Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.025.236
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Pro Evolution Soccer 11
Armor kaže...
Kora kaže...
Armor kaže...

Inače je kod takvih beta u većini slučajeva strogo zabranjeno postanje bilo kakvih materijala, ukoliko to ne dozvoli sam izdavač...

uh, baš će to spriječiti bilokoga

Pa ne velim da bude ali recimo u beti RTR-a (Real Time Racing) ekspresno su izbrisali sve kaj se našlo na YT-u...

Samo da ja upadnem, već se bude nekak prešvercalo par skrinsa :)

Ma nemožeš takvo nešta spriječiti kad leaka na internet makar to bili i confidential pentagon fajlovi, uvijek će se naći mjesto na internetu gdje ćeš to moći naći, nemora to biti jutub

@Phenom - zašto pacijenata? Pa ljudi znaju da oni koji nisu bili u mogućnosti igrati, da bi rado vidjeli novosti novog pesa, to je meni sasvim normalno.

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 13:12 (Kora).
15 godina
neaktivan

@Phenom - zašto pacijenata? Pa ljudi znaju da oni koji nisu bili u mogućnosti igrati, da bi rado vidjeli novosti novog pesa, to je meni sasvim normalno.

ma to sam samo tako napiso, normalno da će netko objavit na nekom servisu video ili ga oploudat negdje... ali to je zabranjeno kao što je armor rekao

i za koji dan započinje gamescom pa ćemo vidjeti gameplay i kakvi su golmani ( movie :D )

bc2: SaPPhir3
15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

ma to sam samo tako napiso, normalno da će netko objavit na nekom servisu video ili ga oploudat negdje... ali to je zabranjeno kao što je armor rekao

i za koji dan započinje gamescom pa ćemo vidjeti gameplay i kakvi su golmani ( movie :D )

jes...jedva cekam...

17 godina
Tommy_123 kaže...
ph3nom_gamer kaže...

jes...jedva cekam...

ja sam se ohladio , niš posebno ne čekam niti očekujem ...  mislim da ću i ovu godinu provesti uz fifu a pes će biti lijepa uspomena ...

15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

FIFA nikad nije, nit će ikad bit ni do koljena PESu, ma koliko PES bio loš i nerealan......

Dinamo živi vječno

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ma već je malo glupo polemizirati šta je bolje: Fifa ili Pes? Da nisam počeo igrati ISS danas bi vjerojatno igrao Fifu, da sam počeo igrati Fifu, ne bih igrao Pes. Ja ne želim preći na Fifu ma koliko bila ona bolja jer sam se već naviknuo na sistem igre i usvojio manje-više neke trikove tako da mi ne pada napamet preći na Fifu.

Sve ovisi od čovjeka do čovjeka kako tko voli.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

http://winningelevenblog.com/blog/pes-2011-ml-online-beta-vids-impressions/

i dok ste na youtube-u samo i dalje tražite Master League Online videos i pratie WENB.Ekipa je oduševljena Smijeh.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 19:19 (SolidSnakeCRO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SolidSnakeCRO kaže...

i dok ste na youtube-u samo i dalje tražite Master League Online videos i pratie WENB.Ekipa je oduševljena Smijeh.

čisto solidno izgleda...

sviđa mi se što su manual passing uveli

17 godina
Pro Evolution Soccer 11

Ja nisam dobil nikakav mail nažalost :(

Da su fer, mogli su barem poslati obavijest da nisam upal, a ne da iščekujem

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SolidSnakeCRO kaže...

sollida je...sasvim oke...!

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ne izgleda lose, al opet to su ML default igraci, znaci jos se ne zna kak ce igra izgledat sa superstarima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hah važno da Konami obećava revoluciju...A oni nam redovito donose lošu evoluciju...Sad kad je fifa na pc-u next gen nepiše se baš dobro Konamiju...

15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pro Evolution Soccer 11

Neznam kako vas, ali mene je u prijašnjim nastavcima dosta ljutio izgled golmanskih rukavica, kopačke su uvijek bile fensi šmesi ali rukavice su bile užas. Nadam se da će se u PES-u 11 to promijeniti.

BC2 ingame: Dorjan_CRO
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Neznam kako vas, ali mene je u prijašnjim nastavcima dosta ljutio izgled golmanskih rukavica, kopačke su uvijek bile fensi šmesi ali rukavice su bile užas. Nadam se da će se u PES-u 11 to promijeniti.

lol, uz mizerno suđenje, potplaćenog suca i priglupi AI, ti obraćaš pažnju na rukavice Belji se

znači nisam jedini  :)

17 godina
ph3nom_gamer kaže...

lol, uz mizerno suđenje, potplaćenog suca i priglupi AI, ti obraćaš pažnju na rukavice Belji se

Ali stvarno su odvratne!

Bio sam golman dok sam trenirao nogomet pa mi je to upalo u oči.

15 godina
protjeran
ph3nom_gamer kaže...
Dodinho kaže...

hahhaha, o kralju......  sad ćeš vidjet sljedeća primjedba će mu bit štoplovi i kostobrani hahhahah

Dinamo živi vječno
15 godina
ph3nom_gamer kaže...
Dodinho kaže...

Nema mizernog suđenja više nit priglupog AI-a...a i FIFA-in je glup pa nemoj o njemu molim te.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 20:09 (SolidSnakeCRO).
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

BRZO gledajte dok nisu uklonili

omg, sudac sudi prekršaje :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 20:16 (ph3nom_gamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SolidSnakeCRO kaže...

Nema mizernog suđenja više nit priglupog AI-a...a i FIFA-in je glup pa nemoj o njemu molim te.

Iz videa već vidim da niš od licencirane Premier lige. Ovo bi moglo dotući PES osim ako ta Online Master League bude otkriće desetljeća.

15 godina
protjeran
Dodinho kaže...
SolidSnakeCRO kaže...

Iz videa već vidim da niš od licencirane Premier lige. Ovo bi moglo dotući PES osim ako ta Online Master League bude otkriće desetljeća.

Kako si samo to uspio vidjet?! Osim toga pa tu su pečevi zato, uvjeren sam da će dečki iz pesedita napraviti dobar pos`o! Smijeh

Dinamo živi vječno
17 godina
Kora kaže...

Kako si samo to uspio vidjet?! Osim toga pa tu su pečevi zato, uvjeren sam da će dečki iz pesedita napraviti dobar pos`o! Smijeh

Lik igra sa Arsenalom, pa pogledaj kakve dresove imaju.

Dali ti dečki iz pesedita rade patcheve i za konzole?

15 godina
protjeran
Dodinho kaže...
Kora kaže...

Lik igra sa Arsenalom, pa pogledaj kakve dresove imaju.

Dali ti dečki iz pesedita rade patcheve i za konzole?

Nebih rekao, ali neznam nisam se nikad to ni zapitao, proguglaj malo neće ti prsti otpast Smijeh

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ova beta izgleda solidno, bolje od fifa wc-a po meni. Šta će mi patch ako hoću igrat online?

Probat ću i fifu i pes pa ću kupit bolje. Još je ta borba daleko od kraja

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dodinho kaže...
SolidSnakeCRO kaže...

Ja iz videa vidim da golman opet pada nerealno na želudac (na 3.34 ) i glumi picigin majstora što je smiješno s obzirom da smo u 2010 god.

Zar je takav problem skinuti golmansku intervenciju i prebaciti je u igru.  Neka pogledaju kako je golman u fifi animiran, sramota ...

17 godina
Ige kaže...

Ova beta izgleda solidno, bolje od fifa wc-a po meni. Šta će mi patch ako hoću igrat online?

kako znaš da je bolja ako nisi probao.  Ovako izdaleka ne mogu dati nikakvu ocjenu dok ne probam svojim prstima .  Jedino što mogu komentirati je opet loš golman koji pada kako niti jedan golman na kugli zemaljskoj ne pada ... jedino se to vidi iz ovog filmića ..

15 godina
neaktivan
movie kaže...
Ige kaže...

kako znaš da je bolja ako nisi probao.  Ovako izdaleka ne mogu dati nikakvu ocjenu dok ne probam svojim prstima .  Jedino što mogu komentirati je opet loš golman koji pada kako niti jedan golman na kugli zemaljskoj ne pada ... jedino se to vidi iz ovog filmića ..

ok, to smo apsolvirali, pes ima skriptirane golmane i točka... COD nema bullet tima i bullet drop, u mafiji 2 se nemože plivat, Arma pati od bugova, nba 2k10 ima loše odrađen multyplayer, u bc2 se nemože leći i m95 ne ubija s jednim metkom itd. itd.

ni jedna igra nije perfektna pa tako ni pes pa ni ta sveta fifa...

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 20:51 (ph3nom_gamer).
15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

ok, to smo apsolvirali, pes ima skriptirane golmane i točka... COD nema bullet tima i bullet drop, u mafiji 2 se nemože plivat, Arma pati od bugova, nba 2k10 ima loše odrađen multyplayer, u bc2 se nemože leći i m95 ne ubija s jednim metkom itd. itd.

ni jedna igra nije perfektna pa tako ni pes a i ta sveta fifa...

Ovo si dobro napisao!

baffo
17 godina
ph3nom_gamer kaže...

ni jedna igra nije perfektna pa tako ni pes a i ta sveta fifa...

Slažem se no zašto ignoriraju jedan od bitnijih dijelova igre.  Kod postizanja gola jako mi je bitno kako golman reagira i kako se lopta zabije u mrežu. Sam čin gola je najljepši do sada te način kako se lopta koprca po mreži.  Tu im fifa nije do jaja no u ovom golmanskom dijelu nisi niti oni fifi.  Ako su mogli igračima unjeti 1000 novih animacija i pokreta da nisu golmanu mogli dodati tih par nema opravdanja.

15 godina
neaktivan
movie kaže...

Slažem se no zašto ignoriraju jedan od bitnijih dijelova igre.  Kod postizanja gola jako mi je bitno kako golman reagira i kako se lopta zabije u mrežu. Sam čin gola je najljepši do sada te način kako se lopta koprca po mreži.  Tu im fifa nije do jaja no u ovom golmanskom dijelu nisi niti oni fifi.  Ako su mogli igračima unjeti 1000 novih animacija i pokreta da nisu golmanu mogli dodati tih par nema opravdanja.

Pa gledaj, mislim da je to zato jer su game engini od obje igre dosta različiti. Pesov je više skriptiran i zato se ponavljaju animacije, dok je kod fife slobodniji i animacije će biti drugačije ovisno o situaciji i malo kad će se ponavljati...

edit: još videa

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 21:07 (ph3nom_gamer).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice