Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.026.150
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Pro Evolution Soccer 11
Davor kaže...

Nemrem nikaj reći (da ne spojlam! :D), ali na dobrom si tragu (kao i obično) ;)

Great minds think alike - kako kažu. Cool

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...

Zadnjih par PES-ova su bili epic fail. Obećanja mi ništa ne znače i ne želim se nadati da će konami odraditi posao kako spada. Nekako sumnjam da ću na PC uskoro vidjeti simulaciju nogometa, vjerojatno će konzolaši opet uživati. Rijetki su oni koji svoja obećanja i ispune.

Konami ti je kao političari u Hrvatskoj... puste laži.

U najavi ovo i ono Belji se , a kad iziđe konačan proizvod... Neodlučan

15 godina
PESfan kaže...
PROTECTOR kaže...

Zadnjih par PES-ova su bili epic fail. Obećanja mi ništa ne znače i ne želim se nadati da će konami odraditi posao kako spada. Nekako sumnjam da ću na PC uskoro vidjeti simulaciju nogometa, vjerojatno će konzolaši opet uživati. Rijetki su oni koji svoja obećanja i ispune.

Konami ti je kao političari u Hrvatskoj... puste laži.

U najavi ovo i ono Belji se , a kad iziđe konačan proizvod... Neodlučan

sta sereš predobar je

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

dakle, cito sam komentare na cropes.org na forumu, steko sam dojam da je igra prej*bena, skino instaliro -> igra je shit!

fifa mi je bolja u savkom segmentu(iako to do odovg serijala nije bio slucaj...)

Moj PC  
4 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

pa kada cete vi pojedinci  bit  zadovoljni ?? Iznenađen

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Evo da ja malo napišem neke stvari. Ne razumijem zašto je reakcija igrača tako spora, pogotovo dok je u trku. Sad većini vas to će kao bit logično jer se nemože u trku odmah reagirat al to nije istina. Kad malo usporedim stvarnost s igrom, u stvarnosti možeš i u ful trku zalomit i skrenut pod 90 ako hoćeš, ovde mi igrač skreće mic po mic pa ode u aut s balunom. Ako pustim brzinu i da bi rješio taj problem opet nevalja, cijeli proces usporenja igrača, skretanja u željenom smjeru pa ponovnog ubrzavanja je prespor i nije realan jer u stvarnosti nemoraš skroz usporiti da bi skrenuo, i što se onda desi, svaki put me stiže obrambeni igrač. Pa onda dueli, to je katastrofa. Protivnički igrač dolazi na mene ja mu se postavim i idem uzet balun al ne, balun mora udarit prvo u mene pa u njega, pa oboje moramo zastat ko da nas je neko tavom po glavi, pa onda nakon što nas je prošao mamurluk ko prije uzme balun. I još jedna divna stvar u duelima idem dodat, napunio sam snagu dodavanja al taman prije nego dodam protivnički igrač se nagurava u trku samnom i eto moj igrač neće dodat neko treba ponovo upirat dodavanje, i neće dodat u 90% slučajeva sve dok ne prestane naguravanje, sranje. Zbog toga se dešava da naleti drugi igrač i samo pokupi balun jer vaš nije htio dodat zbog naguravanja. Sve zbog nekog jadnog rame o rame kontakta. I još o onoj famoznoj reakciji s početka posta, korner je, obrana čisti i balun dolazi meni na šut na 20-ak metara. Da se rješim igrača ispred sebe skrenem u stranu ali s brzinom, i normalno, moj igrač svaki put da for od 10 metara i ili ode previše u stranu ili mu neko samo pokupi balun zbog predugog fora. A ako idem izbacit igrača skretanjem u stranu bez brzine opet fail, jer mi uđe u putanju šuta ili čak uzme balun.

I sve ovo rezultira totalno sporom igrom sporim dodavanjima, i sa samo par šansi cijelu utakmicu. Naravno da se može dadavat sve iz prve kad nisi u duelu, al čim si u duelu igrači kao da zapinju jedan za drugog, usporeni su, vuku se ko babe i treba im sto godina da dodaju ili pucaju bez obzira što imaju loptu u posjedu i bez obzira što upireš tipku 10 puta.

Igra me totalno iznervirala i nema veze sa stvarnosti, a tome bi valjda trebala težiti ako je simulacija, i da, igram pes dugo godina i pobjeđujem na najteži level, nije stvar u tome da neznam igrat, stvar je u igri.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa ovo sa skretanjem u brzini i sa dodavanjima je tu od kad znam za PES. Ne kuzim kako ti to tek sad od jednom smeta. Nikad nisi mogao naglo skretati sa brzim trcanjem...
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Ma znam al sad je još sporije to skretanje u brzini nego prije, ma neznam, zadnji pes koji je imao koliko toliko brz odaziv što se tiče reakcije igrača na pritisnutu tipku je bio PES 4, nakon njega je sve išlo kvragu. Neznam kako za druge ali meni je frustrirajuće kada želim da igrač doda, zaustavi se ili nešto drugo a on to ne napravi jer je eto u duelu, a duel je sam po sebi lom živaca, potezanje zapinjanje brzinom od 2 na sat, čini se ko neko naguravanje iscrpljenih boraca u kavezu. U pesu 4 sam bar kod skretanja mogao načas pustit brzinu, skrenut, pa nastavit u brzini u relativno kratkom vremenu, a ovde to traje predugo i nije niti malo realno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 8:40 (makimakimaki).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PESfan kaže...

Je li itko primjetio razliku u boji dresova između Demo verzije i konačne verzije? U konačnoj verziji boje su bljedunjave, isprane.

Lijevo je demo, a desno igra.

Boje su ti bljedunjave zato što je druga slika po kiši, pa je to zbog maglice sivo, tak i treba izgledat po kiši.

15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Pa ovo sa skretanjem u brzini i sa dodavanjima je tu od kad znam za PES. Ne kuzim kako ti to tek sad od jednom smeta. Nikad nisi mogao naglo skretati sa brzim trcanjem...

Da, odavno je to u PESu, a što se tiče skretanje pod 90 stupnjeva u punom šprintu tj brzom trčanju to u real life nogometu nije realno, pod tim nemislim na onu foru nekolicine igrača da desnu ili lijevu nogu jednostavno otpuste natrag i skrenu ju u željenu stranu. Ja mogu skretati naglo pod 90 sa brzim trčanjem ali samo zato što mi je ssheban gamepad. Ja kod naglog skretanja uopće ne otpustim brzo trčanje ali on ipak uspori kao da jesam (sheban gamepad :))

Dinamo živi vječno
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

evo uspio napokon namjestit sve one img fajlove iz peča,igram sa arsenalom ligu prvaka Cool nikakvog napretka ne vidim u igrici od prošlog,najbolji pesovi su mi bili 3,4,6,ufff to sam igrao i po desetak sezona master lige

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Nije loš, ali ima puno repleya, faulova, zaleđa itd.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 12:39 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
17 godina
Pro Evolution Soccer 11

Ovak jucerf sam nabavio PES 11 na xboxu 360... a par dana prije FIFU 11.

inace sam ljubitelj PES-a jos od prvog na ps jedinici...

Al ovaj PES 2011 je puno losiji od FIFE 2011,

ugl onaj ko zna i voli nogomet zaigrat ce punokrvnu nogometnu simulaciju a to je FIFA 2011, dok je PES ostao ajmo tako reci ARKADA nasprem fife 11..

Grafika je vidno bolja na FIFI od trave do lopte, komentatore i ugodaj na stadionu da ne pricam... Zatim zimski uvjeti sve je to puno bolje na FIFI, pa licence i tako dalje.

Jedina svijetla tocka PES-a je uvijek nazocna Master liga.. i u tom segmentu je PES jedino bolji.. ostalo je za zaborav..

Konami si uopce ne daje truda da poboljsa taj PES, ali gledajte opet PES se moze igrat ali jako sam ostao razocaran kako je jedna FIFA nadmasila PES to se nesmije dogodit al eto... ko je gori sad je doli i tak to ide..

Moj PC  
1 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
makimakimaki kaže...

svaki put me stiže obrambeni igrač

E, to je problem u PES-u. Ako imaš Olića, Messija, kojegod brzog igrača, ne možeš pobjeći. Uvijek te stigne protivnički obrambeni igrač ma kako god spor bio i nekim čudom dok je još iza tebe u zadnjem koraku ti se toliko brzo baci prema naprijed i izbije ti loptu, kao da dobije nitro ubrzanje. Ali to je tako svake godine u PES-u. Brzina se tu ne priznaje.

15 godina
neaktivan
toxic kaže...

ugl onaj ko zna i voli nogomet zaigrat ce punokrvnu nogometnu simulaciju a to je FIFA 2011, dok je PES ostao ajmo tako reci ARKADA nasprem fife 11..

Grafika je vidno bolja na FIFI od trave do lopte, komentatore i ugodaj na stadionu da ne pricam... Zatim zimski uvjeti sve je to puno bolje na FIFI, pa licence i tako dalje.

Jedina svijetla tocka PES-a je uvijek nazocna Master liga.. i u tom segmentu je PES jedino bolji.. ostalo je za zaborav..

Konami si uopce ne daje truda da poboljsa taj PES, ali gledajte opet PES se moze igrat ali jako sam ostao razocaran kako je jedna FIFA nadmasila PES to se nesmije dogodit al eto... ko je gori sad je doli i tak to ide..

Nije FIFA baš tako bajna. Doduše, igram je na PC-u, ali ne vjerujem da su bitnije razlike u igrivosti, a vidio sam uostalom i filmiće na youtubeu pa mogu usporediti.

Ne znam ima li utakmice koju sam odigrao u FIFA-i, a da mi protivnik nije pogodio stativu. Eto, toliko o realnosti. Ili iz 100% prilike opali pored gola. To su osnovni arkadni elementi.

Ali da je zabavnija, meni je. Zasitio sam se PES-a nakon godina istih stvari i nedostatka truda s njihove strane da se to unaprijedi pogotovo zadnje tri godine i sad zasad igram FIFA-u, a što će dalje biti, vidjet ćemo...

17 godina
Pro Evolution Soccer 11

Gle pc nije isto sta i konzola pogotovo ne za takve igre..

A trebas probat jedno i drugo na istome da bi mogao usporedivati.. kazem kako je..

Fifa je u prednosti dosta nasprem pesa ove godine

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

U prednosti je i na PC-u, negdje sam napisao poduži tekst o dojmovima. Obje igre imaju nedostataka, ali FIFA ima odličan ugođaj i masu liga i klubova, PES kao da se uvijek oslanja na istu "prodali smo i prošle godine, pa ćemo valjda i ove", vidi se da se u Konamiju ne trude koliko treba.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ako je iko instalirao ovaj patch sa pes edit-a 0.1 moze li mi objasniti kako ubaciti ove dtc fileove pomocu ovog afsexplorera i jeli treba u njega ucitat ove img fileove sto smo mi skinuli ili ove vec sto se nalaze u instaliranoj igri. Ako je ovo 1. Kako :D hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Znam da je offtopic al moram spomenuti, novi NBA2K11 je vrh vrhova. Najjača sportska simulacija ikada! Ja sam veliki PES ljubitelj ali ova igra je izvan ovoga svijeta, toplo preporučujem svima. Niti PES niti FIFA se nemogu mjerit s njom (ako izuzmemo to što su to drukčiji sportovi)

Dinamo živi vječno

3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kora kaže...

Znam da je offtopic al moram spomenuti, novi NBA2K11 je vrh vrhova. Najjača sportska simulacija ikada! Ja sam veliki PES ljubitelj ali ova igra je izvan ovoga svijeta, toplo preporučujem svima. Niti PES niti FIFA se nemogu mjerit s njom (ako izuzmemo to što su to drukčiji sportovi)

korica aj na PM link..ako može?

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 16:01 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan
makimakimaki kaže...

Evo da ja malo napišem neke stvari. Ne razumijem zašto je reakcija igrača tako spora, pogotovo dok je u trku. Sad većini vas to će kao bit logično jer se nemože u trku odmah reagirat al to nije istina. Kad malo usporedim stvarnost s igrom, u stvarnosti možeš i u ful trku zalomit i skrenut pod 90 ako hoćeš, ovde mi igrač skreće mic po mic pa ode u aut s balunom. Ako pustim brzinu i da bi rješio taj problem opet nevalja, cijeli proces usporenja igrača, skretanja u željenom smjeru pa ponovnog ubrzavanja je prespor i nije realan jer u stvarnosti nemoraš skroz usporiti da bi skrenuo, i što se onda desi, svaki put me stiže obrambeni igrač. Pa onda dueli, to je katastrofa. Protivnički igrač dolazi na mene ja mu se postavim i idem uzet balun al ne, balun mora udarit prvo u mene pa u njega, pa oboje moramo zastat ko da nas je neko tavom po glavi, pa onda nakon što nas je prošao mamurluk ko prije uzme balun. I još jedna divna stvar u duelima idem dodat, napunio sam snagu dodavanja al taman prije nego dodam protivnički igrač se nagurava u trku samnom i eto moj igrač neće dodat neko treba ponovo upirat dodavanje, i neće dodat u 90% slučajeva sve dok ne prestane naguravanje, sranje. Zbog toga se dešava da naleti drugi igrač i samo pokupi balun jer vaš nije htio dodat zbog naguravanja. Sve zbog nekog jadnog rame o rame kontakta. I još o onoj famoznoj reakciji s početka posta, korner je, obrana čisti i balun dolazi meni na šut na 20-ak metara. Da se rješim igrača ispred sebe skrenem u stranu ali s brzinom, i normalno, moj igrač svaki put da for od 10 metara i ili ode previše u stranu ili mu neko samo pokupi balun zbog predugog fora. A ako idem izbacit igrača skretanjem u stranu bez brzine opet fail, jer mi uđe u putanju šuta ili čak uzme balun.

I sve ovo rezultira totalno sporom igrom sporim dodavanjima, i sa samo par šansi cijelu utakmicu. Naravno da se može dadavat sve iz prve kad nisi u duelu, al čim si u duelu igrači kao da zapinju jedan za drugog, usporeni su, vuku se ko babe i treba im sto godina da dodaju ili pucaju bez obzira što imaju loptu u posjedu i bez obzira što upireš tipku 10 puta.

Igra me totalno iznervirala i nema veze sa stvarnosti, a tome bi valjda trebala težiti ako je simulacija, i da, igram pes dugo godina i pobjeđujem na najteži level, nije stvar u tome da neznam igrat, stvar je u igri.

sve si dobro napisao, i ja igram pes vec dugo, al tu neke stvari nemaju veze sa stvarnoscu...izgleda mi kao da su isli napravit igru koja je brutalno realna pa su otisli u krajnost...kakva je fifa jesi ju igrao? ja ju skinuo al nemogu promijenit tipke kojima igram...na tastaturi igram pes vec 4,5godina i naviko sam na svoje postavke...

16 godina
toxic kaže...

Reci kakav je online na xboxu360? Jel ima lag-a na online matchevima (i ML)? Inaće sam na FIFA-i od 08 do 10 i WC2010 te su mi  bile dobre ali mi je išlo na živce što si mogao skoro pa svaki put dati gol na isti naćin. No kada sam probao demo 11-ice sve mi je to bilo nekako isto dok mi je PES11 bio osviježenje... i moram priznati dosta zabavan (solo i protiv AI-a). Sad sam u dilemi :)

I jel možeš molim te provjeriti da li X360 verzija ima mogućnost importiranja OF preko usb-a

Respect my authority!
17 godina
Pro Evolution Soccer 11

Ne nisam probao online...

Ne igram xbox 360 online trenutno, za takve stvari je ipak pc bolji bar meni..

xbox 360 igram sam ili sa frendovima sve zavisi ..

Sta se tice ovog zadnjeg pitanja nisam bas skuzil kaj oces pitat.. pa pojasni malko..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Može li mi netko preporučiti gamepad .. da je sličan ovome s ps2 sony ..

Ali da mu provjereno rade oba dva analoga (livi i desni)...

gleda san neki hama joystick isti je ka ps2sony dualshock... jeli neko ima iskustva s njin ( jeli funkcionira desni analog u pes2011) ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
toxic kaže...

Sta se tice ovog zadnjeg pitanja nisam bas skuzil kaj oces pitat.. pa pojasni malko..

importanja opiton file-a  valjda.:P

16 godina
Pro Evolution Soccer 11

XBox 360 gamepad, Logitech Chillstream, Razer Onza

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
toxic kaže...

Jel ima kakva opcija u igri da ima mogućnost importiranja OPTION FILE-a (da se može nekakav OF skinuti s neta pa da imamo prave dresove i sl.)

Respect my authority!
17 godina
Pro Evolution Soccer 11

Aha nisam skuzio pa sam zato pito..

A pogledat cu da li ima kakvih opcija za to pa javim

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
pr_O_digy kaže...

Može li mi netko preporučiti gamepad .. da je sličan ovome s ps2 sony ..

Ali da mu provjereno rade oba dva analoga (livi i desni)...

gleda san neki hama joystick isti je ka ps2sony dualshock... jeli neko ima iskustva s njin ( jeli funkcionira desni analog u pes2011) ?

Hama je izvrstan, durao mi je poprilično, mislim oko godinu dana, s tim da sam igrao s njim PES i NBA, a pošto sam ja živcaroš to puno govori da je izdržao tako dugo lol

Dinamo živi vječno
16 godina
toxic kaže...

Aha nisam skuzio pa sam zato pito..

A pogledat cu da li ima kakvih opcija za to pa javim

Ajd please probaj i online da vidis jel ima laga... sutra bi isao ili po PES11 (ako je dobar online) ili po FIFA11 (ako je PES11 online u banani) a da ne bacim pare uzalud :)

Respect my authority!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice