Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.016.231
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

novi screenshotovi

baffo

1 0 hvala 1
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

Uf, bit će zaminljivo ove godine. NG FIFA dolazi na PC a PES izgleda doživljva preporod.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

ne svida mi se, u ovom traileru vidim isti pes 2010, igraci se krecu kao da im je neko natovario vrecu na rame jedino se vidi da je radeno na grafici :)... e moj konami nista od usminkavanja i pakiranja jednog te istog, naravno suditi cu kad izade demo ali zasad mi djeluje tako kako sam rekao

Moj PC  
1 5 hvala 0
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

A golmana i smiješnih golova ajme. Mislim da će to biti isti pes kao i 2010

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
1 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ja mislim da se varate.I ove godine PES pobjeđuje fifu , fifoljubci. Jel se slažete ?

3 0 hvala 0
17 godina
RE: Pro Evolution Soccer 11
ivan-zd kaže...

Ja mislim da se varate.I ove godine PES pobjeđuje fifu , fifoljubci. Jel se slažete ?

Vidjet ćemo. Ništa nije gotovo dok obje igre ne izađu.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

Po gameplayu nemožemo očekivati drugačije, ne postoje 2 nogometa,

ali po fintama, grafici, i ponašanju igrača možda bude drugačije od 2010

Bug Online Xfire Clan - http://www.xfire.com/communities/bugonlineforum/ Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

ma bice to dobro :D

1 0 hvala 0
16 godina
ivan-zd kaže...

kolega pesroboticsoccerljubac oladi malo i cekaj da izadu igre i onda se javi da je pes bolji... konami je objavio svasta i to mi se svida,vec sam pisao o tome u ovoj temi...ali ovi videi su totalno sranje...

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Da isto tako su i SS-ovi iz fife 11 , glupi izgledaju preumjetno i nešto što sam vidjeo već 500 puta u prijašnjih 10 fifa.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
baffo kaže...

Novi

!

Ma sve to i dalje izgleda ukočeno spram fife 10, a kamoli 11 koja će biti još bolja počela je fifina era i teško da će pes napraviti nešto barem ne još možda za par godina.

15 godina
protjeran
kejbl kaže...
baffo kaže...

Novi

!

Ma sve to i dalje izgleda ukočeno spram fife 10, a kamoli 11 koja će biti još bolja počela je fifina era i teško da će pes napraviti nešto barem ne još možda za par godina.

ma ti si glup koja fifa daj sine ubij se ako se ista razumis u nogomet normalno da je pes daleko bolji... fifa 11 moze se mjerit sa pro evolution soccer 2 tu su negdi iako bi ja oet izabrao pes

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.7.2010 2:51 (chemam).
15 godina
neaktivan
chemam kaže...
kejbl kaže...
baffo kaže...

Novi

!

ma ti si glup koja fifa daj sine ubij se ako se ista razumis u nogomet normalno da je pes daleko bolji... fifa 11 moze se mjerit sa pro evolution soccer 2 tu su negdi iako bi ja oet izabrao pes

Odigraj fifu na PS3 ili xboxu-360 pa napiši dojmove ti si vjerovatno igrao fifu al na kompu di je ona sranje jer koristi stari engine i nije se mijenjala godinama dok je na konzolama fifa potpuno druga igra.

15 godina
protjeran
kejbl kaže...
chemam kaže...
kejbl kaže...
baffo kaže...

Novi

!

Odigraj fifu na PS3 ili xboxu-360 pa napiši dojmove ti si vjerovatno igrao fifu al na kompu di je ona sranje jer koristi stari engine i nije se mijenjala godinama dok je na konzolama fifa potpuno druga igra.

Igro sam i na ps3 i na kompu nisam jedino na xboxu-360 meni je isto smece na pc-u i na ps3... Jedino ako je na x-boxu daleko drukcija ali ne virujem bas u to jer fifa je bila i ostala sranje...pes je daleko najbolja igra koju sam ikad igrao od svih igrica za pc

15 godina
neaktivan
chemam kaže...
kejbl kaže...
chemam kaže...
kejbl kaže...
baffo kaže...

Novi

!

Igro sam i na ps3 i na kompu nisam jedino na xboxu-360 meni je isto smece na pc-u i na ps3... Jedino ako je na x-boxu daleko drukcija ali ne virujem bas u to jer fifa je bila i ostala sranje...pes je daleko najbolja igra koju sam ikad igrao od svih igrica za pc

Svatko tko je probao fifu na konzolama je rekao da je PES daleko iza toga po dinamici, realnosti itd. ja sam prije volio PES no fifa na konzolama je nebo i zemlja jer je radi drugi tim od onoga na pc-u iako će nova fifa bit next generation i na pc-u tako da mnogi predviđaju veliki prodajni podbačaj PES-a ako ne napravi nešto novo i drugačije nego dosada jer Fifa će sada biti ista na konzolama i na pc-u.

17 godina
Pro Evolution Soccer 11

Ovo je PES 11 tema, ne zaboravite to...

Poneka usporedba je ok i neizbježna ali čemu svađe i rasprava koja je Fifa gdje bolja.

Postoji Fifa 11 topic također pa je isključivo o njoj bolje tam raspravljati, a o Fifi 10 i njenom topicu.

@chemam, nemoj beljezgati gluposti kad su to zbilja neutemeljene gluposti.

Igral sam Fifu 10 na PC i istina je da je sranje.

Ali igral sam i World Cup na PS3 i to je nebo i zemlja

Ajmo dalje on-topic pls

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

World cup je predobra igra.Tu nema prigovora.Ali opet , mi nismo dobili odgovor PES-a na WC , pa ne znamo što nas čeka.Stoga kad izađe novi PES , ćete vidjeti što vas je dočekalo i gdje je razlika.

0 0 hvala 0
17 godina

i nemojte spominjati nijednu od tih igara za ps3 i x-box. Ovo je tema o PC igri PES 11!!!

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Kaj ste sad svi admini, uspoređuju se igre, u svim postovima se spominje pes 2011..

OT.  Bolje to izgleda, veselim se igrici, golmani se čine čudnima ali nadam se najboljemu!

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ajd nadam se da će bit nešt dobro, prema slikama i videu bi trebalo bit dobro i izgleda stvarno odlično...sam da ne bude ko pes 2010 jer je to tolko jadno da ja nebi ni prodavo (jedino je dobro kad igraš protiv lege)

1 0 hvala 0
17 godina
ari kaže...

Ajd nadam se da će bit nešt dobro, prema slikama i videu bi trebalo bit dobro i izgleda stvarno odlično...sam da ne bude ko pes 2010 jer je to tolko jadno da ja nebi ni prodavo (jedino je dobro kad igraš protiv lege)

Meni se najviše bugova i glupih i nemogućih situacija dogodi upravo kad igram protiv lege. I upravo je to ono što mi najviše smeta kod PES-a općenito, prisutno od 2008. Nadam se da će to ispraviti, a ako ne isprave bacam se na FIFA-u 11 Smijeh

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.7.2010 22:26 (crystal6).
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

ma znam da se događa to kad igram protiv lege, mislim ne tolko često al protiv frenda je pes ko stvoren... Ja mislim na ml ili kupove jer dođe utakmica kad jednostavno nemoš pobijedit, igrači mi igraju ko dinamovi i još sa najlošijom formom a to me, pogotovo u ml još ak je na važnoj utakmici jako naljuti...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

System requirements:

Intel Processor: Core 2 Duo E6700 2.66GHz
AMD Processor: Athlon 64 X2 Dual Core 5800+
Video Graphics Card: Nvidia Geforce 8800 GTS / ATI Radeon HD 3800 series
RAM Memory: 2 GB
Hard Disk Space: 8 GB
Direct X: 9 & above

jel moguce sda budu toliko teški zahtjevi??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

gdje si nasao te zahtjeve.. ja nisam naisao jos na official.. inace prema toj konfi to je standardna konfiguracija te vjerovatno preporucena... jedino traze malo jaci procesor nego prosle godine i to nije toliko strasno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tommy_123 kaže...

System requirements:

Jesi ti malo lud...to su recommended  fifini zahtjevi koji nisu official.Ne kužim zaš to stavljaš u ovu temu.I samo da se zna PES zahtjevi budu skoro isti kao i prošle godine...možda malo viši...tak je rekel John Murphy europski producent za PES.

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ako istina ovo sta se prica o PESu 11 mozda ga i ja zaigram, makar sam vise ljubitelj FIFE, makar nezz koji je razlog.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
SolidSnakeCRO kaže...
Tommy_123 kaže...

System requirements:

Jesi ti malo lud...to su recommended  fifini zahtjevi koji nisu official.Ne kužim zaš to stavljaš u ovu temu.I samo da se zna PES zahtjevi budu skoro isti kao i prošle godine...možda malo viši...tak je rekel John Murphy europski producent za PES.

kolega to nisu ni fifini zahtjevi njih imas ovdje http://www.fifa4fans.de/news/shownews_e.php?shownews=855 a reci ce gdje ih je nasao.. i po cem su to teski zahtjevi?

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pes 2011 ce bit super..i fifa...jedva cekamm..:DD....jel igras kaj pes 2010?
16 godina
moderator

Pro Evolution Soccer 2011
PREDICTED System Requirements*

Intel Processor    -     Core 2 Duo E6700 2.66GHz
AMD Processor    -     Athlon 64 X2 Dual Core 5800+
Nvidia Graphics Card    -     Geforce 8800 GTS
ATI Graphics Card    -     Radeon HD 3800 series
RAM Memory    -     2 GB
Hard Disk Space    -     8 GB
Direct X    -     9

* Predicted System requirements are based on recommended system requirements. If you disagree with our predictions then we encorouge you to login and let us know. Send an email or post a message on our forum. We really want to know! Through your help we can advance our predictions.

Ma to su samo nagađanja,ništa čime bi se trebali zamarat.

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice