Pro Evolution Soccer 2015

poruka: 1.902
|
čitano: 278.017
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
odjavljen

http://en.wikipedia.org/wiki/Pro_Evolution_Soccer_2015

Pogledajte na wikipediji, piše da se biti ?! čak naša 4 kluba : Dinamo, Rijeka, Hajduk,Split.

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2015
keyofdestiny13 kaže...

http://en.wikipedia.org/wiki/Pro_Evolution_Soccer_2015

Pogledajte na wikipediji, piše da se biti ?! čak naša 4 kluba : Dinamo, Rijeka, Hajduk,Split.

Znas,ja mogu sad napisat da ce biti cijela HNL jer wiki mogu svi editovat..

http://gyazo.com/f69723b06d32c33259c36522cb681fc0

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2014 9:53 (drakula789).
14 godina
drakula789 kaže...

Znas,ja mogu sad napisat da ce biti cijela HNL jer wiki mogu svi editovat..

http://gyazo.com/f69723b06d32c33259c36522cb681fc0

Pa PES ima licencu za UEFA ligu (ili griješim?). Ta 4 naša kluba su imala dobre šanse doći u skupine pa ne vidim što je toliko čudno da se i pojave u samoj igri.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
neaktivan

Pisali su Hajduk i Rijeka i prošle godine prije izlaska igre, to je neslužbeno i pretpostavi se svake godine da sudionici grupnih faza licenciranih natjecanja budu unutra. Ali neće.

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav, nadam se da ovo pitanje nije postavljeno vec 100 puta, ali me zanima gdje bi bilo najbolje uzet pes za pc. Vidio sam da na sluzbenoj stranici ima za uzet sa amazona i to ali koliko vidim da je to fizicka kopija a ja mi radije uzeo key.

“Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I'm awesome. I'm your bro—I'm Broda!”

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

A sad vidim istu wikipediju, više nažalost  ne piše.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2014 13:52 (keyofdestiny13).

0 0 hvala 0
13 godina

kak se guras s desnom gljivom kad je ona i prebacivanje igraca{#}?

kaj to moze samo  igras s loptom? ne kuzim bas il to opce vise ne postoji

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2014 21:31 (Žiga82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Što mislite, hoće li biti hrvatskog kluba?

0 0 hvala 0
14 godina
keyofdestiny13 kaže...

Što mislite, hoće li biti hrvatskog kluba?

Nakon patcheva bit će i šesta županijska liga juniora. Moći ćeš igrati sa 12 godišnjim Rakitićevim bratićem sa mamine strane po djedovoj babici.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
odjavljen

Što mislite, što PES ima, a FIFA nema?

0 0 hvala 0
11 godina
keyofdestiny13 kaže...

Da nisu Hrvatska i igrivost u pitanju?

11 godina
odjavljen
Spacecraft kaže...
keyofdestiny13 kaže...

Da nisu Hrvatska i igrivost u pitanju?

da, osim njih, po meni pes ima bolju igrivost, bar ima Hrvatske, možeš kod PESa kod edita napravit kaj god hoćeš, minus kof PESa su licence, što FIFA briljira u njima, FIFA mi je malo prebrza.

14 godina
keyofdestiny13 kaže...

Jedno slovo manje u nazivu

16 godina
keyofdestiny13 kaže...

Smisla?

13 godina
Pes briljira u tome sta nemoze zahebat. Oni da su bili sta stavili u pes 15 i nalravili nijansu bolje. To bi se vidjelo i vidi se u pes 15.
Ljudi su odusevljeni necime sta pes nudi. Nesto slicno kad se ljudi oduseve iPhone novi feature a postoji vec par godina.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan

šime ne prdi :)

11 godina
neaktivan

Buditi sigurni da će Šime U 11. mjesecu uveliko igrati PES, samo on toga još nije svijestan. {#}

KODAK17 and Anchor Man = interblueNick
Moj PC  
6 2 hvala 0
16 godina

12 godina
neaktivan

Ne izgleda loše novi PES zna li se kolika će optimalna konfiguracija biti kod mene je procesor G2020 2,9GHz, 4 gigabajta RAM 1333MHz,grafička ati radeon 5450 512MB 256-bit 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Moja pretpostavka je da će sistemski zahtjevi biti kao u PES-a 2013 jer su već rekli da će 15-ka na PC-u biti downgrade u odnosu na PS4 a to znači da će izgledat slabije nego PES 2014 na PC-u i valjda bi trebala i zahtjevati manje.

i didn't ASK fOr this
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Adam Jensen kaže...

Moja pretpostavka je da će sistemski zahtjevi biti kao u PES-a 2013 jer su već rekli da će 15-ka na PC-u biti downgrade u odnosu na PS4 a to znači da će izgledat slabije nego PES 2014 na PC-u i valjda bi trebala i zahtjevati manje.

Hvalam im na tome {#}

Pa ne kužim kak možeš novi "nastavak" igre složiti sa lošijom grafikom (pretpostavljam, čim su manji zahtjevi i downgrade je), nego prethodni..

zašto napraviti lošije nego na ps4?? zašto ne jedanput napraviti taj pes da iskoristi prosječnu grafu barem 80-90%.. a ne da high tjera low end grafa.. ne razumijem tu politiku..

14 godina
Schweini7 kaže...
Adam Jensen kaže...

Hvalam im na tome {#}

Pa ne kužim kak možeš novi "nastavak" igre složiti sa lošijom grafikom (pretpostavljam, čim su manji zahtjevi i downgrade je), nego prethodni..

zašto napraviti lošije nego na ps4?? zašto ne jedanput napraviti taj pes da iskoristi prosječnu grafu barem 80-90%.. a ne da high tjera low end grafa.. ne razumijem tu politiku..

Konami je jedan od većih prodavača PS4 pa će u ovom trenutku napraviti sve da još malo poveća prodaju. "Gle, PS4 je duplo slabiji od high end PC-a, a na njemu PES izgleda puno bolje. Živjele konzole, vrhunac tehnologije" i takve spike.

13 godina
neaktivan

Nikad neću zaboraviti one turnire prve što su bili u TechnoMarketu u Škorpikovoj, kad sam u skupini protiv kasnijeg pobjednika turnira imal 1:0 i penal koji sam fulal, tj puknulo je po sredini u golmana,  jer na PS2 (živjelo to čudo tehnike) je na pesu 12, ako se ne varam, trebalo skoro duplo duže držati na stranu da ti penal ide u kut nego na PC.. užas.. input delay lvl pes 14 je bio..

Lik me tad s mega OP barcom nije mogao pobijedtiti.. da skratim priču od tad sam mrzitelj konzola i svega što ima sa njima veze.. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2014 13:18 (Schweini7).

6 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da li se netko sjeca koliko je bio pes 2014 na steam na dan izlaska. Zanima me jer vec imam 10 eura na steam walletu pa bi pes 2015 radije uzeo preko steam-a.

0 0 hvala 0
13 godina

49.99 ako se ne varam... u eurima. Previse, ima i jeftinije za uzet.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

49.99 ako se ne varam... u eurima. Previse, ima i jeftinije za uzet.

Ima za 30 key,za 35 kutija u infomarku

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina

Baš i ne razumijem tu bezuvjetnu ljubav prema PES-u /hate FIFE. Ja sam isto dugo vremena igrao PES, PES 6 je valjda jedna od najboljih nogometnih igrica ikad bez obzira na to što je od nje prošlo 7 godina i mogu reći da mi se u globalu stil PES-a sviđa više nego stil FIFE, ali tvrditi da je FIFA neigriva u odnosu na PES je znak da je taj hejt prerastao u nešto više. Prošlogodišnji PES je, s druge strane, valjda najgora i najnedorađenija igrica ikad, jedna od rijetkih sportskih simulacija koje inače volim da sam odigrao par puta i deinstalirao jer je bio poluproizvod. Nisam igrao novi PES, i po nekim pričama se vidi poboljšanje, no poboljšanje u odnosu na prošlu godinu je nešto se je moralo dogoditi i to ne mora, a vjerojatno i ne znači da je ovaj PES superkvalitetna igrica i da se "Kralj vratio". Fifa je jednostavno trenutno bolja igrica u svakom pogledu, barem u mojim očima, mo

da sam subjektivan, no ne znam od kud bi to došlo jer sam dugogoddišnji fan PES-a

16 godina
Hazar kaže...

Baš i ne razumijem tu bezuvjetnu ljubav prema PES-u /hate FIFE. Ja sam isto dugo vremena igrao PES, PES 6 je valjda jedna od najboljih nogometnih igrica ikad bez obzira na to što je od nje prošlo 7 godina i mogu reći da mi se u globalu stil PES-a sviđa više nego stil FIFE, ali tvrditi da je FIFA neigriva u odnosu na PES je znak da je taj hejt prerastao u nešto više. Prošlogodišnji PES je, s druge strane, valjda najgora i najnedorađenija igrica ikad, jedna od rijetkih sportskih simulacija koje inače volim da sam odigrao par puta i deinstalirao jer je bio poluproizvod. Nisam igrao novi PES, i po nekim pričama se vidi poboljšanje, no poboljšanje u odnosu na prošlu godinu je nešto se je moralo dogoditi i to ne mora, a vjerojatno i ne znači da je ovaj PES superkvalitetna igrica i da se "Kralj vratio". Fifa je jednostavno trenutno bolja igrica u svakom pogledu, barem u mojim očima, mo

da sam subjektivan, no ne znam od kud bi to došlo jer sam dugogoddišnji fan PES-a

Kupovao FIFA-u od 12 do 15 , sve sam igrao cijele godine osim 15ice koju sam prekjučer prodao. Nešto Toliko neigrivo i nedovršeno na Pc-u nisam očekivao. 
Sad ti to zovi hejt, bespotrebno pljuvanje ili  Dalibor, ali čekam PES da nabacim. Ako će biti lošiji od EA-ovog poluproizvoda, nek se ostave pravljenja igra općenito.

12 godina

100 ljudi 100 ćudi , nemožeš svakome udovoljiti...

11 godina

Pa nisam valjda jedini koji cu obje igrati na PCu posto su besplatne?

6 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice