Jedno banalno pitanje!
Kako se prodaju igraci u MLO, da li se prodaju drugim igracima, ili prodaju se kompjuteru po ceni koju su dostigli!
Unapred hvala!
Jedno banalno pitanje!
Kako se prodaju igraci u MLO, da li se prodaju drugim igracima, ili prodaju se kompjuteru po ceni koju su dostigli!
Unapred hvala!
Jedno banalno pitanje!
Unapred hvala!
E t oti nebih točno znao. To probaj zaguglat.
jel moze netko dati linki za download pes 2013 demo?
Kaj niš od drugog dema za PC?
jel moze netko dati linki za download pes 2013 demo?
Nek se radije Konami pobrine za ispravljanje bugova (nadam se da je) onda bude pre fucking dobro, hebeš stadione, to ionako začas riješi PES zajednica
Jos nemam svoj potpis :(
Odi u fifa temu rađe.
Jos nemam svoj potpis :(
Nema se o čemu raspravljat, nema dema2 za pc nažalost. Čeka se full, dotad mislim da i nije potrebno nešto raspravljat.
Za demo2 se nezna a full izlazi 20.9 za europu a 21.9 UK :)
probao sam fifu i pes demo , jedva cekam da izađe pes pa da zaigram ligu prvaka s dinamom
. Boys play Fifa , Men play PES.
Zna li netko na koji način u postavkama igrice se namjestiti može ono da igrači idu prema lopti, a ne bježe od nje?
probao sam fifu i pes demo , jedva cekam da izađe pes pa da zaigram ligu prvaka s dinamom
. Boys play Fifa , Men play PES.
fanboy on the radar
Ako vas zanima, PES na base.com dodje oko 17funti s dostavom. 
Title VAT Rate1 Qty Price
(inc. VAT) Shipping
(inc. VAT)
Pro Evolution Soccer 2013 (PC DVD)
0.00%
1
£14.99
£1.49
Sub Total:
£14.99
£1.49
Total: £16.48
Kad skinu VAT, i dodaju dostavu isto ispadne tocno 16.48 koliko sam ja platio.
Ja si uzeo u infomarku i dobim ju na dan izlaska. Dostava besplatna. 260 kn :)
Imam jedno pitanje za Online, pošto nisam još nikad igrao PES online.. Zanima me samo dali kada se igra online mora smanjit rezolucija ili kakve grafičke postavka radi štekanja??
Nadam se da ste skužili pitanje :)
Ja si uzeo u infomarku i dobim ju na dan izlaska. Dostava besplatna. 260 kn :)
Nadam se da će bit 20.9. a ne 21.9. pošto smo mi Europa, a ne UK.. Jedan dan je ipak dugo.. :)
@Soja ne nemoraš. Pes uopće nije zahtjevan, netrebaš mjenjat nikakv postavke za online.
Nećemo dobit Europsku verziju jel ona nema Eng jezik. Njima UK verzija dolazi 20.9 i šalju 20.9 a mi bi trebali dobit 21.9 tj u petak.
naručih PES za PS3, stiže mi 20.9. dan prije ali ću tek u ponoć aktivirati :))))
naručih PES za PS3, stiže mi 20.9. dan prije ali ću tek u ponoć aktivirati :))))
Kao što sam rekao sumnjam da ćeš dobit, a pogotvo zato što 20.9 izlazi europska koja ne sadrži Eng jezik.
Kao što sam rekao sumnjam da ćeš dobit, a pogotvo zato što 20.9 izlazi europska koja ne sadrži Eng jezik.
naručih za PS3 i znam lika koji dobiv dan prije, isto je tako bilo i sa još par igara primjerice GT5 :)