Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.027.259
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Pro Evolution Soccer 11
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

movie daj reci kakav je novi power bar...jel teže dodavanje ili?

Dodavanje je realnije a samim time i teže.  No ništa zabrinjavajuće . Nakon par tekmi i privikavanja na novi polukrug od power bara lijepo sam kombinirao.

Prije bi rekao da mi je ispočetka bilo teže pucati po golu dok nisam dobio osjećaj koliko napumpati power bar a da lopta ne ide nebu pod oblake.

Sama dodavanja mogu biti neprecizna ako pokušavaš nemoguće. No oduševljavaju me dubinska proigravanja koja do sada u pesu nisu postojala. Naravno trebaju biti pravovremena i dobro odmjerena jačina dodavanja. Takvim dobrim dodavanjem izbacuješ cijelu obranu a akcija djeluje lijepo i efektno.

Wtf?! Jesi ti puko? Pa 80 % mojih golova su rezultat dubinskih proigravanja lol

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

hahhaha..xDD..sve se to mora zaplalit..xD...:DD..bum 2 za svaki slucaj..!!

dečki ošli ste u off topic a postoji i online kupnja :)

@movie: jesi možda probao koji slobodnjak iz zone udarca pucat... ako jesi kakvi su, lakši, teži? :D

bc2: SaPPhir3
17 godina
cale kaže...

movie dosad najbolji opis novog pes-a,hvala nadam se da si se bar gusto dok si piso to sve:)

samo me zanima ovo sta si reko za olica da bas ne izgleda na olica,to je samo on slabo lincenciran ili i ostali igraci ne lice na sebe

Pa više manje svi sliče na sebe , pogotovo zvijezde.  Neki su bolje odrađeni neki lošije i sve je to o.k. ali olić uopće ne slići na sebe.  Ovako kako su ga napravili meni je isti vranješ. Čim sam ga vidio odmah mi je na pamet pao vranješ ... Izgleda da su im dobro gađali i visine. Simpatično je vidjeti diva ibrahimovića pored inieste ... Ibrahimović rastura u skoku...

15 godina
protjeran
movie kaže...
cale kaže...

movie dosad najbolji opis novog pes-a,hvala nadam se da si se bar gusto dok si piso to sve:)

samo me zanima ovo sta si reko za olica da bas ne izgleda na olica,to je samo on slabo lincenciran ili i ostali igraci ne lice na sebe

Pa više manje svi sliče na sebe , pogotovo zvijezde.  Neki su bolje odrađeni neki lošije i sve je to o.k. ali olić uopće ne slići na sebe.  Ovako kako su ga napravili meni je isti vranješ. Čim sam ga vidio odmah mi je na pamet pao vranješ ... Izgleda da su im dobro gađali i visine. Simpatično je vidjeti diva ibrahimovića pored inieste ... Ibrahimović rastura u skoku...

hahaah, lol

@Phenom Gamer, pa i ja i Tommy smo obojica hakeri svjetske klase, poderali bi mi i sve servere gdje se može digitalna verzija skinuti hahahh, jelda Tommy?

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 23:36 (Kora).
17 godina
Kora kaže...

Dodavanje je realnije a samim time i teže.  No ništa zabrinjavajuće . Nakon par tekmi i privikavanja na novi polukrug od power bara lijepo sam kombinirao.

Prije bi rekao da mi je ispočetka bilo teže pucati po golu dok nisam dobio osjećaj koliko napumpati power bar a da lopta ne ide nebu pod oblake.

Sama dodavanja mogu biti neprecizna ako pokušavaš nemoguće. No oduševljavaju me dubinska proigravanja koja do sada u pesu nisu postojala. Naravno trebaju biti pravovremena i dobro odmjerena jačina dodavanja. Takvim dobrim dodavanjem izbacuješ cijelu obranu a akcija djeluje lijepo i efektno.

Ali ne ovakvih.  Jedno je kada ti loptu uputiš u prazan prostor a drugo je kada gotovo s centra kroz nekoliko igrača koji bezuspješno kližu na nju pronalaziš svoga napadaća. Do sada su obrambeni stajali ko hrastovi a sada se bacaju na glavu da sprijeće dodavanje. Vidjet ćeš kada probaš o čemu govorim. Taj dio su hvalili i na onim promotivnim filmićima .... toga do sada nije bilo

ph3nom_gamer kaže...
Tommy_123 kaže...

@movie: jesi možda probao koji slobodnjak iz zone udarca pucat... ako jesi kakvi su, lakši, teži? :D

Jesam ali nisam zabio. Prvi pokušaji su bili ili preko gola ili u živi zid ili golman brani. Čini mi se teže nego do sada no to je subjektivno. Uglavnom onaj polukruk od power bara je problematičan dok se ne privikneš jer je od prve teško odrediti potrebnu jačinu udarca ...

15 godina
neaktivan
movie kaže...
Kora kaže...

Ali ne ovakvih.  Jedno je kada ti loptu uputiš u prazan prostor a drugo je kada gotovo s centra kroz nekoliko igrača koji bezuspješno kližu na nju pronalaziš svoga napadaća. Do sada su obrambeni stajali ko hrastovi a sada se bacaju na glavu da sprijeće dodavanje. Vidjet ćeš kada probaš o čemu govorim. Taj dio su hvalili i na onim promotivnim filmićima .... toga do sada nije bilo

ph3nom_gamer kaže...
Tommy_123 kaže...

Jesam ali nisam zabio. Prvi pokušaji su bili ili preko gola ili u živi zid ili golman brani. Čini mi se teže nego do sada no to je subjektivno. Uglavnom onaj polukruk od power bara je problematičan dok se ne privikneš jer je od prve teško odrediti potrebnu jačinu udarca ...

super, tome sam se i nadao..za obrambene igraće jel su najavili da ce obrana biti puno poboljsanja..:D

15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Ma ako se čovjek prilagodi igri (a hoće svatko tko bude igrao duže vrijeme to garantiram) opet ćće igra postati lagana i opet će se svi žaliti da je lako zabijati golove, jer na kraju krajeva nikad oni neće moći napraviti nogomet kojem se ljudsko biće ne može prilagoditi, dok stroj tj AI nije u stanju da se prilagodi igraču. AI će uvijek biti predvidljiv, to je sigurno.

Dinamo živi vječno

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kora kaže...

Ma ako se čovjek prilagodi igri (a hoće svatko tko bude igrao duže vrijeme to garantiram) opet ćće igra postati lagana i opet će se svi žaliti da je lako zabijati golove, jer na kraju krajeva nikad oni neće moći napraviti nogomet kojem se ljudsko biće ne može prilagoditi, dok stroj tj AI nije u stanju da se prilagodi igraču. AI će uvijek biti predvidljiv, to je sigurno.

pa da, ali ipak su sada fifa i pes više orijentirani multyplayeru (što je i očekivano)

bc2: SaPPhir3
16 godina
Kora kaže...

@Phenom Gamer, pa i ja i Tommy smo obojica hakeri svjetske klase, poderali bi mi i sve servere gdje se može digitalna verzija skinuti hahahh, jelda Tommy?

meni se cini da ste vi derista svjetske klase koja jos idu u osnovnu skolu, slinite tu bas kao mala djeca, cijelu stranicu ste ispunili svojim pubertetskim glupostima, nemam uopce vise namjeru raspravljati s vama...

15 godina
protjeran
ph3nom_gamer kaže...
Kora kaže...

pa da, ali ipak su sada fifa i pes više orijentirani multyplayeru (što je i očekivano)

Hvala Bogu, napokon su skužili da nikad neće moći napraviti AI toliko težak da ga se nemoguće/teško pobjeđuje.

@milanji, nikad nisi čuo za onu lijepu stvar koja se zove šala? Al dobro, ne razumiju ju svi, nisi ti kriv Namigiva

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 23:57 (Kora).
16 godina
neaktivan

Mogu oni napravit AI takav da nedodjes do lopte 90min nikako ali cemu to....a svakako je igra namjenjena za "dva igraca,10l piva,cips i cigarete"Osmijeh,ovo igranje solo je dosadno barem meni

15 godina
neaktivan
Kora kaže...

Ev, toliko smo pričali o tupavim golmanima u PESu 10 i onda mi se ovakva tekma dogodi. (ja sam Spurs) Pogledajte ovu statistiku udaraca, mutavac je sve branio, i ova 2 gola su mi jedva ušla, onako da ne bude nepošteno da izgubim, dok je na drugoj strani moj golman iz 3 udarca prema njemu primio 2 gola.

nije mi jasno jesi li ti Spursi ili Arsenal?

15 godina
protjeran
commandos kaže...
Kora kaže...

Ev, toliko smo pričali o tupavim golmanima u PESu 10 i onda mi se ovakva tekma dogodi. (ja sam Spurs) Pogledajte ovu statistiku udaraca, mutavac je sve branio, i ova 2 gola su mi jedva ušla, onako da ne bude nepošteno da izgubim, dok je na drugoj strani moj golman iz 3 udarca prema njemu primio 2 gola.

nije mi jasno jesi li ti Spursi ili Arsenal?

Lol, označiš odgovor i onda me pitaš pitanje tog odgovora, epic Osmijeh

Dinamo živi vječno
16 godina

zakaj je katastrofa pa gol je bas ljep,takav se rijetko daje:)

17 godina
Pro Evolution Soccer 11

Evo nakon dužeg promatranja i dvije stvari koje mi se ne sviđaju. Prva , kod trčanja igrači su previše pogrbljeni pa vizualno ne izgleda lijepo a druga stvar je kod sprinta kada igrač gubi korak pa počne usporavati pa onda opet naglo ubrzavati. Mislio sam ispočetka da to ovisi o igraču no onda sam skužio da to svi rade.

Nije u pitanju snaga jer da je ne bi usporavali pa ubrzavali. Kužim da nakon pretrčanih 30 metara igrač gubi snagu i brzinu no ovo nije taj slučaj.  Možda šteka moj gamepad , i to je moguće. Budem to malo istražio promjenom tipke za brzo trčanje ...  Ups , ne možeš mijanjati tipke l1,r1l2,r2. Nema ih u opcijama. Samo trokut,x,krug ....

Usput , proradio od danas HR PS store ...

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 14:37 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Postoji mogućnost da fifa bude "realnija", ali će pes svakako biti zabavniji

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nije mi jasno, kazes da si ti Spurs i da je  golman sve odbranio sto je prikazano i na slici, a onda opet kazes da je tvoj golman na drugoj strani iz 3 udarca primio 2 gola a to je ustvari golman Arsenala.

Kazes da si ti Tottenham, pa onda kazes da je tvoj golman iz 3 udarca primio 2 gola, drugim rijecima govoris da si ti Arsenal.

Ili si se ti krivo izrazio ili sam ja krivo shvatio.

EDIT: nece mi nesto da precrta tekst

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 17:48 (commandos).
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

FIFA se igra prstima, a PES srcem Smijeh

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ne, statistika pokazuje da je Arsenal imo tri udarca u okvir sto znaci da je njegov golman od ta tri udarca dva primio. Kuzis sad?

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
eZo kaže...

Ne, statistika pokazuje da je Arsenal imo tri udarca u okvir sto znaci da je njegov golman od ta tri udarca dva primio. Kuzis sad?

ah da krivo sam shvatio Sramim se

zbunilo me ono "moj golman na drugoj strani".

15 godina
protjeran
commandos kaže...

Nije mi jasno, kazes da si ti Spurs i da je  golman sve odbranio sto je prikazano i na slici, a onda opet kazes da je tvoj golman na drugoj strani iz 3 udarca primio 2 gola a to je ustvari golman Arsenala.

Kazes da si ti Tottenham, pa onda kazes da je tvoj golman iz 3 udarca primio 2 gola, drugim rijecima govoris da si ti Arsenal.

Ili si se ti krivo izrazio ili sam ja krivo shvatio.

EDIT: nece mi nesto da precrta tekst

Lol, pa da, kako ne shvaćaš, ja sam Spurs, Arsenal je pucao 3 puta prema mom golmanu i zabio mom- - golmanu Gomesu 2 gola, vrlo je jasno, ja ne shvaćam kako ti ne shvaćaš, uostalom slika sve govori.

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

kada izlazi cijela igrica(datum) i koliko če zauzimati 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gaby_123 kaže...

kada izlazi cijela igrica(datum) i koliko če zauzimati 

30.9 sigurno preko 5 gb...pes 10 ima 5 i neš gb..

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

http://pes2008editing.blogspot.com/search/label/PES%202011%20News?max-results=8

kako vam se cini nova stranica? te pogotovo full demo gameplay . . bayern vs barca . . :)

http://pes2008editing.blogspot.com/2010/09/pes-2011-demo-gameplay-barcelona-vs.html

Usporedjujuci dva demoa, pes i fifa . .

mislim da fifa ima bolje animacije . .

dok se pes , barem meni, cini kao nekakva mala dorada 2010 verzije, malo sporiji pasovi, isti still igranja, ja na ovaj isti nacin sa barcom igram na 2010 verziji, skoro isti zapravo, vise "high" pass koristim . .

nekako vise iscekujem fifu ovaj put, mislim da je to zato sto nisam do sada imao prilike probati drugaciji gameplay od pesovog, jer fifa na pcu nije bila vrijedna spomena . .

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 18:58 (rulF).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
rulF kaže...

http://pes2008editing.blogspot.com/search/label/PES%202011%20News?max-results=8

kako vam se cini nova stranica? te pogotovo full demo gameplay . . bayern vs barca . . :)

http://pes2008editing.blogspot.com/2010/09/pes-2011-demo-gameplay-barcelona-vs.html

Usporedjujuci dva demoa, pes i fifa . .

mislim da fifa ima bolje animacije . .

dok se pes , barem meni, cini kao nekakva mala dorada 2010 verzije, malo sporiji pasovi, isti still igranja, ja na ovaj isti nacin sa barcom igram na 2010 verziji, skoro isti zapravo, vise "high" pass koristim . .

nekako vise iscekujem fifu ovaj put, mislim da je to zato sto nisam do sada imao prilike probati drugaciji gameplay od pesovog, jer fifa na pcu nije bila vrijedna spomena . .

Potpuno krivo !  PES izgleda odlično i animacije su potpuno nove i interesantne a igrivost nema nikakve dodirne točke s prošlim PES-om.  Dodavanja su onakva kakvim ih sam napraviš.  Mogu biti spora i kratka ali i nevjerojatno brza i dugačka. Sve ovisi o tebi. Ovi svi filmići varaju i ocjenu možeš dati tek kada osobno zaigraš. PES je napravio veliki korak u odnosu na prošlu godinu i jedino golman kvari dojam. FIFU nisam igrao pa ne mogu o njoj govoriti ali sljedeći tjedan mogu ocjeniti tko je bolji. No to je sve osobna subjektivna ocjena. Ljudi većinom igraju ono što im je veći gušt a ne ono za što drugi misle da je bolje ...

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

A sudci?Jesu poboljšani u odnosu na Pes10?

Live another day, Climb a little higher, Find another reason to stay - DT

0 0 hvala 0
17 godina
Tomislav95 kaže...

A sudci?Jesu poboljšani u odnosu na Pes10?

Opet imaju problema s puštanjem prednosti . Druge nepravilnosti za sada nisam primjetio ili nisam bio u situaciji da pogriješe ....

15 godina
Pro Evolution Soccer 11

Evo otvorena je službena web stranica pes 2011 

http://pes2011.com/en/index.html

Ali koliko vidim pod release data piše 08.10.2010Iznenađen

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gamer001 kaže...

Evo otvorena je službena web stranica pes 2011 

http://pes2011.com/en/index.html

Ali koliko vidim pod release data piše 08.10.2010Iznenađen

da u UK..u Europu stiže 30.9

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

... pitanje za one koji su igrali demo... jeli se stvarno igrači kreću po 360 st. ? Vjerojatno je uvedeno 16 smjerova umjesto 8? Jeli preloše igrat na strelice? Moram li kupit Joystick s analogom? :D

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice