Portal

poruka: 21
|
čitano: 2.728
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Portal

Da li netko ima ovu fantastičnu igru i kakvi su dojmovi?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Portal

Hm, imam ja ali ne bi ju baš nazvao fantastičnom za sada. Moram malo to proučit detaljnije, no prvi dojam (prošao sam 2 nivoa) je prilično mlak osim solidne grafike i 'bolesne' radnje koja je dosta opičena. Brzo mi je dojadilo to skakutanje kroz portale, ne znam.. CoD4 mi je puno puno napetiji Belji se

Intel Core2 Duo E8400, 4GB OCZ 800, GF8800GTS 640MB, nForce650iUltra
17 godina
neaktivan

Nije fantastična. Meni i nisu nekakvi dojmovi...

Potpis bez imena, takozvani bezimeni potpis ili potpis koji nema imena...
17 godina
Portal

Dosta zanimljiva i drukčija od drugih, u svakom slučaju vrijedi odigrati.

Have you ever danced with the devil in the pale moonlight?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Portal

Presao sam je dvaput ( ubio mozda 4 sata )

Da je duza bilo bi dobro..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Portal

Drugačija igra od ostalih, zanimljiva i malo mozganja u riješavanju nekih zadataka. Sviđa mi se. Isplati se odigrati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Portal

Dobra igra sama za sebe, fenomenalna dok se skinu dodatni nivoi i editor.

Dado, samo 2 nivoa? Probaj barem doći do kompletnog portal guna. Tek onda igra dobiva na zapetljanosti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2008 19:11 (Zabushant).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Portal

Odlična i vrlo inovativna mind blowing igra! Jednostavno, mora se probati da bi se shvatila njena originalnost i konceptualna ingenioznost...

Iskrena preporuka svakome...Osmijeh

Light travels much faster than sound, that's why some people seem bright until you hear them speak

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Portal

prekratka ali definitvno dobra igra koja usto ima i najbolji završetak, koji te tjera da loudaš još jednom onaj autosave prije završetka igre kako bi ponovno preslušao bolesnu pjesmicu koju pjeva onaj robot, program ili što već s podvojenom ličnošču.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Portal

Igro, super je igra! Ovi kojima se nesviđa su zapeli na nekom djelu i neznaju dalje ..Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Portal

This was a triumph
I'm making a note here
HUGE SUCCESS.....

2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Bruno kaže...

Presao sam je dvaput ( ubio mozda 4 sata )

Da je duza bilo bi dobro..

Ja isto tako negdje, super je igra, slažem se, bilo bi super da ima više nivoa... Ali će izaći za nekoliko godina (pa, barem će izaći :)) Portal 2.
17 godina
neaktivan

koliko je velika igra(MB)???

17 godina
Portal

Prošel sam sve do 18. ili 19. levela, zadnji ili predzadnji uglavnom i zapeo-bolje reći počeo igrati nekaj drugo

Igra ima fenomenalni koncept, inovativnost ali preslične levele.

Dalo se to i drugačije napraviti.

Svejedno, super igra.

Neka pati koga smeta.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Portal

Prvi put sam prešo kad sam kupio Orange Box, danas sam ponovo počeo... prepreprebolesno, meni je priča bolja od one u COD-u 4,  onak kad baš pratiš...  pa na kraju Still Alive kad otpjeva  predobro, vrijedi preć više puta.

P.S. Dado,  preporučam ti da pređeš malo više nivoa, jer su prvih nekolko više kao tutorial neg igra.

Armor,  tebi preporučam da pređeš do kraja ak si na kraju jer igra ima najjače Credits-e ikad hehe.

.... nekak sam pun savjeta danas....

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.6.2008 15:25 (zv'jer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
MRK 22 kaže...

koliko je velika igra(MB)???

Ovisi: torrent (ima 650 MB i 750 MB) ili original (oko 2500 MB -> 2,4 GB otprilike) ?
Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
17 godina
neaktivan
HappyD kaže...
 Ovisi: torrent (ima 650 MB i 750 MB) ili original (oko 2500 MB -> 2,4 GB otprilike) ?
 ma ima ih na torrentu milju pa nisam znao koja je . hvala
17 godina
Portal

Evo prešao sam igru upravo, stvarno nisam igrao ovako dobru igru već dugo vremena...Jednostavno je morate igrati

AMD Athlon64 X2 6000+, oc 6400, Sapphire HD3870 512MB GDDR4, 4 x 2Gb Kingmax, 800Mhz, Asus M2R32-MVP, HDD Segate 250Gb, 16Mb, Chieftec power supply 650W Turbo Series
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Portal

Evo upravo je preša

Sve je predobro, igra je genijalna i kad je pređeš obuzme te neki čudan osjećaj, stvarno neopisivo

predobro je

Od početka do odjavne špice.

Svaka čast Valeveu svakako najbolja njihova igra

Granice nisu nista drugo do linija u atlasu, al' jesu stvarne onda kad idu od srca ka srcu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Portal

danas gledam sta imam od igrica i vidim da mi se onaj portal first slice prebacio u punu verziju

neznam kako ali prebacim je i sad sjetih se onog transmission revieved i probam ali nista.

Jel zna neko zasto kod mene nema tik morseovih kodova

jel se to mora posebno patch prebaciti ili?

MOARR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Portal

Evo ja od jučer igram Portal. Početak mi je bio totalno konfuzan i nisam znao šta se ustvari zbiva. Jedan dio mene je htio prestati igrati igricu, ali onda sam počeo kužiti stvari. Nije loše. Igra je originalna. Isplati se odigrati, pogotovo ako ne koristiš walkthrough, iako sam jedan level prošao ne znam ni sam kako. {#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice