Da li netko ima ovu fantastičnu igru i kakvi su dojmovi?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hm, imam ja ali ne bi ju baš nazvao fantastičnom za sada. Moram malo to proučit detaljnije, no prvi dojam (prošao sam 2 nivoa) je prilično mlak osim solidne grafike i 'bolesne' radnje koja je dosta opičena. Brzo mi je dojadilo to skakutanje kroz portale, ne znam.. CoD4 mi je puno puno napetiji
Nije fantastična. Meni i nisu nekakvi dojmovi...
Dosta zanimljiva i drukčija od drugih, u svakom slučaju vrijedi odigrati.
Presao sam je dvaput ( ubio mozda 4 sata )
Da je duza bilo bi dobro..
Drugačija igra od ostalih, zanimljiva i malo mozganja u riješavanju nekih zadataka. Sviđa mi se. Isplati se odigrati.
Dobra igra sama za sebe, fenomenalna dok se skinu dodatni nivoi i editor.
Dado, samo 2 nivoa? Probaj barem doći do kompletnog portal guna. Tek onda igra dobiva na zapetljanosti.
Odlična i vrlo inovativna mind blowing igra! Jednostavno, mora se probati da bi se shvatila njena originalnost i konceptualna ingenioznost...
Iskrena preporuka svakome...
prekratka ali definitvno dobra igra koja usto ima i najbolji završetak, koji te tjera da loudaš još jednom onaj autosave prije završetka igre kako bi ponovno preslušao bolesnu pjesmicu koju pjeva onaj robot, program ili što već s podvojenom ličnošču.
Igro, super je igra! Ovi kojima se nesviđa su zapeli na nekom djelu i neznaju dalje ..
This was a triumph
I'm making a note here
HUGE SUCCESS.....
Presao sam je dvaput ( ubio mozda 4 sata )
Da je duza bilo bi dobro..
koliko je velika igra(MB)???
Prošel sam sve do 18. ili 19. levela, zadnji ili predzadnji uglavnom i zapeo-bolje reći počeo igrati nekaj drugo
Igra ima fenomenalni koncept, inovativnost ali preslične levele.
Dalo se to i drugačije napraviti.
Svejedno, super igra.
Prvi put sam prešo kad sam kupio Orange Box, danas sam ponovo počeo... prepreprebolesno, meni je priča bolja od one u COD-u 4, onak kad baš pratiš... pa na kraju Still Alive kad otpjeva predobro, vrijedi preć više puta.
P.S. Dado, preporučam ti da pređeš malo više nivoa, jer su prvih nekolko više kao tutorial neg igra.
Armor, tebi preporučam da pređeš do kraja ak si na kraju jer igra ima najjače Credits-e ikad hehe.
.... nekak sam pun savjeta danas....
koliko je velika igra(MB)???
Evo prešao sam igru upravo, stvarno nisam igrao ovako dobru igru već dugo vremena...Jednostavno je morate igrati
Evo upravo je preša
Sve je predobro, igra je genijalna i kad je pređeš obuzme te neki čudan osjećaj, stvarno neopisivo
predobro je
Od početka do odjavne špice.
Svaka čast Valeveu svakako najbolja njihova igra
danas gledam sta imam od igrica i vidim da mi se onaj portal first slice prebacio u punu verziju
neznam kako ali prebacim je i sad sjetih se onog transmission revieved i probam ali nista.
Jel zna neko zasto kod mene nema tik morseovih kodova
jel se to mora posebno patch prebaciti ili?
Evo ja od jučer igram Portal. Početak mi je bio totalno konfuzan i nisam znao šta se ustvari zbiva. Jedan dio mene je htio prestati igrati igricu, ali onda sam počeo kužiti stvari. Nije loše. Igra je originalna. Isplati se odigrati, pogotovo ako ne koristiš walkthrough, iako sam jedan level prošao ne znam ni sam kako.