Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.397.187
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2014
movie kaže...
sstrmi kaže...

ako želiš naučiti bolje trolati probaj se javiti Sinatri,pa taj lik je kralj trolanja na forumu,pa pogledaj samo šta radi u onoj temi sa konzolama i pc-om tako nešto

i sad nešto korisno,ima još neki gameplay sa e3 ili je samo onaj što je linka sto puta

Može link da ne tražim? baš da vidim čime se lik bavi... nikad čuo za njega

http://en.wikipedia.org/wiki/Frank_Sinatra

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina

Movie evo ti link, čisto da vidiš kako kvalitetni trollovi obavljaju svoj posao. Slobodno otvori bilo koju temu koju je on započeo ili u kojoj on sudjeluje, stvarno vrhunski trolling! {#}

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
4 0 hvala 4
17 godina
Praetorian1 kaže...

Gospodine movie pa gdje ste samo iskopali tu stranicu?

Umjesto da podržiš jednu od rijetkih gaming stranica s ovih prostora, ti se čudiš ko pura dreku?

16 godina
movie kaže...
Praetorian1 kaže...

Gospodine movie pa gdje ste samo iskopali tu stranicu?

Umjesto da podržiš jednu od rijetkih gaming stranica s ovih prostora, ti se čudiš ko pura dreku?

Pustite te teme za PM {#}

šumski put je bio ravan.
16 godina

Pratim temu al ne sjećam se je li ovaj SS bio. Pa eto da ga podijelim tu.

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 19:12 (dreammaker).
Moj PC  
6 0 hvala 4
15 godina
neaktivan

Nije :D

Odlično izgledaju face, na PESU2013, s jedno 2 metra nisi mogo prepoznat igrača jel mu je faca kako da to kažem, zblurana, ne liči na tog igrača onda. Ovo mi super izgleda :D

Kako Mandžo dobro zgleda :D

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 19:14 (Tommy_123).
Moj PC  
2 2 hvala 1
15 godina

sudeći po toj slici, Mandži su vrhunski napravili facu :)

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Bilo je i vrijeme ;)

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
antimadridista kaže...

Za razliku od golmana bayerna...

13 godina
neaktivan

Odlična slika{#} Jedva čekam PES 14. Kad bi se to barem moglo kupiti za ps4. Ovako ću uzeti za pc, a za ps4 fifu14. Bilo bi super da su dobre i pes i fifa. Bolje za svih nas{#}

Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
antimadridista kaže...

Ti si bas opsjednut tim golmanima,nista ti ne pase kad su oni u pitanju,meni je Neuer bas dobro napravljen,pretpostavljam i vecini,ali ti ces za svaku sitnicu nac nedostatak...

16 godina
barcafan12 kaže...
movie kaže...
antimadridista kaže...

Ti si bas opsjednut tim golmanima,nista ti ne pase kad su oni u pitanju,meni je Neuer bas dobro napravljen,pretpostavljam i vecini,ali ti ces za svaku sitnicu nac nedostatak...

Pusti ga, nije ni našao nedostatak, samo je bacio glupost i očekuje paljbu. Dont feed the troll.. 

šumski put je bio ravan.
14 godina

Pa nije Konami kriv što movie ne zna kak Neuer izgleda.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
7 1 hvala 3
17 godina
barcafan12 kaže...

Da ne vidiš koji ima dres i u kojoj momčadi stoji, hoćeš reći da bi ovu facu povezao s neuerom?  Da mi je netko dao takvu mogućnost iz pet pokušaja ne bi pogodio o kome je riječ. I da, nisam ničim opsjednut, samo jednostavno ovu facu ne mogu povezati s imenom...

16 godina
movie kaže...
barcafan12 kaže...

Da ne vidiš koji ima dres i u kojoj momčadi stoji, hoćeš reći da bi ovu facu povezao s neuerom?  Da mi je netko dao takvu mogućnost iz pet pokušaja ne bi pogodio o kome je riječ. I da, nisam ničim opsjednut, samo jednostavno ovu facu ne mogu povezati s imenom...

Očito ne znaš kako Neuer izgleda. No dobro, bolje nemojmo nastavljati o tome kako tebi ne paše izgled Neuera. {#}

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan
movie kaže...
barcafan12 kaže...

Dosadan si u pi*du materinu. Samo ću ti to reć.

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
Tommy_123 kaže...

Dosadan si u pi*du materinu. Samo ću ti to reć.

Ne kužim?  Prvo si nekulturan a potom nisi ni za raspravu. Ako postaviš neku sliku, valjda onda očekuješ i različite reakcije na nju. Ako ti se reakcija ne sviđa, možeš se ne složiti s njom ali ne i biti nekulturan ...

17 godina
dreammaker kaže...

Očito ne znaš kako Neuer izgleda. No dobro, bolje nemojmo nastavljati o tome kako tebi ne paše izgled Neuera. {#}

Da, sreća pa živimo u osamdesetima kad nismo imali internet i jednim klikom privilegiju dolaska do stotina slika onog kaj nas interesira.

I da, zakaj mi opet nešto stavljaš u usta što nisam rekao. Nigdje ne govorim da mi ne paše izgled neuera već samo da ga ja na datoj fotki nisam prepoznao..

Molio bih da mi oprostite zbog toga...

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 20:04 (movie).
15 godina
neaktivan

Pa Neuer izgleda ok. Samo neam pojma tko je ovo iza njega...

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

Javi Martinez.

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

Javi Martinez,svakome tko intezivnije prati nogomet nije problem prepoznati igrace jer su prilicno dobro napravljeni,neki odlicno,neki sasvim dovoljno da bar lice na pravog igraca...

15 godina

ja sam prepoznao Martineza, ali svejedno mu je mogla biti malo bolja faca, nije na razini Mandže. Ali teško je očekivati da će svaki igrač u igri imati tako dobro odarađen taj dio. Uostalom imati ćemo patcheve za to.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pesedit će sredit face, a i možeš sam ubacit facu kad ju netko napravi. Veseli me što će sigurno netko napraviti mozaike za sve momčadi u igri, pošto se to sada može, nije da se prije nije moglo, ali nije izgledalo tako stvarno kao sada. Pritom je lijepo vidjet kad igrači izlaze na teren :D

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
ph3nom_gamer kaže...

Javi Martinez,svakome tko intezivnije prati nogomet nije problem prepoznati igrace jer su prilicno dobro napravljeni,neki odlicno,neki sasvim dovoljno da bar lice na pravog igraca...

Da sam barcin fan vjerojatno bi ga i ja upamtio nakon lige prvaka...

Hahhah, šalim se malo, nhf :P

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
17 godina
antimadridista kaže...

ja sam prepoznao Martineza, ali svejedno mu je mogla biti malo bolja faca, nije na razini Mandže. Ali teško je očekivati da će svaki igrač u igri imati tako dobro odarađen taj dio. Uostalom imati ćemo patcheve za to.

Ma to je najmanje bitno.  S kamerom kojom igraš face nećeš niti vidjeti. To mi nikad nije bio neki fetiš.  Neka oni budu, fluidni, lijepo animirani, prirodni i neka igraju nogomet. Faca, boja kopački , natpis na dresu i frizura su nešto što me nikad nije impresioniralo..

15 godina
neaktivan

We're going to be speaking with the PES 2014 creative team at 12PM PST. Tweets us your questions for them with the hashtag #PES now!

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

Da sam barcin fan vjerojatno bi ga i ja upamtio nakon lige prvaka...

Hahhah, šalim se malo, nhf :P

{#} dobra

13 godina
neaktivan

...

Moj PC  
9 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Pratim temu al ne sjećam se je li ovaj SS bio. Pa eto da ga podijelim tu.

Ovo izgleda predobro. 

Pa Neur je dobro napravljen, šta ovaj odvjetnik movie sere{#}

15 godina
neaktivan

Prenosim s drugog foruma.

Po onome što je Jenkey,ako sam ga dobro skužio rekao za novi pes,trebao bi sve učiti ispočetka,znači rekao je da ni ovakav kitserver neće više funkcionirati, a ništa se ne može reći dok se ne vide fajlovi. Znači, bit će malih problema.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice