Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.387.939
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
12 godina

sa jogurt verzijom se nemre igrat online pretpostavljam?

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
omomomomoomm kaže...

sa jogurt verzijom se nemre igrat online pretpostavljam?

Ne

11 godina
neaktivan

Ovako imam yogurt verziju i neznam kako instalirati ovaj pesedit patch + 1.04 + 2.0 DLC

Dakle,ako neko moze napisati upute na hrv jeziku a ne prekopirano sa pesedit stranice bilo bi super....

p.s za lag u frameratu ja sam samo promjenio display iz 16:9 u 4:3 i skocilo na 60 fps....a prije je bilo 30 fps....i dalje nekad samo padne na 30 fps ali sto je tu je :)

Kao sto sam gore napisao

upute za instalaciju please :)

0 1 hvala 0
16 godina

Ako je instaliran prethodni patch verziju, preporučljivo je obrisati 'FileLoader' mapu unutar PES 2014 instalirati imenik prije instaliranja noviju verziju.

Morate preuzeti sve dio datoteke, a zatim Unrar prvom dijelu (završava s 'part1.rar'). Pokrenite installer.exe kao admin.

1. Uklonite 'FileLoader' mapu unutar PES 2014 instalirati imenik (ako ste instalirali prilagođene datoteke pomoću FileLoader, možete backup mapu tako da se kreće negdje drugdje.)
  2. . Preuzmite PES 2014 Data Pack 2 putem linka uvjetom u PESEdit.com 2014 Patch nit 
    Kopirajte uključen 'dt50_001.cpk' (Data Pack 1) i 'dt500_7999999.cpk' (Data Pack 2) datoteka u 'C: \ ProgramData \ KONAMI \ Pro Evolution Soccer 2014 \ preuzimanje '(Windows 7/8) "C: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ KONAMI \ Pro Evolution Soccer 2014 \ preuzeti '(Windows XP).

• Folder skriven po defaultu, a vi morate urediti mapu postavke u Windows Exploreru, ako ste u mogućnosti pronaći.
    • To je potrebno samo ako ne već i podatke paketi instalirani na vaše PES 2014.
  3. Onemogućite antivirusni softver (dodajte PES 2014 glavni imenik iznimke i omogućiti ga opet nakon instalacije)
  4. Instaliraj patch
  5. Odaberite pes2014.exe želite koristiti

6. (Start izbornik, ako želite napraviti prilagodbe na ligama, stadionima ili semafori - preporuča se početi kao admin)
  7. Mape pokrenuti igru ​​preko pes2014.exe / izbornik Start / PESEdit Selector
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ikreno vec mi je pun K. tog pesa i njihovih sranja svake godine ista prica trebam deset atcheva da uopce mogu igrati pa sto rade oni godinu dana kad razvijaju novu igru stalno isti problemi.

5 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Došao 1.06 patch.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Tommy_123 kaže...

Došao 1.06 patch.

kaj sad moram maknut pes edit patch?

15 godina
neaktivan

Da. Pošto nije kompaktibilno a ko zna kad će izać fix za nas koje orginal imamo.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina

Ma PES me razočarao totalno, osim dobrog gameplaya nemaju apsolutno ništa drugo. KONAMI u narednim godinama prvo što mora uraditi je snižavanje cijene svog proizvoda, cijena treba biti maksimalno 200-250kn, nemože nešto tako polovično koštati 400kn. Tri mjeseca su prošla od lansiranja igre, a oni još uvijek štancaju kojekakve patcheve, da bi igra izgledala koliko-toliko pristojno. Da sam prilikom kupovine PES-a znao ovo što sad znam, istog trena bih dodao još novca i kupio FIFA-u. Kažem, PES je jači na ''terenu'' ali sve ostalo ide u korist FIFa-e, puno više opcija, pogledajte samo koliko profesionalnije izgleda menu FIFA-e, kod PES-a to sve djeluje nemaštovito i kao da ga je klinac osnovnoškolske dobi radio...sve u svemu, dosta loše.

Igram PES još od legendarnih dana ISS-a, ali ovo što KONAMI prodaje je uvreda svakom zaljubljeniku u nekad slavnu igricu.

5 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
m77 kaže...

Ma PES me razočarao totalno, osim dobrog gameplaya nemaju apsolutno ništa drugo. KONAMI u narednim godinama prvo što mora uraditi je snižavanje cijene svog proizvoda, cijena treba biti maksimalno 200-250kn, nemože nešto tako polovično koštati 400kn. Tri mjeseca su prošla od lansiranja igre, a oni još uvijek štancaju kojekakve patcheve, da bi igra izgledala koliko-toliko pristojno. Da sam prilikom kupovine PES-a znao ovo što sad znam, istog trena bih dodao još novca i kupio FIFA-u. Kažem, PES je jači na ''terenu'' ali sve ostalo ide u korist FIFa-e, puno više opcija, pogledajte samo koliko profesionalnije izgleda menu FIFA-e, kod PES-a to sve djeluje nemaštovito i kao da ga je klinac osnovnoškolske dobi radio...sve u svemu, dosta loše.

Igram PES još od legendarnih dana ISS-a, ali ovo što KONAMI prodaje je uvreda svakom zaljubljeniku u nekad slavnu igricu.

Bojim se da još dugo nećemo vidjeti PES kakvog želimo, sve dok nemaknu ovog redikula Masudu, skupa sa ostalom ekipom. 

Kad vidim toga lika,  imam dojam kao da se suzdržava da nepukne od smjeha jer nas je sve skupa namagarčio. Uvjek se nešto smješka kao da su napravili remek-djelo.

Umjesto da se potrude da poprave stvar, oni je sj**u još više...Ide gospoda izbaciti poluproizvod u trenutku kada su svi očekivali zaokret prema boljim danima za sam serijal. Izbacili su masu stvari koje su bile OK, a nisu imali navodno  vremena za nešto inovativnije i bolje...pa to mogu samo debili. Hebem ih smotane, zar nisu mogli na bazi PES 2013 samo srediti vratre,  poboljšati fiziku, nabuđiti grafiku i dovesti u red animacje igrača. Svakako neki tvrde da je ovo sada kombinacija starog i novog enginea, i sve što su trebali je dozirati "novo" tamo gdje trebalo.

A onog klauna Bahttia, koji je bio zadužen da nas pumpa kojekavim info., je suvišno spominjati...Pas mater {#} 

El Principe
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 14:12 (KODAK17).
15 godina
neaktivan

I još si zaboravio spomenuti onu curu koja stenje kad prevodi onog debila. Totalni amateri...

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
Praetorian1 kaže...

I još si zaboravio spomenuti onu curu koja stenje kad prevodi onog debila. Totalni amateri...

Ahahaha, da dobro si se sjetio, to je bila katastrofa, ali čudim se sam sebi kako već tada nisam mogao predvidjeti kakav će nam amaterski uradak igrice uvaljati za punu cijenu.

15 godina
neaktivan

Pozdrav..

Igram PES otkako postoji :D, veliki sam fan, i s nestrpljenjem cekam 2014.

Pes igram samo na Playstationu, i upravo vidim da je izasao neki digital premium edition, cijena je puno niza od ocekivane, navodno za blagdane da je snizena..razmisljam da li da je skinem, da li je to full pack game, i da li je to ono sto sam cekao..pravi pes2014 jer mi slika to ne govori(radi se o crvenoj podlozi sa crvenim grbom pesa).

Ako ima neko iskustva s tim, i ako moze da me savjetuje da li da je skinem, bio bi mu izuzetno zahvalan.

PS, vidim neko spominje "jogurt" verziju, pretpostavljam da je to-to, ali ne kontam.

Nadam se da ima neke razlike u odnosu na demo verziju, ono me nije fasciniralo.

0 3 hvala 0
12 godina
konstruktor kaže...

Pozdrav..

Igram PES otkako postoji :D, veliki sam fan, i s nestrpljenjem cekam 2014.

Pes igram samo na Playstationu, i upravo vidim da je izasao neki digital premium edition, cijena je puno niza od ocekivane, navodno za blagdane da je snizena..razmisljam da li da je skinem, da li je to full pack game, i da li je to ono sto sam cekao..pravi pes2014 jer mi slika to ne govori(radi se o crvenoj podlozi sa crvenim grbom pesa).

Ako ima neko iskustva s tim, i ako moze da me savjetuje da li da je skinem, bio bi mu izuzetno zahvalan.

PS, vidim neko spominje "jogurt" verziju, pretpostavljam da je to-to, ali ne kontam.

Nadam se da ima neke razlike u odnosu na demo verziju, ono me nije fasciniralo.

ako hoćeš ostati fan pesa nemoj ga igrati ove godine

12 godina
neaktivan

hej ljudi, da li neko zna mogu li igrati pes 2014 ja skidao ali srteka skroz imam 2.0 brzinu 2 GB rama , i 128 graficka malo losa, steka mi ima li s manjom potraznjom grafike mislim da me razumijete

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Kemci kaže...

hej ljudi, da li neko zna mogu li igrati pes 2014 ja skidao ali srteka skroz imam 2.0 brzinu 2 GB rama , i 128 graficka malo losa, steka mi ima li s manjom potraznjom grafike mislim da me razumijete

Mislim da te ne razumijem...

14 godina
neaktivan
djar kaže...
Kemci kaže...

Mislim da te ne razumijem...

čini mi se da je proc 2,0 Ghz {#}

12 godina
neaktivan

Procesor nece audi biti 2.0 , i ram 2 GB graficka 128 MB  i steka da li ima neki nacin da se moze igrica igrati bez stekanja ili je jedini izlaz veca grafika ? et' :)

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

malo si nerazumljivo napisao problem, bez točke, zareza... ali ako je jednojezgreni procesor-onda najbolje sve promjeniti, to je moje mišljenje..

11 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa,

Može li mi netko pomoći i reći kako da instaliram patch preko play stationa 3 ?

Hvala puno...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

sve sam ti napiso u  PP

11 godina
neaktivan

Hvala :)

12 godina
neaktivan

Zna mozda neko kako promjeniti kameru pomocu onog File loader-a, tamo pod opcijama nastelam stisnem apply i save a u igri se nista ne mijenja. Imam patch pesedit 2.1 i zadnju verziju onog file loadera. Sve druge opcije rade u file loaderu samo to nece.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2014 13:43 (VTi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pozdrav

dali vam šteka igra...meni od kada je izaso ovaj zadnji patch stalno šteka

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Koji je zadnji patch,nisam u toku,komp.mi bio u kvaru i da...kako se instalirava,jel normalna instalacija?

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
picija21 kaže...

Koji je zadnji patch,nisam u toku,komp.mi bio u kvaru i da...kako se instalirava,jel normalna instalacija?

Pes edit 2.1

16 godina
neaktivan

Dečki dal mi može netko reći kako da stignem igrača kad mi pobjegne i kako da ga guram i uzmem mu loptu? Dok igram sa frendom uvijek kad mu pobjegnem sa C.Ronaldom on sa lakoćom ubrza i stigne me iako je bio dosta iza mene, kako, pošto mi on ne želi reć (đubre se samo smije i gazi me)? Dali R2 nešto znači u obrani ili samo držim x i R1, kako da budem brži u obrani?!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
supermario kaže...

Dečki dal mi može netko reći kako da stignem igrača kad mi pobjegne i kako da ga guram i uzmem mu loptu? Dok igram sa frendom uvijek kad mu pobjegnem sa C.Ronaldom on sa lakoćom ubrza i stigne me iako je bio dosta iza mene, kako, pošto mi on ne želi reć (đubre se samo smije i gazi me)? Dali R2 nešto znači u obrani ili samo držim x i R1, kako da budem brži u obrani?!

Kad te dostigne, samo ga odgurni sa desnom gljivicom

11 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi.. Upravo sam se ulogirao na forum, nisam u stanju da sada čitam sve ovo jer ima stvarno mnogo toga.. Zanima me samo jedno: da li se moze igrati pess online ako igrica nije orginal? ako je moguce sto se treba skinuti da bi se igralo.. hvalka unaprijed

s<ns

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Bok svima, imam jedno pitanje pa bi molio za pomoć! Prije par dana sam kupi igricu PES 14 za PS3. Lik od kojeg sam ju kupio mi je rekao da ju je isprobao samo par puta i da ju prodaje jer nije zadovoljan. Isto tako rekao mi je da nije igrao online i da je KOD igrice neiskorišten. No, ja kad idem igrati on line mi dolazi obavijest da je KOD istrošen ili nije valjan! Zanima me da li postoji kakva opcija da provjerim valjanost koda i da li je možda do nečega drugog? HVALA

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice