Preporuka igara s dinosaurima

poruka: 6
|
čitano: 3.040
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Naslov sve govori, tražim igre s dinosaorima, bilo koji žanr, samo da nije Turok - prešao sam cijeli serial, i igrao sam i Jurassic park: Operation genesis.

Bilo bi poželjno da je igra iz 21. stoljeća.

Hvala

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Dino Crysis serijal mi je bio odlican!

Samo neznam jel toga ima na PCu, to sam igro na PSu.

- Psiho246
Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
neaktivan

Peter Jackson's King Kong (ima hrpa dinosaura u igri). Grafika je dobra i za današnje standardne.

Još mi pada na pamet jedan stariji serijal - Carnivores

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Preporuka igara s dinosaurima
xxxxx kaže...

Naslov sve govori, tražim igre s dinosaorima, bilo koji žanr, samo da nije Turok - prešao sam cijeli serial, i igrao sam i Jurassic park: Operation genesis.

Bilo bi poželjno da je igra iz 21. stoljeća.

Hvala

Mislim da bi Turok najviše odgovarao, kasapiš dinosaure iz prvog lica, di'š bolje?

,
.

Siddharta - "saznanje se može saopštiti, no ne i mudrost. Ona se može naći, u njoj se može živjeti i biti ponesen njome, ali se ne može iskazati i naučiti."
17 godina

A na PS1 sam prešao Dino Crysis 1 i 2, te Jurassic Park: Warpath, hvala na prijedlozima.

@thuglife već sam prešao turoka.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2009 22:53 (xxxxx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ajme tek san sad sinja, nisam dobro pročita post, tako mi i treba. Sramim se

Siddharta - "saznanje se može saopštiti, no ne i mudrost. Ona se može naći, u njoj se može živjeti i biti ponesen njome, ali se ne može iskazati i naučiti."
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice