Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.028.003
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Pro Evolution Soccer 11

ima li ko bolji link od ovog?

ode ću zaspat čekajući

17 godina
neaktivan

postoji i rar vec...

potpis :D
15 godina
Pro Evolution Soccer 11
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 0:55 (Elubrylla).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pro Evolution Soccer 11

Ajmo sad do jutra igrat lijepo. :D Smijeh

Btw: skidam odavde i vuče full speed :) Cool

http://dl.pes2011.konamionline.com/pes2011/package/PES2011_Demo.exe

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 0:42 (NoOne1).

2 0 hvala 0
15 godina
NoOne1 kaže...

Ajmo sad do jutra igrat lijepo. :D Smijeh

nemogu iščekati ovih pola sata dok se skine

15 godina
Pro Evolution Soccer 11

meni jos preostalo 28 minuta,,,, hehe

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pro Evolution Soccer 11

Hehe, tako je kod svih nas PESoholičara.Smijeh

EVo kod mene još 20min. Namigiva

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Ev napola skinut hehe

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

SKIDAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOo

can't wait, nema sutra ni u skolu ni na trening hahahah

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
rulF kaže...

SKIDAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOo

can't wait, nema sutra ni u skolu ni na trening hahahah

Ma kakvi, deri ga trista haha. Sam nazovi i kaži: joj nekakav sam gripozan, nemogu danas nikud hehe

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 0:56 (Kora).
17 godina
Pro Evolution Soccer 11

Malo još detalja oko PES-demo.

C/P 

PES 2011 Demo će omogućiti korisnicima da igra 10 minuta igre sa 4 ekipe na raspolaganju: FC Barcelona i Bayern München ili paru Copa Libertadores Chivas de Guadalajara i SC Internacional.

0 0 hvala 0
15 godina

ja sam navijac Bayerna Smijeh

16 godina

2 minutes remaining..

Baš me zanima na šta će ovo ličit, odigrat ću samo 1-2 tekme jer mi se spava..

Ako igra bude dobra to bi se lako moglo odužit do 5h ujutro Nevinašce

Trying is the first step towards failure.
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Informacije radi, skidao sam "PES Demo.exe", tu je jedan od korisnika stavio link, znači riječ je o jednom fajlu od 1.3 GB... uglavnom, to se zablokiralo na 99% kad je ostalo 36 sekundi do kraja downloada i krepalo.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
PESfan kaže...

Informacije radi, skidao sam "PES Demo.exe", tu je jedan od korisnika stavio link, znači riječ je o jednom fajlu od 1.3 GB... uglavnom, to se zablokiralo na 99% kad je ostalo 36 sekundi do kraja downloada i krepalo.

Wtf?! Pa eno ih na warezu masa stavlja link sa konamijevog službenog servera, i to čak i oni sa solidnom reputacijom na warezu.

Dinamo živi vječno
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

skinuo, evo instaliram :D :D :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pro Evolution Soccer 11

Skidaj ovaj link što sam ja stavio to je sa WHR-a.

Btw pokretao mi je sad exe Setup kojih pol minute - minutu, pa se nemojte začudit, ako odma ne pokrene. Smijeh

0 0 hvala 0
15 godina
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 1:20 (Elubrylla).
16 godina
moderator
Pro Evolution Soccer 11

Evo ja sam probao i nije loše.Malo je čudno na početku(gameplay),sličan dosta gameplayu kakav je imao PES 6.

Sad treba probat FIFU pa onda vidjet sto je bolje,al sve u svemu bit ce ovo dobar PES.

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Elubrylla kaže...

Skidao sam s prvog linka koji je imao demo u jednom dijelu i mislim da je to onaj koji je postavio korisnik "pirat" u 0:18h.

Možda nije do linka, ne mogu garantirati, kasnije sam pokrenuo s drugog linka pa ću vidjeti...

16 godina
moderator
PESfan kaže...

Skidao sam s prvog linka koji je imao demo u jednom dijelu i mislim da je to onaj koji je postavio korisnik "pirat" u 0:18h.

Možda nije do linka, ne mogu garantirati, kasnije sam pokrenuo s drugog linka pa ću vidjeti...

Ja sam skinuo s tog svog linka i sve je u redu.

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Evo moj prvi gol u novom PESu iz raznih kutova, David Villa! Moram  priznati da sam stavio na regular težinu odmah da se ne mučim na top player.

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

Evo ja sam probao i nije loše.Malo je čudno na početku(gameplay),sličan dosta gameplayu kakav je imao PES 6.

Sad treba probat FIFU pa onda vidjet sto je bolje,al sve u svemu bit ce ovo dobar PES.

Hocu Ibru u Milanu Smijeh

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

...

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 2:06 (Hacker-ri).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pro Evolution Soccer 11

Još uvijek se ne mogu načudit kolko je hebeno. Huh :D Smijeh

1 0 hvala 0
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

nakon prve utakmice igra me stvarno oduševila, ima san napokon onaj fluidni i realni osjećaj animacija, dodavanja, pucanja, obrana... stvarno su dosta poboljšali šta se tiče toga, a i AI je malo bolji, lipo se suigrači ubacuju kad in dodan u for, al opet su problem glupe sudačke odluke,  nisan dobia aut koji se čisto odbia od protivničkog igrača ali nema veze... zanimljiva je sitnica kako te protivnički golman tira iz svog prostora kad ispucava balun...

btw jel iko možda zna zašto često kad iden pucat samo potkopa lagano balun i golman ga lako skupi, to mi je bia problem i u prošlon pesu, jel se to još kome događa?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Nakon par tekmi, pomijesani dojmovi. Animacije, pasevi super, nema vise one man showa barem protiv AI-a al ono sto me je najvise zasmetalo su sutevi VičeNi blizu osjecaju u proslim PES-ovima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo mojih kratkih dojmova nakon 2 odigrane tekme:

Kamera FENOMENALNA. Igra djeluje puno fluidnije od prošle i totalno je drugačija i zbilja će trebat period navikavanja, osobno sam bio pušiona u obje tekme koje sam odigrao..gola dao nisam.

To je to od dojmova.. u sred prve tekme mi je uletio ogroman kukac (kojeg sam upravo priklo papučom) u sobu pa mi je to omelo koncentraciju (možda sam zato pušiona bio :P)

Sve u svemu, pozitivni dojmovi na prvu loptu..

Odo spavat, sutra nastavljam igrat ^^

Trying is the first step towards failure.
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Nakon 3 odigrane utakmice lagano sam razočaran. Poboljšanja su vidljiva ali sve to još uvijek djeluje slabo, nešto mi nedostaje. Detaljniji dojmovi nakon više odigranih utakmica.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
eZo kaže...

Nakon par tekmi, pomijesani dojmovi. Animacije, pasevi super, nema vise one man showa barem protiv AI-a al ono sto me je najvise zasmetalo su sutevi VičeNi blizu osjecaju u proslim PES-ovima.

stvar je navike, sad igrac ima i 360 stupnjeva sut ocito, jer ono sta sam trpo prije sad ne ulazi ni 1-1...

frendovi su razocarani u 1vs1 gdje se vidi kad netko zeli dodat, i onda se lakse cita pass...

inace je stvar navike, L-trokut mi se svida da su uveli BAR, kao i smjer dodavanja u for... dalje cemo vidjet, kako sam sa 09 presao na 11 i formacija mi je cudna i predugo za namjestat, previse parametara, to je simulacija nogometa a ne nogometnog menadera

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice