Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.026.614
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Pro Evolution Soccer 11
eZo kaže...

Ono sto PES pod hitno treba uvest iz FIFA-e je stamina gauge ili kak se vec kaze jer ce i dalje bit sprintanja do mile volje bez da se iko zadise :)

pa imaju stamin gauge...kaj nisi vidio ?=

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ne, daj neki link, ono sto sam ja gledo nigdje nisam vidio il sam slijep :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
eZo kaže...

Ne, daj neki link, ono sto sam ja gledo nigdje nisam vidio il sam slijep :D

na svakom pesu imaš stamina gauge, samo trebaš otići na system setings i on-display setings i uključiti tamo di ti je uključena stamina gauge 

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ne kuzis o kakvoj stamini gauge govorim, krivo ste me shvatili, znam za ovo da ima u svim PES-ovima. Ja govorim o onoj regenerirajucoj. Primjer, neki igrac pretrci 50 m sa sprintom i ona se isprazni skroz i on vise nemre sprintat dok se ne napuni, znaci sto se vise prazni tijekom sprinta to je sporiji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
eZo kaže...

Ne kuzis o kakvoj stamini gauge govorim, krivo ste me shvatili, znam za ovo da ima u svim PES-ovima. Ja govorim o onoj regenerirajucoj. Primjer, neki igrac pretrci 50 m sa sprintom i ona se isprazni skroz i on vise nemre sprintat dok se ne napuni, znaci sto se vise prazni tijekom sprinta to je sporiji.

imaš pravo, to bi trebali uvesti...

nešto slično ima i nba 2k10

bc2: SaPPhir3
15 godina
eZo kaže...

Jbg. rekel sam da nebudem pisal al moram.Ima PES neš slično sam ti to ne vidiš.Nemoguče je više samo držat R1 cijelu tekmu i tak igrat.Sad ako stalno trčiš i trčiš igrači umru drugo poluvrijeme...pogotovo oni sa slabijom staminom.Tak da možeš zaboravit na sprint.Negdje sam čitla neki review i rekli su da se sprintanje sad koristi kao i u pravom nogometu...znam da je konami radil na tome i pričali su o tome, tak da nemaš brige, stamina je skroz sad realistična i nemožeš stalno sprintat sa istim igračem.

17 godina
ph3nom_gamer kaže...
movie kaže...

Vidim kako sada ima puno više krivih dodavanja ! Ovaj sada novi realističniji način dodavanja samo će otežati igru u jednom smjeru . Comp će se i dalje gađati u trepavicu bez greške. 

budući da dosad još ni jedan video nije pokazan gdje se igra protiv compa, kako to možeš znat?

edit: na onom linku gore što sam postao imate komentare (na njemačkom su, meni nesmeta :D) ljudi koji su probali igrat

izvlačim najvažnije:

• 360° se itekako primjeti
  • treba proći period privikavanja, pes je ove godine dosta drugačiji od predhodnika
  • igra je postala dosta sporija
  • lopta se realističnije ponaša
  • golmani rade greške ali to je nogomet

zamjerke su im golmani i obrana ali puno je pozitiva

mnogima se pes više sviđa od FIFE!!!

Ne mogu znati ali mogu pretpostavljati kako će comp imati manje problema nego neki igrač i to nije loše.  Loše je ako igru slože tako da meni otežaju a compu pomažu.  Ne znam da li me kužiš ?  Nešto kao prošle godine po pitanju suca.  Meni ništa ne svira a compu samo čeka priliku da svira.  Svejedno ga pobjediš na bilo kojoj težini ali nervira. Golmane više ne komentiram , takav je deal ....

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ne radi ti AI na tom principu na kojem ti misliš. Ti misliš da je AI u igri nešto kao Neo u Matrixu :D

dakle, događa se da ti možeš u identičnoj situaciji dodat jednakom jačinom u jednaki smjer ali ta lopta neće nikad biti savršena, ona ovisi o skillu igrača koji dodaje i ovisi iz koje pozicije dodaje, baš sam gledao kad su to objašnjavali. AI zna isto kao i ti, dodaj, otprilike tom i tom jačinom u tom smjeru, ne može AI davat stalno savršene lopte niti da su to htjeli

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ige kaže...

Ne radi ti AI na tom principu na kojem ti misliš. Ti misliš da je AI u igri nešto kao Neo u Matrixu :D

dakle, događa se da ti možeš u identičnoj situaciji dodat jednakom jačinom u jednaki smjer ali ta lopta neće nikad biti savršena, ona ovisi o skillu igrača koji dodaje i ovisi iz koje pozicije dodaje, baš sam gledao kad su to objašnjavali. AI zna isto kao i ti, dodaj, otprilike tom i tom jačinom u tom smjeru, ne može AI davat stalno savršene lopte niti da su to htjeli

Hajde da vidimo , bilo bi super da je tako no povijest me je učila bilo da se radi o fifi ili pesu da su uvijek više pažnje posvećivali kako da meni otežaju nego kako da unaprijede ai protivnika.  Tako je bilo nekih tekmi koje jednostavno moram izgubiti da bi  u slijedećoj zabio šest komada bez ikakvih problema.  Vrlo vjerojatno je netko bio u sličnoj situaciji ...

16 godina
neaktivan
movie kaže...
Ige kaže...

Hajde da vidimo , bilo bi super da je tako no povijest me je učila bilo da se radi o fifi ili pesu da su uvijek više pažnje posvećivali kako da meni otežaju nego kako da unaprijede ai protivnika.  Tako je bilo nekih tekmi koje jednostavno moram izgubiti da bi  u slijedećoj zabio šest komada bez ikakvih problema.  Vrlo vjerojatno je netko bio u sličnoj situaciji ...

pobjedim prvog na ljestvici sa 3:0 a sljedecu izgubim od najslabijih. to me je jako nerviralo. ja zabijem gol on u sljedecoj akciji odma zabije. kao sto si reko kao da moram da tu izgubim

██████████████████████████████████████████████████████████████████
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ma što se tiče AI-a najvažnije mi je kako se ponaša moja obrana i golman, da to srede i ja sretan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ige kaže...

Ma što se tiče AI-a najvažnije mi je kako se ponaša moja obrana i golman, da to srede i ja sretan.

Ne znam , to im je kao zaštitni znak pa puno ne diraju u to !

15 godina
neaktivan
SolidSnakeCRO kaže...
eZo kaže...

Jbg. rekel sam da nebudem pisal al moram.Ima PES neš slično sam ti to ne vidiš.Nemoguče je više samo držat R1 cijelu tekmu i tak igrat.Sad ako stalno trčiš i trčiš igrači umru drugo poluvrijeme...pogotovo oni sa slabijom staminom.Tak da možeš zaboravit na sprint.Negdje sam čitla neki review i rekli su da se sprintanje sad koristi kao i u pravom nogometu...znam da je konami radil na tome i pričali su o tome, tak da nemaš brige, stamina je skroz sad realistična i nemožeš stalno sprintat sa istim igračem.

Pa sta mi vrijedi ak umru drugo poluvrijeme ak prvo moze bez problema presprintat bez sekunde odmora. To je lose napravljeno. Igrac sa staminom prek 80 a sto je vecina boljih igraca ce moc bez problema sprintat bez stanke do 80 min. Budes vidio.

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Najavili su da će u 2011 stamina igrat vrlo važnu ulogu

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Gamescom je završio i što smo vidjeli, vidjeli smo

igra ide ne završno poliranje i popravljanje bugova a mi se spremamo za demo :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ove godine nema licence Dinama ni repke u PES-u?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...

za Dinamo nisam siguran, ali repka bi sigurno trebala biti tu, na wikipediji još ne piše da je Hrvatska licencirana, ali samo zato što nije predstavljena na e3 ili gamescomu

16 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...

Dinamo ima 100%, za repku neznam ali mislim da će je biti jer je u Pes-u već 3 godine

This world is spinning around me, this world is spinning without me, every day sends future to past, every breath leaves one less to my last - DT
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

pa trebao bi i dinamo bit, ipak imaju licencu za europa ligu u kojoj je dinamo igrao

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Mislim da sigurno ne ispuštaju ove licence koje imaju :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ige kaže...

Da, rekli su da igrači koji će biti iscrpljeni neče moći precizno gađati, lakše će im uzeti loptu, krivo če dodavati lopte itd. dobro neče sad svaki put fulati nego ponekad.

Te ako će igrač biti u lošoj formi isto će lošije igrati, i brže će se iscrpljivati. Na ovim pes-u je formu označavale one strelice pokraj igrača, ako je bilo gore i crveno bio je u ekstra dobroj formi, a ako je bila dolje i ljubičasta onda suprotno.

16 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

pa trebao bi i dinamo bit, ipak imaju licencu za europa ligu u kojoj je dinamo igrao

Čekaj, jel to onda znači da ako Hajduk prođe u Euroligu ove godine da će on onda biti licenciran u 2012-ci.?

Pitam samo reda radi jer znam da će ekipa iz pesedita to riješitSmijeh

17 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...
ph3nom_gamer kaže...

Čekaj, jel to onda znači da ako Hajduk prođe u Euroligu ove godine da će on onda biti licenciran u 2012-ci.?

Pitam samo reda radi jer znam da će ekipa iz pesedita to riješitSmijeh

Sumnjam, ako ostvari neki bolji rezultat možda :D

a ovo nije reda radi, jer mi patch ne vrijedi ništa. PES ako imam prilike uvijek igram online i još sa ovom novom master ligom samo ću još više igrat online :D

16 godina
SolidSnakeCRO kaže...
eZo kaže...

Čuj, u neku ruku je to uvjek bilo u PES-u, sam o se nije izrazito primjetilo kad imaš kilu igrača, jedan ili dva su zanemarivi u momčadi, "strijelica" forme i stamina gauge = igrač skoro nepokretljiv, a o udarcima da i nepričam, jako se primjeti kad igraš sa zaključanim na jednog igrača, strašno me nervira, ko blento stalno držim R! iz navike, i onda 65, prestanu mi kolege dodavat loptu, i teraju me napolje!?

16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Ige kaže...

Da, rekli su da igrači koji će biti iscrpljeni neče moći precizno gađati, lakše će im uzeti loptu, krivo če dodavati lopte itd. dobro neče sad svaki put fulati nego ponekad.

Te ako će igrač biti u lošoj formi isto će lošije igrati, i brže će se iscrpljivati. Na ovim pes-u je formu označavale one strelice pokraj igrača, ako je bilo gore i crveno bio je u ekstra dobroj formi, a ako je bila dolje i ljubičasta onda suprotno.

Nadam se da su popravili sistem s ozljedama. Npr. u 2010-ki sam Messiju skoro nogu polomio a on mi je u toj utakmici nakon što se ozlijedio punim šprintom utrčao u kazneni prostor i dao golMršti se

15 godina
eZo kaže...

Pa sta mi vrijedi ak umru drugo poluvrijeme ak prvo moze bez problema presprintat bez sekunde odmora. To je lose napravljeno. Igrac sa staminom prek 80 a sto je vecina boljih igraca ce moc bez problema sprintat bez stanke do 80 min. Budes vidio.

A ja ti velim da si u krivu.Tko god bude samo forsiral R1 ubil bude cijeli tim.I nemožeš stalno sprintat tak i onak jer nije arkada da samo trčiš gore dolje.Nema prostora.Promatraj malo gameplay filmiće.Sve je u pass igri.

17 godina
Jack Sparrow kaže...
Ige kaže...

Ide mi na živce ako igrač nije u formi ne može niti trčati tj. spor je kao puž ?  Kakve veze ima forma s trkom.  Neka trči normalno a neka su mu reakcije usporene , dodavanja nepreciznija , teže zabija itd.

16 godina
Pro Evolution Soccer 11

lol pa ko je rekao da če sporije trčati ako je u lošoj formi? Ja to nisam napisao.

Ponekad će fulati koji pas ili promašiti neku šansu itd. Neče sad manje skakatiu i takve stvari.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...

lol pa ko je rekao da če sporije trčati ako je u lošoj formi? Ja to nisam napisao.

Ponekad će fulati koji pas ili promašiti neku šansu itd. Neče sad manje skakatiu i takve stvari.

Pa tak je do sada bilo , čim ti je igrač u lošoj formi niti trčati ne može ... što će biti u novoj igri vidjet ćemo no samo kažem kaj mi je do sada išlo na živce i ne bi volio da tako bude i dalje već onako kako si naveo ...

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Nisam to primjetio dosad...

Znam da je loše trčo zbog nakupljenog umora, npr. ako igra 5 tekmi zaredom 6 će bit mrtav na terenu

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice