ako netko zna neku jakooo dobru strategiju , arkadu , rpg ..... nek kaze da downam tnx ;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Age of empires 3
Sins of the solar empire
imam obadvije , jos netko
edit : el ima koji ratchet i clank serijal za pc ?
Arkada - NFS Undercover
Strategija - Neman pojma
RPG- Fallout 3,
empire total war
world in conflict
homeworld 2
imam a si vidil edit ?
edit : za neki_lik
imam obadvije , jos netko
edit : el ima koji ratchet i clank serijal za pc ?
ok
RPG - The Witcher: Enhanced Edition
Strategija - Warhammer 40k: Dawn of War 2
Kakve strategije voliš: prošlost, budućnost ili fantasy
za rts= c&c3 kanes wrath
mozese igrati online preko hamachi programa
Arkada: Burnout Paradise - preee
Strategija: Company of Heroes(nije baš nova ali je kultna i ako slučajno nisi igri, obavezno moraš), World in Conflict
RPG: Ghotic 3, Oblivion, Titan Quest... isto nisu nove ali su jako dobre
RPG-mass efeckt,the witcher
STRATEGIJA-warcraft3
battle for the middle eath II. i battle for the middle earth- the rise of the witch-king.
Ovu prvu sam igrao više godina.
Generals- do sada su svi nastavci dobri
edit: <--- strategije
The Lord Of The Rings: The Battle For The Middle Earth, The Lord Of The Rings: The Battle For The Middle Earth 2
To su strategije 
warcraft 3 ali drugi nastavak "frozen throne" i obavezno ako nisi igrao test drive unlimited....
Ako već hoćeš novije preporučujem ti Red Alert 3, a nije loš ni Stronghold Legends.
interesuje me vase misljenje..da li bih se snasao u igranju strategije (total war),iz razloga slabije znam engleski i nikada nisam igrao stateije a bas me privaci citajuci recenzije o serijelu strategija Total War.....
warcraft 3 ali drugi nastavak "frozen throne" i obavezno ako nisi igrao test drive unlimited....
valjda mislis expanzija TFT the frozen throne... to ti je takoder moja preporuka a sada box mozes kupiti za vrlo malo novca i ludirati se po battle netu
interesuje me vase misljenje..da li bih se snasao u igranju strategije (total war),iz razloga slabije znam engleski i nikada nisam igrao stateije a bas me privaci citajuci recenzije o serijelu strategija Total War.....
Pa sad, da prvo nešto odgonetnemo, total war je mješavina RTS-a (strategije u realnom vremenu) i TBS-a (turn-based strategije).
U njoj nema klasične gradnje građevina (kao npr. u Warcraftu 3/Starcraftu) nego se to radi u TBS "modu", samo se bitke odvijaju kao u ostalim RTS-ovima.
Igra mi se sviđa jer ima realnost - ako pošalješ strijelce da gađaju protivnike koji su blizu tvojih, strijela može pogodit i tvoga vojnika, ako se tvoj vojnik nađe ispred topa, top će pokupit i njega, to još nisam vidio ni u jednoj drugoj strateziji, uglavnom, bit Total Wara nije u što bržem građenju baze i štancanju vojnika, nego u taktici pri napadu.
(Ako nešto odavde nije ispravno, neka me neko ispravi, frišak sam i ja u total waru)
Jedino bi neznanje engleskog moglo stvorit mali problem, jer je igra prilično komplicirana, ali ako ga znaš u onom osnovnom, vjerujem da nebi trebalo biti problema.
skini call of juarez: bound in blood(iako nije nista od navedenog , i meni se cak svidjela, igra je preeee)
ili knights of honour; to ti je slicno total war;imas hrvatsku predobra strategija. Bitke su 2d, ali je predobra ........
Najbolja strategija svih vremena - Dominions 3, Disciples 2 (obje su TBS i imaju hotseat) ili ako hoćeš nešto novije Empire TW, Anno 1404
Arkada - Guwange, Progears (na emulatoru, npr. mame) ili ako hoćeš nešto novije Street Fighter 4, Modern Warfare 2 (online = arkada)
RPG - Baldur's Gate 2, Deus Ex ili ako hoćeš nešto novije Mass Effect 2, Fallout 3
Stronghold Crusader i Knights of Honour - meni najbolje dvije strategije koje sam igrao ...
Od arkada probaj Trine, novija igra, radit će ti sigurno... nekoliko sati odlične zabave, barem meni
Anno novi nemoj ni pokušavat, jako je zahtjevna igra
Knights of honor sam čuo dosta pohvala, starija je igra, radit će ti divota
Total war je odličan serijal koji ne bi trebalo preskočit, barem neki probat, age of empyres tako, stariji su mi bili draži
rpg/strategija koju moraš po meni igrat je Mount & Blade sa Native expanded modom i ima još par modova koji se isplate, malo prouči igru mislim da bi ti se definitivno svidjela
Titan Quest sa nastavkom je dobar za 1 prolaz, za drugi nećeš imati živaca (barem ja nisam imao) - iako je igra dosta novijeg datuma od diabla, to je njegov klon s time da nema nikakvog randoma u gradnji levela, ponegdje su monsteri i minibosovi na random, bonusi su uvijek na istom mjestu, random je samo na koji ćeš naić - probo sam drugi prolaz, ali ovo me strašno živciralo
KOTOR 1 i 2, FALLUT serijal, čim starije tim bolje ako imaš živaca za 1 i 2, meni je tactics bio odličan, većini se nije toliko svidio, to je viče taktička igra poput syndicate warsa ili jagged alliance nego RPg poput ostatka serijala, ali meni je bilo fora, fallout 3 sa svim DLCima, pitanje kako će ti radit, siguran sam da ćeš ga mocć pokrenut
ma ima milion igri - za RPG imaš moju temu RPG manija, potraži tu na forumu imaš podosta RPgova starijih i novijih navedeno tamo