da je guzoljubac koji je jos na starom PS1 igrao ISS a ti si dudlao palac... tako da mi se skini odmah sada. Sta da ti kazem o novom PES.u kad sa ekipom rade zaigram PES 2010 nego novi PES 2014. 
FIFU preferiram iz razloga sta je jednotavno bolja, zanimljivija, bogatija sadrzajem. A to sta ti nazivas govancem igru koja se prodaje preko 10milja komada je tvoja stvar, uostalom a sta si to onda nego PES guzoljubac ? 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan

Mislim, ja ako ne vidim neki značajni popravak u gameplayu 3.7 kao što su "ponovo" najavili, uzet ću fifu. Fifa nudi dosta toga te je odlična na ps4 i xboneu.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Kakvo vrijeđanje? Osjetljivi se kao mala djeca{#} Movie kupio sam fificu i imam pravo reći svoje mišljenje, a to je da je fifa govno od igre. Pes ću kupiti u 3 primjeraka, jedan ide malom Šimi jer neću da se ljuti na mene{#}Šime će da igramo pravi futbal{#}

edit: ja iskreno priznajem da sam pesoguzoljubac{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2014 15:13 (mariclius).
Moj PC  
6 5 hvala 0
17 godina
mariclius kaže...

Kakvo vrijeđanje? Osjetljivi se kao mala djeca{#} Movie kupio sam fificu i imam pravo reći svoje mišljenje, a to je da je fifa govno od igre. Pes ću kupiti u 3 primjeraka, jedan ide malom Šimi jer neću da se ljuti na mene{#}Šime će da igramo pravi futbal{#}

edit: ja iskreno priznajem da sam pesoguzoljubac{#}

Apsolutno imaš pravo na mišljenje, to ti nitko ne spori. No kad već tako etiketiraš jedan proizvod možeš mi nabrojati recimo pet razloga zbog kojih taj proizvod nazivaš govnom? Vjerujem da su ti razlozi dobri kad u jednom dobro prihvaćenom proizvodu ne vidiš ništa pozitivnog...

13 godina

Movie, napisat ću kad uhvatim vremena. Opustite se malo i ne ljutite se odmah. Malo šale i sprdanja ne škodi{#}

Moj PC  
2 3 hvala 0
14 godina

A težak zadatak... pa svi mi koji kupujemo FIFU zadnje 3 godine nabrojimo 5 razloga zašto je govno u pola 4 ujutro.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina

opet movie u pes temi,taj samo čeka da se otvori nova pes tema da može nastaviti mljeti svoje gluposti

https://www.youtube.com/user/007strmi

5 1 hvala 0
13 godina

Pa kako ce ova PES tema opstat kad od 10 ljudi koji su tu samo Tommy kupi igru, ostali skinu... 

Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

Pa kako ce ova PES tema opstat kad od 10 ljudi koji su tu samo Tommy kupi igru, ostali skinu... 

{#} Pa ljudi skinu i isprobaju prije, samo teški mazohist bi kupio PES u današnje vrijeme naslijepo. PES 2014 tema je zamrla jer su ljudi digli ruke od nje. Većina na kraju i skuži da nije vrijedna kupnje, ali vidjet ćemo još kako će ispasti ovaj PES. Prerano je još donositi zaključke.

17 godina
Hexfire kaže...

A težak zadatak... pa svi mi koji kupujemo FIFU zadnje 3 godine nabrojimo 5 razloga zašto je govno u pola 4 ujutro.

Čovjek je rekao da je next gen fifa teško govno, pa ga samo pitam, zašto? Nisam siguran da ti kupuješ zadnje tri godine next gen fifu i da možeš u pola četiri ujutro nabrojati kao od šale pet razloga..

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2014 18:34 (movie).
17 godina
sstrmi kaže...

opet movie u pes temi,taj samo čeka da se otvori nova pes tema da može nastaviti mljeti svoje gluposti

jedini koja piše gluposti si ti, kao i obično... da si pismen i sposoban pratiti raspravu vidio bi da sam s likom izmjenio par posve običnih postova...

znam da ti to predstavlja problem pa ti ne zamjeram na ovako besmislenom postu...

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2014 18:39 (movie).
15 godina
neaktivan

Samo da ne vidim opet fore da mi igrač stiže stopera, to najviše mrzim u 14. Uglavnom, vraća se i klasično prebacivanje igrača samo sa gljivicom i vraća se ime igrača i energy bar.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Tommy_123 kaže...

Samo da ne vidim opet fore da mi igrač stiže stopera, to najviše mrzim u 14. Uglavnom, vraća se i klasično prebacivanje igrača samo sa gljivicom i vraća se ime igrača i energy bar.

Sve nepotrebno... 

15 godina
neaktivan

Pa nije toliko nepotrebno, u 14 je bilo da moraš l1 i r3 stisnut ida bi promjenio igrača. Puno je lakše i praktičnije samo r3.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Samo cu napomenuti :) 

11 2 hvala 0
13 godina
Tommy_123 kaže...

Pa nije toliko nepotrebno, u 14 je bilo da moraš l1 i r3 stisnut ida bi promjenio igrača. Puno je lakše i praktičnije samo r3.

Od kad to ? Ja sam nedavno sa ekipom probao ponovno 14, ali smo ugasili odmah i opet sam saltao samo jednom tipkom.

15 godina
Uklonjen službeni trailer sa YouTube-a zbog kršenja prava oko licenci.

Kakva neprofesionalnost, amateri.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
9 3 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...
Tommy_123 kaže...

Od kad to ? Ja sam nedavno sa ekipom probao ponovno 14, ali smo ugasili odmah i opet sam saltao samo jednom tipkom.

Čovjek govori o mijenjanju igrača gljivom. Dosad je bilo ko na Fifi da samo sa gljivom mijenjaš igrače, ali u PES 14 se gljiva koristi za neku glupost tipa povlačenje dresa ili koga briga šta već pa su napravili da prije moraš stisnuti L1 i tek onda možeš sa gljivom mijenjati. Tako neka skroz debilna kombinacija.

antimadridista kaže...
Uklonjen službeni trailer sa YouTube-a zbog kršenja prava oko licenci.

Kakva neprofesionalnost, amateri.

Teško da nas išta više može iznenaditi od Konamija. Sve više sam siguran da cijeli PES tim ustvari tvore 3 lika koja dizajniraju igru kad su na pauzi od pravog posla i preko vikenda.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...
 Dosad je bilo ko na Fifi da samo sa gljivom mijenjaš igrače....

Interesantno? Zar s L1 ne možeš mijenjati igrača na fifi?

16 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

Nisi shavtil bit.

14 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

Ne, ja imam LB na gamepadu.

17 godina
Hexfire kaže...

Ne, ja imam LB na gamepadu.

Super, vidim nisi izgubio smisao za šalu ali i dalje ostaješ pri svojoj rečenici   " Dosad je bilo ko na Fifi da samo sa gljivom mijenjaš igrače".... dobro da si pojasnio.. igrača možeš promijeniti s L1 tipkom a pošto je ti nemaš normalno je da to možeš napraviti samo s gljivom, sve jasno..

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.6.2014 1:16 (movie).
16 godina

Još uvijek nisi shvatio bit.

Čovjek kaže da je na FIFI  moguće mijenjanje igrača samo sa gljivom, dok na PES-u nije. L1 ili koju tipku već dodjeliš radi na obje igre {#}

Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Fifa 15 će ove godine pomest pod s Pesom 15. Ja ne znam koji je qurac ovima u konamiju...

Još kad vidim i čujem onog Adama Bahatoga dođe mi da počinim zločin...

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.6.2014 12:53 (Praetorian1).
Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Fifa 15 će ove godine pomest pod s Pesom 15. Ja ne znam koji je qurac ovima u konamiju...

Još kad vidim i čujem onog Adama Bahatoga dođe mi da počinim zločin...

Ma kada je izašo PES 2014 ja sam se turbo razočarao, kao i mnogi drugi.Pa instalirao FIFU 2014, pa se u nju razočarao kao i u sve dosadašnje FIFE.Instalirao sam ja FIFU 2014 tri puta i tri puta ju  brisao.Jednostavno nema ta igra dušu, nema i gotovo.Nema onog grča na terenu, tenzija kada zagrizu oba igrača.

A PES 2014 je kada se složi i ispečira dobar nogac na kompu, čak je i bolji od starog pesa, jedino je bed što nije konzistentan, ali hebi ga nije ni nogomet kao igra konzistentan.Golovi padaju nenadano, što živcira mnoge, ali tako je to u nogometu, kad misliš da nema šanse da ti lik zabije jer igraš bunker i svi su se vratili u obranu, protivnik ti prođe kroz tri obrambena i zavalja golmana i pikne loptu u gol po podu sa palcem.I tu svi puknemo od bijesa.Kao kako je mogo proć, di je golman itd.A kad to gledamo na telki onda se nitko ne čudi.Pa to je čar nogometa, gol može pasti iz nemoguće situacije, a na kompu to ovisi o tajmingu i finesi nas samih.

A PES ima brdo finesa koje možeš koristiti, i ne tu ne mislim driblinga, nego finesa u kretanju trčanju štopanjima i slično, uglavnom jednom mi je uspjelo obrambenog igrača tako zavaljat sa driblingom pa naglim zaustavljanjem i kretanjem da se obrambeni igrač doslovno popiknuo i rasipao po travi.Jest rijetko je to vidjeti, ali u FIFI to nikad, ali nikada nisam vidio.

PES je veoma zabavna igra, kada počneš koristiti večinu kontrola i kada naučiš neke finte, pa kada naučiš fino ugoditi formacije itd.Ako ne znaš tajminge u trčanju, ne znaš barem 4 ili 5 driblinga, ne znaš napraviti dupli pas, ne znaš zabiti glavom od poda, ne znaš ručno uštelati slajdere formacija i taktiku, ne koristiš R3 specijalku za okrete i prihvačanje lopte, ne koristiš R2 specijalku za blok šuta, uštopavanje i specijalne šuteve, ne znaš se gurati i blokirati šut sa desnom gljivom, ne znaš da ti nitko ne može zabiti slobodnjak jer se možeš kretati sa golmanom kombinacijom držiš L1+Y i lijeva gljiva (možda nije L1, možda je R2).Itd.Uglavnom treba koristiti i familijarizirati se sa kontrolama da bi igra bila zabavna.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice