Ovako, ako nemaš volan a, neznam dal ga imaš GTR2 će ti biti totalno ne igriv . To ti nitko nije rekao, jer je igra rađena baš za to, pa ako nemaš volan razočarat ćeš se. Pusti lijepu grafiku jer u tom ovdje nije presudno , od gore navedenog Test drive unlimited ti je odlična igra i colin mcrae dirt , također je dobra, obadvije igre možeš igrat bez volana. A ako imaš volan onda definitivno high class GTR 2.
Znači može GTR 2 bez volana?
za zabavu toca racedriver 3, za realnost richard burns rally
Ma, sve se moze na ovom svijetu. Ali nije to TO. To vrijedi opcenito za sve vozacke simulacije.
Ako te takve igre zaista zanimaju, kupnja volana je ipak bitna investicija. Mozes kupiti i polovni, malo pogledaj. Ali je jako bitno da ima solidan FF
Ne moras ici u ekstreme. Vec za nekih 80-100 EUR mozes zaista birati volan koji ce zadovoljiti osnovne kriterije. Npr. pogledaj ovo http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=30792
Mozes igrati na tipkovnici ili kako je netko ovdje napisao tipkovnicom i misem. Ali to ti je kao kada soju jedes umjesto mesa.
Npr, TDU (Test Drive Unlimited) ili TOCA. Tek na volanu skuzis koliko je igra u stvari prosjecna.
Probaj rfactor,ja ju igram već duže vrijeme i svidja mi se,a i imas dosta modova za skinuti,recimo našao sam čak i mod za formulu 1 2008,jedino je teško igrat ako nemaš volana i pedala.Fizika u igri je jako dobra,grafika također,tako da ju toplo preporučam.
LFS definitivno,bar meni najrealnija pravoj vožnji.

Cuj, meni je i najjeftiniji volan bolji od tipkovnice, pa makar on bio smartbox bez ff-a :)
Cuj, meni je i najjeftiniji volan bolji od tipkovnice, pa makar on bio smartbox bez ff-a :)

Ja za vožnje koristim Logitech Rumble Pad II i mogu reć da se možeš naguštat jer ipak ima analogne kontrole pa možeš dozirat gas i kočnicu !
Po meni GTR2, Toca3 Race Driver i dobar je Test Drive Unimited!
Imam staru kantu a koristim gamepad Thrustmaster Firestorm Dual Power 3
Zelja mi je volian s FF, ali mogu cekat, jer mi zadovolja gamepad po ergonomiji i raspored tipke. (imamo mi i cordless Logitech Rumblepad2, ali doima se malim, za djecje ruke)
Uz gore navedeno igre, dodao bi jos i staru igru Grand Prix 4. . eto tek toliko, mada ne zadovoljava njegovu zelju.
Ako nemate volan i gamepad moze dobro posluziti. Treba obratiti paznju da micanjem mini joysticka je i okret volana, jako osjetljiv, ali da se nauciti.(s naucenim okretanjem uvijek sam pobjedivao u DTM 3 :o)))...)
Neke gore navedene igre su mi nekako preteske. CM Dirt npr. nema sance da vozim normalno (gamepad logitech a vjerujem i thrustmaster) jer je osjetljivost velika i svako malo ide lijevo-desno.
RB Rally je dobra igra, ali volan je za tu igru pozeljan, jer u zavoju treba drzati volan pod odredenim kutom odredeno vrijeme (samo s volanom mozes tako)
Zanima me RFactor, je li to online igra ili...?..
Iskreno ti preporučam Test Drive Unlimited - mene je jednostavno oduševio...
GTR 2...19/20 u gameplayu odlicna igra prva simulacija voznje koju sam volio igrat
P.S Na najvecoj rezoluciji i na sve na high vrti mi od 300-400 fps????
Kako???
Pretjerano???
Jel zna neko dobru stranicu s rFactor modovima? I događalo mi se da sam vidio mod, tipa f1 2007 bla bla, ali u opisu ima samo bolidi (nema staza). Na torrentima ima f1 2008, ali nema seedera...
Znači, sve se svodi na 2 igre: TDU ili GTR 2...
Race Driver Grid kad izadje u 6mj...malo ces cekat al ces onda imat ultimativnu zabavu. A do tada...hm...od rallya Colin McRae 2, bio i ostao najbolji, od fizike pa nadalje, uz Richard Burns rally sto je ipak malo zahtjevnije. Od normalne voznje...Toca Race Driver 3, brdo auta i nemas ono retardirano vozikanje po gradu kao u tdu. Od NFS-a samo mos wanted ak zelis.
GTA Vice city! Imas i radio u autu :)
Jel zna neko dobru stranicu s rFactor modovima? I događalo mi se da sam vidio mod, tipa f1 2007 bla bla, ali u opisu ima samo bolidi (nema staza). Na torrentima ima f1 2008, ali nema seedera...
GRiD izlazi na ljeto. novi filmići sa gametrailers.com su predivni.

Test Drive Unlimited je definitivno moja preporuka. Iako bih razmislio i o Colin Mcrae Dirt i Flatout 2. Potraži malo po netu. AKo ti grafika nije bitna onda potraži i starijih igara jer ih ima cijela hrpa odličnih.
2 GB RAM 667MHZ
ASUS 7300 GT @ 475/920