Preporuka za "vožnju" na PC-u

poruka: 74
|
čitano: 19.709
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Vožnja
Scuderia kaže...
frost135 kaže...

Ovako, ako nemaš volan a, neznam dal ga imaš GTR2 će ti biti totalno ne igriv . To ti nitko nije rekao, jer je igra rađena baš za to, pa ako nemaš volan razočarat ćeš se. Pusti lijepu grafiku jer u tom ovdje nije presudno , od gore navedenog Test drive unlimited ti je odlična igra i colin mcrae dirt , također je dobra, obadvije igre možeš igrat bez volana. A ako imaš volan onda definitivno high class GTR 2.Namigiva

Pa recimo da bi se kod ovog tipa igara, volan trebao podrazumjevati.
Sto se tipkovnice tice, ubjedljivo najbolji stari dobri Colin McRae 2.

RichardBurnsRally je totalno neigriv bez volana, ali GTR2 i LiveForSpeed su igrivi sa kombinacijom miš-tipkovnica.

Imam volan i neda mi ga se uvjek postavljat, pa često igram ovako, treba malo privikavanja, al uopće nije loše. Mišem skrećeš (upravljaš volanom) i mjenjaš brzine ako hoćeš, a tipkovnicom gas i kočnica, skini demo ili igru pa si probaj ako nemaš volan.

Inače za GTR2 imaš za skinut sve aute iz RACE igara i GTLegendsa pošto koriste isti engine, a ima i drugih različitih auta i većina poznatih staza. Imaš i dobar mod za formulu 1. Imaš većinu tih stvari na http://www.nogripracing.com/

17 godina
 Uuu...davno sam igrao nekog burnsa, nije mi bio bas nesto pa sam ostao na colinu
Probati cu nekog novijeg pa cemo vidjeti
Hm. Koliko je meni poznato, postoji samo jedan Richard Burns Rally. Ne znam sto si to davno igrao, ali novijeg neces naci jer ga nema.

E8200, GA-P35-DS3, GF8800GT 512MB, PC2-8500 1066MHz 2 GB
17 godina
neaktivan

Znači može GTR 2 bez volana?

AMD Athlon 64 X2 5600+, RAM, 2 GB X 2, 800 MHz, KINGMAX, HDD SEAGATE Barracuda 500 GB, MBO DFI , s. AM2, Infinity CFX 3200-M2, VGA PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon HD3870 LR, 512 MB, Midi Tower, CHIEFTEC BH-01BBB, 400 W

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

za zabavu toca racedriver 3, za realnost richard burns rally

17 godina
RE: Preporuka za "vožnju" na PC-u

Ma, sve se moze na ovom svijetu. Ali nije to TO. To vrijedi opcenito za sve vozacke simulacije.

Ako te takve igre zaista zanimaju, kupnja volana je ipak bitna investicija. Mozes kupiti i polovni, malo pogledaj. Ali je jako bitno da ima solidan FF

Ne moras ici u ekstreme. Vec za nekih 80-100 EUR mozes zaista birati volan koji ce zadovoljiti osnovne kriterije. Npr. pogledaj ovo http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=30792

Mozes igrati na tipkovnici ili kako je netko ovdje napisao tipkovnicom i misem. Ali to ti je kao kada soju jedes umjesto mesa.

Npr, TDU (Test Drive Unlimited) ili TOCA. Tek na volanu skuzis koliko je igra u stvari prosjecna.

17 godina

Probaj rfactor,ja ju igram već duže vrijeme i svidja mi se,a i imas dosta modova za skinuti,recimo našao sam čak i mod za formulu 1 2008,jedino je teško igrat ako nemaš volana i pedala.Fizika u igri je jako dobra,grafika također,tako da ju toplo preporučam.

17 godina

LFS definitivno,bar meni najrealnija pravoj vožnji.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.3.2008 12:26 (Bestija).
17 godina
neaktivan
Miljac kaže...

Znači može GTR 2  bez volana?

Može  se,  ali  kao  što  je  već  netko  rekao,  nije  to  to.
Staviš  si  skretanje  na  miš  i  onda  je  to  već  puno  bolje  nego  preko  tipkovnice,  ali  i  dalje  ti  ostaje  problem  gas  kojeg  preko  tipki  ne  možeš  dozirati  kao  na  papučicama.  Namigiva
Ja  GTR  je  bi  igrao  bez  volana,  nabavi  si  barem  onaj  po  150kn  što  bude  u  većim  trgovačkim  centrima.  Osmijeh 

17 godina
Cek cek malo. Od volana za 150 kn, tipkovnica je svakako bolje rjesenje. Volan bez FF je s m e c e
17 godina
neaktivan

Cuj, meni je i najjeftiniji volan bolji od tipkovnice, pa makar on bio smartbox bez ff-a :)

0 0 hvala 0
17 godina
Ma, mozda i jesi u pravu, u nekom smislu. Ali ipak....
17 godina
neaktivan
mjaut kaže...

Cuj, meni je i najjeftiniji volan bolji od tipkovnice, pa makar on bio smartbox bez ff-a :)

He he, istina, ja imam smartbox bez ff-a kupljen u trgovačkom centru za manje od 200 KN, i 10 puta je bolji od tipkovnice, pogotovo za RBR.

Iskreno to je i najviše novaca koje bi dao za takav komad opreme koji koristim samo za par igara, i koji bi izgledao primjerenije u sobi mog šestogodišnjeg nećaka nego kod mene.
17 godina
Sir Vidara the XVII kaže...
mjaut kaže...

He he, istina, ja imam smartbox bez ff-a kupljen u trgovačkom centru za manje od 200 KN, i 10 puta je bolji od tipkovnice, pogotovo za RBR.

Iskreno to je i najviše novaca koje bi dao za takav komad opreme koji koristim samo za par igara, i koji bi izgledao primjerenije u sobi mog šestogodišnjeg nećaka nego kod mene.
 Dobro dobro. Ja mozda malo reagiram kao strastveni ljubitelj vozackih simulacija. I nisam bas tako mlad ali me nije stid sto mi u sobi stoji montiran volan. Zaboravljam da nisu nuzno svi u istom filmu Osmijeh

17 godina
neaktivan
Scuderia kaže...
 Dobro dobro. Ja mozda malo reagiram kao strastveni ljubitelj vozackih simulacija. I nisam bas tako mlad ali me nije stid sto mi u sobi stoji montiran volan. Zaboravljam da nisu nuzno svi u istom filmu Osmijeh

Ma kužim te, to je samo moje stajalište zbog kroničnog studentskog nedostatka novaca, nisam mislio to kao uvredu na račun gamera.
17 godina
neaktivan

Ja za vožnje koristim Logitech Rumble Pad II i mogu reć da se možeš naguštat jer ipak ima analogne kontrole pa možeš dozirat gas i kočnicu !

AMD Athlon64 X2 4000+, Gigabyte GA-M56S-S3, 2x1GB DDR2 Kingmax 800 Mhz, ATI Radeon HD2600XT, Hitachi 250 GB SATA II, Maxtor 250 GB SATA II, Samsung DVD-RW, Logitech Wireless Keyboard & Mouse, Philips 190CW Widescreen 1440 X 900 !
17 godina
neaktivan

Po meni GTR2, Toca3 Race Driver i dobar je Test Drive Unimited!

Double posters deserve to die!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam staru kantu a koristim gamepad Thrustmaster Firestorm Dual Power 3

Zelja mi je volian s FF, ali mogu cekat, jer mi zadovolja gamepad po ergonomiji i raspored tipke. (imamo mi i cordless Logitech Rumblepad2, ali doima se malim, za djecje ruke)

Uz gore navedeno igre, dodao bi jos i staru igru Grand Prix 4. . eto tek toliko, mada ne zadovoljava njegovu zelju.

Ako nemate volan i gamepad moze dobro posluziti. Treba obratiti paznju da micanjem mini joysticka je i okret volana, jako osjetljiv, ali da se nauciti.(s naucenim okretanjem uvijek sam pobjedivao u DTM 3 :o)))...)

Neke gore navedene igre su mi nekako preteske. CM Dirt npr. nema sance da vozim normalno (gamepad logitech a vjerujem i thrustmaster) jer je osjetljivost velika i svako malo ide lijevo-desno.

RB Rally je dobra igra, ali volan je za tu igru pozeljan, jer u zavoju treba drzati volan pod odredenim kutom  odredeno vrijeme  (samo s volanom mozes tako)

Zanima me RFactor, je li to online igra ili...?..

Nije mi rodendan danas!!
17 godina
neaktivan

Iskreno ti preporučam Test Drive Unlimited - mene je jednostavno oduševio...Osmijeh

Light travels much faster than sound, that's why some people seem bright until you hear them speak

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

GTR 2...19/20 u gameplayu odlicna igra prva simulacija voznje koju sam volio igrat

P.S Na najvecoj rezoluciji i na sve na high vrti mi od 300-400 fps????

Kako???

Pretjerano???

Crazy nXc na Cod Uo serverima!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel zna neko dobru stranicu s rFactor modovima? I događalo mi se da sam vidio mod, tipa f1 2007 bla bla, ali u opisu ima samo bolidi (nema staza). Na torrentima ima f1 2008, ali nema seedera...

volim jesti metkeeee!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Znači, sve se svodi na 2 igre: TDU ili GTR 2...

AMD Athlon 64 X2 5600+, RAM, 2 GB X 2, 800 MHz, KINGMAX, HDD SEAGATE Barracuda 500 GB, MBO DFI , s. AM2, Infinity CFX 3200-M2, VGA PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon HD3870 LR, 512 MB, Midi Tower, CHIEFTEC BH-01BBB, 400 W

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Race Driver Grid kad izadje u 6mj...malo ces cekat al ces onda imat ultimativnu zabavu. A do tada...hm...od rallya Colin McRae 2, bio i ostao najbolji, od fizike pa nadalje, uz Richard Burns rally sto je ipak malo zahtjevnije. Od normalne voznje...Toca Race Driver 3, brdo auta i nemas ono retardirano vozikanje po gradu kao u tdu. Od NFS-a samo mos wanted ak zelis.

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2008 12:09 (Aral).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

GTA Vice city! Imas i radio u autu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Jel zna neko dobru stranicu s rFactor modovima? I događalo mi se da sam vidio mod, tipa f1 2007 bla bla, ali u opisu ima samo bolidi (nema staza). Na torrentima ima f1 2008, ali nema seedera...

Pozdrav
17 godina
neaktivan

GRiD izlazi na ljeto. novi filmići sa gametrailers.com su predivni.

LOTRO - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Našao  sam  F1  2008  mod  za  GTR2,  pa  ako  te  zanima... Namigiva

Ja  ću  ga  baš  isprobati  sad  za  nekih  15-20min  pa  mogu  javiti  kakav  je.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2008 18:36 (mjaut).
17 godina
neaktivan
Miljac kaže...

Znači može GTR 2 bez volana?

Ti ako imaš takvu želju a, nisi baš pri lovi za kupnju volana ti si "nabavi " GTR 2 . Pa kad probaš podijeli sa nama dojmove, baš me zanima dali će ti se svidjeti. Svidjet će ti se svakako, samo nije u tome poanta. Jer kao što si pročitao i sam jedni viču nije loše ni bez volana, drugi kažu nije to to, pa ti odluči sam. Baš me zanima kako će ti se činiti, po meni je definitivno bolji i naj lošiji volan od tipkovnice , al ako nemaš za volan čuo si da se može i "bez" njega. Probaj pa nam javi, zanimaju me tvoji dojmovi, kad si već otvorio ovu temu.Namigiva
17 godina
mjaut kaže...
i_rambo_plache kaže...

Našao  sam  F1  2008  mod  za  GTR2,  pa  ako  te  zanima... Namigiva

Ja  ću  ga  baš  isprobati  sad  za  nekih  15-20min  pa  mogu  javiti  kakav  je.

Hvala na linku ! Skinuo sam ovaj mod i postavio. Uspio sam samo malo pregledati - detalji su odlicni ! Nisam stigao provrtiti niti jedan krug. Preko vikenda definitivno hocu. Javim dojmove !

17 godina
neaktivan
Nema frke, ja sam ga isprobao i meni je odličan. ;)
17 godina
neaktivan

Test Drive Unlimited je definitivno moja preporuka. Iako bih razmislio i o Colin Mcrae Dirt i Flatout 2. Potraži malo po netu. AKo ti grafika nije bitna onda potraži i starijih igara jer ih ima cijela hrpa odličnih.

CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ
2 GB RAM 667MHZ
ASUS 7300 GT @ 475/920
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice