Pro Evolution Soccer 2010

poruka: 1.067
|
čitano: 284.381
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Detalji za PES 10

Pa slazem se da je lagano, a ljudi iz Konamia ne rade skoro nista povodom toga, ustvari rade, nabacuju nepotrebne gluposti koje ce ovu igru odvest u q...

Recimo kad protivnik slucajno povede pa pegla loptu sa nepogrjesivim dodavanjem 10 minuta (igrackih) odma bi izbrisao igru ...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Detalji za PES 10
frenky17 kaže...
Arai kaže...

Bilo mi je malo dosadno pa sam odlučio zaigrati PES. Stavio sam na Professional i sa Realom protiv Barce. Konačean rezultat 9-6 za Real (mene), 6 golova je Ronaldo zabio. JAKO zabavno!!

Ja sa Realom rokam u master ligi, sastao sam se sa Barcom u LP i konacan rezultat nakon dvije tekme 8-3 za mene , naravno top playerBelji se

U dosta recenzija sam procitao da se ne moze sa jednim igracem prec vise igraca, sto je glupost, Ronaldo bez problema prodze po tima, a Benzema zabija samo tako, vec mi je dao 19 golova u prvenstvu i 13 golova u ligi prvaka ( za usporedbu drugi najbolji strijelac u lp je dao 7 golova)

Ja sam igrao jedno poluvrijeme 20 min na Professionalu, najviše je golova bilo iz malonogometnih akcija i igrač VS golman. Na sreću da je na tim mjestima baš bio Ronaldo

16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

pa igrajte na top player master ligu ali uzmite neki malo lošiji tim (od reala su svi lošiji trenutno), bit će vam zabavnije igrat (uzmete recimo sevillu, psg, totenham, lazio)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jeopardizer kaže...

pa igrajte na top player master ligu ali uzmite neki malo lošiji tim (od reala su svi lošiji trenutno), bit će vam zabavnije igrat (uzmete recimo sevillu, psg, totenham, lazio)

uzmite dinamo sa njim je meni najbolje igrat. nije jak i nemoza se mjerit sa ostalim vec treba truda i znanja za velike pobjede a nema navijaca koji ce vam krast bodove  :D

17 godina
neaktivan
jeopardizer kaže...

Jako loši timovi nema šta sa tot možeš razbit barcu 5,6-0 na top player

::::::::::::::::::::::::::::::::))))))))))
17 godina
neaktivan
Korny1603987 kaže...

Što je sa vama, pa tko još igra na drugoj težini osim na najjačoj. Pa igra je objektivno lagana i ovako.

Upravo tako. PES se i igra na najjačoj težini (Topplayer). To je prava uživancija, mada je opet i tako lagano pobijediti, ali tu onda uskaču frendovi i joysticki :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

kak se doziva lopta u become a legend u 2010 pesu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Jedina stvar u PESu koja me jako smeta jesu komentatori i njihove reakcije kada padne gol ( nevažno na kojoj strani ), nikako ne dižu ton ni išta.

Siddharta - "saznanje se može saopštiti, no ne i mudrost. Ona se može naći, u njoj se može živjeti i biti ponesen njome, ali se ne može iskazati i naučiti."
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Ja trenutno igram na Professional, odnosno još vježbam za Top Player. Jer kad si postavim na Top Player uvijek me krše!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Arai kaže...

Ja trenutno igram na Professional, odnosno još vježbam za Top Player. Jer kad si postavim na Top Player uvijek me krše!

Ja isto, dok se priviknem, a svi ovi što pričaju kako gaze na top player Barcu i ostale velike klubove po 5-6 golova s........u naveliko, lažovi, samo se vole hvaliti, kao , oni su face   uuuuuu "mi rasturamo u pesu!"              uuuuuuuuuuuuuuSmijeh

17 godina

nitko ti tu ne laže....

čovječe, pa rođen sam 1987...  Tamo 1993 sam dobio prvi comp...pa FIFA 1994-2002, pa Wining eleven na PS1.... Nisam tek danas nabavio prvi PES, pa da na početničkom levelu igram :-)))

17 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Ja igram PES još od PES6, nakon toga je izašla 2008, onda 2009, i evo sad 2010.

I sve ove PES-ove sam dobrano prašio, kako Master Ligu, tako i sa frendovima, organizirali smo partye. Jednom smo se skupili kod jednog freda i od 00:00 h pa do 7:00 h prašili PES, bilo nas 4.

Tako da kad se toliko naigras pobjedivat ces Top player bez problema. Pa sve ove frendove koje poznajem koji igramo PES, mi svi rasturamo Top player bez problema, zato igramo medusobno, puno veci uzitak, nabavimo joysticke i deri.

Kad igras PES tako dugo, vec shvatis kako se AI ponasa i nije problem pobijedit utakmicu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Prison Breaker kaže...

Ja igram PES još od PES6, nakon toga je izašla 2008, onda 2009, i evo sad 2010.

I sve ove PES-ove sam dobrano prašio, kako Master Ligu, tako i sa frendovima, organizirali smo partye. Jednom smo se skupili kod jednog freda i od 00:00 h pa do 7:00 h prašili PES, bilo nas 4.

Tako da kad se toliko naigras pobjedivat ces Top player bez problema. Pa sve ove frendove koje poznajem koji igramo PES, mi svi rasturamo Top player bez problema, zato igramo medusobno, puno veci uzitak, nabavimo joysticke i deri.

Kad igras PES tako dugo, vec shvatis kako se AI ponasa i nije problem pobijedit utakmicu.

ma znam i ja sam u prošlom pesu prašio svaku tekmu po 3-4 :0 , ove teže ekipe malo teže pobjeđivao ali na ovom mi valjda još treba vremena da se priviknem...zapravo već se privikavam.....ali ipak ovi što kažu da na PESu 10 razbiju Barcu 6:0 na top player ....to valjda misle da su sanjali.......

17 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Ma mozes dobit Barcu 6-0 na top player, to nije problem.

Doduse, jednim dijelom ovisi i s kojim klubom igras protiv njih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Prison Breaker kaže...

Ma mozes dobit Barcu 6-0 na top player, to nije problem.

Doduse, jednim dijelom ovisi i s kojim klubom igras protiv njih.

i koliko minuta traje tekma... neki vole standard, 10 min, a neki igraju 15 ili 20 min

17 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Ovisi koliko si namjestis, eto ja sam igrao exibition jednu, Real - Barca, 30 min, ja naravno s Realom, dobio sam 4-2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Sve mogu presutiti i jako malo mana igra ima ili ti bugova,,,,,,,ali kakvi su ono penali pa ono je sramotaCool

CHE

0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Prison Breaker kaže...

Ovisi koliko si namjestis, eto ja sam igrao exibition jednu, Real - Barca, 30 min, ja naravno s Realom, dobio sam 4-2.

e pa to je već realnije , ali ja UVIJEK igram na 10 min

16 godina
protjeran
carcharodon kaže...

Sve mogu presutiti i jako malo mana igra ima ili ti bugova,,,,,,,ali kakvi su ono penali pa ono je sramotaCool

ma ne samo to, meni polome ronalda ili kaku ali čisti prekršaj ovaj ništa ne svira, ili ja prođem s anelkom zadnjeg igrača idem na golmana ovaj me pokupi sudac svira li neda nikakav karton ovome...

15 godina
neaktivan
josipjoso1000 kaže...
carcharodon kaže...

ma ne samo to, meni polome ronalda ili kaku ali čisti prekršaj ovaj ništa ne svira, ili ja prođem s anelkom zadnjeg igrača idem na golmana ovaj me pokupi sudac svira li neda nikakav karton ovome...

Ko sto rekoh sve mi prolazi osim penala,ono je znanstvena fantastika zabitiCool
ono dobijes penal sav sretan al u 90% slucajeva profulasIzlanuo se

CHE
17 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Ono što mene još smeta su zaleđa. Puno puta kad treba biti zaleđe ali njihov igrač presiječe, umjesto da sudac pusti prednost on svira zaleđe a moj igrač čak nije ni primio loptu, da ju je primio bilo bi zaleđe, ali ovako jr protivnički igrač presijekao, nema veze što bi bilo zaleđe da nije, on je presjekao i treba pustiti igru, a ne on svjedeno sudi zaleđe.

A i ponekad znaju dosta kasnit sa sviranjem zaleđa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Ko sto rekoh sve mi prolazi osim penala,ono je znanstvena fantastika zabitiCool
ono dobijes penal sav sretan al u 90% slucajeva profulasIzlanuo se

slažem se.. zato ja sad stalno pucam po sredini... Cool

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)
15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Jel mi moze neko preporucit par dobrih mladih igraca za master ligu?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Ja evo kao sto reko malo prije poceo na Top Player u Becom a Legend,to je strasno igram u Premier Ligi sa Portsmouth-om ,da si bog gol nemos zabit tek nakon sezone dok se ocjene digu,jel je pre tesko,a isto prije dok sam igro Profesional i Regular je bilo pre lagano:D A Kad ovako igram bezveze match onda na Top Player gazim jel igram PES od kad znam za njega :D  Sto se tice ovih penala ,slobodnih,faula ,zaleda :D eh necu pricat ..ja dobio zuti karton kao za simuliranje a ovaj me sa leda podero ko .... Tako da ,suci suck:D

0 0 hvala 0
16 godina
carcharodon kaže...

Nebi se složil. Penali su meni super. Ak imaš skila možeš svakog pospremit u rašlje. Nema više Random promašaja.Osmijeh

Evo za sve Vas kojima nejde jedan tut za penale 

Mene samo muče suci i npr. u ML ozljede koje traju 40+ tjedana.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2009 20:42 (plavi08).
15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Ma joj :D iskreno nisam jos nit jedan penal u PES10 imo a igram 3 dana xD,samo ovaj Becom Legend me zeza sto se tice tezini i tim ko da mi je retardiran neznaju uopce igrat :D

0 0 hvala 0
16 godina
Detalji za PES 10

Istina, u demu sam imao podosta penala, ovdje evo skoro cijelu sezonu niti jedan!

Al sam ih bar u demu dobro zabijao, ako se dobro sjecam prvo treba pritisnut da suta, pa kad se priblizi lopti igrac onda sam drzat stranu ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Primjetio sam da vas dosta solo igra pes,meni nije uopce zanimljiv kao takav, prava car pesa je kad si s drustvom pa piciteCool

CHE

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
frenky17 kaže...

Istina, u demu sam imao podosta penala, ovdje evo skoro cijelu sezonu niti jedan!

Al sam ih bar u demu dobro zabijao, ako se dobro sjecam prvo treba pritisnut da suta, pa kad se priblizi lopti igrac onda sam drzat stranu ...

Dobro se sjecas :D

15 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Primjetio sam da vas dosta solo igra pes,meni nije uopce zanimljiv kao takav, prava car pesa je kad si s drustvom pa piciteCool

Pa gle,ja igram na PC,za PS2 jos nije dosao,a kad dode ko svaki put prvo kod mene doma rostiljanje ,pa par gajbi i pici na 3 ps-a...a onda koji je najlosiji pod šusom placa gajbu :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice